«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βίντεο: Ο Δρ. Sucharit Bhakdi στο γερμανικό κοινοβούλιο. «Ο εμβολιασμός αποδείχθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη ευλογία για τα χρήματα και τις ελίτ του κόσμου, για τη φαρμακοβιομηχανία και την πολιτική».

12 Νοεμβρίου 2023

Όλα τα άρθρα της Global Research μπορούν να διαβαστούν σε 51 γλώσσες, ενεργοποιώντας το κουμπί Μετάφραση ιστότοπου κάτω από το όνομα του συγγραφέα (διατίθεται μόνο σε έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή).

Για να λάβετε το Daily Newsletter της Global Research (επιλεγμένα άρθρα),  κάντε κλικ εδώ .

Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω για να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/προωθήσετε αυτό το άρθρο στους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Ακολουθήστε μας στο Instagram  και  στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram .

Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Παγκόσμια συγκέντρωση κεφαλαίων για την έρευνα: Σταματήστε τις ιδέες του Πενταγώνου του Μαρτίου

***

Καλύτερες στιγμές:

«…Ο εμβολιασμός αποδείχθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη ευλογία για τα χρήματα και τις ελίτ του κόσμου, για τη φαρμακοβιομηχανία και την πολιτική.

Θα μπορούσαν να επιδιώξουν τα δικά τους συμφέροντα, με το κοινό σύνθημα «Τα πάντα για τη δημόσια υγεία», «όλα για την ευημερία του ευρύτερου κοινού».

Για να πετύχουν αυτόν τον στόχο, δημιούργησαν τον ΠΟΥ.

 Αυτός ο μη δημοκρατικά εκλεγμένος λαός, βασικά ένας ιδιωτικός σύλλογος που βρίσκεται στη διαδικασία να αποκτήσει εξουσία στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στα 190 κράτη μέλη” 

Ο Kevin McKer nan ανακάλυψε ότι αυτό το κρίσιμο βήμα της αφαίρεσης του DNA του πλασμιδίου δεν είχε πραγματοποιηθεί συνειδητά.

Τεράστιες ποσότητες πλασμιδικού DNA έχουν βρεθεί σε συσκευασμένη μορφή. Αυτό εξασφάλισε την επιτυχή παράδοσή τους στα κύτταρα.

Η ανακάλυψη του Kevin έχει πλέον επιβεβαιωθεί σε πολλά άλλα εργαστήρια, Επίσης στη Γερμανία.

Μεγάλες ποσότητες μόλυνσης από DNA βρέθηκαν και στις 27 παρτίδες που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής. 

Πριν από τέσσερις εβδομάδες, η καναδική ιατρική αρχή επιβεβαίωσε ακόμη και την ανακάλυψη πλασμιδικού DNA. 

Ωστόσο, η αρχή δεν θεωρεί ότι αυτό είναι επαρκής λόγος για την ανάκληση της έγκρισης. Παρεμπιπτόντως, ερώτηση προς το ενδιαφερόμενο κοινό, έχει πραγματοποιήσει αξιόπιστες επιστημονικές μετρήσεις η αρμόδια γερμανική αρχή, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας;

Ερώτηση, απάντηση, όχι. Όχι μέχρι σήμερα».

« Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο ;

Είναι απλώς η κορυφή ενός παγόβουνου .

Οι καρδιακές παθήσεις που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς είναι στην ατζέντα μικρών και μεγάλων.

Ευτυχώς, για να σώσουν την τιμή της γερμανικής επιστήμης, σηκώθηκαν γνωστοί παθολόγοι και πραγματοποίησαν το πρώτο ερευνητικό έργο στον κόσμο, οι οποίοι ανακάλυψαν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και σοβαρής βλάβης οργάνων. 

Ο καθηγητής Arne Burkhardt , ο οποίος πέθανε πρόσφατα τραγικά σε ατύχημα, και ο αγαπημένος του φίλος καθηγητής Walter Lang , που σας μίλησε σήμερα.

 Ο Δρ Michael Mörz στη Δρέσδη και ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Peter Schiermacher, διευθυντής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.

 Χάρη στη δουλειά τους, είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο .

Και έτσι λέει σε αυτό το έργο από την ομάδα του Peter Schiermacher, Κυριολεκτικά, έχει αποδειχθεί πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρο μυοκαρδίτιδα». 

Όποιος επαινεί τα εμβόλια RNA ως ασφαλή και αποτελεσματικά, Όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός σπάνια προκαλεί σοβαρές παρενέργειες είναι είτε απίστευτα ανίδεος είτε απείρως κακός. 

Και διαπράττουν έγκλημα.

Ακριβώς όπως όλοι όσοι ενεργά ή παθητικά επιδιώκουν και υποστηρίζουν αυτόν τον εμβολιασμό.

Γιατί είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και αυτό σε βαθμό απειλητικό για τη ζωή».

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram.

Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Η επιλεγμένη εικόνα είναι στιγμιότυπο οθόνης από το βίντεο

Η παγκόσμια κρίση κορωνοϊού, παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας

του Μισέλ Τσοσουντόφσκι

Ο Michel Chossudovsky εξετάζει λεπτομερώς πώς αυτό το ύπουλο έργο «καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων». Παρέχει μια περιεκτική ανάλυση όλων όσων πρέπει να γνωρίζετε για την «πανδημία» — από τις ιατρικές διαστάσεις έως τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τα πολιτικά ερείσματα και τις ψυχικές και ψυχολογικές επιπτώσεις.

«Ο στόχος μου ως συγγραφέας είναι να ενημερώσω τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να αντικρούσω την επίσημη αφήγηση που έχει χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την αποσταθεροποίηση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού ολόκληρων χωρών, ακολουθούμενη από την επιβολή του «θανατηφόρου» «εμβόλιου» για τον COVID-19.

Αυτή η κρίση επηρεάζει την ανθρωπότητα στο σύνολό της: σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας και τα παιδιά μας παγκοσμίως.

Η αλήθεια είναι ένα ισχυρό όργανο».

Κριτικές

Αυτός είναι ένας εις βάθος πηγή μεγάλου ενδιαφέροντος, εάν η ευρύτερη προοπτική που έχετε το κίνητρο να κατανοήσετε λίγο καλύτερα, ο συγγραφέας είναι πολύ ενημερωμένος σχετικά με τη γεωπολιτική και αυτό προκύπτει με τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται το Covid. — Δόκτωρ Mike Yeadon

Σε αυτόν τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας στον οποίο βρισκόμαστε, σε αυτήν τη μοναδική, ακανόνιστη και μαζική επίθεση κατά της ελευθερίας και της καλοσύνης των ανθρώπων, το βιβλίο του Chossudovsky είναι ένας βράχος πάνω στον οποίο μπορούμε να στηρίξουμε τον αγώνα μας. – Δόκτωρ Εμανουέλ Γκαρσία

Σε δεκαπέντε συνοπτικά κεφάλαια που βασίζονται στην επιστήμη, ο Michel εντοπίζει την ψευδή πανδημία του Covid, εξηγώντας πώς ένα τεστ PCR, που παρήγαγε έως και 97% αποδεδειγμένα ψευδώς θετικά, σε συνδυασμό με μια αδυσώπητη εκστρατεία φόβου 24/7, ήταν σε θέση να δημιουργήσει έναν παγκόσμιο πανικό».

Plandemic»; ότι αυτή η πλανδημία δεν θα ήταν ποτέ δυνατή χωρίς το περιβόητο τεστ Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης που τροποποιεί το DNA – το οποίο μέχρι σήμερα ωθείται στην πλειοψηφία των αθώων ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα.

Τα συμπεράσματά του αποδεικνύονται από γνωστούς επιστήμονες. — Peter Koenig 

Ο καθηγητής Chossudovsky εκθέτει την αλήθεια ότι «δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ του ιού και των οικονομικών μεταβλητών».

Με άλλα λόγια, δεν ήταν ο COVID-19 αλλά, μάλλον, η σκόπιμη εφαρμογή των παράλογων, επιστημονικά αβάσιμων lockdowns που προκάλεσαν το κλείσιμο της παγκόσμιας οικονομίας. – Ντέιβιντ Σκρίπατς

Μια ανάγνωση του βιβλίου του Chossudovsky παρέχει ένα περιεκτικό μάθημα για το πώς υπάρχει ένα παγκόσμιο πραξικόπημα σε εξέλιξη που ονομάζεται

«Η Μεγάλη Επαναφορά» που αν δεν αντισταθεί και νικηθεί από ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία παντού, θα οδηγήσει σε ένα δυστοπικό μέλλον που δεν έχει ακόμη φανταστεί.

Δώστε αυτό το δωρεάν δώρο από τον καθηγητή Chossudovsky πριν να είναι πολύ αργά.

Δεν θα βρείτε τόσες πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις σε ένα μέρος. – Έντουαρντ Κέρτιν

ISBN:  978-0-9879389-3-0,   Έτος: 2022, PDF Ebook,   Σελίδες : 164, 15 Κεφάλαια

Σας ενθαρρύνουμε να υποστηρίξετε το έργο eBook κάνοντας μια δωρεά μέσω  της Σελίδας καμπάνιας DonorBox «Worldwide Corona Crisis» της Global Research . 

Video: Dr. Sucharit Bhakdi at the German Parliament. “The vaccination turned out to be the greatest blessing for the money and world’s elites, for the pharmaceutical industry and politics.”

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>