«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η πνευματική και θρησκευτική μόλυνση του χριστιανισμού έχει διαιρέσει και διαλύσει τα εγκεφαλικά και ψυχικά κύτταρα του Έλληνα 2000 χρόνια!

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 1

 Θα σας βάλω και φωτογραφίες από τα θεάρεστα έργα των χριστιανών, που πιστεύουν σήμερα οι Έλληνες!

Μην σας ξεγελά το προτεστάντες, καθολικοί, ορθόδοξοι, είναι ταμπέλες από τα μαγαζιά τους, κρατήστε τον χριστιανισμό!

 Με εκπλήσσει η άνευ πολιτισμού και ποιότητας ανθρωπισμός των απίστευτων γενίτσαρων που έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες!

φυσικά και δεν είναι Έλληνες, αλλά μπασταρδεμένοι αλλόφυλοι αλλοδαποί, που με τους πολιτικούς και θρησκευτικούς προδότες ηγέτες απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα!!!!

Η  ανθελληνική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των εχθρών της Ελλάδος κάνει τα πάντα  μονομερώς, υπέρ των εισβολέων λαθρομεταναστών και ανάμεσά τους δολοφόνων τζιχαντ, με απίστευτο μίσος κατά των Ελλήνων κατοίκων αυτής της χώρας.

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά πως να το κάνουν και ήταν και τυχεροί, διότι τα περισσότερα ενεργειακά κύματα εισέρχονται στη γη μέσω του ελλαδικού χώρου, που έχει και τα περισσότερα ενεργειακά μνημεία.

Με την πόλωση η οποία επήλθε από την είσοδο των ψευτο-θρησκειών οι Έλληνες έστρεψαν και ανάλωσαν τις ενέργειες του σε άσκοπα υλικά “ψευτοαντικείμενα” και έχασαν την επαφή τους με το σύμπαν και τις τεράστιες πληροφορίες που τους πρόσφερε, εγκατέλειψαν την πραγματική δύναμη που τους παρέχει ο ιερός αυτός τόπος.

Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ 11 Β

  Γιατί δεν έχουμε έκτοτε κανένα μεγάλο κύμα επιστημόνων του ύψους των αρχαίων;

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν επάνω σε όλους τους αρχαίους ναούς υπάρχει κτισμένη μια εβραιοχριστιανική εκκλησία. γιατί άραγε;

Γιατί δεν αποκαθιστούν τους αληθινούς ναούς και μνημεία και βωμούς της ελληνικής φυλής και μας επιβάλουν με εχθρικό τρόπο να φτιάξουμε  τζαμιά;

Οι επισκέπτες λαοί, ή αυτοί που θα διαλέξουν την ελληνική χώρα να μένουν για πάντα, μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά του πιστεύω στο σπίτι τους, χωρίς να επιδιώκουν δόλια να επιβάλουν την δική τους θρησκεία στον ελληνικό λαό.

Αν δεν τους αρέσει να πάνε στην χώρα τους και να φτιάξουν όσα τζαμιά θέλουν.

Βέβαια δεν συμφωνώ ούτε με τους εβραιοχριστιανούς, που κτίζουν ναούς σε άλλες χώρες και ιδιαίτερα επάνω σε ναούς τον γηγενών πληθυσμών, όπως στην Ελλάδα! 

Οι Εκβιασμοί που έχουν υποστεί οι Έλληνες, εκτός από τις γενοκτονίες και τα παιδομαζώματα και υφίστανται και σήμερα, αλλάζουν σε διαφορετικές συγκυρίες, αλλά παραμένουν ίδιοι ως το προς το εγκληματικό τους αποτέλεσμα!

Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ 13

Είναι τόσο βρόμικη η μέθοδό τους κατά των Ελλήνων, που νομοθετούν νόμους για τους αλλοδαπούς δολοφόνους και αρνούνται να νομιμοποιήσουν την γηγενή θρησκεία των Ελλήνων!

Τι ποιο προδοτική ενέργεια μπορεί να ανεχτεί ένας λαός που θέλει να λέγεται Έλληνας και δεν διεκδικεί την δικαίωση, την αποκατάσταση αυτού του διαχρονικού ολοκαυτώματος κατά των γηγενών Ελλήνων!

Κάποιοι πρόστυχοι προδότες ηγέτες, καθηγητές, θρησκευτικοί, αλλά και μεγάλη μερίδα του λαού που του έχουν κάνει λοβοτομή, λένε ότι ξέρεις η Ελληνική θρησκεία είναι ειδωλολατρία με πρόστυχους θεούς!!!

Καλά υπάρχει μέτρο και σύγκριση με το εγκληματικό έκτρωμα που λέγεται χριστιανισμός, η ισλαμισμός;

Και όμως έχουν καταφέρει να πείσουν τον Ελληνικό λαό και άλλους λαούς να βλέπουν το μαύρο άσπρο! Το κακό καλό!

ΚΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Α

Υπάρχει μεγαλύτερος φασισμός να επιβάλεις εκβιαστικά μέσα από το σύνταγμα πως και που θα πιστεύει ο κάθε άνθρωπος;;;

Άρα δεν μιλάμε για δημοκρατία, ούτε τώρα ούτε ποτές, αλλά για παραλλαγές κοινοβουλευτικών και θρησκευτικών  δικτατοριών!

Δεν απευθύνομαι σε ένα λαό που είναι λοβοτομημένος μετά από 2000 χρόνια από την θρησκευτικοπολιτική ανθελληνική δικτατορία!

Απευθύνομαι σε αυτούς που διδάσκουν τον Ελληνικό λαό να μην είναι Έλληνες και του κάνουν ζόμπι στην υπηρεσία των πατρόνων τους!

Και λυπάμαι που δεν θα αναρτώ θέματα και άρθρα από αγαπητούς φίλους που εκθειάζουν των χριστιανισμό ως θύμα, ως αγία θρησκεία, ως αληθινή θρησκεία των Ελλήνων!

Σκεφτείτε αύριο;;;;;;; Λέω αύριο;;;;;;

Να ερχόταν ένας Έλληνας πατριώτης και να έλεγε, ότι γκρεμίζονται όσοι ναοί είναι φτιαγμένοι επάνω στους ναούς των Ελλήνων και όσοι ναοί έχουν χτιστή με τα υλικά των ναών των Ελλήνων!

Και να αποκατασταθούν όλα τα αρχαία μνημεία!

Η Γηγενής Ελλάδα θα έλυνε το οποιοδήποτε πρόβλημά της και θα ήταν ο ναός προσκυνήματος του πολιτισμού!!!!

Πόσο οι προδότες πολιτικοί θα κρατάνε τον λαό ζόμπι;;;

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ  ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..!

Φόρος στο νερό, στο ρεύμα, στο δρόμο, στο γιατρό, στο νοσοκομείο, στο περίπτερο, σε όλα τα τρόφιμα, στο σπίτι σου, στο σχολείο, στην τουαλέτα, στην μουσική, στο διάβασμα, στην αστυνόμευση,  στο σκέπτεστε, στον έρωτα, στον ύπνο, σε κινητά και ακίνητα, στον αέρα που αναπνέεις μέσω της απάτης της κλιματικής αλλαγής!

Κατά τα άλλα είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος Έλλην  πολίτης!

Οι μόνοι που απαλλάσσονται, είναι οι αλλοδαποί μετανάστες δολοφόνοι από όλες τις φυλές του κόσμου!!!!!!!!!!!!!

Αμερικανικη χριστιανικη αγαπη 1!

Πέστε μου σε ποιο μέρος του κόσμου, οι πολίτες αποδέχονται τέτοια συμπεριφορά από τους εντολείς τους;;;;

Αυτήν την δουλικότητα του λαού που θέλει να λέγεται Έλληνας μπορείς να την εξηγήσεις μόνο με την πνευματική μόλυνση του χριστιανισμού!!!!!

Δείτε με ανοιχτό μυαλό, χωρίς θρησκευτικές προκαταλήψεις την ειρωνική και εγκληματική προκλητικότητα του χριστιανισμού διαχρονικά τα 2.000 χρόνια,  που μας αφορά.

Όλοι οι μεγάλοι δολοφόνοι, φανεροί και κρυφοί, πολιτικοί και θρησκευτικοί, έχουν στο γραφείο τους, στο σπίτι τους, στα εργαλεία τους που κάνουν τους φόνους, στον λαιμό τους, το σύμβολο του χριστιανισμού!

Μην σας ξεγελά το προτεστάντες, καθολικοί, ορθόδοξοι, είναι ταμπέλες από τα μαγαζιά τους, κρατήστε τον χριστιανισμό!

Το αποκορύφωμα που ζούμε και παρακολουθούμε με ποδοσφαιρικό ταμπεραμέντο στις οθόνες μας, είναι εκατομμύρια αθώα παιδιά, να τα θάβουν κάτω από τις χριστιανικές βόμβες, κάτω από τα χριστιανικά  πειράματα για το καλό της ανθρωπότητας, κάτω από κάθε χριστιανική  ανωμαλία του κάθε ανώμαλου, κάτω από την ποιο  σκληρή χριστιανική μαύρη εργασία, με αποκορύφωμα να πιάνουν ένα παιδάκι ματωμένο, ένα παιδάκι πνιγμένο, ένα παιδάκι από κάτεργα, ένα παιδάκι από χημικά πειράματα, από τα δικά τους δολοφονικά χέρια και να το περιφέρουν στα διεθνή παζάρια ανθρωπισμού, με κροκοδείλια δάκρυα και να αναφωνούν……. Θαύμα η παναγία το έσωσε, αυτή η παναγία υπήρχε και υπάρχει μόνο για να σώσει το ένα παιδάκι, τα άλλα ήταν του διαβόλου και για αυτό δεν τα έσωσε,  ακούς ο θεός ήταν μαζί του και άλλες θεόπνευστες πουστιές και υποκρισίες!

Σταματήστε να κρύβεστε με ψέματα και συνενοχές για όλα τα παραπάνω, κριμένοι πείσω από το δάκτυλό σας!

Θα έρθει η αναγέννηση, μόνο από το Ιχώρ των αληθινών ΕΛΛΗΝΩΝ, διότι είναι φυσικό φαινόμενο, ενός κακού μύρια καλά, και λειτουργεί και ο συμπαντικός και ιστορικός κύκλος, που κατά τα φαινόμενα φτάνει στο τέλος!

Και μην τρέξετε να με κατατάξετε στους 12 θεϊστές, αν και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, απλά εγώ ανήκω στην φιλοσοφική και σκεπτικιστική δύναμη της αλήθεια  με τα γεγονότα σε εξέλιξη και όχι στο θα…. Και στο Αν… Η στο μπορεί…!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πώς χάθηκε και γιατί ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός;

Στην προσπάθεια μου να καταλάβω γιατί και πως χάθηκε ο Ελληνικός πολιτισμός και γιατί δεν υπήρξε συνέχεια των ιερών τεράτων των Σωκράτη, Πυθαγόρα, Πλάτωνα, Θουκυδίδη, Αριστοτέλη κ.α.. από άλλους της μετά αυτών εποχής, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται ο“εβραιοχριστιανισμός” και οι άλλες “ψευτοθρησκείες” που παρουσιάστηκαν κατά την ίδια περίοδο η και μετά.

Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ 12 Α

Μέχρι την εμφάνιση των οι Έλληνες διατηρούσαν άψογες σχέσεις με το σύμπαν και μέσω των ενεργειακών σημείων στη Ελλάδα, Ακρόπολις,Δήλος, Σούνιο, Δελφούς, Ολυμπία, Ιερό Όρος, στα σημεία αυτά τα”τελλουρικα” ρεύματα που συναντιούνται με τις ενεργειακές γραμμές L(L Lines) που “υπάρχουν” στην Γη, έπαιρναν τεράστιες πληροφορίες δια της μεθόδου της σκέψης και την μετέτρεπαν σε γνώση.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι διάχυτες στο Αστρικό και Γήινο αιθέρα πάνω από την Ελλάδα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τρόπο να τις κάνουμε δικές μας.. Υπάρχει μια πληθώρα πληροφοριών στον αιθέρα κλεισμένες μέσα σε σκληρό δίσκο όπως και σε ένα υπολογιστή το οποίο χρειάζεται ένα καλό χειριστή για να τις αποσπάσει και να τις φέρει στην επιφάνεια για να τις χρησιμοποιήσει και να τις κάνει δικές του.

Νομίζω το υποσυνείδητο του ατόμου είναι όλο το μυστικό της περισυλλογής πληροφοριών από τον αιθέρα.   Οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά πως να το κάνουν και ήταν και τυχεροί διότι τα περισσότερα ενεργειακά κύματα εισέρχονται στη γη μέσω του Ελλαδικού χώρου που έχει και τα περισσότερα ενεργειακά μνημεία.

Με την πόλωση η οποία επήλθε από την είσοδο των “ψευτο”-θρησκειών οιΈλληνες έστρεψαν και ανάλωσαν τις ενέργειες του σε άσκοπα υλικά”ψευτοαντικείμενα” και έχασαν την επαφή τους με το σύμπαν και τις τεράστιες πληροφορίες που τους πρόσφερε, εγκατέλειψαν την πραγματική δύναμη που τους παρέχει ο ιερός αυτός τόπος.

Επήλθε σκοταδισμός και χάθηκαν έτσι οι δυνατότητες εισροής γνώσεων από τοναιθέρα. Άλλοι λαοί που γνώριζαν την δυνατότητα του Ελλαδικού χώρου, μετά από τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες που είχαν κάνει για να κάνουν αυτή την δύναμη δική τους δημιούργησαν “ψεφτοθρησκειες” και με αυτό τον τρόπο κατόρθωσαν να μας κυριεύσουν και να μας απομακρύνουν από την τεράστια δύναμη που είχαμε η οποία όμως είναι και σήμερα υπαρκτή σε όλα τα ενεργειακά σημείαπου ανάφερα πιο πάνω.

Οι πρόγονοι μας είχαν κυριεύσει κατά επανάληψη τον κόσμο διότι γνώριζαν πολύ καλά αυτά στα οποία αναφέρομαι και άφησαν στον Κόσμο μια τεράστια κληρονομιά η οποία δεν έχει τέλος.

Ιατρική, Φαρμακευτική, Αστρονομία, Μαθηματικά, Γεωμετρία, Θέατρο, Αθλητισμός,Φιλοσοφία στηρίζονται στα Αρχαία αυτά Ελληνικά τέρατα γνώσεων.

Από που τα έμαθαν; και γιατί στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και στην Ελλάδα δεν υπήρξαν καινούργια δεδομένα παρά μόνο μια μικρή εξέλιξη βασισμένη στα αρχαία αυτά κείμενα;

 Γιατί δεν έχουμε έκτοτε κανένα μεγάλο κύμα επιστημόνων του ύψους των Αρχαίων;

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν επάνω σε όλους τους αρχαίους ναούς υπάρχει κτισμένη μια εβραιοχριστιανική εκκλησία.

Γιατί άραγε;

Τι νομίζουν ότι κάλυψαν;

Σας πληροφορώ, τίποτα, διότι η ενέργεια είναι παντού, αφήστε τη να μπει μέσα σας να σας ξυπνήσει τον τεράστιο κόσμο της πραγματικότητας, αφήστε την τεράστια αυτή αποθήκη γνώσεων να βρει δίοδο προς τον υπόλοιπο κόσμο όπως έκαναν οι Αρχαίοι… Ο Ιερός ο τόπος που λέγεται Ελλάδα, φόβος και τρόμος της άλλης τεράστιας δύναμης στον κόσμο του Εβραϊσμού.

Η Σφαγή του Wounded Knee Creek Εκστρατεία Εκκαθάρισης του Ινδιανικού Πληθυσμού 1

Ο Χένρι Κίσσινγκερ πρώην υπουργός των εξωτερικών ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο 1974 σε ομιλία του προς Αμερικανούς επιχειρηματίες είχε πει: «Τον Ελληνικό Λαό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες.

Τότε μόνο θα συνετισθεί.

Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία (δεν εννοούσε τον “εβραιοχριστιανισμο”), την ιστορία, τα ιστορικά του και πνευματικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα να αναπτυχθεί, να διακριθεί και να επικρατήσει»

Τι εννοούσε με αυτό;

Έτσι πιστεύω ότι χάθηκε η συνέχεια όλων αυτών των τεράστιων ιερών Ελλήνων λόγιων του προ- “εβραιοχριστιανισμου” και άλλων”ψευτοθρησκειων”.

Η Σφαγή του Gnadenhutten Αμερικανική Επανάσταση 1

Ο Έλληνας έχασε πλέον την κυριαρχία στο παγκόσμιο επίπεδο και έτσι το υψηλό Ελληνικό πολιτιστικό επίπεδο κατέληξε σε ένα επίπεδο δημιουργίας ύλης για την οποία σκοτωνόμαστε όλοι για να αποκτήσουμε.

Εδώ χωράει τέλεια η φράση:

Είδαμε το δέντρο αλλά χάσαμε το δάσος! Παρασκευή, 19Οκτωβρίου 2012

 http://caffevaki.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1094.html

Οι φωτογραφίες είναι από το defencenet.gr

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ http://www.slideshare.net/Kvarnalis75/46-17370478?next_slideshow=1

πληροφοριακά

Α Παγκόσμιος Πόλεμος

ο α΄ παγκόσμιος πόλεμος έθεσε επί ποδός πολέμου 65.000.000 άντρες, άφησε πάνω από 8.000.000 νεκρούς και άλλους 21.000.000 τραυματίες.

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>