Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και εγώ προσωπικά ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από το παρακάτω φόρουμ και την παρακάτω θιγόμενη, http://www.musicheaven.gr/ και την κυρία Mary omikron

Αγαπητοί  αναγνώστες έχω πει επανειλημμένος ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια και η πατρίδα μου. Και όταν  θα κάνω λάθος είμαι σε θέση να αναγνωρίσω το λάθος μου και να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη.
 Πράγματι έκανα λάθος όχι ηθελημένα ούτε σκόπιμα και ούτε γνώριζα για το θέμα ούτε τους θιγόμενους, αλλά και ούτε μπορώ να γνωρίζω για κάθε θέμα τα πάντα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγο φόρτου, αφού συντηρώ μόνος μου την ιστοσελίδα δεν έκανα περισσότερη ερεύνα για το θέμα που μου καταγγέλθηκε, σπάνια αλλά έγινε. Στηρίχτηκα στα εμαιλ θεωρώντας τα ταυτότητα.
Έχω όμως υποχρέωση να επανορθώσω  αφού διέγραψα το θέμα και τους θιγόμενους που όπως είπα δεν έγινε σκόπιμα.
Παρότι απειλούμε από δικηγόρους και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβετε από πίσω, και το λέω γιατί οι θιγόμενοι άργησαν να διαμαρτυρηθούν, όμως όταν το έπραξαν αμέσως επιλήφθηκα για την αποκατάσταση, και  έκανα το σωστό και  έστειλα στην θιγόμενη κυρία το τηλέφωνό μου  και όσα στοιχεία είχα για τους κυρίους που μου έστειλαν το θέμα, αφού πρώτα τους ζήτησα με τα δικά τους εμαιλ να επικοινωνήσουν και να επαληθεύσουν τις καταγγελίες τους, τους έδωσα προθεσμία μέχρι της 12 δεν μου απάντησαν και το θεώρησα κακόβουλο, και για αυτό παρέδωσα τα στοιχεία τους όσα είχα στην θιγόμενη.
Επανέρχομαι στην κυρία που έθιξα με το σχόλιο μου και το θέμα που ανέβασα για το παρακάτω φόρουμ  και την παρακάτω κυρία και ζητώ συγγνώμη  με ειλικρίνεια αν πράγματι έχουν έτσι τα πράγματα. 99% δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μου λέει αλήθεια και οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια ζητώντας πάλι συγγνώμη και στην ίδια και στο φόρουμ. Πρόκειται για το φόρουμ…

http://www.musicheaven.gr/ και την κυρία Mary omicron.

  Αν θα χρειαστεί θα επανέλθω κατά εντολής της θιγόμενης για κάτι παραπάνω στο σχόλιό μου.
 Το σχόλιο μου θα το στείλω αύριο και στο φόρουμ αν θέλουν να το αναρτήσουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο εξής είναι περιττό να αναφέρω ότι δεν πρόκειται να δείξω τέτοια ελαφρότητα αν και είναι το μοναδικό δεν αλλάζει τίποτα και να ανεβάσω σχόλια αν δεν συνοδεύονται από πλήρη στοιχεία και καλή διασταύρωση των καταγγελιών.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Υστερόγραφο!
 θα ήθελα να παρακαλέσω αφού μου αναφέρατε ότι σχεδόν γνωρίζετε ποιοι είναι οι συκοφάντες, όταν έχετε τα πλήρη στοιχεία να μου τα στείλετε και μένα για να τους τακτοποιήσω κατάλληλα όχι με μηνύσεις και απειλές αλλά μέσα από αυτήν την πατριωτική ιστοσελίδα.
ΣΧΟΛΙΟ:
Αγαπητοί αναγνώστες κάτι περίεργο συμβαίνει; Σας βάζω το λινκ του φόρουμ που κράτησα και αντίγραφο αμέσως εχθές μόλις μου έγιναν τα παράπονα από τους θιγόμενους. Ενώ με κατηγορούν ότι ανέβασα ένα θέμα χωρίς να κάνω διασταύρωση, επαλήθευση  για το αληθές του θέματος, έκαναν αυτοί το ίδιο λάθος που με κατηγορούν. Κατηγορούν την ιστοσελίδα και ανέβασαν σχόλια εναντίον της ιστοσελίδας αλλά και για την ποιότητα των αναγνωστών της αρχαίας Ιθώμης. Γιατί αυτοί δεν περίμεναν να κάνουν διασταύρωση από εμένα τον ίδιο αν έχω τα στοιχεία της καταγγελίας και έκαναν αυτό που δεν ήθελαν να κάνω εγώ. Δηλαδή να διασταυρώσουν τα στοιχεία. Δηλαδή αυτοί νομιμοποιούνται να κάνουν αυτό που κατηγορούν εμένα διασύροντας την ιστοσελίδα με ανέβασμα σχολίων κατά εμένα και της ιστοσελίδας;
Αγαπητή κυρία εγώ τη συγνώμη συνεχίζω να σας την απευθύνω όχι για το θέμα που ανέβασα αλλά γιατί με βοηθάτε να είμαι ποιο προσεκτικός. Όμως και εσείς οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη με τον ίδιο τρόπο που το κάνω και εγώ μέσα από το φόρουμ και να κατεβάσετε το θέμα από το φόρουμ και τα απρεπές σχόλια για μένα, την ιστοσελίδα και τους αναγνώστες μου. Εγώ δεν απειλώ μόνο σχολιάζω.
Αυτό είναι το λινκ του φόρουμ http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=28106&gotolast=1 να διαπιστώσετε ότι έκαναν το ίδιο για αυτό που με κατηγορούν!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Έσβησα μια παράγραφο όχι γιατί με φόβισες κύριε διαχειριστά αλλά επειδή δεν είμαι των σημερινών δικαστηρίων και κυρίως να προστατέψω τον αναγνώστη! Αν παρόλα αυτά είσαστε τον μηνύσεων εκεί θα παρουσιάσω και το εμαιλ με τα λεγόμενά μου. Τα στοιχεία μου τα έχετε γράφω επώνυμα και ακολουθήστε το δίκιο σας και εγώ το δικό μου.

4 comments to Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και εγώ προσωπικά ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από το παρακάτω φόρουμ και την παρακάτω θιγόμενη, http://www.musicheaven.gr/ και την κυρία Mary omikron

 • mary_omikron

  Κύριε διαχειριστά της Ιθώμης
  Την σελίδα M/H τον διαχειριστή Jorge και τα μέλη Domaster, Ixthis, Aviectus και Sapounofouska που αναφέρθηκαν με χλευαστικούς χαρακτηρισμούς στο κείμενο θα ήταν πρέπον να αποκαταστήσετε.
  Προσωπικά διευκρίνησα εξ αρχής ότι δεν με αφορούσε δεδομένου οτι ΔΕΝ έχω κόρη σε ηλικία σχολείου, και η συγγνώμη σας μου είναι αρκετή.

 • mary_omikron

  Κύριε Κανελλόπουλε
  και σε άλλο θέμα στην Ιθώμη πήγε ο ίδιος αλλά με διαφορετικό ψευδώνυμο στα σχόλια και ανάρτησε το κείμενό του. Ρίξτε μια ματιά σας παρακαλώ και διαγράψτε το κι αυτό. Είναι το πρώτο σχόλιο.
  http://www.arxaiaithomi.gr/2012/07/24/%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%87%CE%B8%CE%B5%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5/

  • Συγνώμη ποιο είναι; εννοείτε ότι είναι αυτό που υπογράφει η Στεφανία Λυγερού; Της οποίας ανεβάζω στην ιστοσελίδα πάνω από χρόνο;

   • TK

    Κυριε Κανελλοπουλε, πριν αρχισετε να «εξεγειρεστε», μπορειτε να δειτε πως στα σχολια του θεματος της κυριας Λυγερου, υπαρχει παλι η αναφορα στο Musicheaven!

    Οπως βλεπετε και σε ασχετα θεματα το εν λογω «μελος», φροντισε να απαντησει. Απορω πως δεκτηκατε αυτο το σχολιο σε θεμα το οποια δεν εχουν σχεση με το Musicheaven ( εκτος εαν το «Αφορα ολους οσοι μεχρι χθες ηταν στο περιθωριο» ειναι θεμα που μπορει να απαντηθει με τον τροπο που βλεπουμε ολοι μας ), παρολο που ελεγχετε τα σχολια ενα προς ενα!