«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης με την εξαφάνιση της γλώσσας και της ιστορίας της»

«Σήμερα στην Ελλάδα μπορείς να βρεις τα πάντα, εκτός από Ελλάδα.

Η Ελλάς τελεί υπό εξορίαν στη χώρα της.

Οι ξένοι ακούν Ελλάδα και Ελλάδα δεν βλέπουν.

Αν δεν είχαμε τα αρχαία μνημεία και τα πολυάριθμα μουσεία ο ξένος επισκέπτης θα ένοιωθε ότι βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα με απροσδιόριστο εθνικό και γλωσσικό χρώμα

Οι Δούλοι

Οι εκλογές στην κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα υποκριτικό πανηγυράκι όπου αφεντάδες και δούλοι προσποιούνται από κοινού για μια μέρα κάθε τέσσερα χρόνια ότι οι μεν πρώτοι είναι “επιλογή” της πλειοψηφίας και οι δε δεύτεροι ότι έχουν την ελευθερία επιλογής.

Στην πραγματικότητα και οι δύο πλευρές κατά βάθος γνωρίζουν τη θέση τους, την έχουν ήδη αποδεχθεί και απλώς επιλέγουν να ζήσουν για 24 ώρες στην ψευδαίσθηση της δήθεν ελευθερίας.

Και εάν οι ζάμπλουτοι-με-τα-λεφτά-σας τύραννοι το διασκεδάζουν μεταξύ τους για το ποιος θα ξεγελάσει περισσότερο τους ηλiθιους, οι θλιβεροί δούλοι με τη σειρά τους που συρρέουν μαζικά στην σε αυτή τη “γιορτή” γεμάτοι ελπίδα, μοιάζουν περισσότερο σα να συμμετέχουν σε μια παγανιστική τελετή.

Σαν μια επίκληση απελπισίας στο μεταφυσικό όπου με το ρίξιμο ενός κωλόχαρτου σε ένα κουτί που ονομάζουν “κάλπη”, πιστεύουν ότι θα ξορκίσουν όλα τα δεινά που τους επιβάλλουν οι αδίστακτοι τύραννοι.

Ότι δείχνοντας μια ταυτότητα και πετώντας μισή κόλλα Α4 σε ένα ξύλινο κωλόκουτο, ξαφνικά θα εξαφανιστούν οι φόροι, θα σταματήσουν τα πρόστιμα, θα αποσυρθούν οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις, θα μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους ελεύθερα όπως εκείνοι επιθυμούν.

Έτσι απλά, χωρίς κόπο.

Τόσο άνετα.

Απλώς πετώντας ένα σκουπίδι σε ένα σκουπιδοτενεκέ.

Το να πιστεύεις ότι θα απελευθερωθείς από τους τυράννους μέσω εκλογών, είναι σα να είσαι μονομάχος στην αρχαία Ρώμη και να πιστεύεις ότι θα νικήσεις το λιοντάρι στην αρένα και θα σε απελευθερώσουν.

Οι εκλογές δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη νομιμοποίηση της υποδούλωσής σου.

Είναι η συγκατάθεση στην παράδοση της ατομικότητάς σου στον βωμό της μαζικοποίησης.

Είναι η ψευδαίσθηση που σε κρατά στην αδράνεια, μέσα σε μια πλάνη ελευθερίας, επιλογής και στην μη-αντίδραση.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο και θλιβερό συγχρόνως από το να πιστεύεις ότι παίζοντας το παιχνίδι του συστήματος, με τους δικούς του κανόνες, θα καταφέρεις να βγεις νικητής.

μενουμε δουλοι

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μαιανδρος Μαιανδρος

Τα δάνεια και οι οφειλές του Υπερμεγιστου Προστάτη και Σωτήρα αυτής της χώρας…..ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ 246%…. δηλαδή ήταν στις 374.308 και πήγαν στο 1.295.928.
Τι έγινε ρε Κούλη …τόσο μεγάλο χαρτζιλίκι δίνεις στο γιο …για να χει κοπελιά…..την Σακάρη;;;

Ας αναλογιστεί τη έχει πράξη το κάθε κόμμα εδώ και 50 χρόνια, από όλα τα κόμματα… Τη προσφέρουν μέσα στη βουλή καραγκιόζηδες όπως ΚΚΕ 50 χρόνια τα ίδια και τα ίδια, βόδια να ήταν θα είχαν αλλάξει.

Και  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, τους τόσους νεκρούς από τα εμβόλια που τους έκαναν τα κανάλια πλύση εγκεφάλου και τώρα διαβάζουμε συνεχώς πως πεθαίνουν ξαφνικά Και ο ΕΟΦ ομολόγει ξεδιάντροπα τις δολοφονίες του.

Ένας αμόρφωτος ή ένας αγαθός άνθρωπος, δεν είναι εύκολο

να διαχειριστεί τον δόλο και την σκοπιμότητα κάποιων υπανθρώπων.

Ε! όχι δεν έχουν ούτε ιερό…ούτε όσιο

Φυλλάδια της Ν.Δ μέσα σε εκκλησία σε χωριό του Ηρακλείου Στο παγκάρι …μπροστά στα κεριά Κρίμα γιατί ο γαλάζιος υποψήφιος Κων/νος Κεφαλογιάννης είναι νέος Τα πάντα σαπίζουν στη Δεξιά του  Μητσοτάκη

Τι έγινε το παλικάρι υπάρχει ακόμα, ή είναι υποψήφιος υπουργός;;;;;;

Πατριώτες όλοι παίζουν με την πατρίδα μας και με τις ζωές μας, μας θεωρούν τελείως μαλακες, μέχρι πότε θα τους επιβραβεύουμε;

Τι έγινε όλοι βολεύτηκαν με τους νεκρούς;;;;

Βόμβα Σπίρτζη με έγγραφα για το γαλάζιο ρουσφέτι του Κώστα Καραμανλή τον προφυλακισμένο σταθμάρχη.

Αποκάλυψε πως αίτηση του σταθμάρχη Λάρισας να μεταταγεί στον ΟΣΕ πριν τρία χρόνια είχε απορριφθεί.

Συγκεκριμένα, όταν ο σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς είχε επιχειρήσει να μεταταχθεί στον ΟΣΕ ως σταθμάρχης με αίτησή του στις 16 Δεκεμβρίου του 2019, είχε εισπράξει αρνητική απάντηση, καθώς ήταν ακατάλληλος για τη θέση.

Όπως φαίνεται στην απάντηση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις 23 Ιουνίου 2020, ο 59χρονος όταν ήταν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ειδικότητα του επιστάτη γραφείου αποσκευών.

«Καθώς η ειδικότητα επιστάτης γραφείου αποσκευών, με την οποία υπηρετούσατε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, δεν περιλαμβάνεται στις ως άνω διατάξεις, το αίτημά σας για μετάταξη από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας προς τον ΟΣΕ δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί».

Την αποκάλυψη την έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια στις μεταφορές.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως ο 59χρονος σταθμάρχης, είχε επιχειρήσει να επιστρέψει και παλιότερα στον ΟΣΕ, πριν από τρία χρονια.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>