«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι παρακολουθεί η ανθρωπότητα;;; Μια δυτική δημοκρατία, που είναι σαν τις πόρνες της Ολλανδίας, σε βιτρίνες διαλογής!

Έκτακτη σύσκεψη στο ΝΑΤΟ για την κρίση ΝΑΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

Βλέπουν την Ρωσία, αλλά δεν βλέπουν την Τουρκιά στην Κύπρο!!!

Και η μεγάλη απάτη της ανθρωπότητας, είναι ότι είναι από τον ΟΗΕ, τον οργανισμό για τα δικαιώματα των ανθρώπων και των εθνών!

Μιλάμε για παγκόσμιο δικτατορικό φασισμό!

Και το ακόμα ποιο τραγικό είναι ότι τα θύματα Ελλάδα και Κύπρο, η δουλική ηγεσία τους αποδέχεται αυτήν την πρόστυχη και άδικη συμπεριφορά των Συμμάχων τους και φίλων τους!

Διαβάστε παρακάτω την δήλωση που έκανε το κάθαρμα του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ, που είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει «για χρόνια»: Αρχηγός του ΝΑΤΟ

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουνίου 2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Γερμανία — Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει «για χρόνια», προειδοποίησε ο αρχηγός του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Bild, ενώ επανέλαβε εκκλήσεις προς τις δυτικές χώρες να παράσχουν μακροπρόθεσμη υποστήριξη στο Κίεβο.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό να διαρκέσει για χρόνια», είπε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου.

«Δεν πρέπει να αποδυναμώνουμε την υποστήριξή μας στην Ουκρανία, ακόμα κι αν το κόστος είναι υψηλό – όχι μόνο από την άποψη της στρατιωτικής υποστήριξης αλλά και λόγω της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων».

Είπε στην Bild ότι το κόστος των τροφίμων και των καυσίμων δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που πληρώνουν καθημερινά οι Ουκρανοί στην πρώτη γραμμή, προειδοποιώντας «θα έπρεπε να πληρώσουμε ακόμη μεγαλύτερο τίμημα» εάν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιτύχει τους στόχους της Μόσχας στην Ουκρανία.

Ο αρχηγός του ΝΑΤΟ έχει εντείνει την περασμένη εβδομάδα τις εκκλήσεις προς τα μέλη της συμμαχίας να στηρίξουν την Ουκρανία στον αγώνα της κατά της εισβολής της Ρωσίας.

Επαναλαμβάνοντας τις εκκλήσεις του προς τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ να συνεχίσουν να παραδίδουν όπλα στο Κίεβο, ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι η υποστήριξη υλικού θα μπορούσε να αυξήσει «την πιθανότητα η Ουκρανία να μπορέσει να απωθήσει τα στρατεύματα του Πούτιν από την περιοχή του Ντονμπάς».

Η ανατολικότερη περιοχή του Ντονμπάς της Ουκρανίας βρίσκεται επί του παρόντος εν μέρει υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων.

Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov και άλλοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν αυτήν την εβδομάδα με περίπου 50 χώρες της Ομάδας Άμυνας της Ουκρανίας στην έδρα του ΝΑΤΟ για να ζητήσουν αύξηση των όπλων και των πυρομαχικών.

https://mb.com.ph/2022/06/19/the-war-in-ukraine-could-last-for-years-nato-chief/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-war-in-ukraine-could-last-for-years-nato-chief

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τι παρακολουθεί η ανθρωπότητα;;; Μια δυτική δημοκρατία, που είναι σαν τις πόρνες της Ολλανδίας, σε βιτρίνες διαλογής!

  • ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !

    ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΓΩΓΗ

    Αυτος εκανε την αποκαλυψη του σχεδιου

    Kostas K
    πριν από 1 ημέρα
    Και αναρωτιέμαι συστημικός κι αυτός πως τον άφησαν να τα πει αυτά σε κρατικό κανάλι;

    Ta Panta Ola
    πριν από 1 ημέρα
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ;;; ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ

    Bibi
    πριν από 1 ημέρα
    Όλοι της Βουλης είναι ίδιοι είναι σύμφωνη μένα από όλους αυτούς ξεκολλατεεεεε.

    https://www.youtube.com/watch?v=uL_lRGC62EU

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>