«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ!

Αυτό είναι παράξενα ύποπτο;;;;;;;;;;;; Να μου το στέλνετε όταν έχει λήξει η εκδήλωση;;;;;; ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

H Αστυνομία Αθηνών άλλαξε τον τόπο διαμαρτυρίας των Παμμακεδονικών Ενώσεων και αντί του Ωδείου, προτρέπουν η συγκέντρωση να πραγματοποιηθεί

στο Σύνταγμα μπρος στη Βουλή.

Η συγκέντρωση θα γίνει την ίδια ώρα. 

Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων

Προτροπή υγιούς σκέψεως από Έλληνα Αξιωματικό κ. ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)  και οι αρκετοί ασχοληθέντες, κατά το παρελθόν, με άρθρα και σχόλια με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών του 2018  διαπιστώνεται, ότι δεν αντελήφθησαν την σημασία της σημερινής προκλητικής εκδηλώσεως του ανεκδιήγητου πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Με τη βράβευση μάλιστα του αμερικανού τότε διαπραγματευτού Νίμιτς  και γι’αυτό δεν ασχολήθηκαν με την εκδήλωση, που ήταν όμως μία πολύ  καλή ευκαιρία, να αναφερθούν πάλι  στο εθνικό αυτό ανοσιούργημα και στις πάσης φύσεως επιπτώσεις του.

Και συζητάμε για μια  εκδήλωση, η οποία προφανώς πρέπει, να εξοργίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες τότε διαμαρτυρηθέντες σε όλη την Ελλάδα. Διότι η Συμφωνία παρέδωσε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και συμφώνησε για την ύπαρξη μιας ανύπαρκτης μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.

Μάλιστα αυτή η εκδήλωση γίνεται μετά την δημιουργία του νεοσύστατου Ιδρύματος ή  Ινστιτούτου του πρώην Πρωθυπουργού, που αυτά συνήθως επιδοτούνται με ετήσιες  χορηγίες περίπου 300.000 ευρώ από την τσέπη του έλληνα  φορολογούμενου. Και βέβαια δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή, αν αυτό ήδη πραγματοποιήθηκε ή πρόκειται, να πραγματοποιηθεί.

Σε εμάς, μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος σε χιλιάδες αποδέκτες του ‘ΦΛΟΓΟβόλου-36‘ δεν απομένει τίποτε άλλο, από το να ξανακοινοποιήσουμε τον ‘ΦΛΟΓΟβόλο-36‘ κυρίως σε ΜΜΕ και να προσκαλέσουμε για μια ακόμη φορά τους Αθηναίους και τους διαμένοντες στην Αττική να προσέλθουν στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με ό,τι αυτό προφανώς θα σημαίνει για την ευαισθησία του ελληνικού λαού σε τέτοια σοβαρότατα εθνικά θέματα.

Νικόλαος Ναούμ, Αντιστράτηγος ε.α.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΙΗΑ εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς – μέλη του ΙΗΑ. Η ιστοσελίδα του ΙΗΑ δεν λογοκρίνει, ούτε επεμβαίνει σε άρθρα – κείμενα των μελών του ΙΗΑ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ!

 • ΝΕΜΕΣΙΣ

  .
  .
  .
  .
  ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ
  .
  ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ…
  .
  ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
  .
  ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…
  .
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΝΟΙΑ…
  .
  ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
  .
  ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ Ή ΣΑΤΙΡΙΖΑΝ
  .
  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ…
  .
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ
  .
  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΊΩΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
  .
  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ…
  .
  ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
  .
  ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ
  .
  ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ…
  .
  ΟΟΟΛΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ καί ΠΟΥ
  .
  ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΙΑ – φωνούλα – ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
  .
  ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ…
  .
  ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΈΣΕΩΝ
  .
  ΟΥΔΕΙΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ…
  .
  .
  .
  ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ…
  .
  .
  .
  ΑΠΑΝΤΕΣ

  .
  ΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
  .
  ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΈΓΓΙΧΤΗ
  .
  Η ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΑΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  .
  ( ΚΙ ΑΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΌΛΑ ΣΤΑΧΤΗ – ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ )
  .
  ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  .
  ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ…
  .
  ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ Ύψιστο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ…
  .
  ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ…
  .
  ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΘΛΟΣ…
  .
  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ…

  .
  Υ.Γ.

  .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ.
  .

  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ…
  .
  .
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>