«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες πατριώτισσες! Και άλλες 10 ζωές να είχα δεν θα προλάβαινα να σας πω για την ιερή μας πατρίδα, την ανάδελφη-γηγενή Ελλάδα μας!!!!

Αγαπητοί φίλοι!

Πάμε μια μικρή ιερή βόλτα!!!! 

Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν άλλα 15 χιλιόμετρα σε συνέχεια του σημερινού, το οποίο το έχουν ερμητικά απαγορεύσει;;;;

Αναρωτηθείτε γιατί δεν το ανοίγουν;;;;;;;;;;;;;;

Δυστυχώς μα δίνουν να φάμε μασημένη τροφή και όποια θέλουν οι αλήτες ανθέλληνες και ντόπιοι προδότες.

Σε μια βιαστική έρευνα περιέργειας που έκανα, μαζί με έναν φίλο μου δασολόγο, στην κορυφή του βουνού επάνω από το Σπήλαιο, βρήκαμε μια τρύπα, 50 πλάτος, ρίξαμε μια πέτρα και την ακούσαμε να σκάει, μετά από 30 δευτερόλεπτα;;;;;

Πληροφοριακά θα σας πω ότι ο Ταΰγετος, είναι θεϊκό βουνό, στα σπλάχνα του είναι ολόκληρος ο Ταΰγετος όπως είναι το σπήλαιο του Διρού/ και ίσως να κρύβονται πολλά θαυμαστικά μυστικά, όχι ίσως…. Αλλά σίγουρα;

Μόνο μια γηγενής κυβέρνηση με γηγενή πρωθυπουργό, θα αξιώσει τους Έλληνες να δουν την αλήθεια για την ανάδελφη φυλή των Ελλήνων!

Να είσαστε καλά και να μην σταματάτε να ερευνάτε!!!!

Η ιερή γη των Ελλήνων, είναι πράγματι ΙΕΡΗ, για αυτό κάνουν τα πάντα να το κρύβουν, διότι θα πρέπει να την προσκυνήσουν άπαντες σε όλη τη γη!!!!!!! Γεωλογικά και μαγνητικά, είναι ο ομφαλός της γης!!!!

Να ξεχάσετε ότι είναι τυχαίο/ και να μην σταματήσετε ποτέ να το ερευνάτε.

Από έρευνα που είναι εν εξελίξει, θα σας αναφέρω ότι όλα τα Ελληνικά βουνά στα σπλάχνα τους, κρύβουν το πάνθεο του τεχνολογικού Ελληνικού πολιτισμού, κρύβουν την προκατακλυσμιαία  του τεραστίου επιστημονικού πολιτισμού των Ελλήνων!

Θα σας αναφέρω μερικά βουνά που κρύβονταν οι Έλληνες πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, από τους συμποτικούς διαστημικούς εχθρούς τους. Χαλκιδική, Όλυμπος, Ρητσονα, Πάρνηθα, Πάρνωνας, Ταΰγετος, Ψηλορείτης/ και υπάρχουν και άλλα που δεν το ξέρω με σιγουριά.

Τα αναφέρω για να το μάθουν όλοι οι έλληνες, έχει μεγάλη σημασία στις ημέρες μας.

Τα βουνά αυτά είναι τα ποιο κατάλληλα να ζήσουν όλοι οι Έλληνες μετά από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Όταν αναφέρομε σε κάποια στοιχεία, με πάθος είναι, διότι τα έχω βιώσει ο ίδιος! Θα σας πω ένα περιστατικό, που θα σας φανεί απίστευτο, όμως είναι αληθινό! Είμαι εν υπηρεσία με ένα Τσιπ Ρέω στον Ταύγετο. κάπου στη μέση από Σπάρτη Καλαμάτα.

Κατεβαίνω στα σπλάχνα του Ταΰγετου μήνα Αύγουστο με κοντό πουκάμισο, όσο κατεβαίνω αρχίζω να μην βλέπω τίποτα από την βλάστηση, και να κρυώνω, μετά να τρέμω/ και μετά να βλέπω παγωμένο χιόνι, τότε μπήκα στο αυτοκίνητο διότι δεν μπορούσα να μαζέψω τα δόντια μου!!!!!!

Και αμέσως γύρισα μπρος πίσω, διότι κατάλαβα ότι δεν έβγαινα ποτές από εκεί.  Έκανα πολλές προσπάθειες να ανεβώ την τελευταία ανηφόρα/ και τελικά τα κατάφερα.

Εδώ θέλω να πω, για να προλάβω κανέναν πατριώτη μου να βρεθεί προ απροόπτου.

Ο Ταΰγετος θέλει σεβασμό, θέλει δυνατό όχημα 4χ4, Θέλει καλό εξοπλισμό, σχοινιά, φωτοβολίδες, εργάτη, φτυάρι κασμά/ και πλήρη εργαλειοθήκη, μπαταρίες φακούς με σήματα μορς, κονσέρβες για φαγητό, και κονιάκ ή ούζο ή τσίπουρο, καλό φαρμακείο, ντύσιμο και μπότες ορειβασίας.

Όλα αυτά όχι για την επιφάνεια του Ταΰγετου, αλλά για όταν μπεις βαθιά μέσα στο βουνό.  Το κυριότερο όχι παιδιά.

Για την οικογένεια έχει ωραία παραδοσιακό χωριά!

Σε αυτούς τους συνδέσμους απολαύστε τον θεό Ταΰγετο!

https://www.diros-caves.gr/

http://urbanspeleology.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

Όλες οι φωτογραφίες

https://www.google.com/search?sca_esv=3fd026c1a73d8e9b&q=το+σπήλαιο+του+διρού&udm=2&fbs=AEQNm0BvqBlIScryJrYsGJo6AQAhwMHF46kWJyDue-PzWT2Sh0kG1Hle20yco4ctPpR–VLQaKOwYMWj09q6GCXZIUMgtXguO9gDpz997gC6MUnWblcdQvRla3WT_DvAu303PBYQBgYRTV7aXPJa7NBMrWspyDMA0WHa6PhkDGLhX9MwESxgQTc86qtbW5AzGTxoq3a6W941TzUw4Ys__E4oqt1xJov4MQ&sa=X&ved=2ahUKEwip0p3_49qGAxUHavEDHd6HBmAQtKgLegQIDhAB&biw=1320&bih=627&dpr=1

Βίντεο

https://www.google.com/search?sca_esv=3fd026c1a73d8e9b&q=το+σπήλαιο+του+διρού&tbm=vid&source=lnms&fbs=AEQNm0DeRu8nq6zo5eFbBUZ1pIam_yG2nBqTq6F2X5M3m4q58SFATfVvxHTx-ZKmDWcXKAa8md_qtuM5756leyiO2eEzdcnVz_TDWs9UHPslWMplRWxuTY12qTrHPWXkCDdzuruFVOd4gWLndW_EbsizDJieqXy1lvb0V_wwW8HsMOW1k3KBB9czX1AQ2LmsembEkgdZhMNZg8RXt6XHg8rB_GX9F-i9JiHj7LZpBL7mtBGuWF1PfB0&sa=X&ved=2ahUKEwirxu3M5tqGAxUnbvEDHeHpCC8Q0pQJegQIEBAB&biw=1320&bih=627&dpr=1#fpstate=ive&vld=cid:dcfa15ca,vid:3VPbdLxrYds,st:0

Ταίναρο – Μάνη – Σπήλαια Διρού – Νεκρομαντείο Ταινάριου

https://www.google.com/search?q=το+σπήλαιο+του+διρού+βιντεο+με&sca_esv=3fd026c1a73d8e9b&tbm=vid&ei=3hVsZuXaHbGrxc8Pzo2TmAg&start=20&sa=N&ved=2ahUKEwjlwciF7NqGAxWxVfEDHc7GBIM4ChDy0wN6BAgFEAc&biw=1320&bih=627&dpr=1#fpstate=ive&vld=cid:73880605,vid:DYJOto1QyZ8,st:0

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>