«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μείωση της εθνικής επικράτειας με βάση το “μοντέλο Πρεσπών”

Διαβάστε, φωνάζαμε από τις προηγούμενες εκλογές και τώρα πάμε πάλι σε νοθευμένες και προδοτικές εκλογές/ και όπως δείχνουν τα γεγονότα, Ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να παραδώσει τα παιδιά του και την πατρίδα του στην σκλαβιά, θρηνώ με πόνο και ντροπή για την προδοτική συμπεριφορά των συμπολιτών μου.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

By Γεώργιος Ευαγγελάτος in Η απόλυτη διαστροφή της αλήθειας, Πολιτικοί με το Σύνδρομο της Ύβρεως

Ταυτόσημη η επικοινωνιακή μεθοδολογία για Πρέσπες και Αιγαίο

Αντίο νησάκια μας εκτός εάν…

Από όλες τις μέχρι τώρα δηλώσεις, πράξεις ή παραλείψεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού διαφαίνεται καθαρά ότι για να παραδώσουν στην Τουρκία κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας ή και έδαφος ακολουθούν, ασφαλώς καθ’ υπόδειξη των επικυρίαρχων της πατρίδος μας, την ίδια ακριβώς επικοινωνιακή μεθοδολογία που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία στη συμφωνία των Πρεσπών.

Και στις δύο μέγιστες προδοσίες κατά της πατρίδος μας, η μία έχει συντελεστεί η άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη, ακολουθείται ο παρακάτω επικοινωνιακός βηματισμός.

  1. Λαμβάνει χώρα μυστική διπλωματία.

Πραγματοποιούνται συνομιλίες της κυβέρνησης, τότε και τώρα, με τον ξένο “παράγοντα”, αλλά και τους άμεσα ενδιαφερόμενους και διεκδικητές ελληνικών κεκτημένων χωρίς να ανακοινώνεται στον ελληνικό λαό τι ακριβώς συζητείται.

Τότε έγιναν μυστικές συνομιλίες με Ζάεφ, Δημητρόφ, Νίμιτς, Πάιατ, Μέρκελ κ.α., πολύ πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε για τα ουσιαστικά σημεία της συμφωνίας.

Τώρα γίνονται με Ερντογάν και μέλη της τουρκικής κυβέρνησης (ισχυρό επικάλυμμα τα δήθεν μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης), με Πάιατ, Πομπέο, Μέρκελ, Μακρόν και Τραμπ, χωρίς βέβαια να ανακοινώνεται στον ελληνικό λαό τι ακριβώς συζητείται πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ωστόσο, επειδή κάτι πρέπει να ειπωθεί προς το λαό, στην περίπτωση των ελληνοτουρκικών ανακοινώθηκε το γενικό και αόριστο μεν, καίριο δε, “βρείτε τα με τους Τούρκους…” της υπερδύναμης προς εμάς, σαν εντολή αφεντικού προς δούλο του.

Τι ακριβώς έχουμε να βρούμε με την Τουρκία;

Κάθε απλός Έλληνας θα έλεγε “τίποτα!”

Κι όμως πρέπει “να βρούμε τι έχουμε να βρούμε”… Εντολή αφέντη!

  1. Αρχικά περιορίζεται το επίμαχο ή επίδικο σε κάτι που είναι ήσσονος, ή έστω αποδεκτής από το λαό, σημασίας.

“Αναζητάμε ένα κοινά αποδεκτό όνομα για την ΠΓΔΜ” μας είπαν στην περίπτωση του Σκοπιανού” -αυτό για αρχή. Τίποτ’ άλλο από την εξελισσόμενη, ή μάλλον την καθ’ υπαγόρευση, συμφωνία δεν άφησαν να φανεί.

Και ο ελληνικός λαός, εμείς, κοιμόμασταν για πολύ ύπνο μακάριο: “Ένα κοινά αποδεκτό όνομα, γιατί όχι”;

Κατά πανομοιότυπο τρόπο, άρχισαν να μας “εισάγουν” τη Χάγη, αλλά αναφέροντας ως επίδικο μόνον το θέμα της υφαλοκρηπίδας -αυτό για αρχή. Καθώς οι δηλώσεις των “αρμοδίων” και τα τοξικά φερέφωνα της κυβέρνησης στα μμε επιτελούν το ΗΠάρεστο έργο τους, ο ελληνικός λαός, εμείς όλοι αρχίζουμε να συνηθίζουμε την ιδέα της Χάγης, με μοναδικό βέβαια επίδικο την υφαλοκρηπίδα.

Σε αυτό το σημείο, η χειραγώγηση της ελληνική συλλογικής γνώμης έχει αρκετά ωριμάσει ώστε να κάνει δήλωση η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και να μας ενημερώσει ότι: “Στη Χάγη μπορεί να χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα εδραιώσουμε αυτές της Ρόδου και της Λήμνου”!

Λες και η Πατρίδα είναι κάτι που μπορεί να παιχτεί κορώνα γράμματα σε ένα “δοτό” δικαστήριο! (Γ. Ρωμανός -Γ. Σαχίνης, στις “Αντιθέσεις”).

  1. Αρχίζει το επίμαχο θέμα να συζητιέται πιο ανοιχτά και να διαφαίνεται το βάθος της προδοσίας που πάει να συντελεστεί -όπως τότε, έτσι και τώρα.

Συζητιέται πλέον το επίμαχο θέμα πιο “τολμηρά” από όλους όσους έχουν τοξικό λόγο όχι απλώς για τα συμφέροντα, αλλά για την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος ως αυτόνομης και “ζωντανής” οντότητας. Εμφανίζονται οι άνθρωποι του ΕΛΙΑΜΕΠ, ΜΚΟ του Σόρος όπως ψιθυρίζεται αλλά και τεκμαίρεται, να συσκέπτονται με τον πρωθυπουργό για χάραξη γεωστρατηγικής απέναντι στο “θηρίο” Ερντογάν.

Εδώ πλέον αρχίζουν να μας ζώνουν τα φίδια, γιατί γνωρίζουμε πόσο φιλότουρκοι, και κατά συνέπεια ελάχιστα “φιλέλληνες”, είναι όλα τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Αν αυτό δεν είναι πρόκληση προς τον ελληνικό λαό, τότε τι είναι; Και είναι σκόπιμη πρόκληση. Δίνει το τελικό σήμα στον ελληνικό λαό: “Σε πάω για μοιρασιά στο Αιγαίο και δε σε λογαριάζω Έλληνα.

Συνεπώς κατάπιε το και κάτσε φρόνιμα”.

Και είναι τόση η δύναμη αυτής της επικοινωνιακής χειραγώγησης, που άπτεται της ψυχής και του νου του, που ο Έλληνας παραλύει. Τον δένουν με αόρατα ψυχονοητικά σχοινιά, τον εξανδραποδίζουν ως κοινωνικο/πολιτική οντότητα, δείχνοντας του πως δεν τον λογαριάζουν στο ελάχιστο.

Όρα και την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρο της επιτροπής για τον εορτασμό του 1821. Όχι δεν είναι αστοχίες ή ηλιθιότητες όλα αυτά και πολλά άλλα, είναι χαστούκια με σιδερένια γροθιά στον ήδη ημιλιπόθυμο ελληνικό λαό. Είναι επιστημονική χειραγώγηση που έχει εκπονηθεί στα καταχθόνια δώματα των “think tank” της Νέας, δαιμονικής, Τάξης Πραγμάτων, που είναι παμπάλαιη. Αλλά τώρα επιχειρεί το μεγάλο “ντου” για να πάρει -έτσι νομίζει- την ολοκληρωτική εξουσία, την παγκόσμια διακυβέρνηση, επί του πλανήτη ΓΗ.

Και προς τούτο η ΕΛΛΑΔΑ, και ό,τι ελληνικό, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Πανοιμοιότυπη υπήρξε και η χειραγώγηση/ αλυσόδεση του ελληνικού λαού και στην περίπτωση του Σκοπιανού.

Το “χοντρό παιχνίδι” το αποκάλυπταν σιγά-σιγά.

Αλλά όσο το αποκάλυπταν άλλο τόσο απροκάλυπτα έδειχναν στον ελληνικό λαό ότι δεν το λογαριάζουν.

Όταν ο λαός κατάλαβε το μέγεθος της προδοσίας, φώναξε, συναθροίστηκε, μάτωσε, λοιδορήθηκε, χλευάστηκε, απειλήθηκε!

Και δε λογαριάστηκε ούτε για σκουπίδι.

Προκλητικά, με θράσος, με αναίδεια, με μίσος, του έδειξαν ότι γι αυτούς είναι ένα “μηδενικό” (εκμηδενισμένο) Έθνος.

Μας πήραν Όνομα , γλώσσα, Ιστορία και ιθαγένεια για να τα χαρίσουν σε ένα φαιδρό συνονθύλευμα γλωσσών και λαών. Και μας ενέπαιξαν και από πάνω με φαιδρά ψέματα περί “αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας”.

Ακριβώς η ίδια μέθοδος κατασταλτικής χειραγώγησης εφαρμόζεται καιρό τώρα και στο μεταναστευτικό.

Όλα για τους μετανάστες, η ίδια η Ελλάδα, ολόκληρη!

Τίποτα για τους Έλληνες, κάτι επίπλαστα ψίχουλα μονάχα.

Προκλητικά, με θράσος, με αναίδεια, με μίσος και χλευασμό.

Με πλήρη βεβαιότητα, την ίδια μέθοδο ας την αναμένουμε και στην ελληνοτουρκική διελκυστίνδα.

Αν τους το επιτρέψουμε, θα την μετατρέψουν σε εθνική τραγωδία, έχοντας εμάς δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να αντιδράσουμε λόγω εξουθενωτικής συμπεριφοράς, (αλλά και Νόμων και μηχανισμών καταστολής), εξουσιαστών προς εξουσιαζόμενους.

Και εξουθενωμένοι κοινωνικοπολιτικά θα υφιστάμεθα απανωτά χτυπήματα έως οριστικού θανάτου της Ελλάδος.

Όχι δεν υπερβάλλω, μάλλον πιο τραγικά είναι τα πράγματα από όσο τα περιγράφω.

  1. Αποκαλύπτουν προς όλους μας τα πλήρη κείμενα της προδοσίας (συμφωνίας Πρεσπών ή συνυποσχετικού Χάγης).

Τα τοξικά φερέφωνα της Νέας Τάξης στα μμε και οι Γραικύλοι που ψηφίζουμε μας βομβαρδίζουν με το πόσο θετική και συμφέρουσα για την Ελλάδα είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Και πόσο έχει να ωφεληθεί η Ελλάδα, στην προκειμένη περίπτωση αφού απέφυγε τον πόλεμο!

Μας εμφάνισαν την πλήρη συμφωνία των Πρεσπών ελάχιστο χρόνο πριν υπογραφεί.

Θα μας εμφανίσουν το συνυποσχετικό λίγες μέρες πριν υποβληθεί στη Χάγη.

Και πριν προλάβει ο λαός να πει “κιχ”, το συνυποσχετικό υποβάλλεται στη Χάγη.

Εδώ σταματά η ταυτόσημη επικοινωνιακή/κατασταλτική χειραγώγηση με αυτήν που εφαρμόστηκε επάνω μας για να μας επιβληθεί η συμφωνία των Πρεσπών και υιοθετείται αυτή που εφαρμόστηκε μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, (πάντα καθ’ υπόδειξη άλλων), από τον “μεγάλο” Έλληνα Αλέξη Τσίπρα.

  1. Υιοθετείται η επικοινωνιακή/ κατασταλτική μέθοδος που ονομάζεται: “Προκήρυξη εκλογών”.

Αμέσως μετά την υποβολή του συνυποσχετικού στη Χάγη, αλλά σίγουρα πριν από την απόφαση του Δικαστηρίου αυτού, για να κοπάσει η οργή του λαού και η αναταραχή που θα ξεσπάσει, θα μετακινήσουν την προσοχή μας σε κάτι φαινομενικά σημαντικό, αλλά εντελώς ασήμαντο εμπρός στο διαδραματιζόμενο μέγιστο της εσχάτης προδοσίας: θα προκηρύξουν εκλογές!

Ο Μητσοτάκης κατεβαίνει προς το λαό με το εξής σύνθημα -αλά Τσίπρα στην αντίστοιχη περίπτωση:

“Δώστε μου μια ακόμα ευκαιρία… Για να ολοκληρώσω το οικονομικό μου πρόγραμμα, που διαπιστώσατε ήδη ότι μας οδηγεί σε καλύτερες μέρες, ώστε η χώρα να ανακάμψει οριστικά από την ταλαιπωρία των μνημονίων. Στη Χάγη θα κερδίσουμε, γιατί έχουμε με το μέρος μας το Διεθνές Δίκαιο.”

Ως κατά συρροήν αφελείς και ψεματοπότες (καλύτερα ταιριάζει το ψεματοχάφτες!) εμείς οι νεοέλληνες χάφτουμε και πάλι τα πελώρια πολιτικά ψέματα. Η οικονομία δεν έχει, ούτε θα ανακάμψει. Πλαστά, ψεύτικα και ζαχαρένια επικάλυψη στο πικρό κινίνο της κατ’ ουσίαν χρεοκοπημένης πατρίδας μας είναι όλα τα πολιτικά έργα και λόγια των “διαχειριστών” της χρεωκοπίας. Απλό παράδειγμα οι επερχόμενοι πλειστηριασμοί και το δημόσιο χρέος που συνεχώς αυξάνεται μέχρι να μας πάρουν τα πάντα, εφ’ όσον τα πάντα έχουν υποθηκευθεί. Και στη Χάγη δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε, αφού τίποτα δε διεκδικούμε. Να χάσουμε όμως Πατρίδα, έχουμε.

Ωστόσο, πολλοί από μας θα σκεφτούν ως γνησίως “πάντα ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι”: “Ε, ας δώσουμε στο Μητσοτάκη μια ακόμα ευκαιρία… εξ άλλου δεν υπάρχει αξιόλογη εναλλακτική επιλογή” (αυτό θα αναλυθεί στο Β΄μέρος). Αλλά δεν πείθονται όλοι όσοι ψήφισαν το 2019 τη Ν.Δ. και η αυτοδυναμία της χάνεται. Κάτι όχι απλώς αναμενόμενο από τους “Μητσοτακέικους κύκλους”, αλλά και επιδιωκόμενο. Διότι “τα μετά τις εκλογές και τη Χάγη” δεν μπορεί να τα σηκώσει μόνη της η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει ήδη προσυμφωνηθεί η συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Τσίπρα. Έγινε ηλίου φαεινότερον από την επιλογή και κατά την ψηφοφορία της νέας Π.τ.Δ.

Είναι απαίτηση της Μέρκελ (ίσως όχι μόνον αυτής!) η συγκυβέρνηση Μητσοτάκη -Τσίπρα, δηλαδή κυβέρνηση χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση, ώστε να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα της Χάγης και να καταστείλει το γενικό “χαμό” που θα συμβεί τότε στην Ελλάδα. Σημαντικός παράγων καταστολής των Ελλήνων, θα είναι η πιθανότατα “ελεγχόμενη” από το κυβερνητικό δίδυμο (ή το παρακράτος, ή ξένα κέντρα, το ίδιο είναι όλα αυτά) εξέγερση λαθρο/μουσουλμάνων, που ήδη είναι διάσπαρτοι σε όλη την επικράτεια.

Την απόφαση της Χάγης κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να μην την αποδεχτεί εν τοις πράγμασι (de facto). Φυσικά η Τουρκία θα την αποδεχτεί, επειδή θα έχει επιτύχει αρκετά από αυτά που επιδιώκει. Αλλά, όταν την αποδεχτεί και η Ελλάδα και γίνει πραγματικότητα η αλλαγή της συνθήκης της Λωζάνης, η Τουρκία θα αρχίσει να διεκδικεί τα υπόλοιπα που επιδιώκει: την Ελλάδα ολόκληρη.

Κλείνοντας, εφιστώ την προσοχή όλων που αγαπάμε τούτη την ευλογημένη Πατρίδα σε κάτι εξαιρετικά σημαντικό που αφορά την προσφυγή στη Χάγη. Προϋπόθεση για να υποβάλει η Ελλάδα αίτημα στη Χάγη διακανονισμού των “διαφορών” της με την Τουρκία είναι να έχει δεχτεί ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ!

Αναθεωρούμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες (όχι εμείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όσοι είναι πίσω από αυτόν) τη συνθήκη της Λωζάνης, σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις της Τουρκίας, του “αγαπημένου” παιδιού Γερμανίας, ΗΠΑ, αλλά και Ρωσίας τουλάχιστον ως τώρα. Οι οποίες απαιτήσεις βέβαια, ας μην είμαστε και εδώ αφελείς, δεν θα τελειώσουν παρά μόνον αν κατακτηθεί η Ελλάδα, είτε μέσω συνομοσπονδίας είτε μέσω μουσουλμανικού εποικισμού.

Αδέρφια Έλληνες, είναι θέμα “ζωής ή θανάτου” ημών και Πατρίδας να βρούμε άμεσα το Λόγο και την Πράξη που θα εμποδίσουν τα δραματικά αυτά τεκταινόμενα. Ο Λόγος είναι προοίμιο αλλά δεν αρκεί, εφ’ όσον οι νεοταξίτικες δημοκρατίες είναι συμπαγή -μπετόν αρμέ- ολιγαρχικά/ δικτατορικά καθεστώτα, ειδικά στα προτεκτοράτα τύπου “ελληνικού” Κράτους. Οι φωνές βούλησης του λαού αφήνονται (ενίοτε και όχι) να “ακούονται, αλλά δεν εισακούονται”! Κυρίως στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και ευημερία μας, (γιατί ευημερία του λαού σημαίνει δύναμη του λαού!) τη φυλετική και πολιτισμική μας συνέχεια…

Ακολουθεί το Β΄ Μέρος, την επόμενη εβδομάδα.

Υ.Γ. Με βαθειά λύπη καταθέτω το γεγονός ότι πουθενά και από κανέναν δεν εντόπισα, τουλάχιστον εγώ, να έχει τεθεί το ερώτημα: πώς μπορούμε να ανατρέψουμε την επικείμενη προδοσία; Μόνον ο κ. Τράγκας έλεγε σήμερα το πρωί (6/9/2020) ότι “θα σαρωθούν” όσοι υπογράψουν συνυποσχετικά κτλ, εννοώντας στις εκλογές. Αλλά σε τι μας ωφελεί να σαρωθούν στις εκλογές, αν καταφέρουν μας “παραδώσουν την Πατρίδα ελάττω”;

Εφ’ όσον είναι σίγουρο ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε με πολιτική σοφία τις εκλογές, οι επόμενοι θα μας πουν για τα τετελεσμένα: “ατύχησε η Ελλάδα στη Χάγη, αλλά δεν μπορούμε πλέον να ανατρέψουμε τίποτα. Το Κράτος έχει συνέχεια…”! Θα είναι όμως γεγονός ότι αν συμβεί απομείωση της Ελλάδος μέσω Χάγης, μόνον με πόλεμο θα ανατρέπεται. Και ποια κυβέρνηση από το υπάρχον πολιτικό φάσμα θα τον αποφασίσει; Ξέρετε κάποια;

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Αναδημοσιεύεται από το https://kostasxan.blogspot.com/2020/02/blog-post_829.html

Σχόλια αναγνωστών:

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2020 – 1:30 μ.μ.

Εξαιρετικό! Περιγράφει με ακρίβεια την επικοινωνιακή μέθοδο που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως τώρα και έπεται συνέχεια για να περάσει και η νέα προδοσία που σιγοψήνεται σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εξεγερθεί ο ελληνικός λαός. Και συμφωνώ ότι ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ πρεπει να βρούμε εκείνη την αντίδραση που θα την ματαιώσει οριστικά και δια παντός. Αν δεν κάνουμε τίποτα, θα παραδώσουμε άραγε Ελλάδα στα παιδιά μας; Σίγουρα χαμένη είναι η μάχη που δε δόθηκε.

Απάντηση

ΓΜ7 Φεβρουαρίου 2020 – 10:38 μ.μ.

Ας εξεγερθουν τα Γενικα Επιτελεια και ας υποδειξουν στον καθε ξεφτιλα πολιτικαντη οτι προδοσιες

δεν χωρανε πλεον!

Μετα τα μνημονια, τις Πρεσπες και την καταργηση συνορων ας αναλαβουν επιτελους οι στρατιωτικοι

τις πρωτοβουλιες τους, διαφορετικα δεν θα διαφερουν απο τους προδοτες πολιτικαντηδες.

Ενα πρωτο βημα ειναι η ΑΡΝΗΣΗ στο να παριστάνουν τις Φιλιππινεζες για τους λαθρομεταναστες!

Ενα δευτερο βημα ειναι η προειδοποιητικη επιστολη για τους κινδυνους που ελλοχευουν αν η Ελλαδα

υποχωρησει απο τα κυριαρχικα της δικαιωματα.

Τριτο βημα, να μην δεχθουν περαιτερω εγκατασταση λαθρομεταναστων στην ενδοχωρα, στελνοντας

επιστολη που θα αναλυει τους κινδυνους που θα προκυψουν στο εσωτερικο της χωρας σε μια

ενδεχομενη πολεμικη αναμετρηση με τους απεναντι.

Επονται και αλλα, αλλα τουλαχιστον ας ξεκινησουν απο αυτα ΣΗΜΕΡΑ!!

Απάντηση

ΠΑΝΟΣ7 Φεβρουαρίου 2020 – 11:39 μ.μ.

Φίλτατε ΓΜ: Αναλύεις πολύ σωστά τά δεδομένα. Ένας στρατιωτικός σύνδεσμος χρειάζεται [ Γουδι 1909] ,μέ επικεφαλής ένα λοχαγό Χρήστο Ζορμπά . Νά απελευθερώσει καί νά γλυτώσει τήν πατρίδα από τόν διαμελισμό. Όπως έχουν προγραμματίσει μέ τούς εδώ κυβερνώντες υπαλλήλους τους οί Γερμανοί κατακτητές. Έχουν κανονίσει καί τήν δημογραφική μας εξαφάνιση .μέ τόν αδιάκοπο εποικισμό. Καί τόν εκτουρκισμό μας. Έχεις απόλυτο δίκιο οί στρατιωτικοί πρέπει νά κάνουν κάτι. Τί ; Σέ επερχόμενες τουρκικές προκλήσεις νά πατήσουν τό κουμπί[ έχουμε νά χάσουμε τίποτα;]. Καί νά τινάξουν στόν αέρα τήν μειοδοσία τού κατευνασμού καί τής ” αυτοσυγκράτησης”. Νά αποτρέψουν τήν φιλανδοποίηση μας καί δορυφοροποίηση μας από τήν Τουρκία. Διότι σέ περίπτωση ακόμη καί τουρκικής επίθεσης. Πολύ δύσκολα οί ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες θά λύσουν τά χέρια τών στρατιωτικών .Χωρίς τήν άδεια τού Βερολίνου.Καθότι γερμανική αποικία ή Ελλάδα καί κάθε σύγκρουση “ρίχνει” τήν αξία τής επένδυσης “τών οικοπεδούχων” Γερμανών. Άλλωστε μέ τούς απέναντι είναι διαχρονικά συνεταιράκια. Καί θέλουν νά μοιραστούν τόν πλούτο καί τά εδάφη μας

Απάντηση

Φιλόπατρις8 Φεβρουαρίου 2020 – 11:33 π.μ.

Ακούστε το τ.Ναύαρχο κ. Αντώνη Παπαντωνίου για το τι έπρεπε να είχε γίνει κατά την “εισβολή” του ΟRUC REIS από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

(εδώ:https://indobserver.gr) Λέει και άλλα πολύ σημαντικά, ο κ. Παπαντωνίου στον δημοσιογράφο κ. Μάκη Βραχιολίδη. Και καταλήγει έτσι:

-Αυτό λέτε να έγινε και με τον νέο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ;

-Ναύαρχος Παπαντωνίου: Το ίδιο ακριβώς κάνανε και τώρα. Και δεν ντρέπονται να φοράνε στολή.

-Λέτε δηλαδή ναύαρχε ότι ο αργηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να ενεργήσει χωρίς να περιμένει τι θα του πει ο κ. Πέτσας ή ο κ. Γεραπετρίτης;

-Ναύαρχος Παπαντωνίου: Δεν περιμένεις εντολή από κανέναν, τον φάκελο θα ανοίξεις, διαφορετικά πήγαινε σπίτι σου.

!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση

Χρήστος.8 Φεβρουαρίου 2020 – 2:43 μ.μ.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σας Πάνο και ΓΜ. Οι στρατιωτικοί έχουν χάσει εντελώς τη μπάλα, ενω θα μπορούσαν να σώσουν την πατρίδα από όλες τις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει Έχουν καταντήσει πιονια αφεντικών και φιλιππινέζες εισβολέων.

Είναι να απορεί κάποιος γιατί τόσο υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί δέχονται να αυτοεξευτελίζονται και να γίνονται συνυπεύθυνοι στην προδοσία κατάκτησης της Ελλάδος και από λαθροεισβολείς και από εισβολείς με τη δύναμη των όπλων τους. Μήπως να αρχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει;

Ανατροπή της Παγκοσμιοποίησης, Εθνικοί μειοδότες, Πνευματική δουλεία, Πόλεμος

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Πατριώτες, ακυρώστε τις κάλπικες εκλογές

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>