«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριωτική πρόταση για την σωτηρία της πατρίδος μας, η σωτηρία την πατρίδος μας δεν έχει ιδεολογικές διαφορές, αυτά όταν υπάρξει αληθινή δημοκρατία θα οδηγηθούν από μόνα τους σε παραγωγικές λύσεις. Τώρα όλοι με μια φωνή μαζί για την πατρίδα!

Υπ’ όψη ότι η SINGULAR συνδέεται με την Dominion και η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, όπως αποδεικνύεται στο συνημμένο έγγραφο, έχει κάποια εμπειρία επί του θέματος της νοθείας των εκλογών.

Στο παρελθόν έγινε προσπάθεια τα πατριωτικά κόμματα να πάμε όλα μαζί αλλά τελικά πήγαμε μόνο τέσσερα.

Παρ’ όλα αυτά η υποδομή είναι έτοιμη να δεχθεί τα πατριωτικά κόμματα, χωρίς ουδέν να χάσει την αυτονομία του, τους αρχηγούς του, τους φίλους του κλπ. Επίσης και άλλες ανένταχτες πατριωτικές ομάδες μπορούν να ενσωματωθούν σε όποιο κόμμα θέλουν.

Κάθε κόμμα θα ορίσει τον συντονιστή του και με αυτή την προσπάθεια θα μπορέσουμε, υπό το Καποδιστριακό πνεύμα, να δημιουργήσουμε την μεγάλη Δύναμη στην οποία θα περιλαμβάνονται σπουδαίοι συμπατριώτες μας με επαφές στο εξωτερικό ώστε να διεθνοποιήσουμε το πρόβλημα της Πατρίδος μας.

Είμαι βέβαιος ότι πολλές Πατριωτικές Ιστοσελίδες και Βlog ντόπια και ξένα θα μας βοηθήσουν.

Επίσης θα μας βοηθήσουν ξένοι φίλοι μας που αγωνίζονται κατά της ΝΤΠ

Προτάσεις για τον Νόμο περί εκλογών θα συζητηθούν

Στέργιος Σμυρλής

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΗΑγάπη είναι Φώς Αγάπηείναιφώς Γιανασωθεί ηΕλλάδα στους καιρούς τους ύστατους βρείτεκάπου ένανκαιάδα και γκρεμοτσακίστε τους Νίκος ΝίκοςΓκάτσος ΗΑγάπη ΗΑγάπηείναιφώς"

Παρακαλώ, αν συμφωνείτε στείλτε όνομα κόμματος, το όνομά σας, το e-mail και το τηλέφωνο

Αγαπητέ Κώστα,

Σας αποστέλλουμε ένα εξαιρετικό βίντεο για τον ΟΗΕ, που ρίχνει άπλετο φως στη φιλοσοφία και δράση της ΝΤΠ

Σε αυτό το βίντεο εξηγείται ο ρόλος του προσωπικού των Διεθνών Οργανισμών ενώ παράλληλα ομολογείται ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, δεν υπήρχε πανδημία, γίνεται αναφορά στο βρώμικο παρελθόν του Προέδρου του ΠΟΥ κλπ.

Το συγκλονιστικό γεγονός ότι 8.000.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο είτε για σεξουαλική κακοποίηση ή/και για τη λήψη αδρενοχρώματος δείχνει ότι ζούμε σε μία κόλαση.

Το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμις του συστήματος που ανοίγει πόρτες και κλείνει στόματα.

Υπάρχουν αξιόλογα μικρά Ελληνικά κόμματα τα οποία θα μπορούσαν να ανατρέψουν το τέρας των προδοτικών συστημικών κομμάτων, τα μεγαλύτερα των οποίων δεν θα έπρεπε τυπικά να συμμετάσχουν στις εκλογές λόγω χρέους που έχουν σε Τράπεζες, στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

Αν επαναληφθούν οι εκλογές τα νέα κόμματα να μη λησμονήσουν ότι «η ισχύς εν τη ενώσει»

Η Πατριωτική Ένωση έχοντας την πείρα από συμμετοχή της σε προηγούμενες εκλογές καθώς και του τρόπου εξαγωγής αποτελεσμάτων μέσω ιδιωτικών εταιρειών, κρούει τον κώδωνα για τα παρακάτω:

· Εκκαθάριση –επικαιροποίηση εκλογικών καταλόγων

· Δειγματοληπτικό έλεγχο των Ελληνοποιήσεων

· Διευκόλυνση για τη συμμετοχή στις εκλογές των Ελλήνων της διασποράς

· Τον χρηματισμό- εξαγορά ψήφων των ευπαθών/αδύναμων κοινωνικών ομάδων

· Την πιστοποίηση κατόπιν δειγματοληπτικού ελέγχου των αποτελεσμάτων της SINGULAR ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Υπ’ όψη ότι η Πατριωτική Ένωση βρέθηκε να έχει λάβει ψήφους σε γεωγραφικά διαμερίσματα που δεν είχε υποψηφίους;;;;;;;;

Ωσαύτως γνωρίζεται ότι στις 21 Μαΐου, την ημέρα των εκλογών, συγκαλείται ο ΠΟΥ προκειμένου να ανακοινώσει μία νέα Πανδημία και να ζητήσει όπως ο ίδιος, ο ΠΟΥ, να αναλάβει χωρίς την παρέμβαση των κυβερνήσεων να διευθύνει τον αγώνα κατά της νέας πανδημίας.

Σε προηγούμενη προσπάθειά του ο ΠΟΥ απέτυχε γιατί 500.000 Ελβετοί που αποτελούν τη μόνιμη ομάδα της Άμεσης Δημοκρατίας της Ελβετίας, είπε ΟΧΙ να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Λαό.

Παρακαλούνται όλα τα μη συστημικά κόμματα να ζητήσουν από την Κυβέρνηση (κανονικά η κυβέρνηση έπρεπε να είχε διαλυθεί) όπως να μη δεχθεί να παραδώσει στον Τedros το δικαίωμα αυτό, ή να αφήσει τη νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να αποφασίσει, ζητώντας τη βούληση του κυρίαρχου Λαού και όχι των οπαδών των κομμάτων.

Επειδή ήδη έχουν αρθεί σε άλλες χώρες τα πρόστιμα που επεβλήθησαν στους μη εμβολιασμένους και παράλληλα έχουν αρχίσει μηνύσεις για τα θύματα του Covid, θα πρέπει το νέο πολιτικό αίμα να αναλάβει δράση για όλα τα εγκλήματα σχετικά με τον Covid και όχι μόνο.

Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα άμεσα θύματα του εμβολίου, ενώ για τις μελλοντικές γίνεται άλλη μελέτη.

Η Πατριωτική Ένωση έχει ήδη ολοκληρώσει όλες τις μελέτες που αφορούν το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, τoυs εμβολιασμούς, ψεκασμούς, τis καταστροφικές πυρκαγιές με τα Directed Energy Weaponς, τα 5G, την ευλογιά των πιθήκων κλπ.

Επίσης σας παραθέτουμε μία εξαιρετική ιστοσελίδα που θα σας διαφωτίσει πλήρως για τις κρυφές δυνάμεις και τα σχέδιά της ΝΤΠ

https://aperopia.us20.list-manage.com/track/click?u=0a35148fa1c31d53aae030660&id=864d8a1d76&e=a984f8cd5f

Θέλουμε μία νέα κυβέρνηση για την Ελλάδα μας, από καθαρούς και ανεξάρτητους Έλληνες, με ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ελεύθερους πολίτες και όχι οπαδούς παράσιτα που απομυζούν το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Ας κοιτάξουμε μπροστά, το μέλλον μας ενώνει.

Σας επισυνάπτουμε επίσης την παραγγελία των εμβολίων που δόθηκε το 2022 από τον Υπουργό Υγείας για την αντιμετώπιση του ιού των πιθήκων.

Κορυφαίοι ειδικοί προειδοποιούν την ανθρωπότητα για μια παγκόσμια δικτατορία. Θα ακούσουμε; (stopworldcontrol.com)

Sunday, Jan. 28, there will be an international unmasking of the United Nations, where their dark secrets will be revealed

https://aperopia.us20.list-manage.com/track/click?u=0a35148fa1c31d53aae030660&id=864d8a1d76&e=a984f8cd5f

Dark secrets of the U.N.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου εγένετο διεθνής αποκάλυψη των Ηνωμένων Εθνών, όπου τα σκοτεινά μυστικά τους παρουσιάσθηκαν για να τα δει όλος ο κόσμος

Κορυφαίοι ειδικοί προειδοποιούν την ανθρωπότητα για μια παγκόσμια δικτατορία. Θα ακούσουμε; (stopworldcontrol.com)

Αγαπητοί

Μαχητές της Ελευθερίας

Τα Ηνωμένα Έθνη αναπτύσσουν αυτήν τη στιγμή την Ατζέντα 2030 παγκοσμίως, με την οποία πρόκειται να γίνει η μεγαλύτερη μεταμόρφωση όλων των εποχών. Περιλαμβάνει όλα τα έθνη και όλους τους λαούς και θα μεταμορφώσει κάθε πτυχή της ανθρώπινης κοινωνίας: οικονομικά, στη γεωργία, στα τρόφιμα, ταξίδια, επιχειρήσεις, σεξουαλικότητα, εκπαίδευση κ.λπ.

Μια ριζική και πλήρης αναθεώρηση του πώς ζει η ανθρωπότητα στη γη.

Έχουμε ήδη μια γεύση τα τελευταία δύο χρόνια: ακραία αστυνομική βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών, θανατηφόρα παραπληροφόρηση από τα μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις, καταστολή εκατομμυρίων γιατρών και επιστημόνων, εκδίωξη όλων των θεραπειών για το C0VID, αναγκαστικοί εμβολιασμοί με πειραματικές ουσίες, μακριά -προσέγγιση της λογοκρισίας οποιουδήποτε μιλάει, κ.λπ.

Σε αρκετές χώρες, είδαμε μια πρώτη δοκιμαστική δοκιμή για μια διχασμένη κοινωνία, όπου οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι στερούνταν βασικών δικαιωμάτων όπως τα ταξίδια, τα ψώνια, ακόμη και οι τραπεζικές συναλλαγές. Μέρος της Ατζέντας 2030 είναι να επιτρέπονται μόνο άτομα στην κοινωνία που δέχονται συνεχώς συνεχείς ενέσεις στο σώμα τους. Επιστήμονες και γιατροί που αντιστέκονται σε αυτή την τυραννία απολύθηκαν, απειλήθηκαν, φιμώθηκαν, συκοφαντήθηκαν, συνελήφθησαν, φυλακίστηκαν σε ψυχιατρικά κέντρα και κάποιοι βρέθηκαν ξαφνικά νεκροί.

Άλλες εξελίξεις της Ατζέντας 2030 περιλαμβάνουν την καταστροφή της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων, την αντικατάσταση του βόειου κρέατος που τρέφεται με χόρτο με γενετικά τροποποιημένα έντομα. Υπό το πρόσχημα της «ισότητας» η τρανσέξουαλ επιβάλλεται επιθετικά, με εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως να χειραγωγούνται ψυχολογικά για να αλλοιωθούν χειρουργικά, συχνά χωρίς τη συναίνεση των γονέων.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα της τρέλας που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο, ως μέρος της Ατζέντας 2030. Η μαγική λέξη για να ξεγελάσει τους πάντες να ακολουθήσουν αυτή την παραφροσύνη, είναι η “βιώσιμη ανάπτυξη” που υποτίθεται ότι θα “σώσει” τη γη.

Ο απώτερος στόχος της Ατζέντας 2030 είναι να συγκροτηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με μη εκλεγμένους ηγέτες. Τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται στην καρδιά αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης, μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Πάνω από αυτά βρίσκονται ομάδες οικονομικών συμφερόντων, που λειτουργούν με απόλυτη απόκρυψη από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να μην μπορεί ποτέ κανείς να τους λογοδοτήσει για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΗΔΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ

Δεδομένης της βαθιάς σοβαρότητας αυτού που συμβαίνει, υπήρχε κρίσιμη ανάγκη να γίνει γνωστή η εγκληματική ατζέντα του ΟΗΕ στους συνανθρώπους μας. Ως εκ τούτου, το Stop World Control, σε συνεργασία με την Διεθνή Επιτροπή Διερεύνησης Εγκλημάτων, διοργάνωσε μια διαδικτυακή έκθεση την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2023.

Ένας πρώην εκτελεστικός διευθυντής που έχει εργαστεί σε ανώτατο επίπεδο στα Ηνωμένα Έθνη για δύο δεκαετίες θα αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά του οργανισμού. Αυτή η έκθεση θα γίνει στο StopWorldControl.com

Ζητάμε από όλα τα άτομα που διαβάζουν το παρόν, να προσκαλέσουν τους φίλους, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους γείτονές σας να μοιραστούν αυτήν τη σελίδα και διαδώστε το φυλλάδιο.

Μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Κατεβάστε αυτό το φυλλάδιο, στείλτε το με email σε όλες τις επαφές σας, δημοσιεύστε το σε όλες τις σελίδες και τις ομάδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στείλτε το με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε έναν τοπικό εκτυπωτή και δημιουργήστε έγχρωμες εκτυπώσεις, τις οποίες μοιράζετε στην κοινότητά σας.

David en Renate Sorensen

StopWorldControl.com

DOWNLOAD DE FLYER

Ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Εκεί θα βρείτε κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα. Προχωρήστε, πατήστε τον σύνδεσμο και μοιραστείτε το!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

SECRETS of the United Nations. What everyone should know…

Or you can copy the link and post it manually on social media.

Το StopWorldControl.com είναι ένα υπουργείο από την Hope for Humanity PMA. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο, φέρνοντας αλήθεια και ελπίδα στους ανθρώπους σε κάθε έθνος. Ως εκ τούτου, παρέχουμε μια πλατφόρμα για κορυφαίους παγκοσμίως επιστήμονες, δικηγόρους, γιατρούς, δημοσιογράφους και άλλους ειδικούς που αποκαλύπτουν κρίσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει η ανθρωπότητα. Αποκαλύπτουμε την εγκληματική δραστηριότητα και τη διαφθορά στα υψηλά επίπεδα της κοινωνίας μας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αμυνθούν ενάντια σε αυτές τις εγκληματικές πρακτικές και να οικοδομήσουν έναν καλύτερο κόσμο μαζί. Ο David Sorensen είναι ο ιδρυτής του Hope for Humanity και του StopWorldControl.com Ο David πιστεύει σθεναρά σε έναν στοργικό Δημιουργό που έχει ένα όμορφο σχέδιο για τον κόσμο μας και που θέλει να μας γεμίσει με αγάπη που νικά το κακό.

Εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε τα μηνύματά μας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παραπάνω σύνδεσμο ή να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Κατάργηση εγγραφής Να είστε ευγενικοί όταν αφήνετε σχόλια. Μην μας απαντάτε. Ο κόσμος χρειάζεται αγάπη, όχι μίσος.

Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105

Στέργιος Σμυρλής

Απίστευτη καταγγελία αποδεικνύει την καραμπινάτη εκλογική νοθεία… Πήραν ψήφους χωρίς να έχουν υποψηφίους και ψηφοδέλτια!

«Κατ’ επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», υπό τις επιταγές των Διατάξεων του Άρθρου 1 αυτού και δη της παραγράφου 2 που ορίζει ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και της παραγράφου 3 που ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», του άρθρου 2 παράγραφος 1 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» ως και υπό την επίκληση του υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξιώματος: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού», η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», ως συνταγματικός θεσμός, διεκδικώντας και υπερασπιζόμενη τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, ως Ελληνίδες και Έλληνες το γένος, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τους:

 

Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Πρωθυπουργό της χώρας

Την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Το Υπουργικό Συμβούλιο της απελθούσης και της τωρινής Κυβέρνησης

Τους αρχηγούς και τους συντελεστές των κομμάτων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάθοδό τους στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Τους αρμόδιους φορείς της Δικαστικής εξουσίας οιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας

Την από 18-12-2014 αμερικανική πλέον εταιρεία KKR & Co. LP (παλαιότερα γνωστή ως η Kohlberg Kravis Roberts & Co.), Singular Logic, η οποία έχουσα το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών διενήργησε και τις Εθνικές εκλογές της               20ης  Σεπτεμβρίου 2015 και

Οιονδήποτε εμπλεκόμενο φορέα τόσο για την προκήρυξη όσο και για την διενέργεια των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ως ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών των, κατά παράβαση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας ή κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγήσαντες τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντες κατά συναυτουργία το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας του άρθρου 134 # 2 του ΠΚ, κατήργησαν κάθε έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τούτο διότι ένας έκαστος τούτων, κατά το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί και άπαντες προφανώς συλλογικώς δρώντες, προέβησαν στην αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων και με πρόθεση προκάλεσαν την παραγωγή μη γνησίου αποτελέσματος της εκλογής διά της νόθευσης του γνησίου εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 αφού ο ημέτερος κομματικός συνασπισμός υπό την επωνυμία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι έλαβε ψήφους και σε επτά [7] τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.

ΕΠΕΙΔΗ το ανωτέρω πασίδηλο γεγονός ΣΥΝΙΣΤΑ την κατά το άρθρο 187 του ΠΚ σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όχι απλώς πράξεως πολλαπλώς παράνομης και υποχρεωτικώς κολαζομένης κατά τας διατάξεις των άρθρων 45, 134 # 2, 158, 164, 216, 231, 232, 232Α, 239, 242, 256, 259, 386, 386Α και 390 του Π.Κ. αλλά και προσβολή της προσωπικότητός μας, κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ χαρακτηριζόμενη ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ η μη εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας είναι πλέον δεδομένη και επιφέρει την διακύβευση των ημετέρων συνταγματικών δικαιωμάτων και των του ελληνικού Λαού.

ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξ αιτίας των παράνομων ενεργειών πάντων των εμπλεκομένων, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρεται το ερώτημα: «Ποιός κυβερνά επιτέλους την Ελλάδα;»

ΕΠΕΙΔΗ η προκύψασα κυβέρνηση και η προς ορκωμοσία Βουλή είναι πολιτειακοί φορείς ανυπόστατοι και αντισυνταγματικοί ως προϊόν νοθείας και απάτης.

ΕΠΕΙΔΗ η συμπεριφορά πάντων των ανωτέρω προσβάλλει κατάφορα τόσον εμάς όσο και τον Λαό μας και δεν θα μείνουμε αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους στην σύγκρουσή μας με το παρακράτος των ουτιδανών και των δοσίλογων.

ΕΠΕΙΔΗ εμείς, αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από τους υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ’ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» παιανίζοντας το πνευματικό εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού: «Ομπρός, οι δημιουργοί!… Την αχθοφόρα ορμή Σας στυλώστε με κεφάλια και με πόδια, μη βουλιάξει ο ήλιος!» Ασκώντας τα εκ του άρθρου 120 παράγραφος 4 Συνταγματικά μας δικαιώματα,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ πάντες τους εμπλεκομένους ως τους ολετήρες του Έθνους μας και εάν υπάρχει ακόμη σεβασμός προς την Νομιμότητα, δι’ εφαρμογής του Δικαιϊκού αξιώματος της παρακαταθήκης του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια», η παρέμβαση εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, ως το οχυρό της Δημοκρατίας, καθίσταται αναγκαία κατά οιουδήποτε παρανομούντος και τούτο προς διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικής με την διάπραξη των συγκεκριμένων ανωτέρω αδικημάτων που επιφέρουν την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας.

 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr

Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

 

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Αϋφαντής Γεώργιος- ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Ξανθόπουλος Παναγιώτης- ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας- ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

 

Για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Στέργιος Σμυρλής-ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

 

Καθήκον όλων μας να διαδοθεί η καταγγελία ώστε να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός

http://www.makeleio.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7/

https://justiceforgreece.wordpress.com/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B1%CE%B5%CE%B4-%CE%AD%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B5%CE%BA/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Πατριωτική πρόταση για την σωτηρία της πατρίδος μας, η σωτηρία την πατρίδος μας δεν έχει ιδεολογικές διαφορές, αυτά όταν υπάρξει αληθινή δημοκρατία θα οδηγηθούν από μόνα τους σε παραγωγικές λύσεις. Τώρα όλοι με μια φωνή μαζί για την πατρίδα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>