Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Συνέντευξη Τύπου από την Ευρωβουλή: «Σοκαριστικές αποδείξεις για την απάτη των κορονο-εμβολίων από τις κυβερνήσεις»
Εκρηκτικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 21/11/2023. Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Μαρσέλ ντε Γκράαφ, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Ιωακίμ Κους, ο ακτιβιστής Βίλεμ Ένγκελ και η ιατρική σύμβουλος Βίμπεκε Μάνικε συζητούν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που περιέχει η επιστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2023.
Απαντητική επιστολή της ΕΜΑ προς τους 8 Ευρωβουλευτές
Αυτή η απαντητική επιστολή της ΕΜΑ είναι σε απάντηση του αιτήματος μέσω επιστολής στις 04/10/2023 των Μαρσέλ ντε Γκράαφ, Ιωακίμ Κους και ακόμα 6 Ευρωβουλευτών, σύνολο 8 ευρωβουλευτές υπέγραψαν την επιστολή (Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić and Bernhard Zimniok) και η τελική έκδοση της επιστολής εστάλη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στις 4 Οκτωβρίου 2023.
Την ίδια μέρα, ο Μαρσέλ ντε Γκράαφ παρείχε επίσης μια σύντομη εξήγηση βίντεο της αγγλικής επιστολής.
“Ζητήσαμε διευκρινίσεις σχετικά με τα πολυάριθμα προβλήματα που περιβάλλουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.
Τα προβλήματα αυτά είναι τόσο σοβαρά που πεθαίνουν, από τη μυοκαρδίτιδα, την περικαρδίτιδα, από καρδιακή ανεπάρκεια, που πέφτουν νεκροί στο γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά στην τηλεόραση.
Ζητήσαμε από τον ΕΜΑ να αποσύρει την άδεια κυκλοφορίας στην αγορά.
Αυτόν τον μήνα, λάβαμε απάντηση από τον EMA στην επιστολή μας. Και αυτή η απάντηση περιέχει σοκαριστικά γεγονότα.”
Τα κύρια σημεία της συνέντευξης
“Παρακάμπτοντας και αγνοώντας διάφορους νόμους, η επιτροπή εισήγαγε εν γνώσει της στην αγορά δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις.
Η εξάρτηση των παρενεργειών από τις παρτίδες παραγωγής των εμβολίων έχει αναγνωριστεί, όπως και η μόλυνση του DNA”.
“Από την επιστολή του EMA προκύπτει ότι η χρήση των εμβολίων κόβιντ εγκρίθηκε μόνο για ατομική ανοσοποίηση και όχι για τον έλεγχο της λοίμωξης και σε καμία περίπτωση για την πρόληψη ή τη μείωση της λοίμωξης.”
“Κανείς κάτω των 60 ετών δεν διέτρεχε τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, οπότε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, κανείς δεν έπρεπε να εμβολιαστεί.”
“Μάλιστα, ο ΕΜΑ αναφέρει ότι η έκθεση στον ιό αυξάνει την πιθανότητα λοιμώξεων ακόμη και σε όσους έχουν εμβολιαστεί.
Οι μαζικές κυβερνητικές εκστρατείες για να εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τους γονείς σας, τους γείτονές σας, τους πιο ευπαθείς στην κοινωνία, ήταν όχι μόνο μη εγκεκριμένες αλλά και εντελώς ανόητες και δεν βασίζονταν σε πραγματικά στοιχεία”.
“Και σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι εξακολουθούμε να παλεύουμε με μια γιγαντιαία λεγόμενη ανεξήγητη υπερβολική θνησιμότητα.
Εν ολίγοις, αυτές οι πληροφορίες από τον EMA είναι καταπέλτης.
Οι κυβερνήσεις γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την εξάπλωση του ιού, αλλά δεν μοιράστηκαν αυτή την πληροφορία με τους πολίτες.
Αντιθέτως, επέβαλαν τα εμβόλια στους πολίτες μας με ψέματα, συγκάλυψαν τις παρενέργειες και έτσι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων έκαναν ένα τέτοιο εμβόλιο.
Οι εκστρατείες εμβολιασμού θα πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό, γιατί απλά δεν είναι ασφαλείς”.
“Ακόμα και η μέθοδος αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών που προωθήθηκε από την κυβερνητική πολιτική δεν ακολουθούσε τις κατευθυντήριες γραμμές του EMA, καθιστώντας την επιτήρηση αναποτελεσματική και τη συναίνεση μετά από ενημέρωση αδύνατη.”
“Μία από τις σημαντικότερες εκτιμήσεις των ανθρώπων για το αν θα κάνουν ή όχι ένα εμβόλιο είναι τα πιθανά ρίσκα και οι παρενέργειες.
Ο ΕMA ανέφερε στην επιστολή του προς εμάς, ότι αναμένει: ‘αναφορές για παρενέργειες που εμφανίζονται κατά ή αμέσως μετά τον εμβολιασμό’“
“Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σχετικά με τα ανεπιθύμητα συμβάντα ή τις παρενέργειες εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση των κινδύνων που σχετίζονται με τα εμβόλια.”
“Ωστόσο, οι αξιωματούχοι των κρατών μελών υιοθέτησαν την πολιτική ότι, δεδομένου ότι το εμβόλιο θα χρειαστεί 10 έως 14 ημέρες για να παράγει πρωτεΐνες αιχμής, τα ανεπιθύμητα συμβάντα εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό δεν θα πρέπει να καταγράφονται ως σχετιζόμενα με τον εμβολιασμό.”
“Στατιστικά, θεωρούσαν ότι το άτομο που έκανε το εμβόλιο δεν είχε εμβολιαστεί εντός αυτών των πρώτων 14 ημερών. Τελείως ανόητο.”
“Οι κυβερνητικές πολιτικές και επίσης οι κυβερνητικές εκστρατείες στα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση των εμβολίων κατά της κόβιντ παραλείπουν έτσι τους κινδύνους και τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν σε αυτές τις πρώτες 14 ημέρες.”
“Κάθε καινοτομία που προέρχεται από τη χρήση τεχνικών γενετικής μηχανικής πρέπει να θεωρείται γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ) και να υπόκειται σε ειδικούς κανονισμούς.”
“Το mRNA δεν είναι ανθρώπινο και αποτελεί μέρος των ΓΤΟ. Ο ΕΜΑ είχε ενημερωθεί ότι ορισμένες παρτίδες, που ονομάζονταν “μπλε”, δημιουργούσαν πολύ περισσότερες και σοβαρότερες παρενέργειες, αλλά κανείς δεν προέβη σε καμία παρέμβαση.”
Ο ΕΜΑ, στην απάντησή του, γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη, αλλά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει στα ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα των εγκρίσεων κυκλοφορίας, δηλώνοντας ότι αυτό είναι πολιτικό θέμα και πρέπει να εξεταστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Όταν η παραπληροφόρηση διαδίδεται από τις κυβερνήσεις των κρατών μελών μας, οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν καλές συμβουλές.
Και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μια καλή επιλογή για το αν θέλουν να εμβολιαστούν ή όχι.
Ο Μαρσέλ ντε Γκράαφ δήλωσε:
“Και οι κυβερνήσεις και όλα τα πολιτικά κόμματα που το υποστήριξαν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέματα και την απάτη τους”.
ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή που στάλθηκε στον ΕΜΑ στις 04 Οκτωβρίου 2023 με αίτημα να αποσυρθούν από την κυκλοφορία οι άδεις κυκλοφορίας των εμβολίων, υπογεγραμμένη από 8 Ευρωβουλευτές (Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić and Bernhard Zimniok)
Απαντητική επιστολή του ΕΜΑ στο αίτηματ μέσω επιστολής στις 04/10/2023 των 8 ευρωβουλευτών
Διάγραμμα που αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τον Μαξ Σμέλινγκ (Max Schmeling), ο οποίος είναι ο στατιστικολόγος που έκανε όλη την επεξεργασία των δεδομένων σχετικά με την εξάρτηση της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις παρτίδες των εμβολίων.
Οι παρτίδες που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Μαξ Σμέλινγκ (Max Schmeling), ο οποίος είναι ο στατιστικολόγος που έκανε όλη την επεξεργασία των δεδομένων σχετικά με την εξάρτηση της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις παρτίδες των εμβολίων.
Πηγή: Shocking confirmations about Covid-19 vaccines, Strasbourg, Louise Weiss, WEISS N-1.2, Marcel de GRAAF (NI, NL) and Joachim KUHS (ID,DE)
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply