«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εύχομαι το νέος έτος (2024) Έλληνες να απαλλαγούμε από αυτήν την λέπρα. Η νέα γενιά ας τιμήσει τους προγόνους μας.

Εισαγωγή 

(Το μεγαλύτερο  ολοκαύτωμα επάνω στην γη, όσο το κρύβεται, η ανθρωπότητα θα ολισθαίνει στον αφανισμό της. 

Οι Εγκληματίες εβραιοχριστιανοι, είδαν όταν έγραφαν το παραμύθι του Μανώλη της Μαρίας της Εβραίας με τον Κρίνο, ότι δεν υπήρχε τίποτα στην ιστορία  για αυτούς/ και αποφάσισαν να γράψουν ιστορία…. Παρακάτω διαβάστε ένα μικρό δείγμα πως έγραψαν την ιστορία τους και σε βάρος ποιων. Φιλοδοξώ να ζω και του χρόνου, να ενημερώσω πάλη την νέα γενιά!)

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΙΑΧΒΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Χριστιανισμός, Ελλάδα, Ελληνισμός, βασανιστήρια, διωγμοί, δολοφονίες

Για πάνω από 2000 χρόνια ο Ελληνισμός διώκεται από τον Χριστιανισμό.

Ο χριστιανισμός είναι ένα πρόγραμμα εργαλείο, δημιούργημα των εβραίων για να πολεμήσουν τον Ελληνισμό.

Για να μπορέσουν να καταπολεμήσουν το ήθος, τη γνώση, τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων.

Για να εμποδίσουν την εξέλιξη των εθνικών που έφεραν τον πολιτισμό στη Δύση.

Για να τους μετατρέψουν σε πρόβατα στο ποίμνιο ενός Εβραίου ποιμένα και να τους ελέγχουν.

Με χρόνια βασανιστηρίων, σκοτωμών και βαρβαρότητες κατάφεραν να αλλάξουν την πίστη στην ένδοξη φυλή των Ελλήνων και να τους μετατρέψουν σε αδαείς χριστιανούς που προσεύχονται και αγιοποιούν αυτούς που σκότωσαν τους προγόνους τους.

Οι Χριστιανοί δοξάζουν τους δολοφόνους τους, προσεύχονται χρησιμοποιώντας ρήσεις κατά των Ελλήνων και των Εθνικών, ονοματίζουν τα παιδιά τους με ονόματα δολοφόνων και ανώμαλων ανθρώπων, και στέλνουν την ενέργεια της πίστης τους σε έναν ξένο θεό που στρέφεται κατά της ανθρωπότητας.

Ο Χριστιανισμός δεν επικράτησε λόγω της πνευματικότητας ή το νόημα της “αγάπης” ή τις όποιες άλλες παπαριές λένε οι σύγχρονοι ποιμένες.

Ο Χριστιανισμός επικράτησε με αιώνες συνεχόμενων διωγμών, δολοφονιών, καταστροφών, βασανιστηρίων και τρομοκρατίας.

Παρακάτω ακολουθεί το χρονικό αυτής της γενοκτονίας για όσους έχουν αμφιβολίες για το παρελθόν του χριστιανισμού και το κακό που έχει φέρει στον Ελληνισμό, τους Εθνικούς γενικότερα και τους Πραγματικούς Θεούς.

146 π.Κ.Ε. Υποδούλωση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους

Οι Ρωμαίοι σεβάστηκαν τον πολιτισμό της Ελλάδας καθώς είχαν τους ίδιους Θεούς με αυτούς, ούτε παραβίασαν τους θεσμούς της.

Επέτρεψαν στην Ελλάδα να εφαρμόσει τη δική της διοίκηση

87 π.Κ.Ε. Επανάσταση της Αθήνας για την ελευθερία της

Ο Ρωμαίος στρατηγός Σύλλας πολιόρκησε την πόλη καταστρέφοντάς την και λεηλατώντας την Ακρόπολη.

Καταργείται η αυτονομία και οι ελευθερίες που είχαν δοθεί στην Ελλάδα.

66 Κ.Ε. Ο Νέρωνας επισκέφτεται την Ελλάδα

Ο Νέρωνας εντυπωσιάστηκε από την Ελλάδα και την χαρακτήρισε “Ελεύθερη και Ατελή”.

Το επόμενο έτος ξεκίνησαν τα έργα διάνοιξης του Ισθμού της Κορίνθου.

117 Κ.Ε. Η Αθήνα γίνεται το Πνευματικό Κέντρο του τότε γνωστού κόσμου

Χρηματοδοτείται η κατασκευή σχολείων και δημόσιων κτιρίων, η αποπεράτωση του ναού του Ολυμπίου Διός, κατασκευάζεται η Πύλη του Ανδριανού.

Χτίζεται το Παναθηναϊκό Στάδιο, χτίζονται το ωδείο και το θέατρο στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Η Ρώμη εξελληνίζεται.

Οι Ρωμαίοι ξεχνούν τη Λατινική διάλεκτο και προτιμούν να μιλούν Ελληνικά.

302 Κ.Ε. Διωγμοί Ελλήνων στην Αρμενία

Ο Βασιλιάς της Αρμενίας Τιριδάτης Γ’ βαφτίζεται χριστιανός και ανακηρύσσει τον χριστιανισμό την επίσημη θρησκεία της Αρμενίας.

Στη συνέχεια διέταξε τη σφαγή όλων των μη-χριστιανών ιερέων και μετατρέπει τα ιερά του θεού Μίθρα σε χριστιανικές εκκλησίες.

Πυρπολεί όλες τις βιβλιοθήκες που είχαν δημιουργηθεί από τους ελληνιστές ηγεμόνες της γιατί ήταν “κιβωτοί δαιμονικής γνώσης”.

Οι χριστιανοί μοναχοί (στρατιώτες) στρέφονται κατά των Ελλήνων της Αρμενίας και καταστρέφουν όλους τους αρχαίους ναούς, μνημεία, αγάλματα και τα ιερά τους.

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις έγιναν σε συνεννόηση με τον Μέγα Κωνσταντίνο και την συνεργασία του Βυζαντινού Κράτους και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

313 Κ.Ε. Το Διάταγμα Μεδιολάνων και Μισελληνισμός της Χριστιανικής Εκκλησίας

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μέγας Κωνσταντίνος με το Διάταγμα των Μεδιολάνων νομιμοποιεί τη Χριστιανική Εκκλησία.

Η Εκκλησία ξεκινά τους διωγμούς των Ελλήνων.

“Αυτό το τέρας ο Κωνσταντίνος με το ψυχρό αίμα, που παριστάνει τον άγιο, αυτός ο υποκριτής βάρβαρος, έκοψε το λαρύγγι του γιού του, στραγγάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε τον πεθερό και τον γαμπρό του” –Περσι Μπασι Σέλεϊ (ποιητής)

Και οι Χριστιανοί ακόμα και σήμερα τον γιορτάζουν και εύχονται στο όνομά του και της μητέρας του της Ελένης.

Με το διάταγμα των Μεδιολάνων (το σύγχρονο Μιλάνο, Ιταλία).

Το διάταγμα γράφει “Αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε και στους Χριστιανούς και σε κάθε άλλον την ελευθερία να ακολουθούν όποια θρησκεία επιθυμούν […] Πρέπει να υπάρχει πλήρης ελευθερία για όλους τους υπηκόους μας, να λατρεύουν το θεό που επέλεξαν και καμία λατρεία να μην στερηθεί τις πρέπουσες τιμές”.

Τότε ξεκίνησαν οι επιθέσεις των Χριστιανών εναντίων των “Ειδωλολατρών” ή των “Εθνικών” όπως αποκαλούσαν τους Έλληνες.

Ο ανθέλληνας Κωνσταντίνος λεηλάτησε το μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνος στην Ιωνία και έδωσε εντολή να εκτελεστούν με φρικτά βασανιστήρια οι Ιερείς του.

Διέταξε το 321 Κ.Ε. να κατεδαφιστούν όλα τα Ελληνικά ιερά και οι ναοί.

Κατέστρεψε το τεράστιο άγαλμα του Αθώου Διός, στο βουνό Άθως (το σημερινό Άγιο Όρος).

Με προτροπή της μητέρας του Ελένης ξεθεμελίωσε και ανάσκαψε το ιερό του Ασκληπιού και οι κολώνες χρησιμοποιήθηκαν σε χριστιανικές εκκλησίες. Γκρεμίστηκαν τα αγάλματα φιλοσόφων και ένας ανδριάντας του Ασκληπιού.

Έδωσε εντολή να καταστραφούν οι Ναοί της Θεάς Αφροδίτης (Αστάρτη) στην Άφακα του Λιβάνου, τη Μάμβρη της Παλαιστίνης, τους ναούς της Φοινίκης και της Ηλιούπολης της Συρίας και από πάνω τους έχτισε χριστιανικές εκκλησίες.

Έκλεψε τους θησαυρούς των Ελληνικών ιερών και πήρε τα αγάλματα και τα διακόσμησε στη νέα τους πρωτεύουσα.

Ο σύγχρονος τάφος του “Χριστού” στην Ιερουσαλήμ ήταν ο τάφος του θεού Άδωνη των Ελλήνων, ο οποίος είχε χτιστεί στα ερείπια του ναού της θεάς Αφροδίτης.

Όλα όσα κοσμούν τον τάφο του “Χριστού” έχουν κλαπεί από τις λεηλασίες των Ελληνικών ιερών της Παλαιστίνης και της Μικράς Ασίας.

314 Κ.Ε. Καταδίκη της Ελληνικής Λατρείας

Η Σύνοδος της Άγκυρας εξίσωνε τη λατρεία της θεάς Αρτέμιδας με μαγεία και λατρεία του Σατανά.

324 Κ.Ε. Ο Χριστιανισμός επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας

Ο Κωνσταντίνος με διάταγμα αναγνωρίζει τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας, Ανακηρύσσεται αυτοκράτορας, μεταφέρει την πρωτεύουσα στο Βυζάντιο και το μετονομάζει σε Κωνσταντινούπολη.

“[Η Κωνσταντινούπολη] χτίστηκε με κατασχεμένα χρήματα των Ελληνικών Ναών […] ο Χριστός τα έπαιρνε από τους Ελληνικούς Ναούς και τα έδινε στις Εκκλησίες” –Ευσέβιος της Καισαρείας “Βίος Κωνσταντίνου”

337 Κ.Ε. Ο Χριστιανός Ανθέλληνας Κωνστάντιος Β’

Υιός του Μέγα Κωνσταντίνου, που συνέχισε το καταστροφικό έργο κατά των Ελλήνων.

Απαγόρευσε τη λειτουργία των Ελληνικών Ιερών, τα οποία κατεδάφισε. Απαγόρευσε τη λατρεία των Ελλήνων θεών και την όποια προσφορά σε αυτούς. Οι ιερείς συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν.

Όσοι Ελληνικοί ναοί δεν κατεδαφίστηκαν διέταξε να μετατραπούν σε πορνεία και χαρτοπαικτικές λέσχες.

Διατάσσει την πυρπόληση βιβλιοθηκών και βιβλίων που περιέχουν δαιμονικές γνώσεις.

Απαγορεύει το Ελληνήζειν, δηλαδή να μιλούν ελληνικά, να ντύνονται όπως οι Έλληνες, να μελετούν Έλληνες φιλόσοφους, να συμπεριφέρονται όπως οι Έλληνες.

Πολλοί Έλληνες με αυτό το διάταγμα εκτελέστηκαν, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν σε όλη την Αυτοκρατορία.

Έθεσε ως παράνομες τις μαντικές μεθόδους και την αστρολογία με ποινή θανάτου.

Έδωσε πλήρη ασυλία στους Χριστιανούς Επισκόπους σε όλα τα δικαστήρια της αυτοκρατορίας.

Έτσι οι επίσκοποι ήταν ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν.

Ο επίσκοπος της Ρώμης Λιβέριος ορίζει τη γέννηση του Χριστού την 25η Δεκεμβρίου.

Εκείνη ήταν η μέρα που γιόρταζαν οι εθνικοί Έλληνες τη γέννηση του Ανίκητου Ήλιου.

341 Κ.Ε. Γενοκτονία Ελλήνων στη Σκυθόπολη

Στη Σκυθόπολη της Παλαιστίνης (το σημερινό Beth Sian, Δυτικό Ισραήλ) για 20 χρόνια (μέχρι το 361 Κ.Ε.) γινόταν γενοκτονία των Ελλήνων από τους χριστιανούς επισκόπους, με την αδιαφορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Εκεί μετέφεραν από όλη την αυτοκρατορία τους Έλληνες τους βασάνιζαν και τους δολοφονούσαν.

Ήταν το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Το σχετικό έργο “Πάπισσα Ιωάννα” του Ροΐδη, αναφέρεται στη Σκυθόπολη.

“Οι Βυζαντινοί ιερείς έκαιγαν ανθρώπους, συμμαχούσαν με τους τυράννους, σκότωναν τους φιλοσόφους, συντρίβανε τα αγάλματα και προέγραφαν κάθε επιστήμη.

Η εκκλησία είχε κηρύξει άσπονδο πόλεμο κατά της επιστήμης”

Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος (ιστορικός 330 – 391 Κ.Ε.) γράφει: “Από τις εσχατιές της αυτοκρατορίας σέρνονταν αλυσοδεμένοι για τα στρατόπεδα θανάτου της Σκυθόπολης αμέτρητοι άνθρωποι κάθε κοινωνικής τάξεως και ηλικίας, Έλληνες πολίτες, από τους οποίους άλλοι μεν πέθαιναν καθ’ οδόν προς την Παλαιστίνη, άλλοι δε μέσα στα δεσμωτήρια και άλλοι βασανίζονταν φρικτά πριν εκτελεστούν.

Όσοι επιζούσαν, στέλνονταν στη Σκυθόπολη, στην οποία είχαν στηθεί τα βασανιστήρια και το κρεουργείο”.

Με βάση τις ιστορικές πηγές, στα 20 χρόνια λειτουργίας της Σκυθόπολης, πέθαναν 19.000.000 Έλληνες.

361 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Ιουλιανός

Ο Ιουλιανός ήταν φιλέλληνας και συκοφαντήθηκε από το χριστιανικό ιερατείο. Όταν έγινε Καίσαρας σταμάτησε κάθε διωγμό κατά των Ελλήνων, επιδιόρθωσε τους ναούς που δεν είχαν καταστραφεί, επανέφερε τους Έλληνες από την εξορία και τους επέστρεψε τις περιουσίες τους.

Η χριστιανική Εκκλησία εμποδίστηκε να διώκει τους Έλληνες.

Οι χριστιανοί ορκίστηκαν εκδίκηση και το 363 Κ.Ε. τον δολοφόνησε ένας χριστιανός της “αγάπης”.

Η εβραίοχριστιανική φιλολογία τον στιγμάτισε για να τον εκδικηθεί.

363 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Φλάβιος Ιοβιανός

Όταν ανέβηκε στην εξουσία ψήφισε μια σειρά από διατάγματα.

Διέταξε την πυρπόληση της βιβλιοθήκης στην Αντιόχεια (αντίστοιχο μέγεθος με τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας).

Διέταξε την κατάσχεση της περιουσίας των ελληνικών ιερών (που είχε επιστρέψει ο Ιουλιανός).

Έκλεισε το Ασκληπιείο της Επιδαύρου και σταμάτησε τις θεατρικές παραστάσεις.

Θέσπισε ειδικά βασανιστήρια κατά των Ελλήνων εθνικών που δεν ασπάζονταν τον χριστιανισμό.

Τώρα οι χριστιανοί βασανιστές είχαν έναν νέο τρόπο όπου με σιδερένια άγκιστρα κατακρεουργούσαν τα πλευρά των ειδωλολατρών.

Η Ελληνική θρησκεία τιμωρούταν με θάνατο.

Οι εθνικοί στρατιώτες απαγορεύονταν να διατάσσουν χριστιανούς στρατιώτες. Δημιουργήθηκε ο όρος “παγανιστής” για να υποτιμηθούν οι Έλληνες.

371 Κ.Ε. Διωγμοί Ελλήνων στην Αντιόχεια

Τότε οργανώθηκε μια μαντική τελετή από τον Θεόδωρο (γραφέας) και τον νεοπλατωνικό θεουργό Μάξιμο για να διαγνώσει τον ακριβή θάνατο όχι μόνο του Αυτοκράτορα, αλλά και του ιδίου και όσων συμμετείχαν στην τελετή.

Ο αυτοκράτορας πληροφορήθηκε για το γεγονός και το θεώρησε ως συνωμοσία κατά της ζωής του.

Ο φιλόσοφος Μάξιμος συνελήφθη, βασανίστηκε φριχτά και αποκεφαλίστηκε. Αποκεφαλίστηκαν κι άλλοι φιλόσοφοι, άλλοι βασανίστηκαν και τους έκαψαν ζωντανοί.

Χιλιάδες άλλοι εθνικοί φυλακίστηκαν ή εκτελέστηκαν. Στις πλατείες θανατώθηκαν ή βασανίστηκαν χιλιάδες αθώοι που δεν ήθελαν να προδώσουν την πίστη των προγόνων τους.

Ο κόσμος έκαιγε από μόνος του τις βιβλιοθήκες τους για να μην τους πιάσουν και τους βασανίσουν.

Αυτή ήταν η χριστιανική τρομοκρατία!

“Μια μέρα του μήνα [Σεπτεμβρίου] συγκέντρωσαν τους Έλληνες με φωνασκίες και ύβρεις, και μαζί με τα βιβλία τούς κατέκαψαν εις την θέση Κυνήγιο” –Ιωάννης Μαλάλας “Χρονογραφία”

Το όνομα “Έλληνες” με απόφαση της χριστιανικής Εκκλησίας έγινε βρισιά και σήμαινε ειδωλολάτρης.

Οι Έλληνες της Πελοποννήσου και της Μικράς Ασίας αναγκάστηκαν να ονομάζονται “Γραικοί”.

Από φόβο οι Έλληνες στον υπόλοιπο κόσμο αναγκάζονταν να ονομάζουν τον εαυτό τους “Ρωμαίοι/Ρωμιοί”.

379 Κ.Ε. Ο Θεοδοσιανός Κώδικας κατά των Ελλήνων

Το 379 Κ.Ε. ανέβηκε στην εξουσία ο Θεοδοσιος Α’ όπου θέσπισε τον Θεοδοσιανό Κώδικα με βάση τις πιέσεις του χριστιανού επισκόπου Μεδιολάνων Αμβρόσιου. Η περίοδος αυτή είναι η πιο αιματοβαμμένη περίοδος για τους Έλληνες

Στον Κώδικα θέσπισε, όλοι να διαβάζουν την Αγία Γραφή.

Όλοι οι ειδωλολάτρες είναι τρελοί και ανόητοι.

Κάθε μη-χριστιανός μάρτυρας είναι αναξιόπιστος στο δικαστήριο.

Διέταξε επίσης να καταστραφούν οι ναοί εκτός πόλεων. Απαγορεύεται η είσοδος σε ναούς με πρόστιμο χρυσού.

Απαγορεύονται οι αιρετικές συγκεντρώσεις. Όποια αγάλματα έχουν παραμείνει να ξεριζωθούν.

Απαγορεύονται τα τραγούδια που υμνούν τους Θεούς.

Οι Έλληνες χαρακτηρίζονται ως ανόσιοι και μιαροί, υποκινεί δηλαδή την εξόντωσή τους.

382 Κ.Ε. Καθιερώνεται το ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ στις Εκκλησίες

Ο Θεοδόσιος καθιερώνει την εβραϊκή λέξη “Αλληλούια” στις Εκκλησίες.

Η λέξη αυτή είναι η πολεμική ιαχή των Εβραίων Ζηλωτών και σημαίνει “Δόξα στον Ιεχωβά”.

Άλλη μία απόδειξη ότι οι χριστιανοί πιστοί στέλνουν την ενέργειά τους στον Ιεχωβά.

Αναγνωρίζει την Ιουδαϊκή θρησκεία και απαγορεύει την καταστροφή των εβραϊκών συναγωγών.

Κοινώς οι Εβραίοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Το πρόβλημα της χριστιανικής εκκλησίας ήταν οι Έλληνες.

Κατάργησε όλες τις άλλες μεθόδους χρονολόγησης και καθιέρωσε μόνο τη Χριστιανική.

384 Κ.Ε. Καταστροφές σε Βόρεια Ελλάδα και Μικρά Ασία

Ο Θεοδόσιος διορίζει Ύπαρχο Ανατολής τον Ματέριο Κυνήγιο και τον διατάζει να συνεργαστεί με τους τοπικούς χριστιανούς επισκόπους για διωγμούς σε Βόρεια Ελλάδα και Μικρά Ασία.

Σκοτώνονται χιλιάδες Έλληνες από τις στρατιές καλόγερων και καίνε όλα τα ελληνικά βιβλία.

387 Κ.Ε. Διωγμοί κατά των Ελλήνων

Καταστρέφονται οι Ελληνικοί ναοί και τα Ελληνικά ιερά και στη θέση τους χτίζονται εκκλησίες ή μεγάλοι σταυροί.

Απαγορεύεται η Ελληνική γλώσσα και καθιερώνεται η λατινική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα.

390 Κ.Ε. Σφαγή στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης

Ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος προσπαθεί να επιβάλλει με τη βία τον χριστιανισμό στους κάτοικους της Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι εξεγείρονται προσπαθώντας να διατηρήσουν την Ελληνική τους θρησκεία, σκοτώνοντας πολλούς στρατιώτες.

Ο Θεοδόσιος Α’ στη συνέχει καλεί τον λαό της πόλης να παρακολουθήσει τις ιπποδρομίες, υποδυόμενος ότι ήθελε να τους καλοπιάσει.

Όταν μαζεύτηκε ο κόσμος στον ιππόδρομο, έκλεισε τις θύρες και τους έσφαξε όλους με τη βοήθεια μισθοφόρων Γότθων στρατιωτών.

Οι ιστορικοί αναφέρουν πάνω από 15.000 και κάποιες πηγές αναφέρουν 30.000. Πρόσφατα βρέθηκε και ο ομαδικός τάφος τους [σύνδεσμος]

391 Κ.Ε. Καταστροφή Σεράπειου Αλεξάνδρειας

Ο χριστιανός Πατριάρχης Αλεξάνδριας Θεόφιλος εξαπολύει διωγμό κατά των Ελλήνων σε ολόκληρη τη Β. Αφρική με τις ορδές των απάνθρωπων μοναχών “Παραβολάνων” που ήταν οπλισμένοι με βαριά ρόπαλα.

Κατέστρεψαν και σκότωσαν πολλούς Έλληνες.

Λήστεψαν τα σπίτια τους και σκότωσαν όποιον βρήκαν μέσα σε αυτά.

Έσπαζαν τα κεφάλια των ιερέων με τα ρόπαλα φωνάζοντας “Ευλογητός ο Θεός”.

Αφού γκρέμισαν τα σπίτια τους, οι Έλληνες τρομοκρατημένοι οχυρώθηκαν στο Ιερό του θεού Σεράπιδος.

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος πήρε την αποτρόπαια απόφαση και διέταξε την πυρπόληση του κτιρίου.

Έτσι ισοπεδώθηκε η γνωστή βιβλιοθήκη του Σεράπειου.

Το ιερό της Θεάς Καλαιστίδος βεβηλώθηκε και σφραγίστηκε για να μετατραπεί αργότερα σε χριστιανική εκκλησία.

Στην Κύπρο παύουν οριστικά τα Μυστήρια της Θεάς Αφροδίτης.

Καταστρέφεται ο ναός του Δία στη Σαλαμίνα, Κύπρου.

Ο “άγιος” Ευτύχιος καταστρέφει το μαντείο και το ναό της Θεάς Αφροδίτης.

Σφάζονται όσοι δεν δέχονται να βαπτιστούν χριστιανοί.

392 Κ.Ε. Καταστροφή Μαντείου Δελφών

Καταστρέφεται πλήρως το Μαντείο των Δελφών.

393 Κ.Ε. Απαγόρευση Γυμναστικών Αγώνων

Ο Ιωάννης Χρυσόστομος απαίτησε από τον Θεοδόσιο Α’ και πέτυχε την κατάργηση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Καταργήθηκαν επίσης τα Πύθια, τα Άκτια, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ελληνικά μιάσματα.

Καταστράφηκε η Ολυμπία και ισοπεδώθηκαν οι βωμοί της.

Οι χριστιανοί αποβιβάστηκαν στη Σαμοθράκη και σκότωσαν όλο το ιερατείο των μυστηρίων και όλους τους οπαδούς τους.

Έτσι έσβησαν τα μυστήρια της Σαμοθράκης.

Συμμορίες χριστιανών καλόγερων κατέστρεψαν το μαντείο του Άμμωνος Διός στην Άθυτο της Χαλκιδικής.

Στην Ελευσίνα πυρπολείται το πανάρχαιο ιερό και θανατώνονται στην πυρά ο ιεροφάντης Ιλάριος και όλοι οι ιερείς των μυστηρίων.

395 Κ.Ε. Καταστροφή της Ελλάδας από τον Αλάριχο

Το καλοκαίρι του 395 Κ.Ε. οι Γότθοι με βασιλιά τον Αλάριχο επιτέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και περικύκλωσαν τα τείχη της.

Ο χριστιανός επίσκοπος του Αρκαδίου, Φλάβιος Ρουφίνος, πρότεινε στον Αλάριχο να σταματήσουν την πολιορκία της πόλης και να στραφούν προς την Ελλάδα η οποία είχε ακόμα πλούσιους ναούς που μπορούσαν να λεηλατήσουν.

“Ο Ρουφίνος που ήταν φανατικός χριστιανός είχε μεγάλο μίσος κατά των Ελλήνων, γιατί παρέμεναν πιστοί στην πατρώα τους θρησκεία των ολυμπίων θεών, για αυτό πρόσφερε στον Αλάριχο τη λεηλασία της Ελλάδας, διαφυλάσσοντας ο ίδιος την εξουσία τους στην Κωνσταντινούπολη που παρέμενε ακέραιη” –Ζώσιμος “Χρονογραφία”

Οι Γότθοι του Αλάριχου ενισχύθηκαν με τάγματα χριστιανών μοναχών και στη συνέχεια προχώρησαν σε λεηλασίες στη περιοχή της Θράκης, εξαιρώντας όμως πάντα τα κτήματα του Ρουφίνου.

Ο Ρωμαϊκός στρατός, υπό τις διαταγές του Ρουφίνου δεν αντέδρασε, ο οποίος μετακίνησε τα στρατεύματά του δυτικά.

Οι Γότθοι με τους χριστιανούς μοναχούς προχώρησαν σε καταστροφές και λεηλασίες των ιερών της Θράκης, Μακεδονίας, Θεσσαλία, Θερμοπύλες και Θήβα.

Κατέστρεψαν τη Βοιωτία και προχώρησαν στην Αττική.

Λεηλάτησαν και αφάνισαν πάνω από 80 απροστάτευτες πόλεις.

Ο κόσμος φοβισμένος εγκατέλειπε τις πόλεις και τα χωριά και ανέβαινε στα βουνά για να σωθεί.

Στη συνέχεια ο Αλάριχος με τους χριστιανούς μοναχούς κατέστρεψαν τη Μεσσηνία, τα Μέγαρα, τη Φενεό, Νεμέα, Λυκόσουρα, Σπάρτη, Φιγαλία και πολλές ελληνικές πόλεις που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Οι απάνθρωποι μοναχοί κατάστρεψαν τα ιερά του Διός στη Νεμέα και την Ολυμπία, τα αρκαδικά ιερά της Λυκοσούρας εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Οι μοναχοί βασάνιζαν, έσφαζαν και έκαιγαν ζωντανούς τους ιερείς και τους ειδωλολάτρες Έλληνες.

“Οι καταστροφή υπήρξε τόσο μεγάλη από τους φανατισμένους χριστιανούς καλόγερους που δεν είχε προηγούμενο” –Ευνάπιος (ιστορικός)

Η εκτίμηση από τους ιστορικούς είναι ότι ο Αλάριχος και οι χριστιανοί μοναχοί σκότωσαν κάπου στα 15.000.000 Έλληνες.

“Μπορούσες να περπατάς μια ολόκληρη ημέρα, χωρίς να συναντήσεις ούτε έναν άνθρωπο.

Οι Ελληνικοί ναοί γκρεμίστηκαν εκ θεμελίων και όπου δεν χτίστηκαν χριστιανικοί, θάφτηκαν κάτω από τόνους χώματος” –Παυσανίας

401 Κ.Ε. Καταστροφές στη Καρχηδόνα

Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνας λυντσάρει τους Εθνικούς και καταστρέφει ναούς και αγάλματα.

Ο “άγιος” επίσκοπος Πορφύριος οργανώνει μαζικά λυντσαρίσματα εθνικών και καταστρέφει τους 8 Ναούς της Γάζης.

Αφορίζονται με την ΙΕ Σύνοδο όσοι δημιουργούν συγγένειες με εθνικούς ή δεν αποκληρώνουν τους συγγενείς τους που είναι εθνικοί.

Οι χριστιανοί με αυτόν τον τρόπο αποκόπτουν τους Εθνικούς από την οικογένειά τους και την κοινωνία.

405 Κ.Ε. Καταστροφή του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο

Ο Ιωάννης Χρυσόστομος που ήταν φανατικός εχθρός του Ελληνισμού, έκανε έρανο σε πλούσιες χριστιανές γυναίκες και με τα χρήματα πλήρωσε την κατεδάφιση του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο. Αυτός ο Ναός ήταν διπλάσιος σε μέγεθος από τον Παρθενώνα και ήταν ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Τον Ναό αυτό είχαν διακοσμήσεις οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της εποχής όπως ο Φειδίας, Πραξιτέλης, Απελλής, Πολύκλειτος και άλλοι.

408 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β’

Αποκλείονται οι Έλληνες από τη δημόσια ζωή της χώρας.

Η λατρεία των Ελλήνων θεών θεωρείται “μολυσματική ασθένεια” και “λατρεία Δαιμόνων” τιμωρούμενη με βασανιστήρια, φυλάκιση, εξορία και δήμευση της περιουσίας.

Εκτός του χριστιανισμού που είναι η επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας, ορίζεται και ο ιουδαϊσμός σαν νόμιμη θρησκεία για τους οπαδούς της.

Ο ισοσκελής σταυρός του Δία, το ιερό σύμβολο των Ελλήνων, εκχυδαΐζεται μεγαλώνοντας το ένα σκέλος του και εισάγεται στην εκκλησία.

Διατάσσεται η καύση όλων των μη-χριστιανικών βιβλίων ειδικά αυτών του νεοπλατωνικού Πορφύριου που ξεσκέπαζαν την πραγματική φύση του χριστιανισμού.

Ο αιμοσταγής χριστιανός μοναχός Υπάτιος, μαζί με ροπαλοφόρους καλόγερους εξοντώνει με βασανιστήρια λάτρεις αρχαίων θεών στη Βιθυνία για να τους πάρει την περιουσία.

Καθαιρούνται όλοι οι μη-χριστιανοί στρατιωτικοί, αυλικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και δικαστικοί.

Το χριστιανικό ιερατείο ισοπεδώνει τους ελληνικούς ναούς, αρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων, οι οποίο εξοντώνονται καθολικά.

Γκρεμίζεται από χριστιανούς μοναχούς το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς από τον Παρθενώνα.

Καταστρέφεται η ξύλινη σκεπή του ναού και λαφυραγωγείται το ιερό.

Οι Έλληνες εθνικοί της Αθήνας χαρακτηρίζονται “οπαδοί των δαιμόνων” και διώκονται.

Δείτε το σύντομο ντοκιμαντέρ του Κώστα Γαβρά που λογοκρίθηκε γιατί λέει την αλήθεια για την καταστροφή της Ακρόπολης από τους χριστιανούς.

415 Κ.Ε. Δολοφονία της Φιλοσόφου Υπατίας

“Κατ’ εκείνον δε τον καιρό πήραν εντολή από τον Κύριλο οι Αλεξανδρινοί “Παραβολάνοι” με ξερά κλαδιά να κάψουν την Υπατία την περιβόητη φιλόσοφο” –Μαλάλας “Χρονογραφία”

Η φιλόσοφος Υπατία δίδασκε ελληνική φιλοσοφία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Οι αποκτηνωμένοι χριστιανοί ρασοφόροι την έσυραν έξω από την άμαξά της, την βίασαν, της ξέσκισαν τα ρούχα, της έσπασαν τα κόκαλα, την έγδαραν με κοχύλια, και την κατακρεούργησαν κόβοντάς την σε μικρά κομμάτια τα οποία τα περιέφεραν στους δρόμους της πόλης.

Όταν ικανοποιήθηκαν έκαψαν τα κομμάτια της μαζί με τα συγγράμματά της.

Ο Κύριλος της Αλεξάνδρειας ανακηρύχθηκε σε άγιο από την Εκκλησία

500 Κ.Ε. Αποκτήνωση της Ανθρωπότητας

Οι χριστιανοί προβλέπουν αποτυχημένα ότι αυτό το έτος θα γίνει η συντέλεια του κόσμου.

Επειδή δεν ήρθε, οι χριστιανοί κατηγορούν τους ειδωλολάτρες που δεν ήρθε ο χριστός και ξεκινούν νέοι διωγμοί των εθνικών.

Είναι πλέον υποχρεωτική η βάπτιση των νηπίων ακόμα και στους μη-χριστιανούς της αυτοκρατορίας.

Εξαφανίζονται οι αποχετεύσεις των οικιών, η Ρωμαϊκή κεντρική θέρμανση και τα κρεβάτια.

Για τα επόμενα 700 χρόνια δεν γράφτηκαν βιβλία. Η Ευρώπη, Μικρά Ασία και Βόρεια Αφρική στέρεψαν πνευματικά.

Οι Ρωμαϊκές βιβλιοθήκες απογυμνώθηκαν και από 500.000 τόμους είχαν μείνει μόνο 400 τόμοι σε όλη την Ευρώπη.

528 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Ιουστινιανός

Καταργεί τους εξόριστους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αντιόχεια.

Νομοθετεί ότι όλοι όσοι ασχολούνται με μαγεία, μαντική, γοητεία και την Ελληνική θρησκεία θα θανατώνονται με κατασπαραγμό από θηρία, θάνατο στην πυρά, σταύρωση ή ξέσκισμα με σιδερόνυχα.

Απαγορεύει στους Εθνικούς να διδάσκουν.

Απαγορεύεται η ελληνική ιατρική, ο οποία χαρακτηρίστηκε γνώση του διαβόλου και τα ιατρικά συγγράμματα κάηκαν.

Οι μόνες θεραπευτικές μέθοδοι της εποχής ήταν αφαίμαξη και εξορκισμός.

Απαγορεύτηκε η ταφή μη-χριστιανών και δόθηκε η εντολή να παραχώνονται σαν τα σκυλιά ή να τους πετάνε σε σκουπιδότοπους.

“Πως ανέβηκε η Ρώμη τόσο ψηλά;

Μήπως ακολουθώντας το Θεό των χριστιανών;

Ή μήπως τους θεούς, τα ιερά των οποίων εσείς γκρεμίζετε;

Μα ποιο δικαίωμα μας επιτίθενται… και υπερηφανεύονται για όσα έχουν κάνει;” –Λιβάνιος (ρήτορας)

529 Κ.Ε. Κλείνουν οι Ελληνικές Φιλοσοφικές Σχολές

Ο Ιουστινιανός έκλεισε τις ελληνικές φιλοσοφικές σχολές και δήμευσε τις περιουσίες τους.

Κλείνει η Πλατωνική Ακαδημία Αθηνών μετά από 900 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Οι φιλόσοφοι εξορίζονται μακριά από την Ελλάδα και την Αυτοκρατορία.

Οι 7 τελευταίοι διδάσκαλοι καταφεύγουν στο βασιλιά των Περσών Χοσρόη που τους δίνει έδρες στο Πανεπιστήμιο του Ιουντισαπούρ.

532 Κ.Ε. Καταστροφή της Μικράς Ασίας

Ο Μονοφυσίτης Μοναχός Ιωάννης Ασιακός μαζί με τους χριστιανούς οπαδούς διαλύουν ότι έχει απομείνει στη Μικρά Ασία από τις Εθνικές Λατρείες

540 Κ.Ε. Επιδημία στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία

Μετά την κατάργηση της Ελληνικής ιατρικής ξεκινά πανδημία στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που εξόντωσε 100.000.000 ανθρώπους.

Η εκκλησία αποδίδει την επιδημία στην οργή του Θεού που υπάρχουν ακόμα αιρέσεις και η Ελληνική θρησκεία.

542 Κ.Ε. Ιωάννης Ασιακός Επίσημος Προσηλυτιστής

Ο Αυτοκράτορας Ιουστινιανός ονομάζει τον Ιωάννη Ασιακό επίσημο Προσηλυτιστή της Αυτοκρατορίας εξουσιοδοτημένο να εξοντώσει ή να βαπτίσει τις “ειδωλολατρικές” ψυχές που έχουν απομείνει στην αυτοκρατορία.

562 Κ.Ε. Ανελέητοι διωγμοί Ελλήνων από τους Χριστιανούς

Οι Έλληνες αρνούνται να εκχριστιανιστούν και πληρώνουν το τίμημα με 30.000.000 νεκρούς.

“Η Εκκλησία συνεχώς ‘ανακαλύπτει’ ειδωλολάτρες και τους εκτελεί, τους παλουκώνει, τους σταυρώνει και τους αποκεφαλίζει.

Πολλοί αυτοκτονούν για να μην δώσουν τη χαρά στους ιερείς του Χριστού να τους βασανίσουν” –Mac Muller “Christianity & Paganism”

Η Εκκλησία κυνηγούσε τους ειδωλολάτρες για να τους σκοτώσει και να τους πάρει τις περιουσίες.

Κάτι που ήταν νόμιμο με βάση το Θεοδοσιανό Κώδικα.

“Στο Βυζάντιο όποιος έλεγε ότι ήταν Έλληνας τον εκτελούσαν επι τόπου […] Επί Θεοδοσίου παντού ακούγονταν κραυγές απελπισίας και θρήνος.

Τα θύματα καταδικάζονταν σε θάνατο χωρίς δίκη, τους άρπαζαν την περιουσία αφήνοντας τις γυναίκες και τα παιδιά τους στο δρόμο” –Ζώσιμος “Νέα Ιστορία”

578 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Τιβέριος

Συνεχίζουν οι εκτελέσεις.

Εκατοντάδες κρυπτο-εθνικοί εκτελούνται, παλουκώνονται, αποκεφαλίζονται και σταυρώνονται.

Ο Τιβέριος στέλνει τον στρατιωτικό διοικητή Θεόφιλο στην Ηλιούπολη της Φοινίκης γιατί οι κάτοικοί της δεν ασπάζονταν τον χριστιανισμό.

Ο Θεόφιλος στη συνέχεια προχώρησε σε λεηλασίες, σφαγές και θανατώσεις των κατοίκων με σταύρωση.

Ο χριστιανικός όχλος προχώρησε με “ιερή μανία” στις ταραχές, τις λεηλασίες και τους φόνους.

582 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Μαυρίκιος

Συνεχίζουν οι διωγμοί και οι βασανισμοί των Εθνικών από τους χριστιανούς. Ερημώνει η επαρχία και η αυτοκρατορία οδηγείται σε υλική και πνευματική εξαθλίωση.

692 Κ.Ε. Απαγόρευση Εορτών Εθνικών Λατρειών

Στην Πένθεκτη Οικουμενική Σύνοδο απαγορεύονται τα Βρουμάλια, τα Ανθεστήρια, τα Βοτά και άλλες Διονυσιακές και Εθνικές εορτές.

797 Κ.Ε. Αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία

Η περιοχή “Θησείο” των Αθηνών έγινε χριστιανική Εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο.

802 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Νικηφόρος Α’

Προσπάθησε να εκχριστιανίσει τους κάτοικους της Μέσα Μάνης, αλλά απέτυχε καθώς το Ελληνικό στοιχείο ήταν ισχυρό.

815 Κ.Ε. Αυτοκράτειρα Θεοδώρα Β’

Η Θεοδώρα εξόντωσε 100.000 αιρετικών Παυλιανιστών που ήταν επι τω πλείστω Έλληνες.

“Η Θεοδώρα ουδέποτε κατηγορήθηκε για το θάνατο των 100.000 αιρετικών Παυλιανιστών, γιατί ήταν Έλληνες και έπρεπε να το κάνει”

960 Κ.Ε. Σφαγή των Κρητών

“Ύστερα από πολλές άτυχες προσπάθειες ο Νικηφόρος Φωκάς με στόλο τριών χιλιάδων πλοίων νίκησε και πέρασε από μαχαίρι δικαίους και αδίκους […] οι νικητές έσφαξαν πάνω από 350.000 άνδρες Κρητικούς.

Το νησί ερημώθηκε τελείως” –Νικος Αγγελής, περιοδικό “Ιστορία Εικονογραφημένη” τεύχος 7

1054 Κ.Ε. Σχίσμα των Εκκλησιών

Στη συνέχεια στην ιστορία ξεκινά ο μεσαίωνας και οι σταυροφορίες με ακόμα περισσότερες δολοφονίες, βασανισμούς και καταστροφές.

1453 Κ.Ε. Άλωση Κωνσταντινούπολης

Οι Έλληνες στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία το 313 Κ.Ε. πριν το ξεκίνημα των διωγμών ήταν περίπου 60.000.000.

Αν υπολογίσουμε την αύξησή του πληθυσμού στο 0,5% από το 313 Κ.Ε. μέχρι το 1453 Κ.Ε.

θα είχαν φτάσει τα 342.000.000 Έλληνες.

Και αυτό το ποσοστό αύξησης του πληθυσμού είναι πολύ συντηρητικό (το ποσοστό ετήσιας αύξησης για την Ελλάδα το 2001 ήταν 5%)

Το 1453 όμως οι Έλληνες αριθμούσαν γύρο στα 100.000.000.

Αυτό σημαίνει ότι όλους τους αιώνες των διωγμών των χριστιανών πέθαναν πάνω από 80.000.000 Έλληνες.

1821 Κ.Ε. Ελληνική Επανάσταση

Και από το 1453 Κ.Ε. μέχρι το 1821 Κ.Ε. με το ίδιο συντηρητικό ποσοστό αύξησης 0,5% οι Έλληνες θα έπρεπε να ήταν 55.000.000.

Κι όμως οι Έλληνες λόγω της τουρκοκρατίας ήταν 7.500.000.

Και μην ξεχνάμε ότι μέσα στην Τουρκοκρατία η Εκκλησία δρούσε ανεξάρτητα χωρίς να τους πειράζει κανένας με διάταγμα του Σουλτάνου.

Ο κόσμος ήταν που υπέφερε και πέθαινε.

Έτσι διαδόθηκε ο χριστιανισμός στους Έλληνες.

Με εκατομμύρια νεκρούς, με καύσεις βιβλίων, με βασανιστήρια και τρομοκρατία.

ΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΑΧΩΒΑ-ΙΗΣΟΥ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστορίες χριστιανικής φαντασίας: Ο Ηρώδης και η σφαγή των 14.000 νηπίων τής Βηθλεέμ

H σφαγή των νηπίων τής ΒηθλεέμΗ «ιστορία» -που διδάσκεται και στα σχολεία- γνωστή: Όταν γεννήθηκε ο Ιησούς, ο βασιλιάς τής Ιουδαίας, Ηρώδης ο Μέγας, μόλις έμαθε δήθεν από τους τρεις μάγους, ότι γεννήθηκε ο νέος «βασιλιάς τής Ιουδαίας» (δηλαδή ο Ιησούς), πανικοβλήθηκε, και δρώντας προληπτικά, διέταξε την σφαγή όλων των άρρενων νηπίων κάτω των δύο ετών, στην Βηθλεέμ και τα περίχωρα αυτής.

Αν ανατρέξει σήμερα κανείς σε κάποιο χριστιανικό ημερολόγιο, θα διαπιστώσει ότι αυτή την ημέρα (29 Δεκεμβρίου) τιμάται η «Μνήμη των υπό τού Ηρώδου αναιρεθέντων δεκατεσσάρων χιλιάδων νηπίων εν Βηθλεέμ».

Μάλιστα… Καλό το παραμύθι βέβαια, αλλά δεν έχει δράκο…

Αν παραβλέψουμε το γεγονός, ότι είναι αμφίβολο αν ο Ηρώδης και ο Ιησούς συνυπήρξαν (η ζωή τού Ηρώδη είναι τεκμηριωμένη ιστορικά, ενώ τού Ιησού όχι), θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μερικά αδιέξοδα:

1. Η μόνη πηγή που αναφέρει την σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη, είναι το «Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον». Καμμία άλλη πηγή, είτε βιβλική είτε εξωβιβλική δεν μνημονεύει αυτό το «γεγονός».

Το ερώτημα που γεννάται βέβαια, είναι πως αυτό το φοβερό «γεγονός», «διέφυγε» όχι μόνο από τούς Ιουδαίους ιστορικούς (π.χ. Ιώσηπος), αλλά κυρίως από τους άλλους «σύγχρονους» ευαγγελιστές (Ιωάννης, Λουκάς και Μάρκος).

Και όπως προαναφέρθηκε, καμμία εξωβιβλική ιστορική πηγή δεν αναφέρει τέτοιος γεγονός, παρ’ όλο που ο Ηρώδης, ιστορικά πάντα, ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σκληρός και αδίστακτος βασιλιάς (όπως κι ένας άλλος «Μέγας», ο Κωνσταντίνος, έτσι κι αυτός, είχε «ξεπαστρέψει» ακόμη και μέλη τής οικογένειάς του, δηλαδή συζύγους, τέκνα και λοιπούς συγγενείς).

2. Το βασικό ερώτημα, στο οποίο οι αφελείς Ιουδαιοχριστιανοί δεν τολμούν να δώσουν απάντηση, είναι, πως είναι δυνατόν να σφαγιάσθηκαν 14.000 νήπια στο χωριό τής Βηθλεέμ και τα περίχωρά της, όταν ο πληθυσμός της δεν ξεπερνούσε τις μερικές εκατοντάδες ψυχές και, αναλογικά, τα νήπια πάνω από μερικές δεκάδες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. «Λεπτομέρεια» θα πείτε… Σωστά.

Αν και βάσει αυτής της «λεπτομέρειας», στο «απόκρυφο» κείμενο «Πράξεις του Ματθαίου στην πόλη Καχενάτ», ο αριθμός των υποτιθέμενων φονευθέντων νηπίων, εκτινάχθηκε ακόμα και στις…440.000! Φαίνεται όμως ότι οι «πατέρες» της Εκκλησίας κατόρθωσαν να διακρίνουν το γελοίο τού πράγματος, κι έτσι περιορίστηκαν στις 14.000 ( που μνημονεύεται στο ευαγγέλιο τού Ματθαίου), καθώς αυτός ο αριθμός φάνηκε πιο…«λογικός».

3. Ένα δεύτερο βασικό ερώτημα, που προκύπτει, είναι, πως ο «πανάγαθος» Θεός και «προστάτης» των Ιουδαίων, επέτρεψε να συμβεί μια τέτοια σφαγή, διασώζοντας μόνο την «αγία οικογένεια», δείχνοντάς τους, μέσω αγγέλου, τον δρόμο διαφυγής προς την Αίγυπτο;

Βέβαια, αν λάβουμε υπhttps://www.pare-dose.net/3318όψιν τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης, η αναισθησία τού «Πανάγαθου», δεν θα πρέπει να μας ξενίζει. Αν εξαιρέσουμε την πιο λογική εκδοχή, που λέει πως, η Μαρία όντας μοιχαλίδα που έφερε στον κόσμο ένα νόθο παιδί, κατέφυγε στην Αίγυπτο, για να αποφύγει τις συνέπειες τού εβραϊκού νόμου, ο οποίος ήταν πολύ σκληρός γι’ αυτή την περίπτωση (προέβλεπε θανατική ποινή), οδηγούμαστε και σε μια άλλη, πολύ προφανή, εκδοχή: Το ανύπαρκτο, ιστορικά, «γεγονός», εκπληρώνει «πανηγυρικά» την «προφητεία» τού Ιερεμία, σύμφωνα με την οποία ο Κύριος είπε: «Aπό την Aίγυπτο κάλεσα το Υιό μου».

Την εκπλήρωση τής «προφητείας», σπεύδει, με περισσή χαρά θα μπορούσε να πει κανείς, να τονίσει ο Ματθαίος σε δύο σημεία και μάλιστα μέσα σε λίγες γραμμές: α) «Ο δε εγερθείς παρέλαβε το παιδίον και την μητέρα αυτού νυκτὸς και ανεχώρησεν εις Αίγυπτον, και ην εκεί έως τής τελευτής Ηρῴδου, ίνα πληρωθή το ρηθὲν υπό τού Κυρίου διὰ τού προφήτου λέγοντος· εξ Αιγύπτου εκάλεσα τὸν υιόν μου» (Κατά Ματθαίον 2: 14-15) και β) «τότε επληρώθη το ρηθέν τού υπό Ιερεμίου τού προφήτου» (Κατά Ματθαίον 2: 17).

Είναι προφανές λοιπόν, ότι αυτό μυθιστόρημα, δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να εκπληρώσει την «προφητεία» τής Παλαιάς Διαθήκης και να ενισχύσει έτσι, την υποτιθέμενη και επιδιωκούμενη σύνδεσή της με την Καινή Διαθήκη.

Ιστορίες χριστιανικής φαντασίας: Ο Ηρώδης και η σφαγή των 14.000 νηπίων τής Βηθλεέμ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Εύχομαι το νέος έτος (2024) Έλληνες να απαλλαγούμε από αυτήν την λέπρα. Η νέα γενιά ας τιμήσει τους προγόνους μας.

 • .
  .
  .
  Yanni – In Concert ( Live At The Acropolis 1993 ) Full Concert 16:9 HQ

  https://www.youtube.com/watch?v=aHFRszcRvjs
  .
  .
  Μυθωδία (Mythodea)-Movement 1(with Greek lyrics.Με στίχους)

  https://www.youtube.com/watch?v=7xLrWpLAPqM
  .
  .
  ♫ Μυθωδία – Βαγγέλης Παπαθανασίου | Στίχοι και Ερμηνεία – Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ ♫

  https://www.youtube.com/watch?v=39TktObTcGA&t=8s
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  https://attikanea.info/wp-content/uploads/2024/01/3-1-24-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%9E%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%86%CE%9A%CE%A9%CE%A3%CE%95-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%9F-Screenshot_1.jpg

  Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μορτόπουλος, ανατρέπει την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ

  4 Ιανουαρίου, 2024 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

  Πέντε δεδομένα επί της εσφαλμένης δήλωσης του Καθηγητή Συρίγου

  https://attikanea.info/wp-content/uploads/2024/01/3-1-24-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%9E%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%86%CE%9A%CE%A9%CE%A3%CE%95-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%9F-Screenshot_1.jpg

  Το να αλλάζεις αίφνης άποψη για ένα εθνικό θέμα και να τολμάς να ξεστομίσεις τόσο εθνοπροδοτικές θέσεις, ανατρέποντας τις θέσεις που είχες ένα χρόνο πριν, κάτι σημαίνει…:

  1. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ;;;
  2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ;
  3. ΔΑΓΚΩΜΑ ΜΥΓΑΣ ΤΣΕΤΣΕ;;;
  4. ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;
  Θα πάρω το τρίτο. αποκλείοντας πλήρως τα άλλα τρία…
  Η ΜΥΓΑ ΦΤΑΙΕΙ…

  Καλλιόπη Σουφλή

  Υ.Γ. Μα κι αυτός ο δικηγόρος, ο κ. Κωνσταντίνος Μορτόπουλος, να μην λυπηθεί ούτε στο ελάχιστο, έναν τσιμπημένο από την μύγα τσετσε…

  https://attikanea.info/wp-content/uploads/2024/01/3-1-24-%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A4-%CE%9C%CE%9F%CE%A1%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%9F%CE%A5-Screenshot_1.jpg

  Γράφει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μορτόπουλος

  Η σπουδή του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου είναι ipso facto απαιτητική. Πολλώ μάλλον η διδασκαλία της, που δεν γίνεται στο πόδι, ούτε σε κοινό που δεν έχει προηγούμενη σπουδή Θεωρίας του Δικαίου -και κατά τη γνώμη μου- και Συνταγματικής Ιστορίας.

  Όσα είπε ο καθηγητής Συρίγος θα μπορούσαν -ίσως, υπό προϋποθέσεις, σε ακροατήριο μεταπτυχιακών σπουδαστών- να ακουστούν για να τεθούν υπό συζήτηση.

  Με τον ίδιο τρόπο, όμως, θα ετίθεντο υπό συζήτηση πολλά κείμενα.

  Αν το 97% της Συνθήκης της Λωζάννης είναι πλέον «παρωχημένο», ας βγει ο κύριος Συρίγος να πει ότι και το προοίμιο του Συντάγματος, το οποίο στερείται απολύτως νομικού (και νομοτυπικού) βάρους είναι εξ ίσου «παρωχημένο».

  Ας αφαιρέσουμε το «Στο Όνομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος» κι ας κρατήσουμε τα νομικώς «ζουμερά».

  Επειδή, όμως, δεν μιλούμε σε αμφιθέατρο δευτεροετών μεταπτυχιακών, ας υπογραμμίσουμε πέντε δεδομένες αλήθειες για την Συνθήκη της Λωζάννης και τα συμπαρομαρτούντα της:

  α. Οι Διεθνείς Συνθήκες δεν ερμηνεύονται [μόνον] γραμματικά.

  Ερμηνεύονται κυρίως Τελολογικά (τι ήθελε να ρυθμίσει η Συνθήκη),

  Συστηματικά (πώς «δένεται» η συνθήκη καθέτως με προηγούμενα κείμενα και οριζοντίως με κείμενα σύγχρονά της), υπό πρίσμα Opinio Juris

  (πώς τα κράτη εφαρμόζουν τη συνθήκη με πεποίθηση ότι την εκτελούν) και εν τέλει μέσω της θεωρίας των «regimes» της Σχολής του Πρίνστον

  (σκοπίμως δεν μεταφράζω σε «καθεστώτα», που αφορά την ‘ανασφυρηλάτηση΄ των προβλέψεων της συνθήκης στο πέρασμα του χρόνου).

  β. Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν μιλάει πουθενά για αποστρατιωτικοποίηση.

  Το άρθρο 13 της Συνθήκης ορίζει ότι η Ελλάς δεν θα εγκαταστήσει εκεί ναυτικές βάσεις, δεν θα χτίσει οχυρωματικά έργα και τα αεροσκάφη της Ελλάδος δεν θα παραβιάζουν το χώρο της Ανατολίας, όπως και η Τουρκία δεν θα παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Ελλάδος.

  Η δε τελευταία διάταξη, ως jus cogens, γίνεται δεκτή και υπό την ερμηνεία του Χάρτη των ΗΕ μέσω της Σύμβασης της Βιέννης του 1969 περί Δικαίου των Συνθηκών.

  Η Ελλάς έχει ασφαλώς το δικαίωμα -κάτι που καταγράφεται σαφώς στη Συνθήκη- να εκπαιδεύει δυνάμεις της επί όλων των νήσων του Αιγαίου, όπως και σε κάθε σημείο των εδαφών, του αέρος και των υδάτων της (αλλά ασφαλώς και σε διεθνή ύδατα και αέριους χώρους).

  γ. Για αποστρατιωτικοποίηση μιλάει η Συνθήκη των Παρισίων του 1947 στο Αρ.14 παρ. 2, που αφορά αποκλειστικά τα Δωδεκάνησα.

  Εδώ ας σημειώσουμε ότι, μολονότι η πάγια θέση της Ελλάδας είναι ότι η Τουρκία -ως μη υπογράφον μέρος- δεν μπορεί να εγείρει αξίωση αποστρατιωτικοποίησης με τη συνδρομή του Αρ. 34 της Σύμβασης της Βιέννης του 1969 ως ρύθμιση res inter alios acta

  (στην απλή γλώσσα «δεν μπορείς να επικαλείσαι σύμβαση μεταξύ τρίτων για δικό σου δικαίωμα εκτός αν υπογράφτηκε για σένα»),

  η ορθότερη θέση θα ήταν να επικαλεστεί την τελολογική και ερμηνεία των Αρ. 17 και 19 της Συνθήκης των Παρισίων, δηλαδή να πει ότι η αποστρατιωτικοποίηση αφορά αποκλειστικά τις ενδεχόμενες Ιταλικές ή φιλο-Φασιστικές παραστρατιωτικές οργανώσεις που ίσως συγκροτούνταν από Ιταλούς που θα πολιτογραφούνταν Έλληνες στα Δωδεκάνησα.

  δ. Οι Συνθήκη της Λωζάννης δεν μιλάει για τίποτα «παρωχημένο».

  Συνοδά πρωτόκολλα και συμφωνίες είναι σύγχρονες των ετών που υπεγράφησαν, αλλά όλα τα ζητήματα επιλύονται εδώ και δεκαετίες με τη Νομική Θεωρία και τη Γραμματεία επί των Συνθηκών.

  Και αξίζει να λεχθεί ότι η συνεχής ανοησία του Ερντογάν και των εξηρτημένων από αυτόν περί παράβασης της δήθεν «αποστρατιωτικοποίησης», ουδέποτε έτυχε νομικής υποστήριξης, μιας που αποστρατιωτικοποίηση δεν προβλέπεται καν.

  ε. Η προσήλωση της Ελλάδας στις Συνθήκες Διεθνούς Δικαίου (όχι τόσο του Ευρωπαϊκού που τρώμε τα μούτρα μας στο ΕΔΑΔ συχνά-πυκνά) είναι υποδειγματική.

  Ιδίως δε σε αυτές των οποίων ο υλοποιητής και εκτελεστής είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.
  Η ίδια η Συνθήκη της Λωζάννης έχει επηρεάσει σημαντικά το όλο επιχειρησιακό δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Δεν χρειάζεται να επεκταθώ σε αυτό περισσότερο, αλλά ας περιοριστώ να πω ότι εξ αιτίας ακριβώς της Συνθήκης της Λωζάννης αναγκάστηκε η Ελλάδα να προσφύγει σε απείρως πιο κοστοβόρες λύσεις αντί να οπλίσει τις νήσους με φτηνότερα και δολοφονικότερα όπλα και εξ αιτίας της Συνθήκης της Λωζάννης οι Στρατιωτικοί Νομικοί Σύμβουλοι ακούν συχνά-πυκνά τα εξ αμάξης από τους φυσικούς τους προϊσταμένους.

  Κι ας μείνουμε εκεί τόσο στην επί πολλής επιμόρφωση του λαού επί θεμάτων Διεθνούς Δικαίου, όσο και στην κριτική ενός καθηγητού και βουλευτού που μάλλον αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα επικοινώνησης νοημάτων.

  Πηγή Ελένη Τσιάβο

  http://www.bankingnews.gr

  https://www.bankingnews.gr/nomiko-bima/articles/713916/pente-dedomena-epi-tis-esfalmenis-dilosis-tou-kathigiti-syrigou

  https://attikanea.info/%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF/
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  Η κατάργηση των μετρητών χρημάτων

  4 Ιαν 2024

  https://www.youtube.com/watch?v=txRXfcBlsi0
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>