Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΚΑΙ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ». ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;
PD Dr.-Ing Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
19.10.2013
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Τι είναι το νεοελληνικο «Παρακρατος» εντος των τειχων του νεοελληνικου τριτοκοσμικου «Κρατους»;
Ολες οι ενδειξεις και οι εμπειριες οδηγουν στο συμπερασμα, ότι προκειται για έναν αειθαλη ισχυρο μηχανισμο μυστικοτητας που στηθηκε σχεδον αμεσως μετα την Επανασταση του 1821 με στρατολογιση και εκπαιδευση πρακτορων και ενοπλων επαγγελματιων προβοκατορων από ολο το φασμα της δημοσιας διοικησης και της ελληνικης κοινωνιας.
Ειχε σαν στοχο την διατηρηση μιας οικονομιας νεουφεουδαρχικου χαρακτηρα υπο τον ελεγχο των Τουρκο-κοτσαμπασηδων, Μακρυμαλλιδων, Τσορμπασηδων, Κεχαγιαδων και αλλων Τουρκογυφτων και μιας κοινωνιας νεοβυζαντινου τυπου με ένα παραπλανητικο επιχρισμα αστικου ψευδοεκσυγχρονισμου.
Μεσου του παρακρατους αυτου κρατηθηκαν μεχρι σημερα στην εξουσια οι επιγονοι των μεσαιωνικων κοινωνικων δυναμεων, δηλαδη οι φεουδαρχες και οι φοροεισπρακτορες των Οθωμανων, της Ορθοδοξης Εκκλησιας και των Ιουδαιων και σημερα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.
Αυτό σημαινει, ότι το νεοελληνικο εγκληματικο τριτοκοσμικο κρατος, όχι απλα εχει τεραστια ιστορικη εμπειρια σε κάθε ειδους ενδοκοινωνικες μεθοδευσεις, μυστικοτητες, μυστικες υπηρεσιες, προβοκατσιες, δολοφονιες κ.α. αλλα και κάθε άλλο παρα αξιοθρηνητο είναι.
Είναι συνυφασμενο με την εννοια του παρακρατους και των μυστικων υπηρεσιων που ελεγχονται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.
Σκοπημα παρουσιαζεται ως «διαλυμενο» και «αξιοθρηνητο» νεοελληνικο κρατος και παραπλανει τους παντες για να καλυψη και με συνεργεια της «μοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει» και μας το παιζει «τυφλη θεα», το πραγματικο του προσωπο.
Οι νομοι του νέοελληνικου εγκληματικου τριτοκοσμικου κρατους είναι συνεχη «μπαλωματα» κατά τις περιστασεις, χωρις ποτε να εχη ξεκαθαριστει το εδαφος.
Δεν εγινε μεχρι σημερα καμια προσπαθεια να χτιστη το εγκληματικο και τριτοκοσμικο αυτό οικοδομημα από την αρχη, όπως εκανε ο Λυκουργος στην Σπαρτη.
Ετσι το σημερινο πολιτικο συστημα δεν μπορει παρα να προωθη τους —παντοτε ευκολα χειραγωγησιμους – φελλους στα πολιτειακα αξιωματα, να τοποθετη «ημετερους» σε θεσεις κλειδια του κρατικου μηχανισμου, να προβαλλη εντεχνα παντοειδη οικονομικα και αλλα προγραμματα στην επιστημονικη ερευνα, να στραγγαλιζη κάθε δημιουργικη δυναμη της πατριδας μας και δη εν τη αναδυσει της.
Η ελευθερια των Ελληνων είναι όπως η αθωοτητα και η αρετη. Οι Ελληνες αισθανονται την αξια τους όταν τις εχουν, αλλα η γευση χανεται όταν τις χασουν.
Ο Ρωμηος σημερα προτιμα την ειρηνη και ησυχια αλυσσοδεμενος, παρα, όπως ο Ελληνας, την περιπετεια ελευθερος.
Το καθηκον της «τυφλης θεας», όχι της «μονοφθαλμης πορνης που άλληθωριζει» είναι τριπλο.
«Να ασκη την δικαστικη εξουσια κατα την προθεση του Νομου, να εξασφαλιζη σε ολους αυτό που τους ανηκει και να προτιμα σε κάθε περιπτωση το κοινο συμφερον από τον ιδιον».
Μονο ετσι οι αρχες ενός δικαιου κρατους τιθενται στις εξης
σταθερες βασεις: «Συνταγμα με θεμελιωδη κριτη το Φυσικο Δικαιο, ιδιοκτησια και επικρατηση του κοινου συμφεροντος».
Εφ’ οσον, όπως συμβαινει σημερα, οι ως ανω αρχες δεν τηρουνται, προκειται για εγκληματικη αθετηση συμβολαιου μεταξυ του Ελληνικου Λαου και της πολιτικης εξουσιας που επιλεγει και ο Ελληνικος Λαος δεν εχει καμια υποχρεωση να υπακουη στην παρανομη εξουσια του σημερινου νεοελληνικου εγκληματικου τριτοκοσμικου κρατους.
Αυτό σημαινει σαλπισμα για αντισταση στην καταπιεση. Αυτό σημαινει «βια στην βια της παρανομης και προδοτικης εξουσιας». Αυτό σημαινει αυθορμητη και φανερη βια κατα των απαλλοτριωσων της πρωτης κατοικιας και του υπεξαιρεθεντος από την «Τρο’ι’κα» δημοσιου κοινωνικου πλουτου.
Η γλωσσα της αυθορμητης, φανερης και γενικευμενης βιας είναι η μονη γλωσσα που δεν μπορει να οικειοποιηθη και να αλλοιωση η σημερινη δικομμα-τικη ληστρικη και προδοτικη πολιτικη εξουσια.
Ολες οι γνωστες και απαρχαιωμενες προβοκατσιες των κουκουλοασφαλιτων και των εκπαιδευμενων βομβιστων και δολοφονων, θα αποτυχουν παταγωδως.
Η βια αυτή θα λειτουργησει και σαν ένα αυθορμητο, φανερο και γενικευμενο απειλητικο μυνημα προς την σημερινη δικομματικη προδοτικη πολιτικη εξουσια, ότι «ερχονται και οι κρεμαλες»……
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply