«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχω αρχίσει να αισθάνομαι περιττός και ξεπερασμένος, Κουράστηκα να αναμασάω τον εγκέφαλο μου.

Δεν μπορώ να γράφω έτσι για να γράφω;;;;;

Από τι στιγμή που δεν βλέπω να έχει το παραμικρό αποτέλεσμα για την πατρίδα μας.

Όχι ότι έχω την απαίτηση να  αναδειχθώ σε τέρας εξυπνάδας και πατριωτισμού, αλλά ζυγίζω όλες τις προσπάθειες και άλλων χιλιάδων σαν και μένα, και δεν καταφέρνουμε, όχι να ραΐζομαι το γυαλί, όχι να αφήσουμε σημάδια, αλλά ούτε να το θολώσουμε με τα χνώτα μας;;; 

Το μυαλό σταματά να παράγει κάτω από τέτοιες προδοτικές καταιγίδες κατά της Ελλάδος, από τα ίδια της τα παιδιά;;;;;

Γίνονται παράδοξα και ανεξήγητα πράγματα κατά της Ελλάδος και δεν ανάγει μύτη, δεν έχουν καμία λογική, με βάση την ιστορία αυτού του λαού;;;;

Δηλαδή κάναμε Επανάσταση για να γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι;;;;;

Είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι όλα αυτά που μας λένε, είναι όλα τεράστια ψέματα/ και ότι υπάρχουν μυστικές συμφωνίες, με τους ανθέλληνες συμμάχους….. να μην πει κανείς τίποτα, διότι θα είναι νεκρός, ακόμα και να παραιτηθεί δεν μπορεί, θα πρέπει να το μεθοδεύσουν οι ανθέλληνες σύμμαχοι, αν θα παραιτηθεί, αν θα είναι αρχηγός κόμματος, πρωθυπουργός υπουργοί και όλο το δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα.

Και το συμπέρασμα βγαίνει από μόνο του, με το εξής ερώτημα;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί όλα αυτά δεν καταγγέλλονται ομαδικά σε διεθνές φόρουμ και διεθνή δικαστήρια, από ομαδικές αγωγές, από δικηγόρους, συνταγματολόγους, οικονομολόγους, πρώην αξιωματικούς όλων των βαθμίδων, τα ελληνικά λόμπι σε όλη την γη/ και άλλους συλλόγους;;;;

Γιατί δεν καταγγέλλετε αυτή η ληστρική συμπεριφορά θανάτου κατά του ελληνικού λαού;;; 

Έχουμε αποδείξεις, όλα τα κάνουν φανερά, λες και έχουν στα χέρια τους εξουσιοδότηση να τα κάνουν, έχουμε παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, αλλά και του λαού, Έχουμε ωμή παραβιάσει της ανεξαρτησίας ενός ελεύθερου υποτίθεται έθνους, πουλάνε και αγοράζουν χωρίς ενδοιασμούς ηθικές, κληρονομιές, σπίτια περιούσιες ιδιωτικές και δημόσιες, σε φυλακίζουν σε σκοτώνουν κατά το δοκούν των συμφερόντων τους!    

Κάτι Υπάρχει από πίσω που απειλεί τα δειλά και προδοτικά ανθρωπάκια της Ελίτ ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Δηλαδή είμαστε και επίσημα ένα τεράστιο μαγειρείο, για να ταΐζουμε τους αλλόφυλους δολοφόνους μας, μέχρι να τους χρειαστούν, ακόμα και εναντίον μας!

Εγώ και ο κάθε εγώ μόνος του δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν διεθνή δικαστικό αγώνα.

Αυτοί όμως που μπορούν δεν το κάνουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Με Τι μυστικές υπογραφές και συμφωνίες έχουν αλυσοδέσει τον Ελληνικό λαό, μετά από το 1824;;;;;;;;;;

Πρέπει κάποιος να θυσιαστή για την πατρίδα του/ και να βγάλει στην φόρα αυτές τις επαίσχυντες προδοτικές συμφωνίες!

Ο χειρότερος αγώνας που μπορείς να κάνεις, είναι αυτός που δεν αφήνει σημάδια.  

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Έχω αρχίσει να αισθάνομαι περιττός και ξεπερασμένος, Κουράστηκα να αναμασάω τον εγκέφαλο μου.

 • .
  .
  .
  .
  Μετάφραση : Το παρελθόν είναι μια μελλοντική χώρα: Η επερχόμενη συντηρητική δημογραφική επανάσταση
  .
  .
  The Past is a Future Country: The Coming Conservative Demographic Revolution (Societas) Χαρτόδετο βιβλίο – 5 Ιουλίου 2022
  από Edward Dutton (Συγγραφέας

  Από τη δεκαετία του 1960, η Δύση κινείται συνεχώς προς τα αριστερά.
  Η «ισότητα» και τα «αισθήματα» είναι κεντρικά για τη Νέα Θρησκεία που απορρίπτει όλες τις παραδοσιακές αξίες.

  Ωστόσο, κάτω από τη θεσμικά κυρίαρχη «Αριστερά» κρύβεται μια αναπτυσσόμενη και ανήσυχη «Δεξιά». Πώς προέκυψε αυτή η σπασμένη κατάσταση;

  Τι θα επιφυλάσσει το μέλλον;

  Στο The Past is a Future Country , οι συγγραφείς το εντοπίζουν στη Βιομηχανική Επανάσταση.

  Η Δαρβινική επιλογή αποδυναμώθηκε μαζικά, πράγμα που σημαίνει ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία, οι εγωιστές, οι άρρωστοι και οι ανόητοι μπορούσαν να επιβιώσουν και να αναπαραχθούν, υπονομεύοντας τη θρησκευτική μας κουλτούρα με προσανατολισμό στην ομάδα.

  Τώρα η Δύση μαστιγώνεται από μια επιδημία ναρκισσιστών, που ανταγωνίζονται για να σηματοδοτήσουν την ατομικότητα και την ηθική τους ανωτερότητα.

  Αλλά ο «αγώνας τους για ισότητα» είναι πραγματικά ένας αγώνας για αυτοπροβολή. Αντικατοπτρίζοντας αυτόν τον δραπέτη ατομικισμό, οι Δυτικοί ολοένα και περισσότερο δεν κάνουν παιδιά, εκτός από εκείνους που είναι γενετικά ανθεκτικοί σε αυτή την επίθεση – τους σθεναρά συντηρητικούς και θρησκευόμενους: τους τελικούς κληρονόμους της γης.

  Αλλά υπάρχει μια σκοτεινή καταιγίδα στα δημογραφικά δεδομένα που έχουν αναλύσει οι συγγραφείς.

  Υπάρχει μια ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των εξαιρετικά μη ευφυών και αντικοινωνικών ανθρώπων που τα συστήματα κοινωνικής πρόνοιας δεν μπορούν να διατηρήσουν για πολύ περισσότερο.

  Ο ανεπτυγμένος κόσμος θα πεθάνει και ο παγκόσμιος πληθυσμός που εξαρτάται από αυτόν θα συντριβεί, στη μεγαλύτερη Μαλθουσιανή Κατάρρευση όλων των εποχών.

  Ωστόσο, δεν έχουν χαθεί όλα.

  Οι συγγραφείς δείχνουν πώς μια ανθεκτική τάξη ευφυών, θρησκευόμενων συντηρητικών θα συσπειρωθεί για να διατηρήσει θύλακες πολιτισμού
  που μπορεί να επιζήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της επερχόμενης αποκάλυψης και από τις στάχτες της να ξαναχτίσουν έναν νέο κόσμο:
  Ένα Νεοβυζάντιο.
  .
  https://www.amazon.com/Past-Future-Country-Conservative-Demographic/dp/1788360753/ref=sr_1_1?crid=3RPAGUA1U7YR5&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Fl_CX84dQ1j8QE2ajbzbv1K8DF5TW-5_I1UPukLU-ves4Gu16xJ1OJzk9gorIlJsqvvTF6ncdIaiFrnnavwfTonxhVpupy8IpNzvCalrXBDG23_GSCagZKIlTG5RX0ToMfs4ZBlCgYW-8w1nffjCzI5YD8e5TML4QOIUglXHcxoT9h_qb1U4kODAp9QPd0CYH4wNLPZgZl8IOCc8_5UIhBtDhSsrBIXfe3fqNEuoq_4.JKt6hB5k17kvuUALiwcktY1jF7JIChg2muVakO3kvgI&dib_tag=se&keywords=the+past+is+a+future+country&qid=1720694395&sprefix=%2Caps%2C204&sr=8-1
  .
  Βρετανική Πολιτική

  Η Βρετανία είναι πλέον μια σεκταριστική κοινωνία
  11 Ιουλίου 2024/ 6 Σχόλια / στο British Politics , Επιλεγμένα άρθρα / από τον Edward Dutton

  Η Αγγλία είναι πλέον μια σεχταριστική κοινωνία. Από τις γενικές εκλογές, στις 4 Ιουλίου

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

  ΣΧΟΛΙΑ
  Ντέβον λέει:
  11 Ιουλίου 2024 στις 9:56 π.μ

  Μέσα σε 20 χρόνια θα έχουν σχηματίσει ένα επίσημο ισλαμικό κόμμα
  και θα εγκαταλείψουν όλοι μαζί τους Εργατικούς,
  είναι απλώς θέμα χρόνου και αριθμών
  που δυστυχώς δεν είναι στο πλευρό των γηγενών Βρετανών.

  https://www.theoccidentalobserver.net/2024/07/11/britain-is-now-a-sectarian-society/
  .
  .
  .
  Υ.Γ.

  ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ

  ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ( 1 ) ΔΙΣ …

  ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ …

  ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ;;;;

  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ …

  ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ…

  ΞΥΠΝΑΤΕ ,,,

  ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ :

  ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ

  ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ

  ΕΔΩ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ…

  ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ…

  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΟΥΡΛΙΑΖΩ :

  ΞΥΠΝΑΤΕ ….

  .

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ …
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>