«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ομοφοβικός Κούγιας,  η ξεπαρθενιασμένη Κουσσελάκη / και το αρχ@δι ο-η  σύντροφός της!

Μην τρέξετε να με πείτε βωμολόχο, διότι εδώ έχουμε μια αναβαθμισμένη πολιτική εξέλιξη του απόπατου!

Οι δεξιοί ανώμαλοι φοράνε ακόμα γραβάτες και συντηρούν το Μουστάκι, τον λεγόμενο φερετζέ του πούστη!

Οι δημοκρατικοί ανώμαλοι,  έβγαλαν  τις γραβάτες και φόρεσαν ροζ αξεσουάρ!

 Λοιπόν ο λαός τώρα είναι μπερδεμένος και μαζί και ο Κούγιας, παρότι μορφωμένος με μια ζυγαριά με δυο σέσουλες κρεμασμένες από αλυσίδες, που στην μια σέσουλα έχει χρήμα και στην άλλη ανθρώπους/ που  εκπροσωπεί την νέα ποινικοί ηθική????

Αδυνατεί να εκφραστή δημόσια για την υποψήφια Κασσελάκη;;;;

Το ερώτημά του είναι πως θα προσφωνούν το ζευγάρι στα ΜΜΕ,  σε επίσημες συγκεντρώσεις, άντε και αρχηγός κόμματος/ και γιατί όχι και πρωθυπορδος με τέτοιο κολο που έχει!

(Πως Θα τον αποκαλούν «η Στέφανος» ή «ο Στέφανος»;) ( Ομοφυλόφιλος ) ( Ή  Γκέι )

Άντε να δείτε  αυτό που λέει και ο λαός…. Πούστηδες και παλληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια.

Επείγει να απαντηθεί το μετέωρο ερώτημα του Κούγια???? πως θα λένε αυτό το ανώμαλο έκτρωμα που μας προέκυψε από χρηματοδοτήσεις ξένων κέντρων ανθελλήνων, που κάνουν τα πάντα να αναβαθμίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό, σε μια έκφυλη και ανώμαλη ελληνική κοινωνία!

Λοιπόν εδώ έχουμε ένα ζευγάρι , που κανείς δεν ξέρει αληθινά τι είναι;;;

 Είναι μπινεδες, είναι και τι δεν είναι;;;;;

 Επίσημα όπως δηλώνει η Κασσελάκη, έχουμε την  Αρσενική πόρνη Κασσελάκη/ και τον  επίσημο σύντροφό της, το  αρσενικό αρμίδι!

Οπότε όταν θα τους προσφωνούν σε επίσημες εκδηλώσεις το ζευγάρι, θα λένε….  Η κυρία Κουσσελάκη και ο άντρας της!!!!

Εεεεεε;;;;;;

Αυτό είναι μια αναβάθμιση του πολιτικού συστήματος, από πάτος έγινε απόπατος!!!!

Εδώ θέλει τεράστια προσοχή, όταν όπως λέει και ο λαός, όποιος ανακατώνετε με τα  πίτουρα σε τρώνε οι Κότες.

Θα πει κάποιος…. Τι σε νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τον κολο του;;;

Σωστά δεν πρέπει με να με νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τον κολο του στο σπίτι του.

 Όμως πρέπει να με νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τον κολο του , όταν ανακατώνεται με τα Κοινά και ιδικά προς την κεντρική εξουσία.

Θα είναι πλέον ένα  παράδειγμα για της νέες γενιές πως να πετύχουν στην ζωή τους/ και στην καριέρα του!

Τελικά το 41% του Κουλη θα πρέπει να μας απαντήσει, αφού αποδέχεται ότι αυτό ανέδειξε δημοκρατικά και όχι με νοθεία αυτήν την Βουλή.

Όπως έχουμε και επίσημα, σε Συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Πατέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφο του.

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού υποστήριξε με θέρμη το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί τον σύντροφο του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ επιθυμεί να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα.

Επίσης, παρότρυνε να αποδεχτούν όλοι οι άνθρωποι την σεξουαλικότητα τους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν ευτυχισμένοι;;;;??????????;;;;;;

Θα πρέπει να μας πουν αναβάθμισαν δημοκρατικά την εξουσία και την πολιτική, γεμίζοντας την Βουλή, με αρσενικές πόρνες, με μπινεδες,  με αναβαθμισμένες λεσβίες, δογματικούς ανώμαλους, ψυχή και σώματι, με εβραίους, Αλβανούς, Βουλγάρους, Τούρκους, και άλλα πολιτικά ξένα και ντόπια αλλοδαπά παράσιτα;;;;;;;;;;;;;;;;

Η αναβάθμιση της βουλής 2023 Αυτή; Αυτός; Ή Μπινέδες;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια για Κασσελάκη: Είναι νούμερο -Θα τον αποκαλούν «η Στέφανος» ή «ο Στέφανος»;

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να πει τη γνώμη του σχετικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ / τον Στέφανο Κασσελάκη, που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, με απαράδεκτες και ομοφοβικές δηλώσεις, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «νούμερο».

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την υπόθεση της Πάτρας και κλήθηκε να πει την άποψή του σχετικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη, με τον ίδιο να ξεσπάει στον «αέρα», και τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, που μετέφερε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο όπου βασανίστηκαν επί σειρά ετών αριστεροί, να δέχεται τα… παράπλευρα πυρά του δικηγόρου.

Αλέξης Κούγιας: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «ο σύζυγος» ή «η σύζυγος» αυτού του ζευγαριού;

«Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Να το πω έτσι χοντρά: Η κουλτούρα της Αριστεράς είναι συγκεκριμένη. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί όπου έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Εγώ έχω συγγενή μου, κάθισε 7 χρόνια εκεί. Αυτός με τα πούπουλα… Φαντάζεστε πώς νιώθουν οι άνθρωποι αυτοί που είχαν συγγενείς που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε αυτό το ξερονήσι;», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Πήγαν εκεί με μία κάμερα… Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του», συνέχισε ο ίδιος μιλώντας και για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.

«Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο – γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου. Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής. Πήγε μπροστά σε ανθρώπους που έχουν περάσει τη ζωή τους στα ξερονήσια, σε ανθρώπους που δεν κυνηγούν τον πλούτο, κυνηγούν τις ιδέες, την ηθική. Αυτή είναι η κουλτούρα της Αριστεράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει αίσθηση ντροπής. Πήγε σε αυτούς τους ανθρώπους και τους είπε να τον κάνουν αρχηγό γιατί θα ρίξει τον Μητσοτάκη; Είναι επιχείρημα αυτό; Τι έχει κάνει για τον ελληνικό λαό; Ποια είναι η συμμετοχή του στην κοινωνική ζωή της Ελλάδας;», τόνισε ο δικηγόρος.

https://www.iefimerida.gr/politiki/alexis-koygias-gia-kasselaki-einai-noymero

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο ομοφοβικός Κούγιας,  η ξεπαρθενιασμένη Κουσσελάκη / και το αρχ@δι ο-η  σύντροφός της!

 • .
  .
  ,
  Braveheart 1995 full movie online ολοκληρη ταινια ελληνικοι υποτιτλοι
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=iYJaXFI80LQ
  .
  .
  .
  ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ !
  .
  ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΜΑΝΑΔΙΚΑ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…..
  .
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
  .
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ….
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>