«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η παν θρησκεία της νέας τάξης και τα  εγκληματικά λάθει του ανθρώπου!

Δ΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Ηγετών στο Καζακστάν

Θα κάνω ναι μικρή εισαγωγή με ένα απόσπασμα του  Κώστα Λάμπου

(Υπάρχουν λέξεις τοξικές και βιασμένες, έννοιες ταμπού, γλώσσες ευνουχισμένες που δεσμεύουν τον Νου και κοιμίζουν συνειδήσεις, για να υποτάξουν το υποκείμενο της ιστορίας, τον άνθρωπο και να τον μετατρέψουν σε αντικείμενο των βιαστών της ιστορίας που την γράφουν, την πλαστογραφούν και την διαγράφουν οι εξουσιαστές, για λογαριασμό τους. Λέξεις, έννοιες και γλώσσες που μας εντάσσουν σε προκατασκευασμένα σχήματα σκέψης, μύθους, ιδεολογήματα και συστήματα συμφερόντων που καταστρέφουν τη φαντασία, την περιέργεια, την αμφισβήτηση και την έρευνα για τη σχέση του Εγώ με το Εμείς, της κοινωνίας με τα μέλη της, της ανθρωπότητας με τον Πολιτισμό, με το μέλλον της, με τη Βιόσφαιρα και το Σύμπαν.)

Η νέα μεταφόρτωση του χριστιανισμού και των παγκόσμιων θρησκειών με εντολή της νέας τάξης σε παράπλευρη θρησκευτική δικτατορία, έγινε επιτακτική διότι η επιστήμη άθελά της και καλώς έπραξε, ξεγύμνωσε τα θρησκευτικά ψέματα και τα τοίχοι από το μαντρί γκρεμίζονται και τα πρόβατα την κοπανάνε!

Οπότε άρχισε να είναι περιττή για την νέα τάξη η χρησιμότητά της με την σημερινοί μορφή της!

Ο θεός ξανά σχεδιάζει την παρουσία του στην γη και τους εκπροσώπους του!

Οποιαδήποτε άποψη πέραν της βιβλικής περιγραφής της δημιουργίας της γης και της ζωής, θεωρούνταν επαναστατικές και αιρετικές!

heretic being tortured

Και τιμωρούνταν ανάλογα!!!

Το Βυζάντιο, που δεν ήταν παρά η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, καθιέρωσε με ωμή βία τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας.

Μην ξεγελιέστε, το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν με μοχλό την νέα τάξη, αυτά τα δυο πολιτικόθρησκευτικά παραμάγαζα, έχουν την ιδιότητα του Χαμαιλέοντα και ως προς το θρησκευτικό κομμάτι και ως προς το πολιτικό!

ΤΡΕΙΣ

Είναι αδέλφια καθαρά από τον ίδιο αμνιακό σάκο!

Στην  πρόσφατη ιστορική διαδρομή τους τα 2.000 χρόνια, θα παρακολουθήσετε την παρουσίαση που θα σας κάνω, θα δείτε ότι είναι οι ίδιοι με τους σημερινούς, απλώς αλλάζουν όνομα και πρακτικές σαν τον Χαμαιλέοντα, ανάλογα με της εποχικές περιόδου που δέχονται επίθεση από την αλήθεια!

Μην ξεγελιέται η ανθρωπότητα, αυτά τα ερπετοειδή, θα ξανά αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα, με το πρόσχημα του υπερπληθυσμού, αφανίζοντας τα τρία πέμπτα της ανθρωπότητας, για να ξανά επικρατήσουν και να κρύψουν τα ανόμημά τους!

Αντίθετα  με ότι λένε δεν έχουν θεό, ούτε πιστεύουν σε αυτό που πλασάρουν, αυτή έχουν για θεό, την εξουσία και το χρήμα!

Σήμερα κάτω από την πίεση για την αλήθεια, λένε ξεδιάντροπα, ότι οικιοθελώς γίνανε χριστιανοί οι έλληνες!!!

22

Ο χριστιανικός κόσμος ποτέ δεν θέλησε να παραδεχτεί το βιαίον της υπόθεσης, παρ’ όλο που ατέλειωτες ιστορικές μαρτυρίες, γραπτές και αρχαιολογικές, βοούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τις ευλογίες της παν θρησκείας και τον βούρδουλα της νέας τάξης όλα τα ζώα θα είναι εν ειρήνη!

Όταν διαλύθηκαν οι διάφορες αυτοκρατορίες, εμείς οι Έλληνες απομείναμε σαν φύλλο στον άνεμο, ένα κομμάτι γη και μια γλώσσα που αποκαλούνται Ελληνικά, και μια Εβραίο-Βυζαντινή σοφία (Παλαιά και Νέα Διαθήκη).

Γονατίζουμε μπροστά στη θεοκρατία, μπροστά στους Εβραίους βασιλιάδες, Δαυίδ και Σολωμό, και τους ύμνους τους, μπροστά στους Εβραίους προφήτες και τα «θαύματά» τους, μπροστά στους Βυζαντινούς παπάδες και τα Εβραϊκά… μαύρα ράσα τους.

Το Ελληνικό πνεύμα πουθενά – και ας ζούμε σε μια γη που ονομάζεται Ελλάδα και διαχρονικά μας έχει διδάξει ότι είναι η μοναδική κοιτίδα πολιτισμού!

Και ας χρησιμοποιούμε μια γλώσσα που ονομάζεται Ελληνική, που όλοι με λαθροχειρία την χρησιμοποιούν!

Πουθενά δεν υπάρχει πλέον  ο σεβασμός και η λατρεία προς τη δημοκρατία, τη φιλοσοφία, τις επιστήμες, τις τέχνες, τον αθλητισμό – το φως, το αναμασάνε όλοι και μετά το φτύνουν αφού πάρουν το ζουμί τους, τους πέφτει βαρύ να το καταπιούν, διότι μετά θα πρέπει να φάνε και τα υπόλοιπα.

Μια Ελληνική γλώσσα δίχως Ελληνικό πνεύμα – και μια Ελλάδα δίχως Έλληνες!

Ναι, και έτσι καταντήσαμε τα παράσιτα της Ευρώπης – και έτσι καταντήσαμε οι ανάξιοι απόγονοι του φωτεινότερου πολιτισμού, δούλοι όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στο πνεύμα!

Το Βατικανό, το Πατριαρχείο, η Μέκκα, το άγιο Όρος, το Θιβέτ, θα είναι τα παραρτήματα της Παν Θρησκείας!

Και εμείς οι Έλληνες (ρωμιοί) θα ακλουθούμε σαν δούλοι τους δολοφόνους μας, στο καινούργιο μαντρί!!!

H αθεΐα της Δύσης και η ΠΑΝ-θρησκεία!

Πώς από την Ιερά Εξέταση, περάσαμε στους ομοφυλοφυλικούς γάμους!

Εμφάνιση ενός  απεσταλμένων (Χριστός και Μωάμεθ) μέ εβραικό τρόπο

Ο Πάπας ξαναχτύπησε:

Όσοι αρνούνται την Πανθρησκεία είναι εκτός Χριστού!

Εξ ιδίων τα αλλότρια έκρινε για μία ακόμη φορά ο εγκάθετος της Νέας Τάξης, Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έχει στρατολογηθεί, προκειμένου να οδηγήσει τους χριστιανούς, ή τα δογματικά ζόμπι, στην παγκόσμια αίρεση της Παν θρησκείας.

Για αυτό εκλέγεικε με τρόπο βιασμένο και απαράδεκτο, εκθρονίζοντας τον προηγούμενο Πάπα πριν την ώρα του, από το παρελθόν του ξέρουμε τι μέρος του λόγου είναι.

Αλήθεια τι ειρωνικό και βρόμικο, να είναι τέτοιοι άνθρωποι επικεφαλής αποστολικής καθοδήγησης του ανθρώπινου πνεύματος;;;

Αλήθεια σε τι διαφέρει ο θρησκευτικός δογματικός πιστός, από τον δούλο;

Ο δούλος είναι ένα πονεμένο άτομο που χρειάζεται βοήθεια, λύπηση, (ή ένα από τα ποιο επικίνδυνα άτομα στην παγκόσμια ανθρωπότητα;)

Είναι  και τα δυο;;; Όχι.

ΑΝΘΡΩΠΕ 3

Ο δογματικός θρησκευτικός δούλος είναι χειρότερος και ποιο επικίνδυνος, διότι θα κάνει τα πάντα και εννοούμε τα πάντα, για να έχει την ευμένεια του αφέντη του για να πάει στον παράδεισο!

Δεν είναι ελεύθερος για να αρνηθεί αν τον διατάξει ο αφέντης του, θα κάνει φόνο, κλοπές, ρουφιανιές και ότι κακό μπορεί να σκεφτεί ο εκτροχιασμός του ανθρώπινου εγκέφαλου!

Πρόσφατα ο Πάπας είχε χαρακτηρίσει όσους δεν δέχονται την υποταγή του Χριστιανισμού στην σιδηρά πυγμή της παγκόσμιας δικτατορίας που έπεται, «μουμιοποιημένους» και «ζιζάνια», καθώς ενοχλούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Θεϊκές λέξεις για τρομοκράτηση, τύφλα να έχουν οι τρομοκράτες!!!

Αυτή την φορά αποκάλεσε τους αρνητές του Οικουμενισμού της παν θρησκείας, «φωτισμένους θεολόγους» και τους συνέκρινε με τους Φαρισαίους, οι οποίοι σταύρωσαν τον Χριστό, τον οποίο ο Πάπας υποβαθμίζει συνεχώς, άραγε με ποιανού θεού εντολή;;;

Ο ποντίφικας τόνισε, πως «τα δύο πράγματα που ο Ιησούς μας διδάσκει (είναι) η αλήθεια και η κατανόηση», καινές λέξεις, καμία από αυτές δεν εφαρμόζουν και ούτε τις πιστεύουν, όμως τις τρώει η μάζα.

Εδώ μας έχουν μπερδέψει λίγο, ποιον  Χριστό εννοούν, τον παλιό ,η τον νέο τον διάβολο που τον αναγάγουν τώρα, ως τον καλύτερο  Άγγελο του θεού;;;;;

 Και συνεχίζει ο ποντίφικας, αυτό είναι που οι «φωτισμένοι θεολόγοι» αποτυγχάνουν να κάνουν, επειδή είναι κλεισμένοι στην παγίδα «μιας μαθηματικής εξίσωσης;;;;;;» και είναι ανίκανοι να δουν τους μεγάλους ορίζοντες της αγάπης και της ανθρώπινης αδυναμίας.

Αυτός ξέρει από αδυναμίες ανθρώπινες και τις εκμεταλλεύεται στο όνομα όποιου θεού αυτός ανασκευάζει, ανάλογα με τις εποχές και τις συγκυρίες, αλλά μου αρέσει η εξίσωση! Ο θεός τους τώρα κάνει και μαθηματικά!

Αυτού του είδους τα θεϊκά… αποβράσματα δεν έχουν πνευματική υγεία, πρόκειται για ανώμαλα, άρρωστα, ανικανοποίητα μυαλά, κρύβουν με βρόμικο τρόπο, την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική  αναζήτηση και αλληλεγγύη.

 Ποντίφικας: Όσοι λοιπόν δεν δέχονται τους «μεγάλους ορίχοντες» της Παν θρησκείας δεν ανήκουν στον χώρο του χριστιανισμού… άφησε να εννοηθεί ο Πάπας στο ποίμνιο της στάνης του κατασκευασμένου Χριστού, που τον επικαλούνται όπως τους βολεύει!

Proskynima

Θα ακούσουμε πολλά! Ετοιμαστείτε…Η Παν θρησκεία είναι εδώ να αποτελειώσει το θεάρεστο έργο του αφανισμού του ανθρώπου, όμως δεν θα το κατορθώσουν, διότι η γη και ο άνθρωπος είναι ζωντανοί οργανισμοί που αλληλοπροστατεύονται εκατομμύρια χρόνια, χωρίς θεό, ή με τον όρο θεός. είναι η ίδια η φύση, το φυσικό, το χωρίς πατρότητα, το αυτοδιοικούμενο, το  συμπαντικό αυτονόητο!

Η Φύση πρόσφερε στον άνθρωπο την εξέλιξη μέσα από δις χρόνια, με αρχικό συμπαντικό σχέδιο, να φτάσει η εξέλιξη του ανθρώπου στο σημείο να μπορεί να προστατεύει την γη από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους !

Ο άνθρωπος μέσα από εκατομμύρια χρόνια, αρκετές φορές δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του, γυρνώντας μπρος πίσω, μια από φυσικά φαινόμενα, μια από ανθρώπινα λάθει,  όμως απέκτησε εμπειρία και προχωρά και πρέπει να διορθώνει τα λάθει του.

Τα κενά που υπάρχουν στην ιστορική διαδρομή της ανθρωπότητας επάνω στην γη, μας βοηθούν να καταλάβουμε ότι έχουμε κάνει, πολλές φορές τραγικά λάθει.

Αυτό δεν είναι φαεινή ιδέα δική μου, αλλά η γη ξερνά σε τακτά διαστήματα, δήγματα, αποδείξεις, ότι υπήρχαν πολύ ποιο ανεπτυγμένοι πολιτισμοί στο παρελθόν, που δεν χειριστήκαν με σοφία τις μεγάλες δυνάμεις που είχαν κατακτήσει.

Μάταια προσπαθούν να τα κρύψουν, είναι τόσα πολλά αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, που απλά καθυστερούν το πεπρωμένο.

Αντί να φτιάχνουν κατάλληλα καταφύγια στην ξηρά, στην θάλασσα και στον αέρα, για τον άνθρωπο και τα ζώα, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές που κάνει και θα κάνει η γη σε συνάρτηση με τον άγνωστο τρόπο ακόμα από το σύμπαν, κοιτούν να εξολοθρεύσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και τους κόπους του, για να τους χρησιμοποιήσουν οι ολίγοι βρόμικοι δολοφόνοι κηφήνες σαν αναλώσιμους, σαν καύσιμα στους άνομους σκοπούς τους!

Και για αυτό το σκοπώ δουλεύουν ακατάπαυστα και βρόμικα, οι δήθεν εκπρόσωποι του ανύπαρκτου θεού τους και αν ακόμα δεν θέλουμε να μην είμαστε απόλυτοι για την ύπαρξη κάποιου θεού, κάποιας δύναμης που πηγάζει από την αρχή της γέννησης του σύμπαντος, δεν είναι αυτό, ή αυτή που μας ταΐζουν τα αποβράσματα με τις ρόμπες!

Οι άθεοι και οι θεοσεβούμενοι σκέπτονται όπως τους καθοδηγούν, ολίγοι εκμεταλλευτές.

Οι άθεοι δεν ξέρουν, ή τουλάχιστον δεν έχουν κοπιάσει να φιλοσοφήσουν, γιατί είναι άθεοι, το ίδιο και οι θεοσεβούμενοι, εδώ κρύβετε άνετα το κακό με την ονομασία που του έχουν δώσει, ( Ο διάβολος)

Ο άθεος με όσο μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο, είναι αυτός που μέσα από έρευνα και αποδείξεις και με επιστημονικό τρόπο, αποδεικνύει τα ψέματα των θεϊκών πάλι με τον όρο που του έχουν δώσει, (Θεός).

Όσο ο άνθρωπος δεν έχει κατανοήσει την ύπαρξή του και προσφορά του στην γη, θα ψάχνει για θεούς, φοβούμενος το άγνωστο, που ακόμα δεν του έχει γίνει γνωστό!

Οι αρχαίοι έλληνες ημών πρόγονοι, το είχαν ανακαλύψει το άγνωστο, αλλά δεν πρόλαβαν να το μεταφέρουν στις μελλοντικές γενιές, αυτό το κρύβουν οι  θρησκευτικοί και πολιτικοί απατεώνες εξουσιαστές!

Εγώ δεν είμαι σουπερ παντογνώστης, απλά ακούω, παρακολουθώ, διαβάζω  και αφουγκράζομαι την μοναδική δύναμη,  την γη που με φιλοξενεί.

Η γη όταν ο άνθρωπος φτάνει με τα λάθει του να της κάνει κακό, τα κάνει όλα σούπα και μαγειρεύει από την αρχή και αυτό το βλέπουμε καθημερινά που μας ξαφνιάζει με ευρήματα που ούτε τα φανταζόμαστε!

13 Σεπτεμβρίου 1986  ο σεισμός της Καλαμάτας 6

Αυτό πρέπει να μας διδάξει.

Αντί ο άνθρωπος να επενδύει σε διαμονές ασφαλείς, σε διάφορα και διαφορετικά επίπεδα, ασχολείται με ζητήματα και καταλύματα που όταν θα έχει συνάχι η γη και  βήχει ή φτερνίζεται δεν μπορούν να προστατευτούν!

Παράδειγμα όλες οι μελέτες θα έπρεπε να επικεντρώνονται σε ασφαλή καταλύματα με μακροπρόθεσμη ζωή, σε καταφύγια, σε σπηλιές, σε υψώματα ομαλά, σε σπίτια που θα είναι χωρίς βάσεις και δεμένα σε πάσσαλους, ώστε όταν έρχεται αναπάντεχα υπερύψωση του νερού, το σπίτι να ανεβαίνει και να μην πνίγονται και όταν το νερό φεύγει το σπίτι να ξανά κάθετε στην γη.

Η σημερινή τεχνολογία το επιτρέπει, η εκμετάλλευση δεν το επιτρέπει!

Αυτό θα βοηθούσε πολύ σε πλημμύρες και σε σεισμούς και θα κάλυπτε και τον υπερπληθυσμό για χιλιάδες χρόνια ακόμα σε κατοικήσιμες περιοχές, όπως θάλασσα ποτάμια, λίμνες, βουνά τούνελ, σπηλιές!

Αυτά όμως προϋποθέτουν ομαδικότητα σε πνεύμα για την αγάπη του ανθρώπου για την γη και τον άνθρωπο στο σύνολό του, χωρίς διάκριση πλούσιου και φτωχού,  ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα!

Τότε ο άνθρωπος δεν θα έψαχνε για θεούς σε λάθος μέρει και με λάθος τρόπους, δεν θα  μπορούσαν να υπάρχουν αποβράσματα, να εκμεταλλευτούν την ψυχή του ανθρώπου για ίδιο όφελος!

Αυτό το άρθρο θέλει να ξεχωρίσει τους ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα και γνώσεις, από τα  θρησκευτικά δογματικά ζόμπι και τα ιδεολογικά παγκόσμια κομματόσκυλα και επικυρίαρχους!

Τις παρακάτω ηλιθιότητες τις εφεύραν οι επικυρίαρχοι, κηφήνες, δολοφόνοι, για να δουλεύουν οι πολλοί για τους λίγους!

Νέο μήνυμα παν θρησκείας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017

Λίγες μόνο μέρες μετά τις τοποθετήσεις του στη Σύνοδο της Αθήνας.

Η σημασία του διαθρησκευτικού διαλόγου για την επικράτηση της ειρήνης και της καταλλαγής μεταξύ διαφορετικών λαών και πολιτισμών ήταν στο επίκεντρο της ομιλίας που πραγματοποίησε ο  Τουρκόσπορος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος!!!

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ

Ποιος… ο Βαρθολομαίος!!!!!

Κατά την έναρξη της 10ης διεθνούς Συναντήσεως του «World Policy Conference», η οποία είχε γίνει  στο Μαρακές του Μαρόκου.

«Δυστυχώς η θρησκεία μετετράπη καθ΄όλη την διάρκεια του εικοστού αιώνα σε όργανο επιβολής εξουσίας, καταφέρνοντας να εκτρέψει ακόμα και αυτή τη φύση του θρησκευτικού λειτουργήματος, το να είναι δηλαδή παράγοντας ειρήνης, συμφιλιώσεως και διαλόγου, δηλαδή ιεραποστολική με όλη τη σημασία της λέξης, είπε, μεταξύ άλλων, ο Τουρκόσπορος Οικουμενικός Πατριάρχης και πρόσθεσε.

Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έγινε τον Ιούνιο του 2016 στην Κρήτη, μας υπενθύμισε τη σημασία του διαθρησκειακού διαλόγου, ο ειλικρινής διαθρησκειακός διάλογος συμβάλλει στην ανάπτυξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης, στην προώθηση της ειρήνης και της καταλλαγής.

Ναι θα ήταν αλήθεια τουρκόσπορε, αν ήταν καθαρά αποστολικός ο σκοπός της, χωρίς ψέματα και μαύρη καταχνιά περί θεού και κόλασης και παράδεισου και τρομοκράτησεις των αφελών που γίνονται θεοί και πάλι θεός λες και είναι το φιδάκι ο Νικολής!

Η Εκκλησία αγωνίζεται για να καταστήσει αισθητή την “άνωθεν ειρήνην” επί της γης.

ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Για ποια άνωθεν ειρήνη μας μιλά, που την είδε, μήπως αυτήν εννοεί;;;;;;;;;;;

Η αληθινή ειρήνη δεν επιτυγχάνεται με την δύναμιν των όπλων, αλλά μόνον δια μέσου της αγάπης, ήτις “ου ζητεί τα εαυτής”».

Πόσο κοινοί μπορούν να γίνουν τα ερπετοειδή για την εξουσία, που διαψεύδουν τον εαυτό τους!

Ξέχασε να πει ότι ευλόγησε τον  μεγάλο τούρκο δικτάτορα δολοφόνο Ερτονγάν ως άνθρωπο της ειρήνης και ότι αυτοί ευλογούν όλους τους δικτάτορες, επικυρίαρχους.

 Ότι όλοι οι δολοφόνοι εκατομμυρίων λαών έχουν την υπογραφή τους!!!

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο  Τουρκόσπορος κ. Βαρθολομαίος είναι ο μόνος θρησκευτικός ηγέτης που προσκλήθηκε και εφέτος να μιλήσει στην έναρξη του «World Policy Conference».

Στο συνέδριο τους συμμετέχοντες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος IFRI (Institut Franҫais des Relations Internationales), που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του εν λόγω Διεθνούς Συνεδρίου, κ. Thierry de Montbrial και αναγνώσθηκαν χαιρετισμοί του Βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ Στ’ και του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμμανουέλ Μακρόν.

Το ιδανικό παιδί των δολοφόνων επικυρίαρχων ο Μάκρον!

Στο Διεθνές Συνέδριο, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρώθηκαν  Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, όλοι ήταν άνθρωποι των επικυρίαρχων, κατά τα άλλα ενδιαφέρονται για την ειρήνη στην γη και να μην μας διαφεύγει ότι είναι λόγιοι, αυτόδιαφημιζόμενοι άριστοι!!!

Σε τέτοια συνέδρια και φόρουμ δεν πάει ο καθένας και πας με ιδική πρόσκληση, δηλαδή το σινάφι, γιατί αυτά που λέγονται στο βήμα, είναι αλλά από αυτά που λέγονται στο γεύμα και στις κλειστές αίθουσες και ο καθένας έχει δηλώσει και δήξη έμπρακτα ότι είναι του δικού τους κύκλου, όχι του θρησκευτικού πνεύματος και της ειρήνης, αλλά εξουσιαστές!!!

Εδώ θα δούμε έναν τρόπο πως είναι η λεγόμενη προπαγάνδα της όρασης, εντυπωσιακές εκκλησίες και κτήρια, παίζοντας το καλειδοσκόπιο με τον εγκέφαλο των πιστών, με εντυπωσιακές εναλλαγές με επιβλητικότητα στα κτήρια και στα ντεκόρ!

Ο εντυπωσιακός ναός Μπαχάι που ενώνει όλες τις θρησκείες

Ο εντυπωσιακός ναός Μπαχάι που ενώνει όλες τις θρησκείες, εδώ θα είναι τα κεντρικά γραφεία των  σφαγέων!

Η Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε στον 21ο αιώνα και φτιάχτηκε από το μηδέν με τέλεια πρότυπα στο Καζακστάν.

Χτίστηκε στο βορειοκεντρικό τμήμα της χώρας, σε μια έρημη και απομακρυσμένη περιοχή, στην επαρχία Akmola.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο του ολέθρου, πρέπει όλα να γίνονται μακριά από τα βλέμματα των ποιμνίων, για αυτό θα δούμε για μια χώρα φτωχιά από το πουθενά, να ξοδεύει δις με ανεκτίμητη χλιδή!!!!!!!!!

Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα;

Προσελκύει το ενδιαφέρον γιατί φαίνεται να είναι η πόλη που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη και η Παν θρησκεία (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη) όχι σε όλη τη χώρα.

Το ιδιόρρυθμο σε αυτή την πόλη είναι ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Τα “ενδιαφέροντα” που αφορούν αυτή την πόλη, ξεκινούν, καταρχήν από το ίδιο της το όνομα.

ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία

Αστάνα σημαίνει “μεταίχμιο, κατώφλι”.

Πράγματι, αποτελεί το κατώφλι της Νέας Εποχής, της νέας τάξης, της παν θρησκείας, διότι άμα την αναγραμματίσουμε βγαίνει η λέξη SATANA, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, συνήθως οι επικυρίαρχοι δεν αφήνουν τίποτα στην σύμπτωση.

Γιατί, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι ισχυροί του πλανήτη – πολιτικοί άρχοντες, θρησκευτικοί ηγέτες – συναντιούνται σε αυτή την πόλη;;;

Μία πόλη σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο.

Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλά δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλά ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερά πριν την ώρα τους.

Όσο δε για τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης βέβαια ούτε λόγος, έχουν εντολή από τα αφεντικά τους  της ανεξάρτητης ενημέρωσης????????? να κάνουν τα στραβά μάτια.

Οι άθλιοι μικροὶ θαυματοποιοὶ (δημοσιογράφοι), ήταν απασχολημένοι με την αποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απάντων των ανθρώπων –πλην των Ελλήνων- όπως και την ανάδειξη των μουσουλμανικῶν οξιών και του οθωμανικού πολιτισμού, έναντι του «μιαρού» Ελληνικού τοιούτου, βασικά με την συγκατάθεση του τούρκου ταγματάρχη, κεφαλής της ορθόδοξης (παράδοξο), εκκλησίας, οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου τούρκου στρατιώτη.

Είμαι βέβαιος ότι ο αναγνώστης δεν θα διακρίνει τίποτα ύποπτο σε όλο αυτό το θαυμαστό ντεκόρ της Ανστανά.

 Θα μιλήσει προφανώς για μια έξοχη αρχιτεκτονική και για ένα αισθητικό όραμα που αποτυπώθηκε αριστουργηματικά από τον κατασκευαστή του, Λόρδο Νόρμαν Φόστερ, μέλος του Ταγματος της Αξίας.

Εκείνοι όμως που διαβλέπουν κάπως περισσότερο και που γνωρίζουν τα σχετικά με το μυστικιστικό συμβολισμό, κατανοούν ότι τίποτα δεν σχεδιάζεται τυχαία και τίποτα δεν τοποθετείται στην τύχη, αφού η κατασκευές έχουν μασονικό και αρχηγικό πρόσχημα.

Δ΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Ηγετών στο Καζακστάν G

Δ΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Ηγετών στο Καζακστάν, προετοιμασίες για την Παν θρησκεία.

Ο διαθρησκευτικός κόσμος, η ειρηνική συνεργασία μεταξύ των εθνοτήτων, η ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, συμπεριλαμβανόμενα στο κοινωνικό-πολιτιστικό περιβάλλον, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας των πολιτών και την διατήρηση του κράτους.

Η λέξη (κοινωνία των πολιτών) έχει ξευτιλιστεί, έχει γίνει ανέκδοτο, έχει φθαρεί στα μάτια της παγκόσμιας κοινωνίας, αυτό δείχνει ότι όταν χρησιμοποιούν φθαρμένες έννοες, δείχνουν την περιφρόνηση στην λέξη λαός, (κοινός ποιος ερωτάει το λαό);;;;

Η πολιτική στον τομέα των θρησκευτικών σχέσεων, επιδιωκόμενη μέσω της Δημοκρατίας του Καζακστάν, κρατήστε το (δημοκρατία), είναι χτισμένη εν όψει του γεγονότος ότι η ανάπτυξη της κρατικής υπόστασης του Καζακστάν είναι στο πλαίσιο των παγκόσμιων διαδικασιών της νεότητας, την νεότητα θέλουν να καπελώσουν.

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου του 2003 στην Αστανά με πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοκρατίας του Καζακστάν Ν. Ναζαρμπάγιεφ διοργανώθηκε το πρώτο Συνέδριο των ηγετών των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών.

 Λίγη ενημέρωση περί δημοκρατίας του Καζακστάν από την https://el.wikipedia.org/wiki/Καζακστάν!

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέει ότι ”το Καζακστάν περιορίζει την ελευθερία του λόγου, του τύπου και της θρησκείας σε μεγάλο βαθμό”, ενώ άλλοι οργανισμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων περιγράφουν την κατάσταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Καζακστάν ως φτωχή. Ενδεικτικά,  απαγορεύτηκε η έκδοση νέων φύλλων από την εφημερίδα Ρεσπούμπλικα για τρεις μήνες.

Φυσικά να τονίσω ότι η Βικιπαίδια, το faceboo και η google είναι εξ ολοκλήρου πιστά όργανα της νέας τάξης και πρέπει να προσέχουμε τι διαβάζουμε και τι θέλουμε να μάθουμε.

Ανάλογα με αυτό του φόρουμ στον κόσμο δεν υπάρχει.

Για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν οι ηγέτες των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών.

Στο πρώτο διαθρησκευτικό φόρουμ συμμετείχαν οι εγκυρότεροι εκπρόσωποι του Ισλάμ, Χριστιανισμού, Ιουδαϊσμού, Σιντοϊσμού, Ινδουισμού, Βουδισμού.

Εκπροσωπήθηκαν όλοι οι κλάδοι του χριστιανισμού, συμπεριλαμβανομένη Ορθοδοξία, Καθολικισμός, Προτεσταντισμός, τα κύρια χαρακτηριστικά της ισλαμικής σκέψης και οι εκπρόσωποι των Σουνιτών και Σαϊτών, του Ιουδαϊσμού και άλλων ασιατικών θρησκειών, εκτός της Ελληνικής θρησκείας, που είναι η πρώτη θρησκεία στην γη, άραγε γιατί;;; Ο θεός είναι ρατσιστής, σοβινιστής, έχει ιδεολογικές και θρησκευτικές προτιμήσεις;;;

Σε αυτή την εκδήλωση συμμετείχαν εξέχοντες πολιτικοί όπως ο υπουργός Δικαιοσύνης – Ειδικός Αντιπρόσωπος του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας A.Al-Sheikh, ο Υπουργός των Waquf – ειδικός απεσταλμένος του προέδρου της Αιγύπτου κ. Μ. Zaqzouq, πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας C.Chata, ειδικός αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ V. Sotirov και πολλοί άλλοι!

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Ω

Όταν αυτοί είναι οι εξέχοντες, τότε καταλαβαίνεις αυτά τα φόρουν τι κουμάσια είναι!

Φυσικά πίσω από τον πρόεδρο Ναζαρμπάγιεφ κρύβεται η νέα τάξη!

Η αναμφισβήτητη επιτυχία της πρωτοβουλίας του Καζακστάν για το διαθρησκευτικό φόρουμ ήταν μια αντιπροσωπευτική σύνθεση και το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων στο Συνέδριο.

Το Συνέδριο έγινε μια σημαντική συμβολή στην παγκόσμια διαδικασία του διαθρησκευτικού και του διαπολιτισμικού διάλογου.

Το φόρουμ αντανάκλασε τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να ξεπεραστούν η κρίση των πολιτισμών, και οι συγκρούσεις που βασίζονται στις πολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές, και την οικοδόμηση ενός ανεκτικού, σταθερού κόσμου με σταθερή ανάπτυξη, (με έναν  παγκόσμιο αρχηγό δικτάτορα λέω εγώ).

Αυτά είναι το κερασάκι, είναι το τυράκι στην φάκα, διότι η νέα τάξη δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες και ενδιαφέροντα και κυρίως δεν ενδιαφέρετε για τους νέους, που αδιαφορεί ότι είναι άνεργοι εξ αιτίας αυτών που συμμετέχουν στο φόρουμ, που το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ανώμαλοι ψυχικά και σωματικά.

Στο φόρουμ αυτό επικρατούσε μια ατμόσφαιρα της αμοιβαίας κατανόησης και της ανεκτικότητας, ορθή ομιλία των συμμετεχόντων χωρίς κατηγορίες, καλή θέληση και ένα ειλικρινές ενδιαφέρον των θρησκευτικών ηγετών στο πλαίσιο του διαλόγου που αναφέρεται στην αναγνώριση της σημασίας του διαλόγου των θρησκειών για την ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινότητας Παν θρησκεία- νέα τάξη πραγμάτων, κανονίζουν τους νέους ρόλους τους και μοιράζουν τις νέες καρέκλες με θεϊκή στοργή στην νέα τάξη.

Είναι φυσικό αφού ήταν όλα συμφωνημένα σε φόρουμ μικρότερης εμβέλειας χρόνια και μήνες πριν!

Την Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσώπησαν

Η επιτυχία του φόρουμ έφερε ορατό πολιτικό μέρισμα στο Καζακστάν, συνέβαλε στην ενίσχυση της θετικής εικόνας στη διεθνή σκηνή (ως κράτος δεσμευμένο για την ενεργή ειρηνική πολιτική).

Προσέξτε το δεσμευμένο!

Το φόρουμ κατέδειξε την αποτελεσματικότητα του Καζακστανικού μοντέλου, θρησκευτική και εθνική αρμονία.

Ήταν επόμενο να έχει επιτυχία και να αναδείξει το Καζακστάν, αφού εκεί έχουν χρηματοδοτηθεί τεράστια ποσά σε τεράστια έργα, όχι φυσικά από το Καζακστάν, γιατι και  άλλες χώρες έχουν πλούσιο ορυκτό πλούτο και πεινάνε;

Κάποιοι λοιπόν αφήνουν τα πλούτη και τα μεγαλεία σε αυτήν την πόλη να φαίνονται;;;;;;

Στο τέλος της εκδήλωσης οι ηγέτες των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών έχουν δηλώσει ότι ο διάλογος των θρησκειών θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά μέσα για την προώθηση της ειρήνης και της αρμονίας μεταξύ των λαών και των εθνών υποστηρίζοντας τις διεθνείς προσπάθειες για την προώθηση του διαλόγου μεταξύ των πολιτισμών.

Οι συμμετέχοντες επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να συνεργαστούν για την προώθηση των πνευματικών αξιών και πολιτιστικού διαλόγου για την διασφάλιση της ειρήνης στη νέα χιλιετία ( με την επικράτηση της νέας τάξης), δήλωσαν να ασκήσουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί η χρήση των θρησκευτικών διαφορών ως μέσο του μίσους και σύγκρουσης, και να αποφευχθεί μια παγκόσμια σύγκρουση των θρησκειών και των πολιτισμών.

Οι ηγέτες και οι ανώτεροι εκπρόσωποι των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών ( μπουμπούκια που μοσχομυρίζουν θάνατο και βρομιά), εκφράζοντας μια κοινή αντίληψη για την ανάγκη να συνεχίσουν τον εποικοδομητικό διάλογο για διάφορες θρησκείες έχουν αποφασίσει να διεξάγουν τα συνέδρια των ηγετών παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών σε τακτική βάση και να δημιουργήσουν ένα μόνιμο όργανο του διεθνούς διαλόγου των θρησκειών, από την Γραμματεία του Συνεδρίου και να πραγματοποιήσουν στις 12-14 Σεπτεμβρίου του 2006 το δεύτερο φόρουμ και πάλι στην Αστανά.

Δώστε προσοχή σε αυτό, γιατί ξανά στην Αστάνα, δεν υπάρχουν άλλα θρησκευτικά κέντρα να το κάνουν εναλλάξ, διαδοχικά σε διάφορα κράτη;;;

Υποτίθεται τέτοιες σοβαρές εξελίξεις θα πρέπει να γίνονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των πληθυσμών, παράδειγμα στην Ευρώπη, να έχουν οι όλοι άμεσα επαφή μαζί τους.

ΟΧΙ.

Διότι εκεί υπάρχει όλος ο εξοπλισμός παρακολούθησης, και επικοινωνιών άμεσα με όλο τον κόσμο, εναέρια, υπόγεια, δορυφορικά. απομονωμένο και άλλα και κυρίως δύσκολη πρόσβαση από τους λαούς!

Γιατί να θέλουν να κινούνται και να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν άμεσα τους λαούς, να παίρνονται  ερήμιν τους;;;

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει τη διεθνή αναγνώριση του ρόλου και της θέσης της χώρας  του Καζακστάν παγκοσμίως από τους επικυρίαρχους πολιτικούς και θρησκευτικούς και επιβεβαιώνει την επιτυχία της οργάνωσης αυτού του φόρουμ.

Ορθόδοξη Κελτική και Αγγλοσαξονικη

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία του Καζακστάν να συγκαλέσει το διαθρησκευτικό φόρουμ για πολυμερή διάλογο και τις συλλογικές λύσεις για τη μείωση των εντάσεων στον κόσμο, έχει αναγνωριστεί διεθνώς και ευρέως, (υποστηρίζεται από μέλη της διεθνούς κοινότητας) και έδωσε την κατάλληλη απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις.

Ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χρήση των τεράστιων δυνατοτήτων παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών, προκειμένου να ενισχυθεί η ειρήνη και αρμονία μεταξύ των λαών.

Όλες οι παγκόσμιες σφαγές έγιναν και γίνονται, για την ειρήνη και αρμονία των λαών!!!

Στις 12-13 Σεπτεμβρίου του 2006 στην Αστανά διοργανώθηκε το ΙΙ Συνέδριο των ηγετών παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας του Καζακστάν Ν. Ναζαρμπάγιεφ, το Συνέδριο έγινε στο νέο, ειδικά κατασκευασμένο για το φόρουμ χώρο «Παλάτι της ειρήνης και της αρμονίας.»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 25 από τους θρησκευτικούς ηγέτες (εκ των οποίων 7 – οι εκπρόσωποι του Ισλάμ, 7 – του Χριστιανισμού, 4 εκπρόσωποι του βουδισμού, 2 – του Ιουδαϊσμού, από 1 εκπρόσωπο του Σιντοϊσμού, Ταοϊσμού, Ινδουισμού, και οι αρχηγοί των 2 διεθνών θρησκευτικών οργανισμών) και 14 τιμώμενα πρόσωπα από 26 χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Ασίας, Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ανήλθε σε περισσότερα από 160 άτομα.

Για πρώτη φορά στην Αστανά έφθασε η αντιπροσωπεία από τη Λιβύη, την Ταϊλάνδη, την Αρμενία, τη Νότια Κορέα, καθώς και άλλων διεθνών επικεφαλής των θρησκευτικών οργανώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελβετία.

Στο φόρουμ συμμετείχαν εξέχοντες πολιτικοί, οι προϊστάμενοι των διεθνών οργανισμών και κρατών.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό το γενικό θέμα «Η θρησκεία, η κοινωνία και η διεθνή ασφάλεια» σε δύο κατευθύνσεις:

«Η θρησκευτική ελευθερία και σεβασμός των οπαδών των άλλων θρησκειών» και «Ο ρόλος των θρησκευτικών ηγετών στην ενίσχυση της διεθνούς ασφάλειας.»

Μετά το συνέδριο, οι συμμετέχοντες ενέκριναν μια κοινή συμφωνία που καλεί τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών και εθνικών ομάδων για την πρόληψη των συγκρούσεων με βάση τις πολιτιστικές και θρησκευτικές διαφορές.

Το έγγραφο αυτό αντανακλά την παγκόσμια ανάγκη για την αντικατέστησει της «ιδεολογίας της αντιπαράθεσης» με «μια κουλτούρα ειρήνης.»

Αγάπη η ηθική του χριστιανισμού

Παράδειγμα!

Κρατήστε το Κουλτούρα, δηλαδή ο θεός είναι και κουλτουριάρης, ή το άγιο πνεύμα?????

Νομίζω ότι όταν δηλώνεις εκπρόσωπος-ποι του θεού, δεν μπορείς να πλαταίνεις το θεϊκό πνεύμα, λες και είναι άλλης εποχής ήθη και έθιμα και θέλεις να τα εκσυγχρονίσεις, τι είναι καμία κούκλα στην βιτρίνα και θέλεις να την προσαρμόσεις με τις νέες θεϊκές πατέντες.

Αυτοί έχουν την δύναμη για μονομερείς αποφάσεις και μιλούν για κουλτούρα, δεν έκαναν έκτακτο συμβούλιο να το συζητήσουν με τον θεό, κάνουν του κεφαλιού τους!!!

Φέξε μου και γλίστρησα!

Στις 1-2 Ιουλίου του 2009 στην Αστανά έγινε το Τρίτο Συνέδριο των ηγετών των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών.

Το συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 60 αντιπροσωπείες από τις τρεις διαφορετικές περιοχές και παραδοσιακές θρησκείες του κόσμου, τιμώμενα πρόσωπα καθώς και οι εκπρόσωποι από διεθνείς οργανισμούς – ΟΗΕ, ΟΑΣΕ, UNESCO και η Οργάνωση Ισλαμικής Διάσκεψης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εξέχοντες πολιτικοί και δημόσια πρόσωπα, όπως ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, ο Γενικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κλάδου του ΟΗΕ S. Ordzhonikidze, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΑΣΕ M.P. de Brichambaut, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας M.A. Μορατίνος, ο πρώην πρωθυπουργός Νορβηγίας Κ. Bondevik, ο γερουσιαστής της Γαλλικής Δημοκρατίας Εmri de Montesquiou, ο διευθυντής της Γραμματείας της Συμμαχίας των Πολιτισμών του ΟΗΕ Μ. Scheuer, κλπ.

Όλα τα καλά παιδιά!

Επίσης, κατά την επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν, στο συνέδριο έγινε η ομιλία του ισραηλινού πρόεδρου Σιμόν Πέρες?????? Του μεγάλου ισραηλινού ειρηνοποιού??????.

Τα σύμβολα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Να και η πρωτεύουσα του Ισραήλ, μαγειρεύετε πολλά χρόνια, άλλωστε είναι ο εκλεκτός λαός του θεού οι Εβραίοι!  Από εκεί κρατάει η σκούφια τους, άσωτοι υιοί κέλτες, αγγλοσάξονες, και άλλα μαζέματα!!!

Εργαζόμαστε πάνω σε διάφορα θέματα της θεσμοθέτησης και ενοποίησης του νομικού καθεστώτος του Συνεδρίου των ηγετών παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών, ώστε να αρχίσει να λειτουργεί ως διεθνής οργανισμός σε συνεχή βάση.

Άραγε τη τους θέλει τους νόμους ο θεός με τέτοια δύναμη που έχει και είναι πανταχού παρών, αλλά θεατής της φρίκης και την τον θέλει τέτοιον θεό ο άνθρωπος????

Για αυτό βγάλανε εκείνο το ωραίο, ότι ο θεός δεν ανακατώνεται, έχει εκπροσώπους να τα ρυθμίζουν!

Αυτόν τον θεό τους τον έχουν κάνει κουρελόχαρτο, μια τον τεμαχίζουν και τραβάει ο καθένας ένα κομμάτι, ένα σεντόνι, ένα μάτι, μια μούμια, ένα χέρι, Κανένα δάχτυλο, Κανένα κάστανο, και κανένα κομποσκοίνι, καμία μασέλα, κανένα Παισιο να λέει τα μελλούμενά τους, μια το δανείζουν, μια τα αποποιούνται και λένε, αυτά δεν τα κάνει η θρησκεία, αλλά ο δίπλα, αλλά τα κάνει με δική του πρωτοβουλία, συχωρεμένος να είναι, άνθρωπος του θεού είναι, αυτός δεν είναι θεός, είναι  η πλύστρα της γειτονιά, όλα τα πλένει όλα τα καθαρίζει , είναι η εταιρεία Αμμαζών, έχει από όλα τα καλούδια, για όλα τα βαλάντια , αλλά να προσέξουν οι αλλεργικοί, μην είναι αλλεργικοί σε αυτό το είδος πλυσίματος!

Αυτοί είναι η χειρότερη φάρα, υπάρχουν διαφόρων σκλαβιές, αυτή σου σκλαβώνουν την ψυχή.

Και σου λένε υποκριτικά μπορεί ο καθένας να πιστεύει όπου θέλει, αλλά θα πιστεύει οπωσδήποτε σε κάποιο μαγαζί, πας στο καλάθι των θρησκειών και βουτάς μια που έχει την έγκριση να κυκλοφορά στο εμπόριο, διαφορετικά είσαι άθεος, άπιστος, μίασμα και θα σε αποβάλει η κοινωνία των σκλαβωμένων ψυχών και άμα το παρατραβήξεις, σου τραβάνε και έναν αφορισμό, Κανά ζουρλομανδύα ως δαιμονισμένο και την έβαψες!!!

Λίγα  μικρά παράδειγμα ΠΑΡΑΚΑΤΩ  από την θεϊκή τους αγάπη όσο αφορά τον χριστιανισμό κατά των Ελλήνων, απολαύστε τα έργα τους.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους «Έλληνες».

Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική

τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων.

Μεσαίωνας ονομάζεται η χρονική περίοδος της Ευρωπαϊκής ιστορίας, από τον 5ο μέχρι

το 15ο αιώνα μ.Χ.

Ξεκίνησε με την κατάλυση του Δυτικού Ρωμαϊκού Κράτους και το θάνατο του Ιουστινιανού Α’, του τελευταίου

Βυζαντινού Αυτοκράτορα που διαπνεόταν από το όραμα της αναβίωσης της παλαιάς Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και της

παγκόσμιας κυριαρχίας της.

Οι ιστορικοί θα γράψουν στο μέλλον, ότι ο χριστιανισμός σταμάτησε βιαία την εξέλιξη του ανθρώπου.

Στις 2-3 Δεκεμβρίου του 2009 στην Αστανά υπό την προεδρία του επικεφαλής της Γραμματείας του Συνεδρίου του Κ. Τοκάεβ έγινε η IX συνεδρίαση της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών.

Κρατήστε το παραδοσιακών θρησκειών!

Δηλαδή ο θεός προσαρμόζετε με τις εποχές, την κουλτούρα και τα γούστα του καθενός!

Αυτός είναι θεός κατά παραγγελία!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες της Γραμματείας, με την επιφύλαξη και την ημερήσια διάταξη, καθώς και το χρονοδιάγραμμα της IV Συνεδρίασης των ηγετών παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις της Γραμματείας της συνεδρίασης αποφασίστηκε η σύσταση μιας ομάδας εργασιών για να προετοιμάσουν το σχέδιο ημερήσιας διάταξης και τα αποτελέσματα του IV Συνεδρίου, να οριστεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής της Χ διάσκεψης της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών, τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Αστανά.

Στην Αστάνα πάλι εεεεεεε, στο μεγάλο μαγαζί, ένα μαντρί, διότι τώρα τελευταία την κοπανάνε αρκετά πρόβατα!

Δηλαδή έχουν εκ νέου ένα είδος αντισχίσματος, μετά από το γνωστό σχίσμα των θρησκειών!

Δεδομένου του γεγονότος ότι η θρησκευτική ποικιλομορφία στο Καζακστάν δεν επιτρέπει να την χαρακτηρίσει ως μια χώρα με την απόλυτη κυριαρχία μίας θρησκευτικής παράδοσης, ο σκοπός του συνεδρίου ήταν η προώθηση μιας κουλτούρας διαλόγου και δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την θετική μη αμφισβητούμενη ανάπτυξη της θρησκευτικής ζωής τόσο μέσα στη χώρα αλλά και πέρα από αυτήν.

http://www.religions-congress.org

Υπάρχει ένας ναός που «αγκαλιάζει» υπό τη σκέπη του όλες τις θρησκείες του κόσμου.

Πρόκειται για το ναό Μπαχάι στην Χιλή σχεδιασμένος να προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως θρησκείας, φύλου και κοινωνικής θέσης.

Όσον αφορά στο πνεύμα και στη δομή, το κτίριο δημιουργήθηκε έτσι ώστε να ενσαρκώσει την ενότητα της ανθρωπότητας, η οποία αποτελεί κεντρική πεποίθηση της πίστης Μπαχάι, μιας ανεξάρτητης θρησκείας που ιδρύθηκε το 19ο αιώνα στο Ιράν.

Ο ναός είναι ο όγδοος και τελευταίος που κατασκευάστηκε, με τους υπόλοιπους επτά να βρίσκονται από τη Βόρεια Αμερική μέχρι το Νέο Δελχί στην Ινδία.

Κοιτάζοντας τον από μακριά φαίνεται να δένει αρμονικά με το τοπίο των Άνδεων ενώ είναι φτιαγμένος από εννέα ημιδιαφανή πάνελ σε σχήμα φτερού από χυτό γυαλί και φτάνει τα 27 μέτρα περίπου.

Ο αρχιτέκτονας Siamak Χαρίρι, ο οποίος είναι ο ίδιος Μπαχάι και ο αρχιτέκτονας τοπίου, Juan Grimm.

Αποτελείται από εννέα εισόδους που συμβολίζουν το καλωσόρισμα των ανθρώπων από όλες τις κατευθύνσεις της γης για προσευχή και διαλογισμό.

Αντιμέτωποι με αυτή την αρχιτεκτονική πρόκληση, ο Hariri και η ομάδα του έψαχναν κάτι πρωτότυπο που να μην μοιάζει με τζαμί, συναγωγή ή εκκλησία, καθώς αυτό μπορεί να αποξένωνε ορισμένους ανθρώπους Πάνω απ ‘όλα, ωστόσο το φως ήταν το καθοριστικό στοιχείο για το σχήμα του, καθώς είναι καθολικό και συμβολίζει την ενότητα, αναφέρεται στο cnn.com.

Ο εντυπωσιακός ναός Μπαχάι που ενώνει όλες τις θρησκείες b

Ο ναός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν να ατενίζουν τους ουρανούς ή να στρέφονται προς το φως, όπως το ηλιοτρόπιο.

Τι σας είπα παραπάνω όλο το ζουμί είναι ο εντυπωσιασμός, το δέος του έργου, πήγε ταξίδι η απλότητα του θεού που βρίσκετε παντού!!!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φως περνά μέσα από το γυαλί και πλημμυρίζει το εσωτερικό του από λευκό μάρμαρο ενώ στο ηλιοβασίλεμα το φως από το εσωτερικό λάμπει σχεδόν μαγικά.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Ινδουισμός είναι η τρίτη μεγαλύτερη θρησκεία του κόσμου σε αριθμό πιστών, μετά το Χριστιανισμό.

Η ανάγκη για επανάσταση καὶ εκθρόνιση τῆς θεότητος τοῦ φωτός (σ.σ. όπως του ιουδαιοχριστιανικού Θεού της Μασονίας), με σκοπό την κατάκτηση της εξουσίας ενεμφανίσθη ανά τοις αιώνες.

Στην Ελληνική μυθολογία, ὁ Τυφῶν καταφέρνει να νικήσει τον Δία καθιστώντας τον ανήμπορο πλέον να πολεμήσει για να ανακτήσει τον θρόνο του, στον οποίον ἡ προσωποποίηση του Κακού είχε καθίσει, βασιλεύουσα τυραννικώς εν το κόσμο.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ – ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ: Πιστεύω αυτός που στην ασπίδα του κρατεί τον άγριο τον αντίμαχο του Δία το δαίμονα το γυιό της γης, εικόνα μισητή κι απ’ τους ανθρώπους κι απ’ τους πολύχρονους θεούς, εμπρός στις πύλες μας αυτές την κεφαλή του να σύντριψη (Ὅπερ μεθερμηνευόμενον ἐστί, μισητὸς πρὸς ἄρχοντας θεοὺς καὶ θνητούς ὁ Τυφῶν, ὁ Ἄρχων τοῦ κόσμου διὰ πύρηνου σιδήρου, ἀστραπῶν καὶ πολέμου, τώρα δὲ ἐρριμένος εἰς τὰ ἔγκατα τῆς γῆς.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ EΠOXHΣ

Παγκοσμιοποίηση είναι η επιβολή στον πλανήτη του Αμερικανικού μοντέλου στα πάντα!

Χένρυ Κίσσιγκερ

Η αλήθεια για τη Νέα Εποχή

Το παγκόσμιο κίνημα της Νέας Εποχής είναι η µμαζική αναβίωση του αποκρυφισµού και της αρχαίας ειδωλολατρίας.

Και της αρχαίας ειδωλολατρίας, ουαου!!!!!!!

Ποιας ειδωλολατρίας ρε δολοφόνε, αφού ειδωλολάτρες κατηγορείτε τους Έλληνες, εσύ έχεις διακηρύξει ότι οι έλληνες πρέπει να πεθάνουν;;;;;;

Λέμε στα ζώα ειδωλολατρία για να τα απομακρύνουμε από το να μάθουν την αλήθεια, όμως μπορείς να πιστεύεις όπου θέλεις, αλλά όχι στην αρχαία ελληνική γραμματεία, αυτό δεν σου λένε!!!

Τώρα ποιος είναι ειδωλολάτρης, δείτε πρόσφατα, προσκυνούσαν ένα κάστανο κάποιου ταλαίπωρου που πέθανε και άγιασε,  για να μην αναφέρω εκατομμύρια είδωλα που προσκυνάνε!!!

Πρόκειται για µίγµα αποκρυφισµού, ασιατικής κοσµοθεωρίας, ανθρωπιστικής ψυχολογίας και θεωρίας φυσικών επιστηµών.

Ξέχασαν ότι όλα αυτά τα έχει ανακαλύψει και μεταδώσει στον άνθρωπο η αρχαία ελληνική γραμματεία και έχει μέσα και την ελληνική θρησκεία, την τρισκατάρατη για τον θεός τους!!!!!!!!!!!!!!

Πρεσβεύει µετενσάρκωση- κάρµα, απρόσωπο Θεό που ταυτίζεται µε τα δηµιουργήµατα, ότι το ανθρώπινο πρόσωπο καταστρέφεται µε το θάνατο, ότι Καθετί έχει συνείδηση (ακόµα και η Γη!), ενοποίηση των θρησκειών(σε πρώτο πλάνο προωθείται η ένωση Ιουδαισµού- Χριστιανισµού- Ισλαµισµού!?), εκθειασµό γυµνού σώµατος, ανδροπρέπεια γυναικών και θηλυπρέπεια ανδρών, ότι το καλό και το κακό είναι το ίδιο και ότι η ψυχή είναι αρσενική & θηλυκή ενώ η ψυχή δεν έχει φύλο.

Πάει και η επιστήμη, την παρακάμπτουν, στο πυρ το εξώτερων, με τα ίδια χρωμοσώματα Αντρός και γυναικός, χαλάει η σούπα!!!

Διδάσκει ότι οι πνευµατικοί νόµοι είναι ίδιοι µε τους φυσικούς.

Φάσκουν και αντιφάσκουν! Όπου τους βολεύει ρίχνουν και την φύση.

Ταυτίζει τον διαλογισµό µε την προσευχή, τη θετική σκέψη µε τη θρησκευτική πίστη, το πάθος της φιλαυτίας µε το ανθρώπινο πρόσωπο.

Η προσευχή ”Pater Noster” των Καθολικών προς τον Θεό ανάποδα στα λατινικά από την Συναγωγή του Σατανά σε διάφορες εκδοχές και ένας σατανικός ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

ΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Ο δρόμος των θρησκειών (Ασίζη, 27 Οκτωβρίου1986)

Posted: 28/03/2013 in Illuminati, Αποκάλυψις, Αποκαλύψεις, Αιρέσεις, Αντίχριστος, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, Βατικανό, Θηρίο, Ιουδαϊσμός/Σιωνισμός, Μαρτύρες του Ιεχωβά, Μασόνοι, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Ορθοδοξία, Οικουμενισμός, Ομολογία πίστεως, ΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Παγκόσμια κυβέρνηση, Πλάνη, ψέματα, υποκρισίες, μαγγανείες, αυτοί δεν είναι ειδωλολάτρες!

44964729

Στις 27 Οκτωβρίου του 1986, στην Ασίζη της Ιταλίας, έλαβε χώρα, με πρωτοβουλία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄, η λεγόμενη «Α΄ Συνάντηση Θρησκειών για την Ειρήνη του Κόσμου».

Η Συνάντηση εκείνη, στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι 12 θρησκειών, συνοδεύτηκε από κοινή προσευχή όλων των εκπροσώπων «για την ειρήνη του κόσμου» και έμελε να γίνει σημείο αναφοράς για τους οικουμενιστές, οι οποίοι από τότε μιλούν για το «πνεύμα της Ασίζης»

Το μεγαλύτερο βδέλυγμα του αιώνα μας

Εκπρόσωποι από 12 άλλα θρησκεύματα μαζί με ηγετικές μορφές του «Χριστιανικού» κόσμου, μαζεύτηκαν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη για να προσευχηθούν «για την ειρήνη του κόσμου».

Η πρωτοβουλία ανήκε στον Πάπα Ρώμης Ιωάννη-Παύλο Β’ και σ’ αυτήν ανταποκρίθηκαν 160 «ιερά» πρόσωπα από θρησκεύματα όπως Βουδισμός, Σιντοϊσμός, Μουσουλμανισμός, Ινδουισμός, κ. ά.

Από χριστιανικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ Runcie, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Μεθόδιος, ο Ουρουγουανός Μεθοδιστής Emilios Castro, ο Νοτιοαφρικανός Allan Boesak, –σαν εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Μεταρρυθμισμένων Εκκλησιών–, ο Μητροπολίτης Φιλάρετος, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Όλοι αυτοί, λοιπόν, λέει η είδηση, «συμπροσευχήθηκαν» πλάι στον Βουδιστή Δαλάι Λάμα, που οι οπαδοί του τον θεωρούν ενανθρώπιση του Θεού, πλάι στον «άγιο» άνθρωπο του Τζαϊνισμού, Subuh Karan Dasani και άλλους εκπροσώπους αφρικανικών και αμερικανικών ειδωλολατρικών πιστεύω.

Με τα πολύχρωμα εξωτικά τους άμφια εκπρόσωποι διαφόρων θρησκειών συμμετέχουν στην τελετή

Ότι η κατ’ όνομα «χριστιανοσύνη» δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια του Χριστού, αυτό δεν είναι καινούργιο.

Ότι τα πράγματα θα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο αυτό είναι προφητευμένο.

Μέχρι τώρα, φρόντιζαν τουλάχιστον να κρατούν κάποια απόσταση.

Αλλά αυτή η εποχή φαίνεται πως πέρασε οριστικά.

Γιατί τώρα ο θεός είναι ένας και χρηματιστής!!!

Το θρήσκευμα δεν έχει πια μεγάλη σημασία.

Στα ζώα ότι χαζόχορτο και να τους δώσουν θα το φάνε!!!

Αυτό δε μπορεί να ξεχωρίζει τους ανθρώπους.

Όπως με επίσημο τρόπο αποδείχτηκε όλοι αυτοί οι επίσημοι θρησκευτικοί άνθρωποι μπορούν να συναθροίζονται και να «προσεύχονται» ομοθυμαδόν εν τω αυτώ τόπο.

Εκπρόσωποι των ερυθροδέρμων της Αμερικής, με όλα τα φτερά τους, καπνίζουν την «πίπα της ειρήνης»!!!!!!!!

Αλλά σε ποιον προσευχήθηκαν οι «άγιοι» πατέρες;

Στον Θεό της Βίβλου;

Ανόητη ερώτηση!

Τότε που προσευχήθηκαν;

dantes-inferno-news-v2

Μα στον «θεό» του κόσμου τούτου, τον Διάβολο.

Τώρα αφήνουν να διαρρέει, ότι ο διάβολος δεν είναι αυτός που έλεγαν, αλλά ένας όμορφος άγγελος, ο ποιο αγαπημένος του θεού, που νοιάζεται για τους ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά προς θεού, μεγάλη προσοχή, όχι ελληνική θρησκεία, είναι ειδωλολάτρες!!!!!!!!!!!!

Το όνομα του Πάπα «Παύλος-Ιωάννης» μας έκανε να συλλογιστούμε την πολιτεία των δύο συνονόματων του Αποστόλων.

Όμως, από όσα μας λέει η Βίβλος αλλά και η εκκλησιαστική ιστορία, αυτοί οι άνθρωποι του Θεού ποτέ δε βρήκαν θέση πλάι στους αλλόθρησκους.

Αντίθετα μάλιστα ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ και ΥΠΟΦΕΡΑΝ τα πάνδεινα για το όνομα του Χριστού, «το υπέρ παν όνομα».

Όμως γιατί όλο αυτό το κακό;

Και οι της μαύρης μαγείας και Βουντού, είναι καλοδεχούμενοι από τον πάπα Ιω. Παύλο ΙΙ στην Ασίζη!

Οι ιστορικοί μας λένε πως την εποχή που έδρασαν οι Απόστολοι, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν το χωνευτήρι των θρησκειών, θέλετε να δούμε στην Αθήνα, όπου μέχρι και Άγνωστο Θεό λάτρευαν, θέλετε στην Ρώμη, όπου υπήρχε χώρος για κάθε είδους και θρησκεύματος ιερό ΕΚΤΟΣ από την πίστη του Χριστού.

Να μην είχαν τόσο μυαλό, οι άνθρωποι του Θεού, να σταθούν πλάι στους άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της εποχής τους και να δώσουν τα χέρια, και να…. προσευχηθούνε μαζί;… Έπρεπε λοιπόν να περάσουν είκοσι αιώνες με την γενοκτονία των Ελλήνων από την ρίζα, για τις αιματοβαμμένες σταυροφορίες, για να καταλάβει ο «Χριστιανικός» κόσμος και οι πνευματικοί του ηγέτες πως με τη συνεργασία των ειδωλολατρών και των άλλων δαιμονολατρών θα μπορούσε να έρθει στον κόσμο η ειρήνη!…

Έτσι βγήκε άκυρο το Ευαγγέλιο του Χριστού.

Ας το πετάξουν λοιπόν από τις εκκλησίες τους.

Έτσι και αλλιώς ήταν μια συγκινητική ιστορία του παρελθόντος που την έκαναν διαχρονική και ας κατάσφαξαν τους Έλληνες και άλλες χιλιάδες κατακόμβες θεϊκής φρίκης!!!!

Τώρα με την ΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ετοιμάζουν θεϊκή ασυλία, εξουσία είναι ότι θέλουν κάνουν!!!!!!

Τα ζώα… θα επακολουθήσουν, όχι το γαϊδουράκι του χριστού, τα δίποδα ζώα εννοώ!!!

Εκεί διαβάζουμε πως ο Χριστός δεν ήρθε στον κόσμο να φέρει ειρήνη αλλά ΜΑΧΑΙΡΑ (Ματθ. 10/34).

Κι αυτή τη μάχαιρα την ένιωσαν στην καρδιά τους ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, σε όλους τους αιώνες.

Αυτόματα το μυαλό μας κάνει συγκρίσεις.

Ή το ένα ή το άλλο, ή οι Απόστολοι και οι μαθητές του, που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με τη βασιλεία του Σατανά – τις διάφορες ψεύτικες θρησκείες – ήταν Χριστιανοί, ή οι σημερινοί «χριστεπώνυμοι» ηγέτες είναι ΨΕΥΔΑΠΟΣΤΟΛΟΙ.

Δυστυχώς το τελευταίο είναι η αλήθεια!

Ο Παύλος τόλμησε να πει κάποτε «Μιμηταί μου γίνεσθε, καθώς και εγώ του Χριστού». (Α’ Κορ. 11/1).

Όλοι αυτοί οι κύριοι ΤΙΝΟΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ;

Του Χριστού, του Παύλου ή του πατέρα τους του Διαβόλου; (Ιω. 8/44).

Δε χρειάζεται να κουράσει κανείς το μυαλό του για να συμπεράνει, αφού εκείνου τις επιθυμίες εκτελούν.

Μεγάλα λόγια θα πει κάποιος.

Αυτοί για τους οποίους μιλάμε είναι «η αφρόκρεμα» της χριστιανοσύνης — από όλα τα δόγματα, και Ορθόδοξοι και Καθολικοί και Διαμαρτυρόμενοι.

Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει εμάς.

Ενδιαφέρει –πρέπει να ενδιαφέρει– όλους εκείνους που ανήκουν σ’ αυτά τα δόγματα χωρίς να εξετάζουν αν η πορεία τους συνταυτίζεται με εκείνη του Χριστού και των Αποστόλων Του.

Δυστυχώς, όσο αυτός που γράφει είναι αστροναύτης άλλο τόσο και οι άνθρωποι αυτοί είναι γνήσιοι απόστολοι Χριστιανοί.

Ελλάδα-Ρωσία

Παρόλες, όμως, τις προσπάθειες και παρά τις εκκλήσεις του Πάπα και των συμπροσευχομένων του, η ειρήνη στη γη δεν ήρθε ούτε για μια μέρα.

Η Πανθρησκεία υπό τον πάπα.

Η Πανθρησκεία υπό τον πάπα είναι ο στόχος τώρα (μάλλον από αρκετά χρόνια) του Βατικανού.

Έτσι θα αναδειχθεί ο δικέρατος βοηθός του Αντιχρίστου, που από την Αποκάλυψη ονομάζεται ψευδο-προφήτης.

Αυτός θα είναι, όπως προκύπτει από την ερμηνεία του συγχρόνου Σέρβου ομολογητού Ιουστίνου Πόποβιτς (1894-1979), ένας μελλοντικός πάπας!

Τα καντήλια, ένα λειτουργικό σύμβολο που προωθήθηκε στην Ασίζη, μαζί με την ελιά, σαν κοινά αποδεκτό.

Το καντήλι πέρασε και σαν λειτουργικό σύμβολο της Πανθρησκείας:

Ο Λούσιφερ ένα από τα ονόματα του εχθρού του ανθρωπίνου γένους, θέλει να προβάλλεται σαν διαφωτιστής, ή φωτιστής, όπως λέει και το όνομά του.

Μέσα σε αυτές τις συναντήσεις αρκετοί ήσαν δηλωμένοι μάγοι και υπηρέτες του Σατανά.

Αυτούς τους δεχόμαστε Έλληνες ειδωλολάτρες δεν θέλουμε!!!!

Αυτοί και εμείς οι Χριστιανοί, προσευχόμαστε ο καθένας στο Θεό του, και ανάβουμε καντήλια ο καθένας στο Θεό του, και νομίζομε ότι αυτό είναι αρεστό και στον Αληθινό Θεό, και ότι τότε δείχνουμε στους συνανθρώπους μας (παραπλανώντας τους) αγάπη;!

Στο βήμα εκπρόσωπος του Δαλάϊ Λάμα, Πίσω Ορθόδοξοι κλπ

Ασίζη 2011, μια γενιά (25 χρόνια) μετά την Ασίζη του 1986:

Ο πάπας Βενέδικτος γονατιστός «προσεύχεται» στην Ασίζη (2011)

Η Πανθρησκεία συγκροτημένη, άνω, σύμφωνα με τα πρότυπα της Νέας Τάξης.

Assisi 2011

ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

Ο πάπας φαίνεται να είναι ο μέγας διδάσκαλος στην Πανθρησκεία.

Ξέρει καλά τι να διδάξει, ενώ οι καλεσμένοι του διαβάζουν το μάθημά τους από το βιβλιαράκι…!

Η φωτογραφία είναι από τη βασιλική Santa Maria degli Angeli. Assisi 2011

Το ενδιαφέρον στην Ασίζη 27 Οκτ. 2011 είναι ότι:  ο πάπας ήταν ο αρχηγός μιας ομάδας 12 «θρησκευτικών ηγετών» και ενός «μη πιστού»!!!

Δηλ. άρχισε να φαίνεται ότι ο πάπας είναι σε θέση Χριστού για όλους τους θρησκευόμενους, που τους ηγέτες τους έχει σαν αποστόλους του, αλλά επιμελείται και των αθέων που συμμετέχουν κι αυτοί με ένα ηγέτη, διότι έχει προφητευθεί ότι θα αναγνωρίσει στο τέλος και τον Αντίχριστο!!!

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων».

Πως θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι αν δεν ξεγελασθούν από το πνεύμα του κόσμου τούτου;

Και: «Θάρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου».

Ήδη πιεζόμενη από την κοσμική εξουσία και το χρηματηστηριο, η εκκλησιαστική ηγεσία άρχισε να έχει και αυτή κοσμικό φρόνημα, που όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο ο κόσμος  απομακρύνεται από αυτήν.

Η χρήση διγλωσσίας δεν μπορεί να δώσει λύση αλλά χειροτερεύει τα πράγματα.

Η Μέση Ανατολή βρέθηκε στο επίκεντρο της πανθρησκευτικής Συνόδου της Αθήνας και όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις σε σχέση με την ανακήρυξη μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων από την περιοχή πλησιάζει, με την Ελληνορθοδοξία να βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά και εμπρός σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλημμα, το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω-κάτω στους Άγιους Τόπους.

Το κράτος του Ισραήλ και οι ορθόδοξοι δεξιοί Εβραίοι αντιτάσσονται, μέχρι στιγμής, στην Πανθρησκεία, βάσει της οποίας ο Τρίτος Ναός θα ανεγερθεί, αφότου η πόλη της Ιερουσαλήμ τεθεί υπό διεθνή εποπτεία!

Άχουτο…… καλέ τι λένε;;;;

Σε αυτή την κατεύθυνση, απειλούν την ακεραιότητα και την ακίνητη περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Κάτω πούστη από τα φράγκα!!!!

Πέραν του μένους κατά κάθε τι χριστιανικού, στο Ισραήλ έχουν εντοπίσει πως ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος ταυτίζεται με τις θέσεις του Πάπα στο Βατικανό, ο οποίος ζητά «λύση» του Παλαιστινιακού.

Στην προσφώνησή του προς τον Πάπα ο κ. Θεόφιλος ανέφερε ότι το σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με την –προταθείσα από σαράντα μέλη του ισραηλινού Κοινοβουλίου– πρόταση νόμου, η οποία αν ψηφιστεί και γίνει νόμος του κράτους του Ισραήλ «θα αφαιρέσει από τας Εκκλησίας το δικαίωμα να διαχειρίζονται ελευθέρως τας γαίας αυτών», όπως και με την πρόσφατη απόφαση του iσραηλινού περιφερειακού δικαστηρίου των Ιεροσολύμων, η οποία έδωσε κύρος στις χωρίς έγκριση παράνομες συμφωνίες που αφορούν στην ιδιοκτησία του Πατριαρχείου εις την Πύλη του Δαυίδ (Πύλη της Γιάφας).

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ 11

Που πάτε ρε….. Αυτά τα χωράφια του τα έδωσε ο θεός αυτοπροσώπως!!!

Ο κ. Θεόφιλος τόνισε στον Πάπα ότι το Πατριαρχείο θα εφεσιβάλει την απόφαση του δικαστηρίου και ζήτησε τη συμπαράστασή του στην επίλυση των ζητημάτων που προέκυψαν, καθώς και στη διατήρηση του στάτους κβο στην Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων.

Στην αντιφώνησή του ο Πάπας εξέφρασε, με δύο τυπικά λόγια, την άποψη ότι το στάτους κβο της Ιερουσαλήμ πρέπει να προστατευθεί και να διατηρηθεί.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Πάπας προέτρεψε τον Πατριάρχη να μοιρασθεί με τους παπικούς τα ιερά προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.

Με άλλα λόγια η Ελληνοορθοδοξία να αποποιηθεί την αποκλειστικότητα στην περιοχή, όπου το Άγιο Φως έρχεται μόνο στα χέρια του Έλληνα Πατριάρχη.

Επί αιώνες οι παπικοί επιχειρούσαν να κάνουν δικά τους τα προσκυνήματα με την βία, στην ομιλία του ο Πάπας, για πρώτη φορά, παραφράζοντας τις Πράξεις των Αποστόλων, ανέφερε ότι πρέπει οι χριστιανοί να έχουν τα πάντα κοινά.

Άρα και τους Αγίους Τόπους!

Όσα βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ορθοδόξων.

Άρα για πια παραμονή του Status Quo μιλάμε;

Τι να κάνουν οι άνθρωποι;;;;;;; Εντολές του θεού τους εκτελούν!!!!!!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την Ελληνορθοδοξία στο Ισραήλ, καθώς ο Πάπας ζητά ως αντάλλαγμα για στήριξη των Ελληνορθόδοξων απέναντι στο εβραϊκό Κράτος, την συνδιαχείριση, άρα διαχείριση, των Αγίων Τόπων.

Όπως λένε οι δανειστές μας, εμείς θα σας δανείσουμε με το ζόρι για να πάρουμε τα πάντα!!!!

Ή μήπως η όλη ιστορία γίνεται για αυτόν τον λόγο;

Τα γεγονότα θα δείξουν!

Ο Πάπας Φραγκίσκος δεν θα θυσιάσει ποτέ τις επιδιωκόμενες καλές σχέσεις του Βατικανού με το Ισραήλ, για να υποστηρίξει το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, χωρίς κάποιο αντάλλαγμα, παρά την διαμάχη για το Παλαιστινιακό.

Τα Μυστικά των Θρησκειών Κρυμμένα σε Κοινή Θέα

Θρησκείες

ΘΡΗΣΚ

ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ!

Tι είναι η θρησκεία;;

 Το πρώτο εργαλείο χειραγώγησης από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα …

H επιβολή περιορισμένης άποψης για την ζωή έχει δημιουργήσει ψυχική φυλακή για κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για πάνω από 2.000 χρόνια.

Όλες οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή!!

Από τη Μέσης Ανατολή από την οποία η φυλή των εβραίων και ο σταυρός ερπετών εμφανίστηκαν μετά τον κατακλυσμό, ίσως και πριν από 7.000 χρόνια.

Αυτές οι θρησκείες έχουν σχεδιαστεί για να φυλακίσουν το μυαλό και τα συναισθήματα τυλιγμένα με το φόβο και την ενοχή.

Με βάση του σωτήρα θεού όπως ο Ιησούς ή ο Μωάμεθ, και μόνο με την πίστη σε αυτούς τους «Θεούς» θα σωθούν .

Αυτό ακριβώς έλεγαν οι ιερείς των Βαβυλωνίων , όταν το σύστημα ελέγχου με την θρησκεία διαμορφώνεται στη Βαβυλώνα.

Εκείνοι που αρνούνται να πιστέψουν σε αυτή την δογματική ανοησία είναι καταδικασμένοι να ανατροφοδοτήσουν τις φωτιές της κόλασης για όλη την αιωνιότητα.

Παραδόξως, δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων έχουν πιστέψει σε αυτή την εξαπάτηση για χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν να το κάνουν.

Αυτό είναι καλό, αν θέλουν να σώσουν το μυαλό τους και τις ζωές τους, αλλά πολλοί επιμένουν ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο και αυτό δεν είναι σωστό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέρος του κόσμου που κυριαρχείται από τον Χριστιανισμό τον Ιουδαϊσμό, ισλάμ, οι συμβολικές ιστορίες έχουν γίνει κυριολεκτικά αλήθειες, αυτές τις ιστορίες δημιούργησαν ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία χειραγώγησης , έλεγχος μαζών, μυαλού, που εφευρέθηκε μέχρι σήμερα.

Για να καταλάβει κάνεις το αληθινό υπόβαθρο των θρησκειών, πρέπει να δει τη βάση όλης της αρχαίας θρησκείας από τους Φοίνικες, Βαβυλώνιους και πέρα από την χρονολόγηση.

Είχαν θεό τον Ήλιο, επειδή κατάλαβαν την αληθινή δύναμη ως μια καταπληκτική γεννήτρια ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που επηρεάζει τη ζωή και τη συμπεριφορά μας κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας.

Ο ήλιος περιέχει το 99% της μάζας του ηλιακού συστήματος.

Ο Ήλιος είναι το ηλιακό σύστημα και όταν αλλάζει, αλλάζουμε.

Η κατανόηση αυτών των κύκλων του Ήλιου, καθώς και τη φύση των ενεργειακών σχεδίων αλλάζει, οι άνθρωποι θα αντιδράσουν σε διάφορες εκδηλώσεις σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Όπως και με τα κείμενα που αποτελούν τη βάση της θρησκείας, υπάρχουν δύο επίπεδα γνώσης σε λατρείες του αρχαίου κόσμου, η ιεραρχία επικεντρώθηκε στον Ήλιο, επειδή ήξεραν την επίδρασή της σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ενώ οι μάζες λάτρευαν τον ήλιο διότι η ζέστη και το φως του είχε προφανή ρόλο στο να εξασφαλίσει πλούσια σοδειά και την ίδια την ζωή.

Ομοίως, η Αγία Γραφή με διαφορετικό τρόπο σε χριστιανούς ή Εβραίους πιστούς.

Η κίνηση θα αναγνωρίσει το συμβολισμό, την αριθμολογία και τα απόκρυφα κωδικούς, ενώ ο πιστός παίρνει κυριολεκτικά το κείμενο.

Έτσι, το ίδιο κείμενο λειτουργεί ως μέσο μετάδοσης του μυημένου και να κάνουν μια θρησκευτική φυλακή για τις μάζες που δεν έχουν ακόμα καταλάβει, την μεγάλη απάτη.

Στον αρχαίο κόσμο χρησιμοποίησαν ένα συγκεκριμένο σύμβολο για το ταξίδι του ήλιου στη διάρκεια του έτους.

Όπως θα δούμε, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα θεμελιώδες σύμβολο που χρησιμοποιείται από την Βαβυλωνιακή Αδελφότητα.

Ο κύκλο του ζωδιακού κύκλου (Ελληνικά κύκλος των ζώων) και με ένα σταυρό για να σηματοδοτήσει τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Στο κέντρο του σταυρού, ο Ήλιος Πολλές από τις θεότητες οι προ-χριστιανικοί είπαν ότι γεννήθηκαν στις 25 Δεκεμβρίου, λόγω αυτού του συμβολισμού.

Ηλικίας 21-22 Δεκεμβρίου έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο, όταν, στο βόρειο ημισφαίριο, ο ήλιος βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της δύναμής του στον ετήσιο κύκλο.

Ο ήλιος είχε «πεθάνει» συμβολικά, . Έως τις 25 Δεκεμβρίου, ο ήλιος είχε αρχίσει το συμβολικό ταξίδι του στο καλοκαίρι και στο απόγειο της δύναμής του.

Οι αρχαίοι, ως εκ τούτου, έλεγαν ότι ο Ήλιος «γεννήθηκε» στις 25 Δεκεμβρίου.

Τα Χριστούγεννα είναι απλά μια ειδωλολατρική γιορτή με ένα νέο όνομα, όπως άλλωστε είναι όλες οι χριστιανικές γιορτές.

Ζητωω

Το Πάσχα είναι μια ειδωλολατρική γιορτή.

Περίπου 25 Μαρτίου, η παλαιά σταθερή ημερομηνία για το Πάσχα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού το κριάρι ή αρνί.

Σε αυτό το διάστημα οι πρόγονοί μας θυσίαζαν αρνιά, επειδή πίστευαν ότι αυτό θα κατευνάσει τους θεούς, συγκεκριμένα τον θεό Ήλιο, και να εξασφαλίσει άφθονες καλλιέργειες.

Με άλλα λόγια, πίστευαν ότι το αίμα του αρνιού θα σήμαινε ότι οι αμαρτίες τους θα συγχωρεθούν.

Στην αρχαία Βαβυλώνα, Ταμούζ, ο γιος της βασίλισσας Σεμίραμις, ειπώθηκε να έχει σταυρωθεί με ένα αρνί στα πόδια και να το τοποθετούν σε μια σπηλιά.

Όταν πήραν τον βράχο από την είσοδο του σπηλαίου τρεις ημέρες αργότερα, το σώμα του είχε εξαφανιστεί. παράδειγμα προς μίμηση και από τον χριστιανισμό με το θάνατο και την ανάσταση του Χριστού.

Οι αρχαίοι συμβόλιζαν τον Ήλιο με ένα μωρό.

 Τον Δεκέμβριο με ενα νέο.

 Το Πάσχα, με ένα ανθεκτικό και εξαιρετικά ισχυρό άνδρα.

 Το καλοκαίρι, μεσήλικας άνδρας που έχασε τη δύναμή του.

 Το φθινόπωρο, και έναν ηλικιωμένο άντρα, πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Η σύγχρονη αναπαράσταση συμβολίζεται από τον Ήλιο, με χρυσαφένια μαλλιά (ακτίνες του ήλιου) που έγιναν μικρότερες, καθώς έχασαν την δύναμη του στους φθινοπωρινούς μήνες. ίδιες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης του Σαμψών.

ήταν απίστευτα ισχυρός και είχε μακριά μαλλιά, αλλά έχασε τη δύναμή του, όταν τα μαλλιά του κόπηκαν.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν μπήκε στο σπίτι της Delilah – αστρολογικό σπίτι της Παρθένου, της Θεοτόκου, μέσα από το οποίο ο Ήλιος περνάει καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο.

Ο Σαμψών ωθεί τους δύο πυλώνες, που είναι κλασικοί συμβολισμοί της Αδελφότητας που πηγαίνει πολυ πίσω στην αρχαία Αίγυπτο και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από Ελευθεροτέκτονες σήμερα.

Samson είναι Sam Sun – μια συμβολική ιστορία του ετήσιου κύκλου του Ήλιου Δεν υπήρχε τέτοιο πρόσωπο.

Στα εβραϊκά,ο Σαμψών σημαίνει καταλαβαίνω, ο Θεός του Ήλιου Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό, ο Ιησούς είναι ο μονογενής Υιός του Θεού, ο οποίος πέθανε για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας.

Αλλά είναι ακριβώς οι ίδιες ιστορίες από ιστορικούς «θεούς» στον αρχαίο κόσμο,

πολύ πριν καν ακούσει κάνεις το όνομα «Ιησούς».

Μόνο αν ΔΕΝ έχεις διαβάσει την Βίβλο τους και δεν ξέρεις τι φρίκη περιλαμβάνει

Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ότι το όνομά του δεν ήταν Ιησούς, διότι αυτό ήταν μια ελληνική μετάφραση του ονόματος από Εβραϊκά είναι ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ – εβραϊκό,το πραγματικό όνομα του Ιησού, του Υιού του Θεού.

Έτσι Τον ονόμασαν στο σπίτι στη Ναζαρέτ και στο Ισραήλ με την εντολή του ΘΕΟΥ.

Το όνομα αυτό σημαίνει: ΓΙΑΧ σώζει, δηλαδή ο Θεός Πατέρας σώζει.

Ο όρος ο γιος του Θεού φαίνεται να προέρχονται από τουλάχιστον ήδη από τις Άρια Gothic βασιλιάδες sansao της Κιλικίας, που πήρε τον τίτλο Υιός του Θεού Ήλιου , μια παράδοση που εγκρίθηκε από το Φαραώ της Αιγύπτου.

Για πολλούς στη Νέα Εποχή, ο Ιησούς είναι κάποια πνευματική ιεραρχία που ενσαρκωθεί στην Γη ο «Χριστός».

Για άλλους ένας εξωγήινος σε μια αποστολή. άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ο βασιλιάς των «Εβραίων» από την γενεαλογία του βασιλιά Δαβίδ.

Αλλά ο Ιησούς υπήρχε πραγματικά;

Μήπως υπήρχε ο Μωυσής, Σολομών και ο βασιλιάς Δαβίδ;

Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

Δεν υπάρχει κανένα αξιόπιστο στοιχείο για την ύπαρξη οποιουδήποτε από αυτούς εκτός από τα βιβλικά κείμενα και σίγουρα δεν είναι αξιόπιστα.

Και γράφτηκαν 400 χρόνια μετά από την υποτιθέμενη σταύρωση του λεγόμενου Χριστού, από κάποιους γυρολόγους μαυραγορίτες!

Έτσι, από πού ήρθαν;

Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη.

Στο 721 π.Χ., φαίνεται ότι στο Ισραήλ εισβάλουν Ασσύριοι και Ισραηλίτες .

Ωστόσο, οι φυλές είναι γνώστες από την επίσημη ιστορία όπως ο Ιούδας και ο Βενιαμίν επέζησαν για πάνω από εκατό χρόνια μετά από αυτό, πριν κατακτήθηκαν από τους Βαβυλώνιους το 586 π.Χ. περίπου.

Ήταν στη Βαβυλώνα, την αρχαία πρωτεύουσα του ιερατείου οι εβραϊκοί ιερείς οι Λευίτες, άρχισαν να δημιουργούν μια ιστορία που κατασκεύασαν για να κρύψουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη. η Αδελφότητα ήταν υπεύθυνη για την καταστροφή της αρχαίας γνώσης και βιβλιοθήκες σε όλο τον κόσμο, θα γράψουν την αληθινή ιστορία στα κείμενά τους και θα παράγουν την έκδοση που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν;.

Κατά τη διάρκεια και μετά στη Βαβυλώνα, με τον πλούτο της γνώσης που κληρονόμησε και ιστορίες από τη Σουμερία, οι Λευίτες αναμιγνύουν την αλήθεια, συχνά ως συμβολική αλήθεια, με φαντασιώσεις και αυτό το κατασκεύασμα έγινε το θεμέλιο της Παλαιάς Διαθήκης.

Γένεση, Έξοδος, Λευιτικό και Αριθμοί, που μαζί κάνουν το Τορά «Εβραϊκό» ήταν όλα γραμμένα από τους Λευίτες ή υπό την εποπτεία τους, κατά τη διάρκεια ή μετά την περίοδο τους στη Βαβυλώνα.

Αυτή η ομάδα των οπαδών που θυσιάζουν και πίνουν ανθρώπινο αίμα και οι μαύροι μάγοι, συνέταξαν το νόμο για το Εβραϊκό λαό, αυτή έπρεπε να ακολουθήσουν.

Όπως και πολλοί Χριστιανοί Υποστηρικτές αναφέρουν αυτά τα πράγματα ως το λόγο του Θεού!

Δεν είναι ο λόγος του Θεού είναι η λέξη από τους Λευίτες, υπό τη διεύθυνση της πλήρως υβριδικής ερπετό φυλής και το αίμα της Αδελφότητας της Βαβυλώνας.

Οι Σουμέριοι αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Γένεση ήταν μια επεξεργασία και συμπυκνωμένη εκδοχή των Σουμερίακων αρχείων.

Η ιστορία των Σουμερίων ο Κήπος της Εδέμ ήταν η βιβλική Εδέμ από τους Λευίτες.

Θυμηθείτε την ιστορία του Αιγύπτιου «Μωυσή» που βρέθηκαν στα βούρλα από την αιγυπτιακή πριγκίπισσα;

Η ίδια ιστορία ειπώθηκε από τους Σουμέριους, Βαβυλώνιους σχετικά με τον Σαργών τον Πρεσβύτερο.

Η ιστορία του Μωυσή είναι φανταστική, όπως η «αιχμαλωσία» ,η έξοδος, τουλάχιστον με τον τρόπο που περιγράφεται, καθώς επίσης και η δημιουργία των 12 φυλών μέσω του Ιακώβ.

Αυτά τα κείμενα γράφτηκαν από τους Λευίτες, οι αρχηγοί που διάβαζαν ερπετό Βαβυλωνιακά μυστήρια.

Οι ιστορίες τους είναι συμβολικές και κωδικοποιούνται για τους μυημένους να μην καταλάβουν οι μάζες .

Σύμφωνα με τους Λευίτες, ο Μωυσής έλαβε νόμους και εντολές του Θεού , στην κορυφή ενός βουνού.

Ξανά και ξανά βλέπουμε το σύμβολο των βουνών.

Ένας λόγος για αυτό είναι ότι η κορυφή ενός βουνού είναι πιο κοντά στο σύμβολο του Θεού Mount Zion σημαίνει ότι η Sun Mountain Ήλιο να ανατέλλει πάνω από τα ανατολικά βουνά,  είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό σύμβολο της Αδελφότητας σήμερα.

Η ιστορία των Ισραηλιτών και των Εβραίων είναι σε μεγάλο βαθμό μια φαντασίωση, το πέπλο πίσω από το οποίο η αλήθεια έχει κρυφτεί- για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι που θεωρούνται Εβραίοι.

Έχουν τρομοκρατηθεί, χρησιμοποιούν κατά τον πιο ανελέητο και τραγελαφικό τρόπο την ιεραρχία τους για να προωθήσουν ένα πρόγραμμα στο εβραϊκό λαό δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα αυτής της χειραγώγησης

Η ιστορία της Εξόδου είναι ένα προπέτασμα καπνού για να κρύψει το γεγονός ότι η γνώση «στους Εβραίους» είχε κλαπεί από αιγυπτιακά σχολεία μυστηρίου αφού είχαν διεισδύσει από την Βαβυλωνιακή Αδελφότητα.

Οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν την αποκάλυψη του «Ιεχωβά» μια ληστεία που διαπράττονται κατά των ιερών επιστημών.

Μαύρη μαγεία υπαγόρευσε την κρατική θρησκεία στην Αίγυπτο και οι πνευματικές δραστηριότητες των ανθρώπων είχαν παραλύσει από του δόγματος που διατυπώθηκε από υπακοή.

Η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Ιερά Εξέταση αντι-οικουμενιστών ιερέων

Μετατρέπουν την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σε ΜΕΣΑΙΩΝΑ

01/10/2017

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Δυστυχώς το ολίσθημα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, καθώς κυριαρχεί μια εκδικητική κλίκα που θέλει να εξοντώσει όσους αντιστέκονται στην παναίρεση του Οικουμενισμού.

Έτσι πληροφορηθήκαμε, από τον π. Νικόλαο Μανώλη, ότι έλαβε κλήση για να παραστεί σαν υπόδικος, κατά εντολή του θεού του στο επισκοπικό δικαστήριο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Το ίδιο -ως γνωστόν- συνέβηκε πριν λίγες μέρες και με τον π. Θεόδωρο Ζήση.

Βεβαίως, αφού εστάλη κλήση στον π. Θεόδωρο, ήταν λογικά επόμενο ότι θα ακολουθούσε και η κλήση προς τον π. Νικόλαο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο π. Νικόλαος ανέμενε αυτή την κλήση.

Οι δύο κληρικοί αποτειχίστηκαν επειδή, μετά τη Σύνοδο της Κρήτης, η αίρεση του Οικουμενισμού κατοχυρώθηκε συνοδικά.

Όλα τα άλλα περί φατρίας, τυρείας, παρασυναγωγής, συνωμοσίας, εξύβρισης κτλ. είναι γελοίες αιτιάσεις που στόχο έχουν να καλύψουν την επερχόμενη παράνομη και αντικανονική καρατόμηση των δύο κληρικών.

Η διαδικασία προσαγωγής τους σε δίκη πάσχει κανονικά και νομικά.

Γι’ αυτό οι δύο κληρικοί δεν θα παραστούν στη δίκη για να μη νομιμοποιήσουν, με την παρουσία τους, το ιεροδικείο των Οικουμενιστών.

Η ποινή τους έχει από καιρό επιβληθεί.

Απλά τώρα θα εξαγγελθεί δημόσια.

……..

Για όλα αυτά που περιγραφώ από προσωπική εμπειρία και διαμορφωμένη άποψη, πέρα από το ένστικτό μου, βασίζονται και στις έρευνες που έχω κάνει, γι αυτό σας έχω και επιστημονικές αποδείξεις επιστημόνων, αν και οι πρόσφατες είναι ακόμα ποιος αποδείξιμες προς την κατεύθυνση της αλήθειας, δεν έχω καταφέρει να τις μαζέψω σε ένα πλαίσιο με καλή και κατανοητή παρουσίαση, στο μέλλον ίσως να τα καταφέρω.

Όμως εσείς οφείλεται να ερευνάτε την αλήθεια μόνο με επιστημονικές αποδείξεις!

Η τάξη είναι σαφώς ανώτερη από την αταξία.

Στη θεϊκή δημιουργία πρέπει να υπάρχει κάποια ιεραρχία και η οποία να είναι τέλεια, να μην έχει κενά, να είναι οριστική και αμετάβλητη.

 Μεσαίωνας: Χριστιανική Θεολογία Η Μεγάλη Αλυσίδα των ΌντωνΣτατικές Θεωρίες Ο αρχιεπίσκοπος James Ussher(το 17οαιώνα) καθόρισε ως χρονολογία της δημιουργίας της ζωής το 4004 π.Χ.

Φυσικά σήμερα αυτή η θεωρία είναι γελοία!

Για αυτό και γεννήθηκε η Παν θρησκεία, άρον άρον να ξανά μαντρώσουμε τα ζώα σε νέο μαντρί ψηλότερο, γιατί θα μας φύγουν!

Διότι δεν μπορούν πλέον να φιμώσουν την επιστήμη και ξεβρακώθηκαν, αποκαλύφτηκαν ότι όλες οι  θρησκευτικές σφαγές στηρίχτηκαν επάνω σε τεράστια ψέματα!

Οι απόψεις για τη ζωή στην Αρχαία Ελλάδα

Ο Αριστοτέλης αναγνώρισε τα απολιθώματα ως μορφές προγενέστερης ζωής.

Ανέπτυξε τηscala naturae(κλίμακα της φύσης).

Κάθε μορφή ζωής είναι ένα σκαλί στη σκάλα.

Οι οργανισμοί έχουν διαταχθεί βάσει της πολυπλοκότητάς τους.

……………

Μεσαίωνας: Χριστιανική Θεολογία

Σε όλους τους λαούς υπάρχουν μύθοι ή θρησκείες, όπου μια υπερφυσική δύναμη δημιούργησε τον κόσμο και μέσα από αυτόν τοποθέτησε τους οργανισμούς στη μορφή που συναντώνται και σήμερα, δηλ. αμετάβλητους.

Η Χριστιανική σκέψη υιοθέτησε μια σχεδόν κατά γράμμα ερμηνεία της Βίβλου και της Γένεσης, δηλαδή της εξ αρχής δημιουργία όλων των μορφών της ζωής στη σημερινή τους μορφή.Ότι βλέπουμε γύρω μας αποτελούν συλλήψεις και έργα ενός υπερφυσικού όντος, του Δημιουργού (Θεωρία της Δημιουργίας).

Επιστήμες που στηρίζονται στο πείραμα και την παρατήρηση Οποιαδήποτε άποψη πέραν της βιβλικής περιγραφής της δημιουργίας της Γης και της Ζωής θεωρούνταν επαναστατικές και αιρετικές

Παραδοσιακές απόψεις για τον κόσμο άρχισαν να κλονίζονται με την ανάπτυξη των θετικών επιστημών Ωστόσο:

Η γη δεν είναι στο κέντρο του σύμπαντος (Νεύτων, Καρτέσιος)

H γη έχει πολύ μεγαλύτερη ηλικία (Georges Louis Buffon, 1779)

Tα πετρώματα δεν είναι όλα της ίδιας ηλικίας.

Η εξαφάνιση μορφών ζωής (απολιθώματα)

Η παραγωγή νέων μορφών ζωής

Η ιδέα ενός κόσμου «εν εξελίξει» και όχι σταθερού και αμεταβλητού άρχισε να εισχωρεί σε όλες τις επιστήμες.

Οι αρνητές της εξέλιξης δεν χρησιμοποιούν επιστημονική επιχειρηματολογία ούτε πειραματική μαρτυρία, αλλά θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Κλείνοντας θυμήθηκα ένα ακόμα πρόσφατο θεάρεστο έργω των Χριστιανοεβραίων, σας βάζω ένα απόσπασμα λόγο μεγέθους του άρθρου.

Ὁ αφορισμός τῶν Ελλήνων ἀρματολῶν τὸ 1805

Τὸ συνοδικὸ αὐτὸ ἀφοριστικὸ τοῦ πατριάρχη Καλλινίκου ἔχει ημερομηνία αωε΄ (1805), Ὀκτωβρίου κε΄ (25). ]

«Καλλίνικος ἐλέῳ Θεοῦ Ἀρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ῥώμης καὶ Οἰκου-

μενικὸς Πατριάρχης.» Θεοφιλέστατε ἀρχιεπίσκοπε Δημητζάνης, ἐν ἁγίῳ Πνεύματι ἀγαπητὲ ἀδελφὲ καὶ συλλει-τουργὲ τῆς ἡμῶν μετριότητος, κὺρ Φιλόθεε, καὶ ἐντιμότατοι κληρικοί, εὐλαβέστατοι ἱερεῖς καὶ τίμιοι προεστῶτες καὶ δημογέροντες καὶ κοτζαμπασίδες καὶ πρόκριτοι καὶ λοιποὶ ἁπα-ξάπαντες εὐλογημένοι χριστιανοὶ τῆς ἐπαρχίας ταύτης, τέκνα ἐν Κυρίῳ ἡμῶν ἀγαπητά

«Δωδεκάλογος του γύφτου».

Του ρασοφόρου εσύντριψε,

ο πέλεκυς κι` η αξίνα

τα πιο μεγάλα αγάλματα,

στα βάθη των ναών

των συντριμμένων η ψυχή,

δεν χάθηκε φωτοπλανήτης

έγινε, στα βάθη των ουρανών

ώσπου καινούρια έθρεψε,

μαλαματένια κρίνα

στων εκλεκτών το λογισμό,

στους κήπους των σοφών…»

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Γιατρός, Γιάννης Γιαννικόπουλος

Los Angeles,California

Ο ανθελληνικός ρόλος της Εκκλησίας επί Τουρκοκρατίας.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΥΝΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ

Προς το τέλος του βίου της βυζαντινής αυτοκρατορίας αρχίζει να αναγεννάται το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, γεγονός δυσάρεστο για τους ρωμιοσυνιστές και πατριαρχικούς, οι οποί-οι τάχιστα έπρεπε να κάνουν κάτι, ώστε να σταματήσουν αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη.

Ο διακεκριμένος βυζαντινολόγος Αλ. Διομήδης γράφει: «Ο καλογερισμός επολεμούσε λυσσωδώς κάθε τάσιν αναγεννήσεως του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, την οποίαν εθεώρει ολεθριωτέραν και από την υποδούλωσιν εις τον Τούρκον, διότι εκινδύνευον να μη τηρηθούν αλώβητοι και αμείωτοι αι ιεραί παραδόσεις της Εκκλησίας» (εγκ. Ήλιος, τόμος Ελλάς Α, σελ. 474).

Ο Γεώργιος Σχολάριος (Γεννάδιος), ο μετέπειτα οικουμενικός Πατριάρχης, δήλωνε λίγο πριν την άλωση: «Χάνεται αλίμονο η πίστη, έχει περιφρονηθεί.

Όλα είναι φοβερή απιστία.

Άλλους τους έχει κυριέψει η ελληνολατρεία, άλλους ο αυτοματισμός και η αθεΐα» και πρόσταζε: «Τους γουν δυσεβείς και αλάστορας (= καταραμένους) τούτους Ελληνιστάς…και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε της παρούσης ζωής…Ράβδιζε, είργε (= φυλά-κιζε), είτα γλώτταν αφαίρει, είτα χείρα απότεμνε, κι αν και ούτω μένη κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ».

Αυτός ήταν που έκαψε τα βιβλία του ελληνίζοντος φιλοσόφου Πλήθωνα πριν και μετά την Άλωση και έδωσε εντολή στον Μανουήλ Ραούλ Οισή να δολοφονήσει τον μοναχό Ιουβενάλιο για τις ελληνοκεντρικές του απόψεις.

Ο ίδιος απορρίπτει μετά βδελυγμίας το όνομα Έλλην, διότι προφανώς του θυμίζει «ειδωλολατρία»: «Αν και μιλώ ελληνικά – έλεγε– δεν είμαι Έλλην…αν με ρωτήσει κάποιος τι είμαι, θα του απαντήσω χριστιανός».

Ο Σχολάριος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της προδοσίας.

Ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος παραδέχεται ότι «περί του ανδρός τούτου παραδίδωσιν, ότι δι-αρκούσης της πολιορκίας διετέλει εις συνεννόησιν μυστικήν προς τον σουλτάνον»

(Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τ. 5, βιβλ. 14ο, κεφ. Β’, σελ. 16).

Δίνοντας οι Χριστιανοί την Πόλη στους Τούρκους γλύτωσαν μια για πάντα από τον Ελληνισμό.

Οι σύγχρονοι οπαδοί της ρωμιοσύνης φθάνουν ως το σημείο να υποστηρίξουν ότι καλά έκαναν οι Χριστιανοί και παρέδωσαν την Πόλη στους Τούρκους – άρα παραδέχονται και οι ρωμιοσυνεχιστές ότι η Πόλη έπεσε ύστερα από προδοσία Χριστιανών, αλλά το δικαιολογούν: «γνώριζαν ότι διατηρώντας την πίστη τους θα έμεναν αδούλωτοι, έστω και αν έχαναν την κρατική τους υπόσταση» (Α. Φιλιππίδης «Ρωμιοσύνη ή βαρβαρότητα», εκδ. 1994, σελ. 78).

Μετά την πτώση της Πόλης ο χριστιανισμός έδρασε και πάλι αρνητικά κατά του ελληνισμού.

Οι σύγχρονοι ρωμιοσυνεχιστές έχουν αλλοιώσει τα γεγονότα, δίνοντας την εντύπωση ότι το Πατριαρχείο ωφέλησε τον ελληνισμό και ότι τον διέσωζε κατάτην περίοδο της Τουρκοκρατίας.

Γαλουχηθήκαμε απ’ το σχολείο με την πεποίθηση ότι η επανάσταση έγινε «για του Χριστού την πίστη» και ότι ο ελληνισμός διασώθηκε χάρη στην Εκκλησία και τα κρυφά σκολειά.

Η πραγματικότητα όμως είναι δια-φορετική.

Κρυφά σκολειά δεν υπήρχαν, ή αν υπήρχαν, αυτά θα ήταν κρυφά όχι από τους Τούρκους αλλά από το Πατριαρχείο, το οποίο πολεμούσε τα γράμματα.

Ο μέγας εθνεγέρτης Περικλής Γιαννόπουλος ξεσκεπάζει όλη την αλήθεια για τον σκοταδιστικό και ανθελληνικό ρόλο της εκκλησίας.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΤΗΝΟΣ

Γράφει: «Η μόνη διαφορά που υπάρχει μεταξύ Τούρκου και καλογέρου είναι μόνον, ότι ο ένας φορεί μαύρο και ο άλλος κόκκινο φέσι.

Από του ζυγού Ελληνική Συνείδησις και Πνεύμα εκαταβούλια-ξαν εις απόλυτον υποταγήν και δουλείανεις τον μονοκρατορήσαντα πνευματικώς και εθνικώς παπαδισμόν.

Εάν ο Τούρκος επείραζε τον καλόγερον, ο ζυγός θα ήτο αδύνατον να συγκρατηθή, θα ανετινάσσετο τάχιστα εις τον αέρα.

Αλλ’ ο Τούρκος μεγαλοφυώς περιποιηθείς τον καλόγερον, παραχωρήσας εις αυτόν, ό,τι ποτέ οι Αυτοκράτορές μας χάριν του εθνικού σκοπού δεν του επέτρεψαν, μοιράσας μαζί τους τον δεσποτισμόν διά μιας μόνης πράξεως στερέωνε δι’ αιώνας την κατάκησίν του.

Ο εγκληματίας καλογερισμός ο πάντοτε εμπνέων την αποθάρρυνσιν εις την φυλήν και υπό τους αυτοκράτορας, ο φωνάζων και εξηγών όλα ως τιμωρίαν θεϊκήν, ο ξεσβερκωνόμενος ότι επέσαμεν ένεκα των αμαρτιών μας, ήτο ευτυχής να απαλλαχθή του αυτοκράτορος και να μονοκρατορήση πνευματικώς και κατά μέγα μέρος πραγματικώς…Τον Τούρκον δεν τον έμελλε τίποτε, διότι ο Τούρκος θέλει μόνον να δουλεύης και να μην τον ανησυχής.

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ 5

Όταν τον παρασκοτίσης, σύντομα σου κόβει το κεφάλι και ησυχάζεις και συ κι αυτός μαζί.

Ούτω ο καλογερισμός ευρέθη περίφημα, θαυμάσια, διδάσκων ότι εκ Θεού το κακόν, λέγων γύρισε κι απ’ άλλο μέρος να σε χαστουκήσουν, και λέγων εις τον Ελληνισμόν: Κύριε, δεν είμαι μόνον ιδικός σου αντιπρόσωπος, δεν ανήκω μόνον σε σένα, εγώ είμαι κύριος και αντιπρόσωπος και προστάτης όλων των Χριστιανών της Ανατολής.

Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος της αφαντάστου δουλείας της φυλής επί τόσους αιώνας.

Η μονοκρατορία του Χριστιανισμού».

Ας δούμε όμως και μερικούς άλλους συγγραφείς, οι οποίοι απομυθοποιούν τον ρόλο της Εκκλησίας επί Τουρκοκρατίας.

Ο Γιάννης Σκαρίμπας γράφει:

«Το 21; Το Πατριαρχείο το αφόρισε.

Το αν από ένα τέτοιο κατεστημένο παπαδαριό, περίμενε το 21 εθνική εξέγερση και χρέος είναι, σα να του ζήταγε να άφηνε το γάμο για να πάει για πουρνάρια, του οποίου το εγωιστικό συμφέρον ήταν να απολαύει της εύνοιας του διβανίου».

(Το 21 και η αλήθεια, 1975, τόμ. Α’, σελ. 30).

Ο ιστορικός Γιάννης Κορδάτος γράφει:

«Ο ανώτερος κλήρος με τον Πατριάρχην επικεφαλής κατέστη παντοδύναμος και απέκτησε προνομιακήν θέσιν μέσα εις την Οθωμανικήν Αυτοκρατορίαν» (Η κοινωνική σημασία της Επαναστάσεως του 21, 1977, σελ. 71). Ο W.M. Leake λέει: «Κοινό ήταν το αίσθημα που επικρατούσε στους λαϊκούς ότι οι επίσκοποι στάθηκαν μια από τις κύριες αιτίες του τωρινού ξεπεσμού του Ελληνικού Έθνους» (Μ. Πλωρίτη «Του 21, μύθοι και αντι-μύθοι», έκδ. 1980 σελ. 262).

εἴη ὑμῖν καὶ εἰρήνη παρὰ Θεοῦ.

Ἡ κραταιοτάτη καὶ εὐεργετικωτάτη εἰς ἡμᾶς βασιλεία, τὸ δικαιότατον καὶ πολυχρονιώτατον δοβλέτι, μὲ τὸ νὰ προνοῆται πάντοτε διὰ τὴν ἡσυχίαν καὶ καλὴν κατάστασιν ὅλων τῶν ὑπηκόων καὶ πιστῶν ῥαγιάδων, ὅπου εἶναι ὑποκείμενοι εἰς τὴν βασιλικήν του ἐπικράτειαν καὶ μὲ τὸ νὰ ἐπαγρυπνῇ καὶ προστάζῃ μὲ πᾶσαν δύναμιν ὅλους τοὺς ἡγεμόνας καὶ κυβερνήτας, ὅπου εὑρίσκονται εἰς κάθε χώραν καὶ τόπον διὰ νὰ ἔχουν μεγάλην ἐπιστασίαν καὶ προσοχὴν εἰς ἐκεῖνα, ὁπόσα ἁρμόζουν εἰς ἐξολόθρευσιν καὶ τέλειον ἀφανισμὸν τῶν κακοποιῶν ἀνθρώπων καὶ εἰς ἐκεῖνα ὁποὺ συγχύζουσι καὶ προξενοῦν ταραχὴν εἰς τὴν κοινὴν καὶ τὴν κατὰ μέρος ἀσφάλειαν διὰ τὴν ἀποφυγὴν τῆς δεινῆς τιμωρίας καὶ παιδεύσεως, τὰς ὁποίας εἶναι ἀπαραίτητον νὰ πάθωσι καὶ δοκιμάσωσι ὅσοι ἀπὸ ἐσᾶς φέρονται ἐναντίοι τῆς ὑψηλῆς προσταγῆς ἀπὸ κακοπροαίρετον γνώμην τους. […]

»Καὶ κατὰ τὸ παρὸν μὲ τὸ νὰ ἐβεβαιώθη ἡ κραταιοτάτη βασιλεία καὶ τὸ ὑψηλὸν δοβλέτι, ὅτι πολλοὶ κακοποιοὶ κλέπται ἀπὸ τοὺς ἰδίους μωραΐτας παραφυλάττουν εἰς ταῖς στράταις καὶ σκοτώνουν κρυφίως καὶ μὲ ἀπάτην τοὺς διαβάτας καὶ ἄλλοι πάλιν αὐθαδῶς μὲ ὅπλα καὶ ἅρματα ἀντιστέκονται μετὰ τῶν σεϊμένιδων .

Ἀπὸ τὸ ἄλλο μέρος πολλοὶ ἀπὸ τοὺς κοτζαμπασίδες καὶ δημογέροντας (χωρὶς νὰ ἔχετε εἴδησιν ἐσεῖς οἱ ἱερωμένοι, ὡς εἴμεθα βέβαιοι) μὲ μίαν πρόφασιν, ὅτι εἰς τὸν τάδε καζᾶν ἐφάνησαν κλέπται καὶ ἐσκότωσαν τὸν τάδε διαβάτην καὶ ἀκολούθως διὰ νὰ ταιριαχθῶσιν ἐδόθησαν τόσα ἄσπρα καὶ ἄλλοτε πάλι λέγουν ὅτι οἱ κλέπται ἔπιασαν τὸν τάδε ἄνθρωπον εἰς τὴν στράταν καὶ τὸν ἐπῆραν σκλάβον καὶ διὰ τὴν ἐξαγοράν του ἐδόθησαν τόσα ἄσπρα καὶ μὲ αὐτὰς τὰς αἰτίας χαρατζώνουσι μὲ πλῆθος ἄσπρων τοὺς πτωχοὺς ῥαγιάδες, χωρὶς ἔλεος καὶ καμμίαν συνείδησιν καὶ κερδίζουν ἄσπρα ἀσεβῶς καὶ παρανόμως καὶ κάνουσι τὸν ἑαυτόν τους ὅμοιον μὲ τοὺς κακοτρόπους κλέπτας καί, διὰ νὰ εἴπωμεν καλύτερα, χειρότερον ἀπὸ αὐτοὺς καὶ νομίζουσιν ἕνα τυχερὸν εὕρημα τὸ νὰ εἶναι οἱ κλέπται, διὰ τὰ ἐδικά τους τέλη καὶ κέρδη, καὶ ἀκολούθως ὄχι ὅτι δὲν συμβοηθοῦσιν, ἀλλὰ καὶ ἐκ τοῦ ἐναντίον κρυφίως καὶ μὲ τρόπους πλαγίους καὶ μυστικοὺς γίνονται ἐμπόδιον εἰς τὴν καταστροφὴν καὶ ἀφανισμὸν αὐτῶν τῶν κακοποιῶν κλεπτῶν.

Καὶ ἐπειδὴ κάθε πρόφασις καὶ αἰτία εἶναι ἀβέβαιος καὶ ἀνεμπίστευτος, ὅτι δὲν ἔχουν καμμίαν μετοχὴν μὲ τοὺς κλέπτας οἱ μωραΐταις, ὡσὰν ὁποὺ ὁ Μωρέας ἀπὸ ὅλα τὰ μέρη κατὰ τὴν φυσικὴν κατάστασιν εἶναι περιτρυγισμένος μὲ θάλασσαν καὶ διατρέφει πάντοτε τοὺς ἰδίους μωραΐτας καὶ μὲ εὐκολίαν φυλάττεται σίγουρα ἀπὸ κάθε διάφορον ἐμβασίαν τῶν κακοποιῶν αὐτῶν ἀπὸ τὰ ἔξω μέρη καὶ τὸ περισσότερον, ὁποὺ ἔχει καὶ διωρισμένους διὰ περισσοτέραν φύλαξιν τόσους καὶ τόσους μπελουκμπασίδες, τζερβετζίδες καὶ ἄλλους καπομπασίδες εἰς κάθε πολιτείαν καὶ χωρίον. […]

» α) Κεφάλαιον προστάζει ὅτι εἰς ὁποῖον χωρίον ἢ τζιφλίκι εὐθὺς ὁποὺ φανῶσιν οἱ κλέπται, οἱ προεστῶτες καὶ δημογέροντες ἐκείνων τῶν χωρίων φανερώνοντες εἰς τοὺς κοτζαμπασίδες τοῦ καζᾶ, ἐκεῖ ὁποὺ ὑποτάσσονται τὰ χωρία καὶ τζιφλίκια, ἔχουσι χρέος οἱ κοτζαμπασίδες χωρὶς ἀργοπορίαν νὰ πιάνωσι τοὺς τοιούτους κλέπτας καὶ νὰ τοὺς δίδωσι εἰς τὸν βοϊβόνδαν καὶ ζαπίτην (Τούρκους χωροφύλακες) καὶ εἰς τοὺς ἁγιάννηδες, ἀπὸ τοὺς ὁποίους νὰ ἀποστέλλωνται εἰς τὸν Μόρα βαλῆ πασιᾶ ἐφέντην μας, διὰ νὰ λάβωσι κατὰ νόμους τὰ ἐπίχειρα τῆς κακίας των .

Ἀνίσως δὲ οἱ ῥηθέντες προεστῶτες καὶ δημογέροντες τοῦ χωρίου καὶ τζιφλικίου ἢ οἱ κοτζαμπασίδες τῶν καζάδων ἀπὸ ἀμέλειάν των ἤθελε φανῶσιν ἐνάντιοι εἰς τὴν ὑψηλὴν βασιλικὴν προσταγήν, παραβλέποντες τοὺς τοιούτους κακοποιοὺς κλέπτας ,ἀφ’ οὗ δοκιμάσωσι βαρυτάτην καὶ μεγάλην ζημίαν εἰς ἄσπρα θέλει θανατωθῶσι μὲ σκληρὸν καὶ πικρὸν θάνατον, διὰ νὰ γίνουν καὶ παράδειγμα εἰς ὅλους. […]

» β) Ὅλοι οἱ κοτζαμπασίδες τοῦ καθ’ ἑνὸς καζᾶ ἔχουσι χρέος νὰ βάλωσιν ὅλους τοὺς εὑρισκομένους ῥαγιᾶδες εἰς τὰ χωρία καὶ τζιφλίκια εἰς τοὺς ἀναμεταξύ των κεφιλεμέδες, ὥστε ὁποὺ νὰ ὑπόσχεται ὁ ἕνας διὰ τὸν ἄλλον, καὶ ἀπὸ τοὺς κοτζαμπασίδες νὰ πέρνωνται ἰδιοχείρως γεγραμμένοι κεφιλεμέδες καὶ νὰ ἀπερνοῦν εἰς τὸ σιγκίλλι τοῦ ἱεροῦ μεχκαμὲ τῆς Τριπολιτζᾶς.»

γ) Τὸ ἐναντίον δὲ μεταξὺ εἰς αὐτοὺς τοὺς κεφιλεμέδες,ὁποῖος ἀπὸτοὺς ῥαγιᾶδες ἤθελε φανῇ κλέπτης καὶ κακοποιός, ὁ μητροπολίτης ἐκεῖνος ὅπου ὁρίζει τὸν καζᾶν ἐκεῖνον, ἀπὸ τὸν ὁποῖον εὐγαίνουν οἱ κλέπται, θέλει ἀποδιωχθῆ ἀπὸ τὴν ἐπαρχίαν του, μὲ ἀπόφασιν κατὰ τὸ παλαιὸν ὑψηλὸν φερμάνι, ὅτι νὰ μὴν πέρνῃ ποτὲ ἄλλην ἐπαρχίαν .

» δ) Κατὰ τὸν κεφιλεμὲ ὁποὺ ἤθελε γένῃ, ὁποῖος ἀπὸ τοὺς ῥαγιᾶδες ἤθελε σκοτώσῃ κανένα ἄπταιστον, οἱ πρῶτοι κοζαμπασίδες τοῦ καζᾶ ἐκείνου ἢ τοῦ χωρίου ἢ τζιφλικίου, ὁποὺ ἤθελε γένῃ ὁ φόνος, ἔχουσι χρέος νὰ παρα-στήσωσι τὸν φονέα, παραδίδοντές τον εἰς τὸν βοϊβόνδαν καὶ ἁγιάννηδες,ἀπὸ τοὺς ὁποίους νὰ στέλλεται ὁ φονεὺς μὲ ἰλάμι τῆς ἱερᾶς κρίσεως εἰς τὸν ὑψηλότατον πασιᾶ ἐφέντην μας .

» ε)Τὰ πράγματα καὶ ὑπάρχοντα τοῦ φονέως μὲ ἴζινι τῆς ἱερᾶς κρίσεως, νὰ πωλῶνται καὶ νὰ δίδωνται εἰς τοὺς κληρονόμους τοῦ σκοτωμένου· ἂν ἴσως καὶ ὁ φονεὺς ἐκεῖνος δὲν ἤθελεν ἔχει πράγματα καὶ μούλκια, πρέπει ἐκεῖνοι ὁποὺ εὑρίσκονται εἰς τὸν καζᾶν ἐκείνου ἢ εἰς τὸ χωρίον ἢ εἰς τὸ τζιφλίκι, εἰς τὸ ὁποῖον ἔγινε ὁ φόνος διὰ δυσώπησιν καὶ ἀνάπαυσιν τῶν κληρονόμων τοῦ φονευθέντος θέλει ἀποδοθῆ καὶ ἡ τιμὴ τοῦ αἵματος καὶ νὰ δίδουν καὶ ὑπόσχεσιν ὅτι ἀνίσως καὶ ὁ φονεὺς ἐκεῖνος ἤθελε φύγει νὰ μὴ γυρίσῃ εἰς τὸ ἑξῆς πώποτε ὀπίσω εἰς τὸν καζᾶν ἐκεῖνον ἢ εἰς τὸ χωρίον ἢ εἰς τὸ τζιφλίκιον . […]

» Ἀνίσως ὅμως καθένας ἀπὸ σᾶς διὰ τὴν πλεονεξίαν του, διὰ νὰ ὠφελῇ τὸν ἑαυτόν του, κατατυραννῇ ἀσεβῶς καὶ βασανίζῃ τοὺς πτωχοὺς ῥαγιᾶδες μὲ παράνομα καὶ ἄδικα χαράτζια καὶ παρσίματα καὶ νομίζῃ ἕνα τυχηρὸν εὕρημα διὰ τὰ χωριστὰ ἄλλα τέλη τὸ νὰ εὑρίσκωνται κακοποιοὶ εἰς αὐτὴν τὴν λῃσταρχικὴν ζωήν, καὶ χαίρωνται εἰς τὰ φονικά, καὶ προδίδουν τοὺς ἀνθρώπους διὰ νὰ σκοτώνωνται, οὗτος θέλει πέσῃ εἰς τὰς πολιτικὰς παιδείας καὶ εἰς τὰς ἐκκλησιαστικὰς ἡμῶν κατάρας καὶ ἀφορισμοὺς καθὼς καὶ συνοδικῶς γράφοντες ἀποφαινόμεθα ἐναντίον εἰς τοὺς τοιούτους, ὅτι ὅταν εἰς τὸ ἑξῆς δὲν ἤθελε κάμωσι μὲ προθυμίαν καὶ μεγάλην ὑπομονήν, κατὰ τὰς σταλείσας ὑψηλὰς βασιλικὰς προσταγὰς καὶ φερμάνια καὶ δὲν ἦθελε παύσωσιν ἀπὸ τὰς τοιαύτας ἀσυγχώρητους κακίας καὶ πονηρίας, ὑπάρχωσιν ἀφωρισμένοι, κατηραμένοι καὶ ἀσυγχώρητοι, καὶ μετὰ θάνατον ἄλυτοι, καὶ τυμπανιαῖοι καὶ πάσαις ταῖς πατριαρχικαῖς καὶ συνοδικαῖς ἀραῖς ὑπεύθυνοι καὶ ἔνοχοι τοῦ πυρὸς τῆς γεέννης, καὶ τῷ αἰωνίῳ ἀναθέματι ὑπόδικοι ὅθεν, διὰ νὰ μὴν πάθετε τὰ τέτοια μισητὰ καὶ ἀποτρόπαια, ποιήσατε ὡς γράφομεν ἐξ ἀποφάσεως· ἡ δὲ τοῦ Θεοῦ χάρις εἴη μεθ’ ὑμῶν.

» αωε΄ (1805). Ὀκτωβρίου κε΄ (25).

» Κωνσταντινουπόλεως Καλλίνικος

καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Καισαρείας Φιλόθεος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Κυζίκου Ἰωακεὶμ καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Θεσσαλονίκης Γεράσιμος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Βερροίας Χρύσανθος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Προιλάβου Παρθένιος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Παλαιῶν Πατρῶν Μακάριος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Ἡρακλείας Μελέτιος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Νικομηδείας Ἀθανάσιος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Προύσσης Ἄνθιμος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Ἀγκύρας Ἰωαννίκιος καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Ξάνθης Ναθαναὴλ  καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης Μυτιλήνης Ἱερεμίας καὶ ἐν Χῷ ἀδελφὸς καὶ εὐχέτης.»

Ο αφορισμός των Ελλήνων αρματολών το 1805

Λαϊκή ξυλογραφία του ιθ΄ αἰ., που παριστάνει τη σύλληψη κατόπιν προδοσίας του ασθενούντος αρματολού Κατσαντώνη από τους Τούρκους.

 Ἡ καταδίωξη και εξόντωσή του επετεύχθη λίγους μήνες μετά τον αφορισμό των αρματολών από το Πατριαρχείο.

Capture klatsant

 Στο βάθος ὁ λαϊκός καλλιτέχνης εικονίζει τον καταδότη τού ήρωα, μοναχό Καρδερίνη

πως να ξεχάσει κανείς, ότι στις 29 Απριλίου 1998 ο τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, έστειλε εγκύκλιο στους ιερείς να μην βαπτίζουν τα παιδιά των Χριστιανών που οι γονείς τους θέλουν να τους δώσουν Αρχαίο Ελληνικό όνομα.

Μα τόσο μίσος από την Εκκλησία σε ό τι είναι Ελληνικό;

Μίνος Κουρνιανός

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Φωτιές πετά ο Όλυμπος

κι’ ο Παρθενών σπαράζει,

καί της Αθήνας ο ουρανός

σαν μαύρο ράσο μοιάζει.

Πονά και κλαίει η Αθηνά

τα στήθη της ραγίζουν,

απ’ τα Ιεροσόλυμα

“άγιο” φως κομίζουν.

Μέσα στη νύκτα πλάκωσαν

του Μωϋσή οι θύτες,

σκότωσαν τους φιλόσοφους

κι’ ανάστησαν προφήτες.

Βυζαντινοί μυθοποιοί

του Άδη γεννοβόλι,

γκρέμισαν την Αθήνα μου

και έκτισαν την Πόλη.

Ξύπνα Σωκράτη μου χρυσέ

κι’ οι γλαύκες σ’ έχουν χάσει,

και τη σοφία οι Έλληνες

την έχουνε ξεχάσει.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους

σε εποχές ηθικής κρίσης.

Το άρθρο έγραψε και επιμελήθηκε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>