Πολιτικό Οικονομικό Κοινωνικό Πολιτιστικό. «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» Πλάτωνας 427-347 π.Χ
Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση
Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;
«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
“Billionaires Try to Shrink World’s Population”: Secret Gathering που χορηγείται από τον Bill Gates, 2009 Meeting of “The Good Club”“Billionaires Try to Shrink World’s Population”: Secret Gathering Sponsored by Bill Gates, 2009 Meeting of “The Good Club”
Είναι η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού μέρος της «Μεγάλης επαναφοράς» του δισεκατομμυριούχου;Is Worldwide Depopulation Part of the Billionaire’s “Great Reset”?
Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πραγματοποιούνται συναντήσεις από δισεκατομμυριούχους που περιγράφονται ως φιλάνθρωποι για τη μείωση του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού που κορυφώνεται με την κρίση του COVID 2020-2022.
Οι πρόσφατες εξελίξεις υποδηλώνουν ότι η «ερήμωση» είναι αναπόσπαστο μέρος των λεγόμενων εντολών για τον COVID, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών lockdown και του «εμβόλιου» mRNA.
Ευχαριστούμε που διαβάσατε τον Michel Chossudovsky!
Αναδρομή στο 2009. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal: «Οι δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».
Τον Μάιο του 2009, οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ στο Μανχάταν.
Αυτή η μυστική συγκέντρωση χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς. Αυτοαποκαλούνταν «The Good Club».
Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο αείμνηστος David Rockefeller, ο Warren Buffett, ο George Soros, ο Michael Bloomberg Ted Turner, η Oprah Winfrey και πολλοί άλλοι.
Τον Μάιο του 2009, η WSJ καθώς και οι Sunday Times ανέφεραν: (Τζον Χάρλοου, Λος Άντζελες) ότι
«Μερικοί από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν κρυφά για να σκεφτούν πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο πλούτος τους για να επιβραδύνει την ανάπτυξη του παγκόσμιου πληθυσμού και να επιταχύνει τις βελτιώσεις στην υγεία και την εκπαίδευση».
Η έμφαση δεν δόθηκε στην αύξηση του πληθυσμού (δηλαδή στην προγραμματισμένη γονεϊκότητα) αλλά στην «ερήμωση», δηλαδή στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.
Οι φιλάνθρωποι που παρακολούθησαν μια σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Μπιλ Γκέιτς, του συνιδρυτή της Microsoft, συζήτησαν για την ένωση δυνάμεων για να ξεπεραστούν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή.
Η Stacy Palmer, συντάκτρια του Chronicle of Philanthropy, είπε ότι η σύνοδος ήταν άνευ προηγουμένου.
«Το μάθαμε μόνο μετά, τυχαία.
Κανονικά, αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται να μιλούν για καλούς λόγους, αλλά αυτό είναι διαφορετικό – ίσως επειδή δεν θέλουν να τους βλέπουν ως μια παγκόσμια κλίκα », είπε.
Ένας άλλος καλεσμένος είπε ότι δεν υπήρχε «τίποτα τόσο χονδροειδές όσο μια ψήφος», αλλά προέκυψε συναίνεση ότι θα υποστήριζαν μια στρατηγική στην οποία η αύξηση του πληθυσμού θα αντιμετωπιζόταν ως μια δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή.
«Αυτό είναι κάτι τόσο εφιαλτικό που όλοι σε αυτήν την ομάδα συμφώνησαν ότι χρειάζονται μεγάλες απαντήσεις», είπε ο καλεσμένος. …
Γιατί όλη η μυστικότητα; «Ήθελαν να μιλήσουν πλούσιοι σε πλούσιους χωρίς να ανησυχούν ότι οτιδήποτε έλεγαν ότι θα καταλήξει στις εφημερίδες, απεικονίζοντάς τους ως μια εναλλακτική παγκόσμια κυβέρνηση», είπε. ( Sunday Times )
Συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού
Τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για τη μυστική συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2009 επικεντρώθηκαν στη δέσμευση του «The Good Club» να « επιβραδύνει» την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού .
Το “Shrink the World Population” (το άρθρο της WSJ) υπερβαίνει το Planned Parenthood που συνίσταται στη “Μείωση της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού”.
Συνίσταται στην «αποπληθυσμό», δηλαδή τη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού, που απαιτεί τελικά τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων (που θα περιλαμβάνει μειωμένη γονιμότητα) σε συνδυασμό με μια σημαντική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας.
Μυστική Συνάντηση: Στο αποκορύφωμα της πανδημίας H1N1
Στις 25 Απριλίου 2009, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με επικεφαλής τη Μάργκαρετ Τσαν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC).
Και μερικές εβδομάδες αργότερα, το «Good Club» συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη στο αποκορύφωμα της πανδημίας της γρίπης των χοίρων H1N1 που αποδείχθηκε ότι ήταν απάτη.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αρχή της κρίσης H1N1 τον Απρίλιο του 2009, ο καθηγητής Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου συμβούλευε τον Bill Gates και τον ΠΟΥ: «40 τοις εκατό των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να μολυνθούν [με H1N1] εντός τους επόμενους έξι μήνες εάν η χώρα χτυπηθεί από πανδημία».
Ακούγεται γνωστό? Αυτός ήταν ο ίδιος ο Νιλ Φέργκιουσον (υποστηριζόμενος γενναιόδωρα από το Ίδρυμα Γκέιτς) που σχεδίασε το μοντέλο περιορισμού του κορωνοϊού (που κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2020).
Όπως θυμόμαστε, αυτό το μαθηματικό μοντέλο του Μαρτίου 2020 βασίστηκε σε «προβλέψεις» 600.000 θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Και τώρα (καλοκαίρι-φθινόπωρο 2021) ένα τρίτο έγκυρο «μαθηματικό μοντέλο» από τον ίδιο «επιστήμονα» (Ferguson) διατυπώθηκε για να δικαιολογήσει ένα «Κλείδωμα του τέταρτου κύματος».
Σώζοντας ζωές για να επιτύχουμε «απομάκρυνση»
Είχε προβλεφθεί μια απόλυτη «μείωση» του παγκόσμιου πληθυσμού σε εκείνη τη μυστική συνάντηση του Μαΐου 2009;
Λίγους μήνες αργότερα, ο Bill Gates στην παρουσίασή του στο TED (Φεβρουάριος 2010) σχετικά με τον εμβολιασμό, επιβεβαίωσε τα εξής.
«Και αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά στα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν [τον παγκόσμιο πληθυσμό] κατά 10 ή 15 τοις εκατό».
Σύμφωνα με τη δήλωση του Γκέιτς, αυτό θα αντιπροσώπευε μια απόλυτη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (2010) της τάξης των 680 εκατομμυρίων σε 1,02 δισεκατομμύρια.
(Δείτε την προσφορά στο βίντεο που ξεκινά στις 04.21. Δείτε επίσης στιγμιότυπο οθόνης της μεταγραφής της προσφοράς)
Η ίδια ομάδα δισεκατομμυριούχων που συναντήθηκαν στον μυστικό χώρο του Μάη του 2009 στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ στο Μανχάταν, συμμετείχαν ενεργά από την αρχή της κρίσης COVID στο σχεδιασμό των πολιτικών lockdown που εφαρμόζονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου mRNA και της «Μεγάλης επαναφοράς» του WEF.
Το εμβόλιο mRNA δεν είναι έργο ενός διακυβερνητικού φορέα του ΟΗΕ (ΠΟΥ) για λογαριασμό των κρατών μελών του ΟΗΕ: Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι ελίτ των δισεκατομμυριούχων που χρηματοδοτούν και επιβάλλουν το έργο εμβολίου κατά του COVID σε όλο τον κόσμο είναι ευγονιστές δεσμευμένοι στην ερήμωση του πληθυσμού.
Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ
Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112
Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Leave a Reply