«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το παιχνίδι τέλειωσε. Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση τελειώνει το έργο της. Ο Σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο εγκαθιστά ένα νέο μεσαίωνα.

ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. 

Τυχερές οι χώρες που είναι εκτός ευρώ.

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Το παιχνίδι τέλειωσε.

Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση τελειώνει το έργο της.

Ο Σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο εγκαθιστά ένα νέο μεσαίωνα, πολύ πιο απάνθρωπο από αυτόν που έζησαν οι άνθρωποι στην Ευρώπη, τότε που ο φεουδαρχισμός θεωρούσε τον άνθρωπο ζώο. 

Τυχερές οι χώρες που είναι εκτός ευρώ.

Σε όλες τις ηγεσίες των χωρών προωθήθηκαν όσοι είχαν το στίγμα και όσοι είχαν το προνόμιο να είναι φύσει σκλάβοι, ασπόνδυλοι και κούφιοι.

Έλληνα από τη στιγμή που σου επέβαλαν φόρο στην γη των πατέρων σου έγινες σκλάβος, τους έδωσες γη και ύδωρ.

Τον ΒΠ Πόλεμο 1.150.000 και στον Εμφύλιο 250.000 Έλληνες, επί συνόλου 6,500.000, χάθηκαν. 

Έκτοτε το μικρόβιο του διχασμού έμεινε και το καλλιεργούν έντεχνα αυτοί που το δημιούργησαν.

Η ιστορία είναι γνωστή, δεν την αλλοιώνουμε, ούτε την ξεχνάμε.

Ο διχασμός όμως δεν αρμόζει σε πατριώτες….

Δείτε το βίντεο και λάβετε επίσης υπόψη ότι εκτός από τον οικονομικό μαρασμό  ότι εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες θα νομιμοποιηθούν ή θα επικρατήσουν με την βία και με την προστασία μισθοφορικών στρατών.

Όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι έχουν την συμπάθειά μας, αλλά πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους, άλλως βοηθούν τον Σιωνισμό να μας πάρει την άγια γη των γονέων μας, να μας στερήσει την ελευθερία και να μας ξεριζώσει τις πολιτιστικές μας αξίες και ρίζες.

Χρειαζόμαστε μία Πατριωτική Κυβέρνηση ούτε αριστερά ούτε δεξιά, γιατί αυτές οι τάσεις εξυπηρετούν μόνο τη Νέα Τάξη και όχι τον άνθρωπο.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα ο Λαός δυστυχώς  δεν μπόρεσε να αποκτήσει Ελληνικές Κυβερνήσεις και οι πλείστες των Κυβερνήσεων ήσαν Ελληνόφωνες και υποχείρια των Μεγάλων Δυνάμεων, των Μυστικών Λεσχών για να καταλήξουμε σήμερα να ομιλούμε για Κυβερνήσεις υποτακτικές στη Cabal / New World Order (ΝWO).

Στη νεώτερη ιστορία μας, οι ελάχιστοι πραγματικά Έλληνες Πρωθυπουργοί, δολοφονήθηκαν, τους κρέμασαν ή τους φυλάκισαν.

Σήμερα συντελείται στην Πατρίδα μας μία βίαια αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού από λοβοτομημένους ισλαμιστές, αναμεμιγμένους με πράκτορες της ΜΙΤ

Σήμερα η άρχουσα τάξη δεν πιστεύει σε Πατρίδα , θρησκεία και οικογένεια.

Τα μεγάλα εγκλήματα που χαρακτηρίζουν τη NWO είναι η παιδεραστία, η κακοποίηση, δολοφονία παιδιών, η δολοφονία και μείωση του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς καθώς και η δημιουργία μίας πολυπολιτισμικής Ευρώπης χωρίς αρχές και αξίες.

Ο κ. Μητσοτάκης επί του προκειμένου σε ότι αφορά την Λαθρομετανάστευση προσπαθώντας να αποσπάσει την πρώτη θέση, από τον ΣΥΡΙΖΑ, στα όμματα της ΝΤΠ, τον ανταγωνίζεται στο θέμα των ανοιχτών συνόρων, με το να παρέχει δωρεάν σπίτια, κόβοντας 5000 μεγάλης αξίας….ελαιόδεντρα στη Λέσβο για να φτιάξει οικισμό, καταστρέφοντας μία ανεκτίμητη κληρονομιά της φύσεως, ενώ οι παροχές σε υγειονομική περίθαλψη, επιδόματα κλπ καθιστούν πλουσίους τους εισβολείς.

Αν ληφθεί υπόψη ότι η βαρεία φορολογία των Ελληνοπαίδων αποτελεί αντικίνητρο στην αύξηση του πληθυσμού.

Τέλος οι παροχές θεραπαινίδας από πλευράς των Ενόπλων Δυνάμεων προς τους Λαθρομετανάστες στοιχίζουν ετησίως δισεκατομμύρια και μειώνουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ομιλούμε για τις Ένοπλες Δυνάμεις που δεν τους επετράπη από το ΝΑΤΟ να μεταβούν στο ΜΑΤΙ όταν ο κόσμος καιγόταν και ουδείς μίλησε μέσα στη Βουλή, αλλά ούτε η Στρατιωτική ηγεσία παραιτήθηκε.

Το ανθελληνικό έργο της Κυβέρνησης που έχει και οικονομικό αντίκτυπο πάνω στο Λαό γιατί πληρώνεται είτε από τον κρατικό κορβανά ή με εξωτερικό δανεισμό, αναφέρεται επίσης και σε άλλες ενέργειες όπως στην παροχή δωρεάν εκατομμυρίων τόνων λιγνίτη στη Γερμανία, στη σύσταση επιτροπής μελέτης της μειώσεως του Ελληνικού πληθυσμού και στην πρόσληψη διπλωματούχων που είναι άγνωστο που και πως θα χρησιμοποιηθούν.

Προφανώς οι προσλήψεις εντάσσονται στο κωδικό «Ενίσχυσης του Κόμματος». Δεν την ενδιαφέρει ο Έλλην πολίτης αφού και ο Αφρικανός όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα ανήκει ήδη στο κόμμα.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, από το 1974 μέχρι σήμερα ουδέποτε ο Λαός ρωτήθηκε για τα σπουδαία θέματα που έμελλε να οδηγήσουν την Πατρίδα μας στον καιάδα της ιστορίας και τον Λαό μας σε γενοκτονία.

Δύο φορές εγένοντο δημοψηφίσματα, ένα κολοβό το 1974 με την απουσία του ενός εκ των υποψηφίων και το δεύτερο επί Τσίπρα που το Όχι μετεφράσθηκε σε « NAI »

Όταν η Unesco τιμά τον μέγα Καποδίστρια παρουσία των πρεσβευτών της Ρωσίας, Ελβετίας, Σλοβενίας, και η Ελληνική αντιπολίτευση συμμερίζεται την λογική και τη θέση της κυβέρνησης, αντιλαμβάνεσθε τι θα πρέπει να αναμένει ο κ. Δερματάς.

O τελευταίος Παράδεισος.

H NTΠ με το χρήμα εξαγοράζει τα πάντα, διαιρεί και βασιλεύει, εξαφανίζει την ελευθερία καταστρέφοντας την αρετή και υποτάσσοντας την τόλμη, τέλος ο μετανθρωπισμός απομακρύνει τον άνθρωπο από την αγάπη που αποτελεί τον κωδικό πρόσβασης στην αιωνιότητα.

Η Ελλάδα έπρεπε να έχει αναγνωρισθεί ως ο ιερός τόπος του πλανήτη ΓΗ, όπου οι μέλλοντες σοφοί και ταγοί του κόσμου θα προετοίμαζαν το μεγάλο ταξίδι του ανθρώπου.

Αντ΄ αυτού η Ελλάδα επελέγη για να:

 • Πτωχεύσει

o    Οικονομικά με

 •  Ανίκανες, αδύναμες, ανέντιμες και ανθελληνικές κυβερνήσεις

 • Την υποχρεωτική, χωρίς έγκριση του Λαού και ασύμφορη είσοδο μας στο ευρώ

 •  Την αποδοχή των μνημονίων και μάλιστα με το Αγγλικό Δίκαιο

 •  Στημένο χρηματιστήριο, με επιβολή βαρείας φορολογίας στις Ελληνικές Εταιρείες που εξαναγκάσθηκαν να μεταφερθούν στη Βουλγαρία

o   Πολιτιστικά, πνευματικά και οικονομικά

 •  με την μετανάστευση των καλυτέρων Ελλήνων Πολιτών.

 • με την λαθρομετανάστευση εκατομμυρίων φανατικών Αφρικανών και Ασιατών. Η συμφωνία του Δουβλίνου για την Λαθρομετανάστευση αποτελεί ένα από τα πλέον σατανικά σχέδια της ΝΤΠ που εστοίχισε χιλιάδες νεκρούς, διέλυσε τον κοινωνικό ιστό των χωρών που υλοποίησαν το σχέδιο «Καλλέργη»

o   Πολιτικά με την παρέμβαση της ΝΤΠ στην επιλογή της πολιτικής και όχι μόνο ηγεσίας  της Πατρίδος μας

o   Στρατιωτικά με:

 • Κατάργηση μεγάλων Μονάδων

 • Κατάργηση στρατοπέδων

 • Χρησιμοποίηση στρατιωτικού προσωπικού στην μέριμνα Λαθρομεταναστών

 • Την μη υλοποίηση της ηλεκτρονικής φύλαξης των συνόρων και την άρση ναρκοπεδίων

 • Την δημιουργία αμφισβήτησης του Ελληνικού Αιγαίου με την κατάρριψη Ελληνικού Ε/Π στα Ίμια από Αμερικανικό Αεροπλανοφόρο

 • Την απογύμνωση των Ελληνικών Νήσων από το στρατ. Εξοπλισμό τους, που απεστάλη από τον νάρκισσο πρωθυπουργό μας στην Ουκρανία

 • Με την προετοιμασία της ανεξαρτοποίησης της Ελληνικής Θράκης ως ΕΟΖ με την μεταφοράν ενός(1) εκατομμυρίου Τούρκων εργαζομένων στην Γερμανία

Όλοι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν από το 1974 μέχρι σήμερα πρόδωσαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα.

Οι άγγελοι όμως είναι πάντα στη ΓΗ και κυκλοφορούν αναμεσά μας αλλά η ΝΤΠ προωθεί και στηρίζει τους βιαστές και ανώμαλους που δολοφονούν τους αγγέλους.

Θαυμάστε τους αληθινούς Αγγέλους της ακριτικής Ψερίμου.

Έχετε δει πιο όμορφους αγγέλους; Σε αυτούς ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών αν η ΝΤΠ δεν τους καταστρέψει.

 Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το παιχνίδι τέλειωσε. Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση τελειώνει το έργο της. Ο Σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο εγκαθιστά ένα νέο μεσαίωνα.

 • .
  .
  .
  ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΩΜΑ

  ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ…..

  ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ…

  ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ….
  .
  Πέμπτη, 13-Ιουν-2024

  Γ. Γεραπετρίτης από Σκόπια: Ο σεβασμός Διεθνούς Δικαίου και σχέσεων καλής γειτονίας απαραίτητη προϋπόθεση για ένταξη στην ΕΕ

  https://www.capital.gr/politiki/3817875/g-gerapetritis-apo-skopia-o-sebasmos-diethnous-dikaiou-kai-sxeseon-kalis-geitonias-aparaititi-proupothesi-gia-entaxi-stin-ee/

  .
  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΠΑΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ …

  13 Ιουνίου 2024

  Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Χακάν Φιντάν στα Σκόπια, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για τα Βαλκάνια

  Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε σήμερα στα Σκόπια με τον ομόλογό του της Τουρκίας Χακάν Φιντάν,
  .
  αλλά έγινε και μια πρώτη αποτίμηση της πορείας της συμφωνίας των δύο πλευρών για την παροχή τουριστικής βίζας στα δέκα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά..
  .
  https://newpost.gr/eidiseis/giorgos-gerapetritis-synantisi-me-ton-chakan-fintan-sta-skopia-sto-perithorio-tis-synodoy-koryfis-gia-ta-valkania/
  .
  Υ.Γ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ..
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>