«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έκλυση στους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, σταματήστε τους 300+εγκάθετους αυτής της προδοτικής βουλής!!!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτοί είναι οι υπερηχητικοί πύραυλοι που έριξε ο Πούτιν – Οι τρομακτικές δυνατότητές τους

Έχω στο αρχείο μου ρωσικά όπλα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αντίστοιχα να τα σταματήσουν. τα οποία ο ιδίως ο Πούτιν εδώ και τέσσερα χρόνια τα διαφήμιζε!!! Τώρα θα καταλάβετε, ότι δεν θέλει να σκοτώσει αμάχους, διαφορετικά σε 24 ώρες είχε τελειώσει τον πόλεμο.

Πατριώτες ελάτε να σταματήσουμε τους δολοφόνους προδότες πριν κάνουν καμία μαλακία και την πληρώσει ο λαός μας.

Είχαμε και έχουμε ακόμα την δυνατότητα να μένουμε ουδέτεροι.

ΘΥΜΑΣΤΕ !: 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Αν οι Βούλγαροι πολιτικοί γνώριζαν μόνο μερικά από τα όπλα που τέθηκαν σε υπηρεσία το 2018-2022 στη Ρωσία, θα έβγαιναν «με 200» από το ΝΑΤΟ ή/και θα μιλούσαν πιο προσεκτικά.

“Ποσειδών” – ένα υποβρύχιο drone, μεταφέρει πάνω από 100 μεγατόνους.

Μπορεί να βρίσκεται απεριόριστα στον πυθμένα του ωκεανού και δεν χρειάζεται να επιτεθεί.

Η αυτοέκρηξη προκάλεσε τεράστιες ζημιές και ένα τεράστιο τσουνάμι που θα μπορούσε να εξαλείψει είτε τη δυτική είτε την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών ή μια μικρή χώρα όπως η Αγγλία.

“Vanguard” – υπερηχητικό όχημα εκτόξευσης αναπτύσσει έως και 33.000 km / h, φέρει άλλες πυρηνικές κεφαλές HPZ όπως “Zircon” και “Dagger”.

Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει προστασία από αυτούς από καμία αεράμυνα.

“Caliber” – επίσης μια ωραία ρακέτα, επίσης ακατανόητη, μπορεί να εκτοξευθεί από την Κασπία Θάλασσα, δηλαδή από ρωσικό έδαφος από μια βάρκα στους θάμνους, και η εμβέλειά της είναι μέχρι τη Λισαβόνα.

Yars – διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι που αντικαθιστούν την εφιαλτική Poplar, που αποκαλείται από το ΝΑΤΟ «Σατανάς». Πολύ πιο άσχημο.

“Petrel” – αιώνιο !!!, επαναλαμβάνω αιώνια ιπτάμενος πύραυλος με πυρηνική μηχανή (Πυρηνικός Σταθμός) και στην πράξη το καύσιμο δεν τελειώνει.

Μπορεί να γυρίζει (και να τριγυρνά!)

Τη Γη όλη την ώρα και να χτυπάει όπου θέλει, όποτε θέλει. Περιττό να πούμε ότι υπάρχει πυρηνική κεφαλή, είναι ακατανόητη κ.λπ.

Σύντομα δοκίμασαν ένα αντιδορυφορικό όπλο. Επιτυχής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αφήνουμε τον εχθρό χωρίς συντρόφους μέσα σε λίγα λεπτά.

Χωρίς μάτια και αυτιά δηλαδή.

Όχι τσιγγάνοι. Δηλαδή, οι πύραυλοι δεν λειτουργούν, τα πλοία δεν λειτουργούν, η Google δεν λειτουργεί, τίποτα.

Ο εχθρός παραμένει τυφλός και κουφός.

Δεν θα σχολιάσουμε επίγεια συγκροτήματα για S500, για «Peresveti», «Pantsir», τανκς και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Έχω παραθέσει μόνο τα πράγματα που είναι απαράμιλλα.

Αναγνωρισμένος από το ΝΑΤΟ χωρίς ανάλογο, όχι από τον Kiro ανόητο και τεμπέληκο κοινό.

Τα πράγματα που χτυπούν είναι εγγυημένα ότι θα σκοτώσουν είναι εγγυημένα και δεν μπορούν να σταματήσουν.

Από οπουδήποτε στον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται αυτά τα «πράγματα» αυτή τη στιγμή, πού βρίσκονται και πού βρίσκονται.

Αυτή δεν είναι η γνώμη μου ή της Ρωσίας. Αυτές είναι αναλύσεις του ΝΑΤΟϊκού στρατού. Το ξέρουν πολύ καλά. Ανάγνωση.

Η Ρωσία δεν χρειάζεται βάσεις, έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο στη στρατιωτική της ανάπτυξη. Καταστρέφει αμέσως. Είτε ήπειρος είτε κράτος, όλα αυτά. Και ο χρόνος υπολογίζεται σε λιγότερο από 2 λεπτά. Μιλήστε σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα!!

Σκεφτείτε για 20 δευτερόλεπτα πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ και τι; Θυμηθείτε αυτόν τον αριθμό και σκεφτείτε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Αν στη δεκαετία του 1970 υπήρχαν σενάρια ότι σε έναν πυρηνικό πόλεμο, αυτός που χτύπησε πρώτος θα μπορούσε να επιζήσει ή ότι η Νέα Ζηλανδία και τμήματα της Αυστραλίας θα επιζούσαν, τώρα αυτό το σενάριο λείπει γιατί οι Ρώσοι εισήγαγαν το σύστημα: ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ.

«Νεκρό χέρι» ή νεκρό χέρι του ΝΑΤΟ. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα σύστημα που είναι αυτόνομο, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και εκτοξεύει όλο το πυρηνικό δυναμικό της Ρωσίας, καθώς και δίνει εντολή σε όλα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη να πυροδοτηθούν.

Χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Κανένα δικαίωμα ακύρωσης.

Δηλαδή, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το ΝΑΤΟ νικά ή ΑΓΟΡΑΖΕΙ όλους τους Ρώσους πολιτικούς, το σύστημα καταγράφει αλλαγές στα φρεάτια της βάσης (σε περίπτωση προδοσίας!) καθώς και εκρήξεις και εκτοξεύσεις.

Και ο Πούτιν δεν μπορεί να τη σταματήσει, κανείς δεν μπορεί.

Υπήρξαν σκάνδαλα στη Ρωσία ότι έγιναν όμηροι του ανήθικου. Αλλά πήγε και δούλεψε.

Και δεν μπορεί να σταματήσει πια.

Γι’ αυτό ο Πούτιν είπε τη φράση:

– Γιατί χρειαζόμαστε έναν κόσμο χωρίς Ρωσία;

Μετάφραση:

– Γιατί ο κόσμος μας είναι χωρίς Ρωσία;

… Δεν υπάρχει πλέον ούτε μια θεωρητική πιθανότητα να νικήσουμε τη Ρωσία. Έστω και θεωρητικά.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι πλέον ο οπλισμός είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο και στάδιο. Δεν έχει σημασία πόσα πλοία και στρατιώτες έχεις. Το One Zircon σαρώνει ολόκληρο το 5ο Ναυτικό των ΗΠΑ, με όλα τα αεροπλανοφόρα μέσα.

Μιλάμε για άλλο επίπεδο. Για έναν τελείως διαφορετικό πόλεμο και στρατό.

Η κουβέντα του ΝΑΤΟ για το πόσα αεροπλάνα υπάρχουν και τέτοιες ανοησίες είναι σαν μια συμμορία 100 άγριων με 100 νυχτερίδες να βγαίνει εναντίον ενός τανκ και να λέει:

– Μα εμείς είμαστε 100 και αυτός είναι «μόνο» με 1 τανκ.

Το επίπεδο.

Ακύρωναν όλες τις πιθανότητες, ακόμα και τις θεωρητικές.

Τώρα λοιπόν έγινε σαφές ότι αυτά τα αεροπλάνα θανάτου που αγοράσαμε είναι απλώς μια ρακέτα; Δεν είναι σοβαρό να το κρατάς. Αυτά τα πλοία και τα στρατεύματα και οι ασκήσεις, είναι όλα απάτη!

Ότι το ΝΑΤΟ στρατολογεί μέλη για να δημιουργήσει εξαρτήσεις; Να κρατήσει το κράτος μέλος υπό κατοχή και να το αρμέξει σιγά σιγά.

Το ΝΑΤΟ είναι ένα όργανο που προστατεύει το δολάριο και τον ηγεμόνα.

Και παραμύθια και τανκς…

Θεάματα για το plebs. Για να διατηρήσουμε την ψευδαίσθηση.

20 δευτερόλεπτα..

Σκεφτητε

Επομένως, αυτή τη στιγμή η Βουλγαρία πρέπει να βγει άμεσα από το ΝΑΤΟ και την αμερικανική επιρροή.

Και δεν πρόκειται για φιλοσοφίες και φοβίες.

Είναι να είσαι πρώτη γραμμή.

Και όταν τρέμουν οι πύραυλοι, δεν κάνουν διάκριση μεταξύ διπλού ή φιλελεύθερου.

4 Daggers και 4 από τις αμερικανικές βάσεις μας έχουν φύγει.

Άλλο «κάτι» της πολλών και λίγη βουλγαρική πόλη θα φουσκώσει.

Ο οποίος? Ποιος θα μας προστατέψει για 2 λεπτά;Ακόμα κι αν το θέλει. Ακόμα κι αν είναι έτοιμος.

Το χειρότερο για εμάς είναι ότι μπορεί να μας βομβαρδίσουν και να πληρώσουμε αποζημιώσεις. Μας έχει ήδη συμβεί.

Η ελίτ μας αγοράζεται, από πάνω μέχρι κάτω. Αλλά οι άνθρωποι δεν αγοράζονται. Και όλοι πρέπει να φαίνονται νηφάλιοι.

Δεν είναι αυτός ο πόλεμος μας.

Και αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί να κερδηθεί.

Και δεν έχουμε να πληρώσουμε γιατί μας κυβερνούν καθάρματα και προδότες.

Γιατί αυτή η φορά μπορεί να είναι η τελευταία μας.

BG Intelligence

Може да бъде изображение с авиация и текстово съобщение

Ο Kh-47M2 Kinzhal, τον οποίο η Μόσχα λέει ότι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, είναι ρωσικός πυρηνικός υπερηχητικός πύραυλος αέρος-εδάφους

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι στην επίτευξη των αρχικών τους στόχων στην Ουκρανία φαίνεται -όπως εκτιμούν αναλυτές και αποδεικνύεται και στην πράξη- ότι τους ωθούν στη χρήση περισσότερο εξελιγμένων οπλικών συστημάτων για να πλήξουν σημεία στα ουκρανικά εδάφη.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το πρωί του Σαββάτου, για τη χρήση των υπερηχητικών πυραύλων Kh-47M2 Kinzhal, που φέρουν το προσωνύμιο «στιλέτο», για να καταστρέψουν μια υπόγεια αποθήκη πυραύλων και πυρομαχικών για αεροσκάφη, στη δυτική Ουκρανία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Τι είναι ο υπερηχητικός πύραυλος

Ο Kh-47M2 Kinzhal, τον οποίο η Μόσχα λέει ότι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, είναι ρωσικός πυρηνικός υπερηχητικός πύραυλος αέρος-εδάφους.

Γνωστός και ως «στιλέτο», έχει ισχυρό βεληνεκές άνω των 2.000 χλμ, ταχύτητα 10 Mach και ικανότητα να εκτελεί ελιγμούς αποφυγής σε κάθε στάδιο της πτήσης του.
Μπορεί να φέρει τόσο συμβατικές όσο και πυρηνικές κεφαλές και μπορεί να εκτοξευθεί από βομβαρδιστικά Tu-22M3 ή αναχαιτιστικά MiG-31K.

Ο Kinzhal εισήχθη στην ρωσική πολεμική φαρέτρα τον Δεκέμβριο του 2017 και είναι ένα από τα έξι νέα ρωσικά στρατηγικά όπλα που αποκαλύφθηκαν από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, την 1η Μαρτίου 2018.

«Υπερνικούν κάθε σύστημα αεράμυνας»

Ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί για να χτυπάει πολεμικά πλοία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που αποτελούν απειλή για στρατηγικά πυραυλικά συστήματα στην ευρωπαϊκή Ρωσία, και για να καταστρέφει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ και τα αμυντικά πλοία βαλλιστικών πυραύλων καθώς και τα αντικείμενα ξηράς κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Φέρεται να έχει σχεδιαστεί για να υπερνικούν οποιαδήποτε γνωστά συστήματα αεροπορικής ή πυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των MIM-104 Patriot , Terminal High Altitude Area Defense και Aegis Combat System.

Μπορεί να χτυπήσει στατικούς και κινητούς στόχους, όπως αεροπλανοφόρα. Μέσα σε δευτερόλεπτα από την εκτόξευση, ο πύραυλος επιταχύνει σε υπερηχητική ταχύτητα και εκτελεί ελιγμούς σε όλα τα στάδια της πτήσης για να αποφεύγει την αντιπυραυλική άμυνα του εχθρού.

Η υψηλή ταχύτητα του Kinzhal πιθανότατα του δίνει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά διείσδυσης στόχου από τους ελαφρύτερους υποηχητικούς πυραύλους κρουζ, όπως ο Tomahawk . Οντας τρεις φορές πιο βαρύς και σχεδόν δώδεκα φορές πιο γρήγορος από τον Tomahawk, ο Kinzhal έχει πάνω από 432 φορές την κινητική ενέργεια ενός πυραύλου Tomahawk.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι το βεληνεκές του πυραύλου είναι 2.000 χλμ, όταν μεταφέρεται από το MiG-31K και 3.000 χλμ όταν μεταφέρεται από το Tu-22M3.

Ιστορικό χρήσης

Τον Μάιο του 2018, δέκα MiG-31K ικανά να χρησιμοποιούν πυραύλους Kinzhal βρίσκονταν σε καθεστώς πειραματικής μάχης και έτοιμα να αναπτυχθούν. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, αεροσκάφη οπλισμένα με πυραύλους Kinzhal είχαν πραγματοποιήσει 89 εξορμήσεις πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και την Κασπία Θάλασσα.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019, τα πληρώματα των MiG-31K Kinzhal είχαν πραγματοποιήσει περισσότερες από 380 εκπαιδευτικές εξορμήσεις με τον πύραυλο, εκ των οποίων τουλάχιστον 70 είχαν χρησιμοποιήσει ανεφοδιασμό στον αέρα. Το όπλο έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαγωνισμού Aviadarts τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η πρώτη εκτόξευση του Kinzhal πραγματοποιήθηκε στην Αρκτική στα μέσα Νοεμβρίου 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε από ένα MiG- 31K από την αεροπορική βάση Ολένια. Ο πύραυλος χτύπησε έναν επίγειο στόχο στο πεδίο δοκιμών «Πεμπόι», φτάνοντας την ταχύτητα των 10 Mach.

Τον Ιούνιο του 2021, ένας πύραυλος Kinzhal εκτοξεύτηκε από ένα MiG- 31K από την αεροπορική βάση Κμειμίμ, σε έναν επίγειο στόχο στη Συρία.

Επίσημα ανεπιβεβαίωτες αναφορές στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου 2022 ανέφεραν ότι αρκετά MiG-31 οπλισμένα με πυραύλους Kinzhal στάλθηκαν από την αεροπορική βάση Σόλτσι, της περιφέρειας Νοβγκορόντ, στη Ναυτική Αεροπορική Βάση Τσερνιακόφσκ, που βρίσκεται στο δυτικό θύλακα του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας.

Η Αεροδιαστημική Δύναμη της Ρωσίας εκτόξευσε με επιτυχία υπερηχητικούς αεροβαλλιστικούς πυραύλους Kinzhal στις 19 Φεβρουαρίου 2022.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>