«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με τα θύματα αμερικανούς και άγγλους, αυτό είναι το αλωθεί τους, το ίδιο έκαναν με τους δίδυμους πύργους, για να φέρουν την παγκόσμια αστυνομεύσει με το νόμο της δήθεν τρομοκρατίας!

Ιταλία-189-νεκροί-σε-24-ώρες-Πάνω-από-χίλια-τα-θύματα-του-φονικού-ιού-00

Ο χάρτης είναι πριν μια εβδομάδα

JAN. 30, 2020) – Η επιδημία Coronavirus δηλώθηκε σήμερα ως  έκτακτη ανάγκη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ). Ο ΠΟΥ είναι ένας από τους δημιουργούς του Coronavirus, όπως θα δείξουμε παρακάτω.

Ο Coronavirus εφευρέθηκε από το Ινστιτούτο Pirbright σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια που βρίσκονται στο Woking, Surrey, Αγγλία λίγο έξω από το εξωτερικό της ζώνης M25 του Λονδίνου.

Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΖΕ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ | ΓΝΩΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΩ. 16, 2020, MAR. 18, 2020 | PDF | https://tinyurl.com/rt7q8sy

AFI. (16 Μαρτίου 2020). Ο εξαναγκασμένος κοροναϊός είναι μια επίθεση της αγγλοαμερικανικής προσκυνήσεως στους ανταγωνιστές της Αμερικής και της Κίνας. Αμερικανοί για την Καινοτομία.

Εικόνα 1-L / R: Βαρώνη Ελισάβετ Λυδία Manningham-Buller (“Μ”), Sir Jonathan Richard Symonds (“Πέντε δάχτυλα Johnny”). Η Manningham-Buller είναι η καρέκλα του Wellcome Trust, μεταξύ άλλων.

Ο Symonds έχει χρηματοδοτηθεί από την Κοινωνία των Προσκυνητών ολόκληρη τη σταδιοδρομία της στον τομέα της χρηματοδότησης, της τεχνολογίας και των φαρμακευτικών προϊόντων για να δημιουργήσει την εταιρία επικοινωνιών καταστροφέων, QinetiQ Group Plc, να βασίξει 5G milliwaves για να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να απελευθερώσει Coronavirus carrying nanotechnology. όπως ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Κάρολ Λίμπερ, πρόσφατα κατηγορούμενος.

Γραφικά: AFI.

Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα οι εχθροί τους ήταν Ρώσοι και Γερμανοί (εξ ου και οι προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές πράξεις των Παγκοσμίων Πολέμων που ετοίμαζαν και χρηματοδοτούσαν)

Πρέπει να αφαιρεθούν τα παγκόσμια κέντρα επικοινωνίας QinetiQ, SERCO και DARPA και η χρηματοδότησή τους

Όλες οι αμερικανικές συμβάσεις τους με την QinetiQ και την SERCO πρέπει να ακυρωθούν για απάτη και προδοσία

Το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να κατακρατήσει αμέσως όλα τα κεφάλαια των δραστών του Coronavirus στο Wellcome Trust, στο Ινστιτούτο Pirbright, στο SERCO, στο QinetiQ, στο IBM, στη Cisco, στο Microsoft, στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντζα ​​Γκέιτς, Facebook, Google, AstraZeneca, Merial, Boehringer Mannheim, Sanofi, Pfizer, Novartis. και άλλοι που έχουν συνωμοτήσει με την Κοινωνία Προσκυνητών, το SES και το DARPA για την κατασκευή βιολογικών όπλων για την επίθεση στο ανθρώπινο γονιδίωμα

Από την ίδρυσή τους 120 χρόνια, η μυστική ένωση αγγλοαμερικανών προσκυνητών, Wellcome Trust, Marconi Wireless και η Ένωση Τύπου της Αυτοκρατορίας (δημιουργοί MI6, MI5 και GCHQ) δοκιμάζουν θανάσιμους ιούς σε ανθρώπους για να μην θεραπεύσουν αλλά να καταστρέψουν την ανθρωπότητα η γρίπη των χοίρων, η ζικα, ο κίτρινος πυρετός, η εγκεφαλίτιδα, ο Δυτικός Νείλος, η διφθερίτιδα, η ελονοσία, ο κορωναϊός COVID-19)

Σε αυτούς τους σατανιστές, οι ιοί είναι οι σιωπηλοί τους στρατοί που περνούν μέσα από τα ρεύματα του αίματός μας για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, ώστε να τους δώσουν περισσότερο χώρο

Ανησυχούν για τη σύλληψη του ιού; Όχι, έχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έχουν ήδη το αντίδοτο

Ανακοίνωση αναγνώστη: Προωθούμε αυτή την έρευνα γρήγορα, ώστε οι υπεύθυνοι για τη χάραξη πολιτικής του Patriot να μπορούν να λαμβάνουν σταθερές αποφάσεις σχετικά με το Coronavirus. Επιστρέψτε σύντομα καθώς προσθέτουμε περισσότερη έρευνα που βρίσκεται υπό επεξεργασία.

(MAR 16, 2020) -Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες θέσεις που έχουμε απελευθερώσει ποτέ.

Τις τελευταίες 48 ώρες -όπως συνέβη και με το κλείδωμα του Coronavirus, οι Αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν τους πιθανούς ενόχους πίσω από το βιοΥπόθεση Coronavirus.

Παρά το προφανές δίπλωμα ΗΠΑ. Νο. 10,130,701 του Ινστιτούτου Pirbright (Ηνωμένο Βασίλειο) που λειτούργησε από το The Wellcome Trust, κανένας από τα mainstream media δεν μιλά για αυτό το λαμπρό γεγονός. Ακόμα και το alt-media είναι σιωπηλό.

Πιστεύουμε ότι επειδή οι ένοχοι χρησιμοποιούν κάθε προπαγανδιστικό τέχνασμα στο playbook τους για να αποτρέψουν ένα φως να φωτίζεται από το British Privy Council και την Queen.

Η Κίνα κατηγορείται, το είδος, αν και οι ιδιαιτερότητες είναι ασαφείς. Έχουμε δείξει ότι μόνο τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το Wuhan είναι Nanchang και το Merial Animal Health Institute που κατασκευάζει εμβόλια για το Ινστιτούτο Pirbright.

Η απόφαση του Ινστιτούτου Pirbright (Wellcome Trust) για την μετακίνηση του εργοστασίου παραγωγής εμβολίων Merial Health offsite λήφθηκε μετά από μια επιδημική έκρηξη του ποδιού και του στόματος στο εργοστάσιο της Merial.

Στις 12 Οκτωβρίου 2009, η Merial μετακόμισε το εργοστάσιό της στο Nanchang της Κίνας και χαστούκισε ένα νέο βότσαλο “Boehringer Mannheim” στο εργοστάσιο της Merial Pirbright στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στη συνέχεια διεξήχθη με χαρά. Το ίδιο φυτό, διαφορετικό όνομα, ο ίδιος ελεγκτής: Wellcome Trust.

Charles M. Lieber

Εικ. 2-Καθ. Charles M. Lieber. Ο κατηγορούμενος καθηγητής νανοτεχνολογίας του Χάρβαρντ συλληφθεί με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Wuhan. Η ειδικότητά του είναι η βιοτεχνολογία.

Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί έχουν, αυτήν τη στιγμή, μονάδα παραγωγής εμβολίων Merial (Wellcome Trust) μόλις τέσσερις ώρες μακριά από το σημείο μηδέν του Coronavirus.

Αλλά, γιατί κανείς δεν επισημαίνει αυτό το προφανώς ύποπτο FACT. Το μόνο που θα χρειαστεί για να απελευθερωθεί ο Coronavirus στο Wuhan είναι για έναν υπάλληλο της Merial να πάρει στο αυτοκίνητο ένα άθλιο Coronavirus κακό και να το πασπαλίζουμε γύρω στο Wuhan.

Καλύτερα, στείλτε ένα σήμα 5G στο Wuhan (μια πόλη δοκιμών 5G) για να διδάξετε τους νανοσωλήνες Coronavirus που αναπτύχθηκαν από τον απλά κατηγορούμενο καθηγητή του Χάρβαρντ και τον δημοφιλή καθηγητή νανοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας Wuhan Dr. Charles Lieber για να απελευθερώσουν τα θανατηφόρα ωφέλιμα φορτία μικροβίων Coronavirus. Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ WUHAN;

Elizabeth Lydia Manningham-Buller

Εικ. 3-Elizabeth Lydia Manningham-Buller. Πρώην διευθυντής του MI5 (2002-2007) – ο κορυφαίος Βρετανός εγχώριος κατασκόπιος; διευθυντής και πρόεδρος της Wellcome Trust (2008-σήμερα).

Η καρέκλα Wellcome Trust ήταν η βαρόνη Elizabeth Lydia Manningham-Buller, πρώην διευθυντής του βρετανικού MI5 (2002-2007).

Η μητέρα της ήταν η GCHQ. Ο πατέρας της ήταν το Privy Council, ο γενικός εισαγγελέας και ο γενικός εισαγγελέας, με έναν “τρόπο εκφοβισμού”. Είναι ομότιμος ογδόης γενιάς.

Αυτό δεν είναι όλο, η Manningham-Buller προήδρευσε επίσης την Genome Research Limited (2008-2015), μια κατά 100% θυγατρική θυγατρική της Wellcome Trust.

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Manningham-Buller ήταν ο κεντρικός ομιλητής στους Προσκυνητές της Μεγάλης Βρετανίας στο Λονδίνο στη μνήμη του Sir Harry Brittain Memorial.

Ο Χάρι Μπριτάν ήταν ο ιδρυτής της Κοινωνίας Προσκυνητών το 1902.

Ο Βρεττάν ίδρυσε τους προσκυνητές αμέσως μετά τον πρόωρο θάνατο του Σεσίλ Ρόδου και την σοβαρή ασθένεια του πνευματικού τους μέντορα Χένρι ντε Γουρμς Α ‘Λόρδος Πίρμπριχ.

Το κεφαλαιοποίησαν στο funderal της βασίλισσας Βικτωρίας για να μαζέψουν τη μυστική τους κλίκ. Περίπου 50 Βρετανοί ομότοποι σχημάτισαν την Κοινωνία Προσκυνητών με βαριά χορηγία από τον Henry Wellcome και τον ιδρυτή του Daily Telegraph Lord Burnham Edward Levy-Lawson. Άλλοι συμπεριλάμβαναν τον Alfred Milner, τον John Buchan, τον Philip Whitwell Wilson και τον Winston Churchill.

Το 1909, η Wellcome έπειτα χρηματοδότησε την Πρώτη Αυτοκρατορική Συνέντευξη Τύπου της Εταιρείας Pilgrim, το 1909.

Έχει περιποιηθεί τους καλεσμένους του προκειμένου να στρατολογήσει μερικούς από τους εφημερίδες για να τους βοηθήσει να σχηματίσουν MI5, MI6 και GCHQ.

Η προαγωγή του Manningham-Buller από τους βρετανούς προσκυνητές μιλάει τόμους με τα δικά της και τους μακρινούς συνδέσμους του πατέρα του με τους προσκυνητές, το Privy Council και το Wellcome Trust.

Από το ίδιο Πανεπιστημιούπολη Wellcome Genome είναι η Genomics England Limited, η οποία εποπτεύεται από τον Manningham-Buller άμεσα για την Monarch, η οποία κατέχει τον έλεγχο της Golden Share πάνω στην εταιρεία.

Ιδιαίτερα σημείωσαν δύο ηγέτες-διευθυντές της Genomics Αγγλίας:

Sir John Alexander Raymond Chisholm (2013-2019) και

Sir Jonathan Richard Symonds (2013-σήμερα).

Sir John Alexander Raymond Chisholm

Σχήμα 4 – Sir John Alexander Raymond Chisholm. Ιδρυτής της QinetiQ Holdings Limited, μετονομάστηκε σε QinetiQ Group Plc. ο πρώτος διευθυντής και CFO ήταν ο Sir Jonathan Richard Symonds, πρόεδρος της GlaxoSmithKline Plc, υποκατάστατο του Wellcome Trust.

Έχουμε ήδη γράψει για τον σχηματισμό του QinetiQ από τον Chisholm (όταν ο SERCO μεταφέρθηκε στις Η.Π.Α.) και το γεγονός ότι ο πρώην C.I.A. ο διευθυντής Τζέιμς Τένετ και ο πρώην αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αρχηγών Επιτελείου Ναύαρχος Έντμουντ Τζιαμπαστιάνι νεώτεροι ήταν διευθυντές της QinetiQ.

Η QinetiQ έχει απονεμηθεί πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια στις συμβάσεις των ΗΠΑ στο διάστημα, στους δορυφόρους, στην τεχνολογία των πληροφοριών, στις στρατιωτικές και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση.

Η QinetiQ έχει λάβει πάνω από 8.5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ομοσπονδιακές συμβάσεις. (PDF | Excel-downloads απευθείας στον φάκελο Downloads).

Η SERCO έχει λάβει πάνω από 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ομοσπονδιακές συμβάσεις. PDF | Excel-downloads απευθείας στο φάκελο “Downloads”)

SIR JONATHAN RICHARD SYMONDS-PILGRIMS SOCIETY / ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΗΣ

SSir Jonathan Richard Symonds

Σχήμα 5 – Sir Jonathan Richard Symonds.

Ο διευθυντής και CFO ιδρυτής της QinetiQ, δημιουργός του ελέγχου της Golden Queen της Βασίλισσας. καρέκλα της GlaxoSmithKline Plc, υποκατάστατο Wellcome Trust.

Ενώ η έρευνά μας μαζεμένος από πολύ καιρό στο Anglo-American Society Pilgrims ως την πραγματική “Deep State” σε παγκόσμιο επίπεδο, και ενώ έχουμε πάρει ταλαντούχα κοντά για να βρούμε αυτό το πρόσωπο, το όνομα του μας έχει υπαινιχθεί.

Τώρα τον βρήκαμε: ο Sir Jonathan Richard Symonds.

Την 01.09.2019, ο Symonds διορίστηκε πρόεδρος της GlaxoSmithKline (GSK) Plc, ο διάδοχος της Glaxo Wellcome.

Η GSK ευθυγραμμίζεται στρατηγικά με την Wellcome Trust, όπου ο πρώην διευθυντής MI5 Manningham-Buller είναι η σημερινή καρέκλα.

Ο Symonds έχει διατελέσει διευθυντής της HSBC Holdings plc από το 2014 – λίγους μήνες μετά τον James Comey που έφυγε από το διευθυντικό στέλεχος της HSBC για να γίνει διευθυντής του FBI.

Είναι πρόεδρος της HSBC από το 2018, ήταν επίσης πρόεδρος της HSBC Bank plc (2014-2018) μέχρι πρόσφατα.

Η HSBC είναι ένας σημαντικός χορηγός του ιδρύματος Clinton.

Ο Symonds ήταν επίσης επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis AG (2009-2013).

Πριν από τη Novartis, ο Symonds ήταν διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs (2007-2009).

Ο Symonds ήταν επίσης επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της AstraZeneca PLC (1997-2007).

PYNGRIMS ΚΟΙΝΩΝΙΑ LYNCH PIN

Εδώ είναι το lynchpin που δείχνει ότι ο Symonds είναι ο οργανωτικός Deep Throat της Αγγλοαμερικανικής Εταιρείας προσκυνητών.

Διετέλεσε διευθυντής και ελεγκτής της νέας εταιρίας QinetiQ (28 Φεβρουαρίου 2003-30 Ιουνίου 2004)

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΟΧΙ” ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ο Symonds ήταν ο δεύτερος διευθυντής της QinetiQ για αρκετό καιρό για να δημιουργήσει το λογιστικό σχέδιο και τη δομή του μετοχικού κεφαλαίου, δίνοντας τον έλεγχο της εταιρίας Special Share (“Golden Share”) της Monarch, ανεξάρτητα από τον αριθμό των υποκατηγοριών των μετοχών.

Η QinetiQ διαθέτει ιδιοκτησία στο The Pirbright Institute (Wellcome Trust), τον κάτοχο διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Coronavirus που χρηματοδοτείται από την Wellcome Trust και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Δείτε επίσης το Coronavirus Traced to the British Crown.

Η τελευταία μας ανακάλυψη ότι η Baroness Eliza Manningham-Buller, πρώην επικεφαλής του MI5 (2002-2007), είναι πρόεδρος του Wellcome Trust και των συναφών ερευνητικών συνεργατών του για τη συγκομιδή DNA, επιβεβαιώνει περαιτέρω ότι η αγγλοαμερικανική κοινωνία προσκυνητών κάνει τη δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού επιτιθέμενοι στις ροές του αίματός μας

Το μυστικό παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνιών τους διαχειρίζεται η αγγλοαμερικανική κοινωνία προσκυνητών που προστατεύεται από το British Privy Council και την αμερικανική ανώτερη εκτελεστική υπηρεσία (SES)

Λειτουργούν ένα μυστικό παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα για τους εαυτούς τους έξω από το Γήπεδο Cobbett Hill που βρίσκεται δίπλα στο Ινστιτούτο Pirbright (Ηνωμένο Βασίλειο) -στο ίδιο σημείο της επιδημίας αφθώδους πυρετού του 2007 από το απόρριμμα λυμάτων του Pirbright Institute (Merial-Wellcome). (ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Υπάρχουν αγγλοαμερικανοί δαίμονες που καλύπτουν τον κόσμο από αυτά τα πεδία). Δείτε Coronavirus αποκαλύπτει τον Rothschild Λόρδο Pirbright ως κλειδί για το 140-yr. μυστικό μονοπώλιο της κοινωνίας προσκυνητών.

CETetel Cobbett Hill Earthstation

Εικ. Ν: “Το Cobbett Hill βρίσκεται μόλις 25 μίλια από το κεντρικό Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και καταλαμβάνει ασφαλές συγκρότημα επτά στρεμμάτων σε έκταση 200 στρεμμάτων.

Σήμερα στεγάζει πάνω από 25 κεραίες με ενεργές δραστηριότητες σε 13 δορυφόρους, επιτρέποντας γρήγορους χρόνους ανάκαμψης ακόμη και σε βραχυπρόθεσμες απαιτήσεις πελατών, λόγω της ιστορικής χρήσης των θέσεων από το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, έχει άδεια κατασκευής απεριόριστων εγκαταστάσεων κεραίας εντός των 200 στρεμμάτων και λειτουργεί εντός ζώνης αποκλεισμού RF που αποτρέπει τυχόν τοπικές παρεμβολές. -CETel GMBH Διευθύνων Σύμβουλος Guido Neumann στις 01 Ιουνίου 2019.

Ναι, αυτό είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά αυτά τα γεγονότα τώρα φωνάζουν για να δώσουμε προσοχή.

Έχουμε τις ευλογημένες χώρες μας και τον όμορφο κόσμο για να σώσουμε από αυτούς τους αληθινά κακούς Πρεσβυτέρους, που θέλουν να σκοτώσουν περίπου το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού (για να κάνουν περισσότερο χώρο για τους φανατικούς εορτασμούς τους στους Baphomet και Mollach).

Δείτε σ. Το βιβλίο για την εξέλιξη της δημοσιογραφίας του Burrough, το οποίο γιορτάζει τη βρετανική κλοπή αποστολής αφρικανικών δηλητηρίων και θεραπευτικών αγωγών, ψευδών εμβολίων, αναγκαστικών εμβολιασμών, πινάκων θνησιμότητας, παιδεραστίας και μαγείας (σύμβολο μελισσών και πεταλούδων χρησιμοποιούνται βαριά στην επιχείρηση εξαπάτησης κρυπτογραφίας ) που δόθηκε στους εκπροσώπους της πρώτης αυτοκρατορικής συνέντευξης Τύπου του 1909, εάν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε.

QinetiQ Holdings Limited, Co. Νο. 4586941 (ΗΒ)

(γνωστός και ως QinetiQ Group Plc και πάνω από 60 θυγατρικές και θυγατρικές, από την Ετήσια Έκθεση του 2019)

Μία βρετανική εταιρία Intelligence, Biowarfare και Propaganda, η οποία διευθύνει τα C.I.A., FBI, Navy, DoC, DoJ, FEC, OPM, GSA, Στρατού και Υπουργείο Εξωτερικών από μυστικά αποθήκες του Υπουργείου Άμυνας στο Pirbright. Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο

Κάντε κλικ σε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε στη σχετική σελίδα της ετήσιας έκθεσης του έτους

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτές οι ετήσιες εκθέσεις του QinetiQ καταδεικνύουν προδοτική εκβιασμό μεταξύ της British Society Pilgrims Society, Crown, Privy Council και MI6 με την Αμερικανική Εταιρεία Προσκυνητών, την Ανώτερη Εκτελεστική Υπηρεσία (SES) και τον C.I.A. – όλους τους επιλεγμένους γραφειοκράτες που μοιάζουν να κυριαρχούν στον συνάνθρωπο.

Για παράδειγμα, στις 24 Οκτωβρίου 2006, ο πρώην C.I.A. ο σκηνοθέτης Γιώργος Τένετ έγινε σκηνοθέτης QinetiQ της Βασίλισσας.

Στις 02 Ιανουαρίου 2008, ο συνταξιούχος Αντιπρόεδρος του Κοινού Αρχηγού Προσωπικού Admiral Edmund Peter Giambastiani νεώτερος έγινε επίσης Queen / QinetiQ διευθυντής.

Και οι δύο άνδρες έχουν κατευθύνει πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια στις ομοσπονδιακές συμβάσεις των ΗΠΑ σε αμυντικές, τεχνολογικές, διαστημικές και στρατιωτικές συμβάσεις, οι οποίες προφανώς είχαν τακτοποιηθεί από τους Tenet και Giambatiani και δεν χορηγήθηκαν σε αμερικανικές εταιρείες.

Οι διευθυντές της QinetiQ δεσμεύονται με το βρετανικό μονάρχιο, όχι με την Αμερικανική Δημοκρατία.

Έτος ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Διευθυντές Βασικά Μερίδια Ειδικά Αμοιβαία Κεφάλαια Δικαιωμάτων Προτίμησης Πελάτες Πελάτες

2002 QinetiQ Holdings Limited 20 32 40 30 Μη διαθέσιμο Μη διαθέσιμο

2003 QinetiQ Holdings Limited 4 3 24 33 6 27

2004 QinetiQ Holdings Limited 6 31 27 35 9 31

2005 QinetiQ Holdings Limited 4 29 26 33 13 13

2006 QinetiQ Holdings Limited 53 47 99 114 5 3

2007 QinetiQ Group Plc 56 60 97 108 3 22

2008 QinetiQ Group Plc 67 70 112 122 5 17

2009 QinetiQ Group Plc 97 63 62 105 2 4

2010 QinetiQ Group Plc 41 45 86 95 3 4

Έτος ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Διευθυντές Βασικά Μερίδια Ειδικά Αμοιβαία Κεφάλαια Δικαιωμάτων Προτίμησης Πελάτες Πελάτες

2011 QinetiQ Group Plc 44 50 96 106 16 3

2012 QinetiQ Group Plc 38 58 57 106 72 2

2013 QinetiQ Group Plc 69 73 112 121 34 30

2014 QinetiQ Group Plc 83 97 137 146 13 12

2015 QinetiQ Group Plc 60 89 88 138 4 41

2016 QinetiQ Group Plc 93 99 138 146 4 4

2017 QinetiQ Group Plc 90 95 95 144 2 8

2018 QinetiQ Group Plc 69 81 80 131 3 4

2019 QinetiQ Group Plc 88 81 80 151 3 2

Έτος ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Διευθυντές Βασικά Μερίδια Ειδικά Αμοιβαία Κεφάλαια Δικαιωμάτων Προτίμησης Πελάτες Πελάτες

Πίνακας 1- QinetiQ Group Plc, Νο. 4586941. (Καταρτίστηκε στις 04 Μαρτίου 2020). Ετήσιες Εταιρικές Αρχειοθετήσεις.

Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο). (Αρχείο αρχείου * .zip Αυτό το αρχείο ZIP περιέχει όλα τα έγγραφα που είναι συνδεδεμένα σε αυτόν τον πίνακα μαζί με επιλεγμένες πρόσθετες καταχωρίσεις.) (104,3 MB).

Σελιδοδείκτης: # george-tenet-δεσμευμένο-fealty-προς-british-μονάρχης | https://tinyurl.com/sq4sfwp

ΣΤΟ ΟΚΤ. 24, 2006, ΠΡΩΗΝ CLINTON-BUSH C.I.A. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΝΕΤ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ QINETIQ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΑΧΡΗΣ

Qinetiq Group Plc Co No 4586941. (24 Οκτωβρίου 2006). George Tenet [πρώην διευθυντής της CIA 1997-2004] Διορισμός διευθυντή – δέσμευση να επιδιώξει το βέλτιστο συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου και να υπακούσει στη βασίλισσα στις επιχειρήσεις της QinetiQ. Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο).

Εικ. 6-Qinetiq Group Plc Co No 4586941. (24 Οκτωβρίου 2006). George Tenet [πρώην διευθυντής της CIA 1997-2004] Διορισμός Διευθυντή-Υποσχέθηκε να επιδιώξει τα βέλτιστα συμφέροντα του Ηνωμένου Βασιλείου και να υπακούσει στη βασίλισσα στις λειτουργίες του QinetiQ.

Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο). Βλέπε επίσης QinetiQ Group Plc, Co. Νο. 4586941 (20 Οκτωβρίου 2006). Καταστατικό.

Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο).

Κατά τη διάρκεια της διευθύνσεως QinetiQ του George Tenet, η εταιρεία απονεμήθηκε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κυβερνητικές συμβάσεις των Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένου ενός συμβολαίου ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την παρακολούθηση ουσιαστικά όλων των αποθεμάτων στρατιωτικού εξοπλισμού των Η.Π.Α. παγκοσμίως – μιας βρετανικής επιχείρησης νοημοσύνης, προπαγάνδας και βιολογικού βορείου!

Σελιδοδείκτης: # giambastiani-joined-qinetiq-δεσμευμένο-σε-βασίλισσα | https://tinyurl.com/uezlbma

Στις ΦΕΒ. 08, 2008, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ADMIRAL EDMUND P. GIAMBASTIANI JR. ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ QINETIQ – ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΑΝΑΡΧ

Edmund P. Giambastiani, νεώτερος (08 Φεβρουαρίου 2008). Διορισμός διευθυντή, QinetiQ Group Plc, Co. Νο. 4586941, Έντυπο 288α. Εταιρεία Σπίτι.

Εικόνα 7 – Edmund P. Giambastiani, νεώτερος (08 Φεβρουαρίου 2008). Διορισμός Διευθυντή, QinetiQ Group Plc, Co. Αριθ. 4586941, Έντυπο 288α-Υποσχέθηκε να επιδιώξει τα βέλτιστα συμφέροντα του Ηνωμένου Βασιλείου και να υπακούσει στη βασίλισσα στις λειτουργίες του QinetiQ. Companies House (UK). Βλέπε επίσης QinetiQ Group Plc, Co. Νο. 4586941. (20 Οκτωβρίου 2006). Καταστατικό. Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο).

Λίγες μόνο μήνες μετά την ένταξη του πρώην Επιτελείου Ναυάρχου Giambastiani στο διοικητικό συμβούλιο της QinetiQ, η εταιρεία εξακολούθησε να υπερηφανεύεται για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει στον εντοπισμό των περιουσιακών στοιχείων του Στρατού των Η.Π.Α. παγκοσμίως – μια επιχείρηση βρετανικών πληροφοριών, προπαγάνδας και βιολογικού βορείου!

Bookmark: # qinetiq-κομμάτια-us-στρατός-περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο | https://tinyurl.com/v84tzw4

QinetiQ Group plc Ετήσια Έκθεση και Λογαριασμοί 2008. Επιχειρηματική ανασκόπηση – QinetiQ Βόρεια Αμερική συνέχισε, Παρακολουθήστε τον εξοπλισμό του Στρατού των ΗΠΑ, Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η QNA συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην πρόκληση της συλλογής δεδομένων για όλους τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς των ΗΠΑ – επίγεια συστήματα μάχης, και συστήματα αεροναυπηγικής – από όλες τις ΗΠΑ και όλες τις περιοχές στο εξωτερικό, όπου ο αμερικανικός στρατός έχει παρουσία Η QNA στη συνέχεια παρέχει στον στρατό έγκαιρα και ακριβή δεδομένα εφοδιαστικής για περιεκτικές μελέτες και αναλύσεις

Εικ. 8-QinetiQ Group Plc, Νο. 4586941. (07 Αυγούστου 2008). Ετήσια έκθεση και λογαριασμοί, σ. 16 (PDF σελ. 20), Παρακολούθηση του εξοπλισμού του αμερικανικού στρατού σε όλο τον κόσμο. Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο).

TRANSCRIPTION, σελ. 16: QinetiQ Group plc Ετήσια Έκθεση και Λογαριασμοί 2008. Επιχειρηματική ανασκόπηση – QinetiQ North American συνέχισε, σύμβαση 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η QinetiQ έχει παράσχει στον αμερικανικό στρατό δειγματοληπτικές υπηρεσίες συλλογής δεδομένων και αναλύσεων από το 1992.

Η τρέχουσα σύμβαση ανασυγκρότησης αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων συνεχή στήριξη του προγράμματος δειγματοληψίας δεδομένων του Στρατού των ΗΠΑ.

“Από τη βάση μας στο Fort Hood στο Τέξας, συντονίζουμε τις δραστηριότητες συλλογής δεδομένων σε 28 τοποθεσίες παγκοσμίως, που περιλαμβάνουν τρεις ηπείρους και δύο ζώνες πολέμου.

Οι κύριες προκλήσεις μας είναι ο χρόνος και η απόσταση” Maurice Squires Weapons System Analyst.

Bookmark: # qinetiq-κομμάτια-us-στρατός-περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο | https://tinyurl.com/v84tzw4

QinetiQ Group plc Ετήσια Έκθεση και Λογαριασμοί 2008. Επιχειρηματική ανασκόπηση – QinetiQ Βόρεια Αμερική συνέχισε, Παρακολουθήστε τον εξοπλισμό του Στρατού των ΗΠΑ, Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η QNA συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην πρόκληση της συλλογής δεδομένων για όλους τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς των ΗΠΑ – επίγεια συστήματα μάχης, και συστήματα αεροναυπηγικής – από όλες τις ΗΠΑ και όλες τις περιοχές στο εξωτερικό, όπου ο αμερικανικός στρατός έχει παρουσία Η QNA στη συνέχεια παρέχει στον στρατό έγκαιρα και ακριβή δεδομένα εφοδιαστικής για περιεκτικές μελέτες και αναλύσεις

Εικ. 9-QinetiQ Group Plc, Νο. 4586941. (07 Αυγούστου 2008). Ετήσια έκθεση και λογαριασμοί, σ. 17 (PDF σελ. 21), Παρακολούθηση του εξοπλισμού του αμερικανικού στρατού σε όλο τον κόσμο. Εταιρεία House (Ηνωμένο Βασίλειο).

TRANSCRIPTION, σελ. 17: QinetiQ Group plc Ετήσια Έκθεση και Λογαριασμοί 2008. Επιχειρηματική ανασκόπηση – QinetiQ Βόρεια Αμερική συνέχισε, Παρακολουθώντας τον εξοπλισμό του Στρατού των ΗΠΑ, Σύμφωνα με τη σύμβαση, η QNA συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην πρόκληση της συλλογής δεδομένων για όλους τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς των ΗΠΑ – τα τροχοφόρα οχήματα και τα συστήματα αερομεταφορών – από όλες τις ΗΠΑ και όλες τις περιοχές στο εξωτερικό, όπου ο αμερικανικός στρατός έχει παρουσία Η QNA στη συνέχεια παρέχει στον στρατό έγκαιρα και ακριβή δεδομένα εφοδιαστικής για περιεκτικές μελέτες και αναλύσεις.

Σελιδοδείκτης: # miller-act-notice | https://tinyurl.com/yxxwlded

Υποσημείωση 2

ΣΗΜΕΙΩΣΗ RE. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΜΙΛΕΡ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ

James P. Chandler, III Andrew W. Marshall

James P. Chandler, III Andrew W. Marshall

Η Leader Technologies, Inc. έστειλε σήμερα την ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ στον πρόεδρο Trump.

Πρόκειται για μια συμβατική απαίτηση του Υπουργείου Οικονομικών των Η.Π.Α. να τους καταβάλει για την 18ετή κλοπή των ομοσπονδιακών κυβερνήσεων των εφευρέσεων κοινωνικής δικτύωσης τους.

Αυτές οι εφευρέσεις κλέφθηκαν από τον στρατηγό James E. Freeze (αμερικανικός στρατός) και τον δικηγόρο ευρεσιτεχνίας Leader James P. Chandler, III, εξ ονόματος του Andrew W. Marshall και του Υπουργείου Άμυνας του Office of Net Assessment και ότι η Εταιρεία Προσκυνητών που κλέβει και οπλοποιεί τις εφευρέσεις για συνεχή πολεμική κατασκευή και εμπλουτισμό των φασιστικών εσωτερικών στρατιωτικών-βιομηχανικών εταιρειών.

Οι πατριώτες ενθαρρύνονται να βοηθήσουν να πάρουν αυτή την πρώτη τροποποιημένη ειδοποίηση για τον Μίλερ προς τον Πρόεδρο Τρούμπα και να περάσουν από την Πραιτοριανή Φρουρά.

Δείτε το American Intelligence Media αναδημοσίευση της ανακοίνωσης του Leader Miller Act.

Επιστροφή στην επιστροφή στην αρχή αυτής της ανάρτησης.

Ανακοινώσεις: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει γνώμη. Όπως και με όλες τις γνωμοδοτήσεις, δεν θα πρέπει να βασίζεται σε αυτές χωρίς ανεξάρτητη επαλήθευση. Σκέψου μόνος σου.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και προέρχονται από δημόσιες πηγές.

Καμία δήλωση δεν γίνεται σε καμία φωτογραφία.

Ο ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ROTHSCHILD Ο ΛΟΓΟΣ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ 140-YR. PILGRIMS SOCIETY MONOPOLY ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΟΛΕΜΟΣ

Το βρετανικό στέμμα και το C.I.A. συνεργάστηκαν προδοτικά μέσω της QinetiQ Group Plc που ελέγχεται από το Monarch

Ο Λόρδος Pirbright (Rothschild) και οι εξάδελφοι του τραπεζίτη στο Ν.Μ. Ρότσιλντ & Σ.

Ήταν οι οπαδοί των 2 ου στρατοπέδων συγκέντρωσης πολέμου Boer (1899-1902) για να οδηγήσουν τους Γάλλους, Ολλανδούς και Γερμανούς από τη Νότια Αφρική

Νέες αποδείξεις: Οι ηγέτες του Λονδίνου διέτρεχαν τους πρώτους σύγχρονους στρατοπέδους συγκέντρωσης πολέμου, όπου απεβίωσαν περισσότεροι από 60.000 λευκοί και μαύροι, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 14.000 κυρίως λευκών παιδιών που υποβλήθηκαν σε πειράματα εμβολιασμού Burroughs Wellcome & Co. (τώρα Wellcome Trust-Coronavirus funder και GlaxoSmithKline)

Αυτά τα δημοτικά συμβούλια και τα κοινοβουλευτικά αρχεία έχουν ανακαλυφθεί μετά από πολλές δυσκολίες και ελλείποντα έγγραφα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ | ΓΝΩΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ FEB. 28, 2020 | PDF | HTTPS://TINYURL.COM/UTEX8YS

ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ Το Ινστιτούτο Pirbright (Ηνωμένο Βασίλειο) έχει απονεμηθεί 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Coronavirus U.S. Pat. Νο. 10,130,701

Το Ινστιτούτο Pirbright ελέγχεται από το Golden Queen της Queen, μαζί με το SERCO και το QinetiQ (pronine kinetic)

 Οι ελεγκτές της Pirbright επιστρέφουν στην SERCO, QinetiQ & Sir Geoffrey E. Pattie, τον Πρόεδρο Marconi και το Βρετανικό Ινστιτούτο Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Εξωφρενικά, η βρετανική SERCO-σήμερα διοικεί το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ (απόδειξη παρακάτω), η US FEMA Περιφέρεια 04 και η ζώνη 02, οι ιστοσελίδες US Obamacare, OPM, GSA και US Navy SPAWAR, κι αλλα Η SERCO χρησιμοποίησε τον έλεγχό της στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. για να εκδώσει στη βρετανική βιοτεχνολογία της ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Coronavirus σε χρόνο ρεκόρ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ | ΓΝΩΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAN. 30, 2020, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ MAR. 08, 2020 | PDF | https://tinyurl.com/utex8ys

Τα γραφεία της AMERICAN και της BRITISH PATENT ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΥΚΡΟΥ – Η ΠΗΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ: Ο SERCO έχει ελέγξει τις διαδικασίες των Γραφείων Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. από το 20006 έως σήμερα.

Αυτό είναι σωστό, μια εταιρεία της Βρετανίας ελέγχει το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της AMERICA, όπου οι καλύτεροι και λαμπρότεροι Αμερικανοί ξεγελιάζουν να θεωρούν ότι είναι μια δίκαιη διαδικασία.

Στην πραγματικότητα, όπως θα αποδείξουμε παρακάτω, τα ΜΜΕ της Βρετανίας και των Αμερικανών Προσκυνητών, η νοημοσύνη και ο τραπεζικός τομέας οπλίζουν ό, τι αγγίζουν. Δείτε AFI. (22 Νοεμβρίου 2017).

Η όπλωνση των κοινωνικών μέσων πρέπει να μας απασχολεί όλους.

Αμερικανοί για την Καινοτομία.

Η μετάφραση είναι κακή αλλά θα βγάλετε το ζουμί.

Το πρωτότυπο στον σύνδεσμο

https://americans4innovation.blogspot.com/2020/03/weaponized-coronavirus-is-anglo.html

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>