«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ευρωπαϊκοί λαοί που είναι; Μια σύμμαχος τους τιμωρεί σε θανατερό κρύο, πείνα, δυστυχία, φτώχεια /και άλλους φοβερούς κινδύνους και δεν ανοίγει μύτη!

Έκρηξη στο Nord Stream

Η ανατίναξη των Nord Streams, όταν η αλήθεια γίνει ευρέως γνωστή, θα μπορούσε να γίνει η στιγμή της αλήθειας στο ΝΑΤΟ.

Η ρωσική τηλεόραση σχολίασε ότι η ανατίναξη των Nord Streams θα μπορούσε να είναι η ημέρα της αλήθειας για το ΝΑΤΟ.

Αυτό είναι πράγματι έτσι, γιατί εάν η αλήθεια για την ανατίναξη των αγωγών από τις ΗΠΑ και οι λόγοι γι’ αυτήν γίνει γενικά γνωστή, το κοινό σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ θα αναρωτηθεί ποιο είναι το νόημα μιας «αμυντικής συμμαχίας», όταν κάποιος των «συμμάχων» εκτελεί πολεμικές πράξεις εναντίον άλλων «συμμάχων».

Αν και είμαι δύσπιστος ότι αυτό θα συμβεί, δεδομένης της δύναμης των μέσων ενημέρωσης που εδρεύουν στις ΗΠΑ να αποκρύπτουν γεγονότα που ήταν και μπορεί να είναι γνωστά ή να κάνουν ό,τι μπορούν για να δυσφημήσουν τους φορείς αυτών των αληθειών, έχω το σχόλιο της κριτικής ειδήσεων παρουσιαστής , αυτό που μεταδίδει η ρωσική τηλεόραση κάθε Κυριακή, μεταφράζεται ωστόσο ως τροφή για σκέψη.

Η στιγμή της αλήθειας μέσα στο ΝΑΤΟ

Ειδικά εκρηκτικά C4, ειδικά σόναρ, το νορβηγικό ανθυποβρυχιακό πλοίο Alta και θάλαμος αποσυμπίεσης για δύτες που έφερε η CIA.

Μια πολύ περίπλοκη επέμβαση.

Έχοντας κάνει ο ίδιος μερικές καταδύσεις στα βαθιά, ξέρω καλά σε τι χρησίμευε ο θάλαμος αποσυμπίεσης. Για να ξεφύγουμε πιο γρήγορα από τον τόπο του εγκλήματος.

Άλλωστε, το μέγιστο βάθος στο οποίο δούλεψαν Αμερικανοί δύτες είναι 91 μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι η πίεση είναι μέχρι εννέα ατμόσφαιρες.

 Στην πίεση, πρέπει να αναπνεύσετε ένα μείγμα αερίων με οξυγόνο, το οποίο διαλύεται στο αίμα. Ανεβαίνοντας γρήγορα από αυτό το βάθος, το αίμα αρχίζει να βράζει.

Αν μπείτε κατευθείαν στον θάλαμο αποσυμπίεσης, η πίεση εκεί εξισορροπείται και τα αέρια που είναι διαλυμένα στο αίμα βγαίνουν σιγά σιγά, διαφορετικά πρέπει να κάνετε πολλά διαλείμματα αποσυμπίεσης κατά την ανάβαση. Αυτό παίρνει πολύ χρόνο. Έπρεπε όμως να φύγουν γρήγορα.

Φυσικά, όλα πρέπει να ελεγχθούν ξανά.

Γιατί να δεχτώ τη λέξη του Χερς;

Παρά το γεγονός ότι είναι 85 ετών, ο Seymour Hersh είναι σε εξαιρετική πνευματική φόρμα.

Είναι επαγγελματίας ερευνητής δημοσιογράφος, ίσως ο καλύτερος του είδους του στις ΗΠΑ.

Οι συγκλονιστικές δημοσιεύσεις του για τα αμερικανικά εγκλήματα στο Βιετνάμ και το Ιράκ πάντα αντιμετωπίζονταν με αποδοκιμασία και σκεπτικισμό.

Κατηγορήθηκε ότι κρατούσε τις πηγές του ανώνυμες και ότι δεν τις αποκάλυπτε.

 Αλλά συγγνώμη, κάποια από τις πιο ανώτερες και ενημερωμένες πηγές θα εμπιστευόταν τον Hersh αν αποκάλυπτε ποτέ μια πηγή;

Τότε ο Χερς θα έπρεπε να αλλάξει καριέρα.

Αλλά ως έχει, εδώ και μισό αιώνα και μέχρι σήμερα, είχε το προνόμιο να διεισδύσει σε ό,τι πρέπει να παραμείνει μυστικό.

 Και μέχρι τώρα, η έρευνα του Hersh ήταν πάντα αποδεκτή από την κοινωνία αργά ή γρήγορα.

Αλλά γιατί να το πιστέψεις;

Αυτό είναι πολύ λίγο.

 Ελεγξέ το!

Άλλωστε, πρόκειται για τη φήμη της Αμερικής.

 Αφορά επίσης την πίστη στις σχέσεις συμμαχίας εντός του ΝΑΤΟ και ακόμη και στον ίδιο τον λόγο ύπαρξης του μπλοκ.

Η επαλήθευση των ισχυρισμών του Hersh είναι εύκολη.

Καλέστε τον Μπάιντεν στο Κογκρέσο και βάλτε τον να ορκιστεί στη Βίβλο.

Καλέστε τους φερόμενους ως δράστες και ανακρίστε τους ενόρκως για πλήρεις λεπτομέρειες.

Ξεκινήστε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Μπάιντεν, Τζέικ Σάλιβαν.

Δεν ήταν ο συντονιστής της εγκληματικής επιχείρησης;

Γιατί δεν έχει συμβεί ακόμα αυτό;

Άλλωστε, οι ΗΠΑ υφίστανται ήδη μια τεράστια απώλεια εικόνας μέσω της άρνησης.

Και όλη αυτή η άρνηση είναι σκέτη νηπιότητα στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης.

Δεν πείθεις κανέναν για τίποτα.

Αντίθετα, επιβεβαιώνουν υποψίες.

Όσο περισσότερο διαρκέσει η αβεβαιότητα, τόσο χειρότερα θα είναι για τις ΗΠΑ.

Είναι αστείο, αλλά ο Λευκός Οίκος δεν έχει καν τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Τι συνέβη λοιπόν στα ανοιχτά του νησιού Bornholm στη Βαλτική Θάλασσα;

 Οι Αμερικανοί λένε ότι δεν ήταν στο έδαφός μας, δεν είναι δική μας δουλειά.

Αφήστε τις χώρες όπου συνέβη να διερευνήσουν.

 Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό.

 Σημείο.

Όπως είπε ο Νεντ Πράις, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ: «Αυτοί οι βομβαρδισμοί δεν έγιναν σε αμερικανικό έδαφος.

Αφήνω στους εταίρους μας, στο έδαφος των οποίων έγιναν αυτές οι βομβιστικές επιθέσεις, να σχολιάσουν τους μηχανισμούς έρευνας που εμπλέκονται».

Αυτό είναι λίγο ολισθηρό.

 Άλλωστε, οι βομβαρδισμοί στους αγωγούς φυσικού αερίου είναι μια πράξη πολέμου, μια ένοπλη επίθεση στη Γερμανία.

Εάν ναι, πού είναι το ΝΑΤΟ με τον Χάρτη του Άρθρου 5, όπου η επίθεση σε έναν είναι επίθεση εναντίον όλων;

Δεν έχει προσπαθήσει κανείς να δει τα πράγματα από αυτή τη γωνία;

 Ο Μπάιντεν σίγουρα δεν προσπάθησε. Έχει διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικά κίνητρα. Ο Seymour Hersh το βλέπει ως εξής:

«Υπήρχε φόβος ότι η Ευρώπη θα αποσυρόταν από τη σύγκρουση.

Τώρα ο Μπάιντεν το έχει ξεκαθαρίσει στην Ευρώπη: «Είστε δεύτερης διαλογής».

 Οι συνέπειες του σαμποτάζ θα είναι τρομερές για τους Ευρωπαίους. 

Οι πολιτικές συνέπειες για εμάς θα είναι τεράστιες.

Ο Μπάιντεν και οι φίλοι του στον Λευκό Οίκο έχουν αρνηθεί αυτήν την έρευνα και συνεχίζουν να την αρνούνται ενώ κερδίζουν την έγκριση στον Τύπο.

Για παράδειγμα, η πρώην εφημερίδα μου, οι New York Times, για κάποιο λόγο δεν γράφει πλέον για το θέμα, αλλά συμβαδίζει με την κυβέρνηση και την αγνοεί.

Το ίδιο ισχύει και για την Washington Post. 

Οι πολιτικές συνέπειες για εμάς θα φανούν μακροπρόθεσμα, μέχρι και μια πιθανή έξοδο από το ΝΑΤΟ από ορισμένες χώρες, γιατί το να τις αφήσουμε έξω στο κρύο δεν είναι τόσο κακό για τον Μπάιντεν, είναι πολύ πιο σημαντικό διεξάγει μια στρατιωτική σύγκρουση που δεν θα κερδίσει. Είμαι απλά έκπληκτος».

Είμαι βέβαιος ότι μια ενδελεχής έρευνα θα αποκαλύψει τον ρόλο της Βρετανίας. 

Είναι ειδικοί σε τέτοια πράγματα.

Στην υπόθεση όμως εμπλέκονται και οι Νορβηγοί. 

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. 

Η Νορβηγία είναι μια μεγάλη θαλάσσια δύναμη.

 Ήδη από την προηγούμενη χιλιετία, οι Βίκινγκς διέσχισαν τα πλοία χωρίς κατάστρωμα με γυναίκες, παιδιά και οικοδομικά υλικά πέρα ​​από τον Ατλαντικό στην Ισλανδία και ακόμη και στην Αμερική, την οποία ονόμασαν Vinland.

Λεηλάτησαν τη Γαλλία και τρομοκρατούσαν την Ευρώπη από το Αμβούργο μέχρι τη Λισαβόνα.

Τον 20ο αιώνα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο.

Στον τομέα της αλιείας, η Νορβηγία ήταν πάντα μεταξύ των πέντε κορυφαίων χωρών στον κόσμο.

Ανέπτυξε τη ναυπηγική και μέχρι το τέλος του αιώνα οι Νορβηγοί ήταν ήδη πρωτοπόροι στην κατασκευή πλατφορμών πετρελαίου και φυσικού αερίου βαθέων υδάτων σε βάθη πολλών εκατοντάδων μέτρων.

Παλιά πιστεύαμε ότι η Νορβηγία ήταν μικρή, αλλά η χώρα των φιόρδ έχει 22.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής – περισσότερο από το ήμισυ του ισημερινού.

Η Νορβηγία δεν αγαπά πολύ την Ευρώπη, έχοντας καταψηφίσει δύο φορές την ένταξη στην ΕΕ σε δημοψηφίσματα, αλλά η χώρα είναι ιδρυτικό μέλος του ΝΑΤΟ και ο στενότερος σύμμαχος των ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί έχουν διοχετεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, δολάρια στη στρατιωτική υποδομή και τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας.

Είναι σαφές ότι οι Νορβηγοί έχουν γίνει ανεκτίμητοι για τις ΗΠΑ στην επιχείρηση αποκοπής του Nord Stream.

Οι Νορβηγοί ήταν αυτοί που βρήκαν την ιδανική τοποθεσία για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαλτική Θάλασσα.

Ήταν το ανθυποβρυχιακό τους πλοίο Alta που εκτόξευσε και έβγαλε στην επιφάνεια Αμερικανούς δύτες.

Και είναι οι Νορβηγοί που αποκομίζουν κολοσσιαία υπερκέρδη αποσπώντας τη Ρωσία από την ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου.

 Μόνο τον τελευταίο χρόνο τριπλασίασαν τα έσοδά τους από πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Και οι Νορβηγοί κρύβονται τώρα…. Καταλαβαίνουμε, φοβούνται.

Αλλά ξέρετε, όσες κλωστές και να δέσετε, το τέλος θα έρθει.

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο δεν αρέσει πλέον στα θύματα, αλλά και σε πολλούς από τους δράστες.

Τώρα, αν θέλετε, είναι η στιγμή της αλήθειας στην κοινότητα των Ατλάντων.

Η στιγμή της αλήθειας μέσα στο ΝΑΤΟ.

Εάν το ΝΑΤΟ είναι, όπως μας λένε, μια συμμαχία βασισμένη σε αξίες, είναι η ειλικρίνεια -τουλάχιστον εντός της συμμαχίας- αξία ή όχι;

Ή μήπως αντικαθίσταται από τη «διπλωματική μίμηση»;

Και οι σύμμαχοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον; Λοιπόν, απλά ρωτήστε;

Και μπορούν να περιμένουν μια ειλικρινή απάντηση;

 Ή μήπως η ειλικρίνεια είναι μια έννοια ξεχασμένη εδώ και καιρό;

Αλλά τότε ποια είναι η φύση αυτής της συμμαχίας; Ποια είναι η βάση του;

 Και το χρειάζονται όλοι;

Άλλωστε αυτό που συνέβη ήταν πραγματική προδοσία, για να είμαι ειλικρινής.

 Η λέξη απλώς δεν έχει προφερθεί ακόμη στη Γερμανία, αλλά σύντομα θα δημιουργηθεί εσωτερική αναταραχή.

Μισώ να κάνω προβλέψεις, αλλά στις ανθρώπινες σχέσεις η προδοσία πάντα συνεπάγεται απώλεια.

Η απώλεια ενός φίλου, ενός συντρόφου.

 Στις διεθνείς σχέσεις, η προδοσία είναι πάντα απώλεια.

 Απώλεια εμπιστοσύνης, απώλεια συμμάχου.

 Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Στην ανθρώπινη ζωή, οι ψυχολόγοι έχουν μελετήσει τα στάδια της θλίψης για την απώλεια.

Ισχύουν και στις διεθνείς σχέσεις.

Υπάρχει ένα απλό, κλασικό διάγραμμα πέντε φάσεων, αλλά μπορείτε να το αναλύσετε ακόμη περισσότερο.

Σημείωση δ. Μετάφραση: Για ό,τι ακολουθεί, αυτό το γραφικό θα εμφανίζεται στο πρόγραμμα και θα αναλυθεί βήμα προς βήμα.

Τα συναισθήματα και τα συναισθήματα κατεβαίνουν πρώτα και μετά ανεβαίνουν.

Από την απώλεια μέχρι να συνηθίσεις την απώλεια.

Φανταστείτε τη Γερμανία.

Μόνο μια χώρα, η πιο σημαντική χώρα της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Για λόγους απλότητας, παίρνουμε τη Γερμανία.

Το σοκ ήταν εκεί. μούδιασμα?

Μάλλον είναι εκεί τώρα.

Η επόμενη φάση είναι η άρνηση: Όχι, δεν μπορεί να είναι!

Η Γερμανία θα περάσει από άρνηση.

Τότε να περιμένετε συναισθηματικές εκρήξεις.

 Μάλλον θα το δούμε.

Μετά έρχεται ο θυμός: Στις ΗΠΑ.

Μετά έρχεται ο φόβος: Πώς, γιατί;

Πώς θα μπορούσαν να μας το κάνουν αυτό;

Και τι άλλο θα μας κάνουν όταν είμαστε τόσο ανυπεράσπιστοι;

Τότε η αναζήτηση διεξόδου είναι αναπόφευκτη.

 Και εδώ διαφορετικές ιδέες μπορούν ακόμη και να οδηγήσουν σε μια φάση που ονομάζεται αποδιοργάνωση. αποδιοργάνωση της κοινωνίας.

Μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πανικό. απελπισία και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Τότε οι Γερμανοί κυριεύονται από ενοχές: Λοιπόν, φταίμε οι ίδιοι που είμαστε τόσο απλοί.

Ακολουθεί η μοναξιά, φυσικά: Κανείς δεν αγαπά εμάς τους Γερμανούς.

Και πόσο άδικο είναι αυτό!

Μπορεί ακόμη και να υπάρχει επιθυμία για αυτοαπομόνωση ή απομόνωση από τους άλλους.

Οι Γερμανοί θα θέλουν να συρθούν σε ένα κουκούλι.

Φυσικά, η κατάθλιψη φέρνει προβλήματα στην επιστροφή στο φυσιολογικό.

Και τι είναι φυσιολογικό;

Αλλά τότε μια νέα σχέση θα ανατείλει.

Ίσως με τη Ρωσία;

Η Μόσχα ήταν πάντα δίκαιη με τη Γερμανία.

 Και αν συγκεντρωθείτε, τότε θα αναδυθεί ένα παγκόσμιο κέντρο ισχύος.

 Ω, αυτός θα είναι ένας νέος τρόπος ζωής για τη Γερμανία.

Και τότε υπάρχει ελπίδα.

Φυσικά, οι εμπειρίες που έγιναν επανεξετάζονται.

 Και μετά βοηθάς τους άλλους.

 Ο γείτονας.

Τότε νιώθεις νέα ευτυχία!

Αυτές είναι οι φάσεις που θα περάσουν οι Γερμανοί αν δεν τους εμποδίσουν να το κάνουν.

 Η Αμερική, που έχει χάσει κάθε εσωτερικό περιορισμό, θα κλωτσήσει, μεταφορικά, τη Γερμανία μέχρι θανάτου.

Θα δούμε ποιος είναι ικανός για τι στη νέα κατάσταση.

Παραμένει συναρπαστικό.

Και τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας.

τέλος της μετάφρασης

Στο νέο μου βιβλίο “Σχέδιο Πούτιν – Ο κόσμος δεν τελειώνει με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ – Πώς καταστρέφεται το δυτικό σύστημα” θίγω το ερώτημα σχετικά με το ποια είναι πραγματικά η τελική μάχη των συστημάτων – την οποία βιώνουμε αυτή τη στιγμή .

 Γινόμαστε μάρτυρες τίποτα λιγότερο από τη σύγκρουση δύο συστημάτων στα οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσφέρει στον κόσμο μια εναλλακτική στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Ρωτήθηκαν οι πολίτες της Δύσης αν τα ήθελαν όλα αυτά, αν ήθελαν να εγκαταλείψουν την ευημερία και τις ελευθερίες τους υπέρ της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης;

Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο εδώ απευθείας από την JK Fischer Verlag .

Der Moment der Wahrheit innerhalb der NATO?

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>