«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος σου λέει ψέματα, όλη την ώρα; Και ώμος παράδοξος για αυτήν την ένδοξη φυλή, είμαστε το παγκόσμιο φαινόμενο δουλικότητας/ και τους δίνουμε την εξουσία!!!

Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
υπαγορεύεται από ελιτιστές,  που κάθε άλλο παρά γιατροί είναι.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
υπαγορεύεται από ελιτιστές,  που κάθε άλλο παρά επιστήμονες είναι.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

υπαγορεύονται από ελιτιστές,  που κάθε άλλο παρά δημοσιογράφοι είναι.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
υπαγορεύεται από ελιτιστές,  που κάθε άλλο παρά παιδαγωγοί είναι.

Η ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑ

 υπαγορεύεται από ελιτιστές,  που κάθε άλλο παρά ιστορικοί είναι.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
υπαγορεύεται από ελιτιστές, που κάθε άλλο παρά
εκπρόσωποι του λαού είναι.

Η ΓΕΩΡΓΙΑ
υπαγορεύεται από ελιτιστές, που κάθε άλλο παρά αγρότες 
είναι

Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ
υπαγορεύεται από ελιτιστές, που κάθε άλλο παρά λόγιοι 
είναι

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
υπαγορεύεται από ελιτιστές, που κάθε άλλο παρά καλλιτέχνες  είναι

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
υπαγορεύεται από ελιτιστές, που κάθε άλλο παρά αθλητές  είναι

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Eὐθύνη ἄνευ ὅρων παράδοσης Ἑλλήνων σε ξένους ἐξουσιαστές-Ν.Παγκ.Τάξη, διάλυση Ἑλλ.πατρίδας

Ἡ εὐθύνη γιά τήν ἄνευ ὅρων παράδοση τῶν Ἑλλήνων στά ξένα κέντρα ἐξουσίας- τήν Νέα Παγκόσμια Τάξη καί τήν πλήρη διάλυση τῆς Ἑλληνικῆς πατρίδας.

Ἡ Εὐθύνη

Α) τῶν πολιτικῶν κομμάτων

Β)Των Δικαστικῶν ἀρχῶν

Γ) τῶν ἑνώσεων Δικηγόρων

Δ) τῶν Ἐκκλησιαστικῶν Ἀρχῶν

Ε) τῶν ἐπιστημόνων καί τῶν Πανεπιστημιακῶν

Στ) τοῦ ἴδιου τοῦ λαοῦ καί ἐμᾶς τῶν Ἑλλήνων

Ἐθνική Κυριαρχία

Ἄμυνα

Διεθνεῖς σχέσεις

Παιδεία

Ὑγεία

Ἀχρήματη Οἰκονομία

Ἀνθρωπιστική κρίση

Ὁμοφυλοφιλία

Πνευματική ἐξαθλίωση τῶν ἀνθρώπων

Μετανθρωπισμός

Τεχνητή νοημοσύνη

Παγκόσμιος ἔλεγχος

Τράπεζες οἰκονομία πληροφορία

Ἑλληνική Ἐθνική κυριαρχία

Παγκόσμιος πόλεμος

ἑνότητα τῶν ἑλλήνων

Δημοκρατία, κομματοκρατία

Ἕλληνες ἑνωθεῖτε καί σῶστε τόν πολιτισμό.

Μήν ἀφήνετε νά δολοφονοῦν τήν πατρίδα σας τήν πίστη σας, τόν πολιτισμό σας, τά παιδιά σας καί ἐσᾶς

Ἀνοικτή ἐπιστολή τοῦ ΔΕ στήν Ἑλληνική κοινωνία

Οἰκονομική στήριξη ἀνθρώπων πού εὑρίσκονται σέ ἀνέχεια

Rumble: https://rumble.com/v4bcr2l-e-..-.-4.2…

https://www.youtube.com/watch?v=qreIlFxqvtY

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ποιος σου λέει ψέματα, όλη την ώρα; Και ώμος παράδοξος για αυτήν την ένδοξη φυλή, είμαστε το παγκόσμιο φαινόμενο δουλικότητας/ και τους δίνουμε την εξουσία!!!

 • Πόσες και πόσοι θα την «πατήσουν»;

  Ευρωπαίοι αγρότες και τα τρακτέρ τους κατέβηκαν στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα για να διαμαρτυρηθούν για το «καθαρό μηδέν» και άλλες κυβερνητικές πολιτικές που είπαν ότι απειλούν τα προς το ζην. Ο συγγραφέας, Seamus Bruner, είπε στον Defender, το οποίο αναρωτιέται «πώς θα τρώμε;» ότι οι «ελεγκτάρχες» θέλουν να αναλάβουν το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων, δικαιώνοντας και εκείνος τον Λιακόπουλο που εδώ και τόσα χρόνια γράφει πως στόχος της παγκόσμιας εξουσίας είναι το να καταστραφούν η παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία και να αναλάβουν οι πολυεθνικές, με τρόφιμα εργαστηρίου, τον έλεγχο της διατροφής! Ποιά λύση, όμως προτείνεται εναντίον όλου αυτού και γιατί είναι παγίδα, όπως πάλι ο Λιακόπουλος έχει γράψει και πει;;;
  Ο Seamus Bruner, συγγραφέας του « Controligarchs : Exposuring the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life», είπε ότι οι εξεγέρσεις είναι άμεσο αποτέλεσμα των προσπαθειών ελέγχου του παγκόσμιου συστήματος τροφίμων από ελίτ (σ.σ. υπαλλήλων) που εργάζονται μέσω θεσμών όπως το Εύρω-Κοινοβούλιο, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).
  «Είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος κατά των αγροτών από πολυεθνικούς γεωργικούς ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων υπό το πρόσχημα της σωτηρίας του πλανήτη», είπε ο Bruner στο The Defender . Ο πόλεμος στοχεύει κυρίως «την μικρής κλίμακας, μικροϊδιοκτητών, οικογενειακή αγροτική βιομηχανία», είπε (σ.σ. Γενικά την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία).
  Οι αγρότες ξεσηκώνονται ενάντια στο «καθαρό μηδέν και την Ατζέντα 2030 », είπε ο Μπρούνερ, επικαλούμενος πολιτικές που χαρακτηρίζονται από περιορισμούς στα λιπάσματα έως μειώσεις μεθανίου που αναγκάζουν τους μικρούς αγρότες να λειτουργούν με ζημία.
  Ο Μπρούνερ παραδέχτηκε ότι οι παγκοσμιοποιητές προωθούν τα τρόφιμα εργαστηρίου. Ωστόσο, είπε ότι ο Νο. 1 στόχος τους είναι να «μεταφέρουν την εξουσία και τον έλεγχο μακριά από χώρες, μακριά από ιδιώτες προς διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες που ελέγχουν τα πάντα».
  «Ελέγχεις το φαγητό, ελέγχεις τους ανθρώπους», είπε. «Και όταν θέτουν εκτός επιχείρησης τον τοπικό αγρότη και τον αντικαθιστούν με ένα εργοστάσιο που ανήκει σε μια πολυεθνική εταιρεία, δεν έχετε πλέον τον έλεγχο του συστήματος διατροφής σας».
  Ποιά η λύση-παγίδα;;;
  Για να ανακτήσει η ανθρωπότητα την δύναμή της, ο Bruner είπε ότι «τα προβλήματα που προκαλούνται από παγκόσμιες δυνάμεις πρέπει να καταπολεμηθούν σε τοπικό επίπεδο».
  «Εμπλακείτε στην κοινότητά σας. Μοιραστείτε νέα από ανεξάρτητες πηγές για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να αφυπνιστούν από τα ψέματα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.
  Λάβετε μέρος στις συνεδριάσεις της τοπικής σχολικής σας επιτροπής. Η εκπαίδευση είναι ίσως ο μεγαλύτερος τομέας στον οποίο πρέπει να αντεπιτεθούμε. Θα είναι μια μακροχρόνια μάχη. Αλλά είμαι αισιόδοξος και η εξέγερση των αγροτών μου δίνει ελπίδα για το μέλλον».
  Αυτό που οι περισσότεροι βλέπουν ως «λύση» λοιπόν είναι η δράση μέσα από την κοινότητα και, προφανώς, η αντίδραση του λαού με μεθόδους άμεσης δημοκρατίας! Συμπτωματικά, είναι και η παγκόσμια εξουσία που θέλει να χωριστούν οι άνθρωποι σε μικρές κοινότητες 15 λεπτών! Και όταν σε αυτές τις κοινότητες επικρατήσει, το χάος, καθώς όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει, τότε η εξουσία, η οποία ωθεί αυτή την στιγμή τους αγρότες σε ξεσηκωμό, θα είναι εκείνη, η οποία θα έρθει να δώσει την λύση στα τρόφιμα, στην κοινωνική ζωή, στα πάντα! Διαβάστε ΕΔΩ για να γνωρίζετε τι έρχεται και να μπορέσετε να το αποφύγετε!!!

  https://www.el.gr/nea-taxh/pos-tha-trome-erchetai-i-megalyteri-pa/

  ‘How will people feed themselves?’ Farmers Across Europe Protest Policies They Say Will Put Them Out of Business
  02/05/24

  BIG FOOD
  › NEWS

  https://childrenshealthdefense.org/defender/farmers-europe-protest-policies/

  https://www.amazon.com/Controligarchs-Exposing-Billionaire-Globalist-Dominate/dp/0593541596/

  AGENDA 2030 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=n_JJdjR77nY

  «Δεν υπάρχει χρόνος»!! Πόλεις 15 λεπτών στην Ελλάδα! Πάει το μυαλό σας ποιός το είπε;;
  vid

  01-03-2024

  ATZENTA 2030 ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

  https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/den-yparchei-chronos-poleis-15-lepton-s/

  Απραξία και Αποανάπτυξη στα γκέτο. ΜΟΥΦΑ πόλεμος μετά τη μούφα πανδημία. ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΣΟΚ

  Η μείωση πληθυσμού ως λύση στην κρίση που ζούμε

  https://rumble.com/v1mn1fa-98492662.html

  https://www.el.gr/nea-taxh-2/exantlithike-i-1i-ekdosi-paralavame-ti-2/

  Τι είναι οι τεχνητές μήτρες που «ανακοινώθηκαν» στην Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα»

  07/02/2024

  Ο Δρ. Θάνος Παράσχος για τη Πρώτη Εγκατάσταση Τεχνητής Μήτρας & το Μέλλον της Ανθρώπινης Γέννησης

  https://www.youtube.com/watch?v=jctxRhq1Ky0

  https://www.ksipnistere.com/2024/02/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf.html

  • 02-08-2024 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

   Σε τελική φάση το σχέδιο με τους παράνομους μετανάστες! Ξεσπά ευρωβουλευτής, vid

   Δείτε…
   Κατά την διάρκεια μιας σχετικά πρόσφατης συζήτησης στο Στρασβούργο σχετικά με τον ρόλο του Βελγίου ως Προέδρου του Συμβουλίου της ΕΕ, ο ευρωβουλευτής Tom Vandendriessche, μέλος του Φλαμανδικού δεξιού κόμματος Vlaams Belang, επέκρινε σφοδρά το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης .

   Αυτό το σύμφωνο, όπως σχολιάζεται, απειλεί να πλημμυρίσει τα κατακλυσμένα κράτη μέλη με περισσότερους παράνομους μετανάστες που έχουν ήδη προκαλέσει σε αυτές τις χώρες καταστροφικές οικονομικές επιβαρύνσεις και επιβαρύνσεις ασφαλείας και έχουν δείξει ελάχιστο ενδιαφέρον να ενσωματωθούν στα κράτη υποδοχής τους ή να σεβαστούν τους κανόνες, τους νόμους και τα έθιμά τους.

   Όπως αναφέρει:

   «Με την Συνθήκη της Ε.Ε για τη Μετανάστευση ισχυρίζονται πως αντιμετωπίζουν την παράνομη μετανάστευση.

   Αυτό είναι ένα παντελές ψέμα. Δεν υπάρχει ανώτερο όριο στον αριθμό των αιτούντων άσυλο. Και δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός επιστροφής των εξαπατήσεων ασύλου.

   Επομένως, το χάος με το άσυλο απλώς θα συνεχιστεί…

   Η Συνθήκη της Ε.Ε. για την Μετανάστευση δεν αφορά στην παράνομη μετανάστευση. Η πραγματική πρόθεση είναι περισσότερη μετανάστευση!!!!!

   Η επίτροπος Johansson το παραδέχεται αυτό ανοιχτά: Υπάρχουν υπερβολικά λίγοι ευρωπαϊκοί τοκετοί. Κι εκείνη θέλει να τους αντικαταστήσει εισάγοντας 4,5 εκατομμύρια μη-Ευρωπαίους. Κάθε χρόνο!!!!! Σκόπιμα οργανωμένη επανεποίκιση…

   Αυτή η Ε.Ε εκτροχιάζεται εντελώς. Ποτέ δεν συμφωνήσαμε με αυτό».

   Δείτε το βίντεο:

   https://www.el.gr/diethni/2024-se-teliki-fasi-to-schedio-me-toys-paran/

 • Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία, εμείς θα χτυπήσουμε την ελληνική αστική τάξη»

  5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

  από ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  https://parapolitikaargolida.gr/wp-content/uploads/2020/03/aergeaergae.jpg

  Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013),
  εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.
  Ιδού η απόφαση:

  «Το Κόμμα στο 19ο Συνέδριο συμπεριέλαβε εύστοχα στο Πρόγραμμα το ζήτημα του ιμπεριαλιστικού πολέμου και τη στάση των κομμουνιστών σε μια τέτοια περίπτωση: «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».
  Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η λενινιστική αυτή θέση έρχεται στο προσκήνιο, καθώς αυξάνεται η τουρκική προκλητικότητα.

  https://parapolitikaargolida.gr/2020/03/05/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81/

  Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία, εμείς θα χτυπήσουμε την ελληνική αστική τάξη»

  https://www.google.com/search?q=%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%9A%CE%9A%CE%95%3A+%C2%AB%CE%91%CE%BD+%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%2C+%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82+%CE%B8%CE%B1+%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%C2%BB&oq=%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%9A%CE%9A%CE%95%3A+%C2%AB%CE%91%CE%BD+%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%2C+%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82+%CE%B8%CE%B1+%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%C2%BB&aqs=chrome..69i57j69i60j69i65j69i60&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1

 • Κήρυξαν τον πόλεμο στα παιδιά μας! Σάλος από το βίντεο που ανάρτησε ο Έλον Μασκ

  6/02/2024

  Κύμα οργής προκαλεί στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ισχυρός άνδρας του Twitter, πλέον X, Έλον Μασκ.
  Το βίντεο αποτελεί μία γροθιά στο στομάχι, καθώς αποδεικνύει ότι τα social media αλλά και η λεγόμενη «Ντραγκ» κουλτούρα, έχει ως στόχο τα παιδιά και υποκρύπτει μία συντονισμένη δράση με στόχο την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.
  Το βίντεο αποτελεί μέρος μίας έρευνας για το θέμα, με ντοκουμέντα, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις.

  Δείτε το

  https://www.olympia.gr/1579796/diethni/kiryxan-ton-polemo-sta-paidia-mas-salos-apo-to-vinteo-poy-anartise-o-elon-mask/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>