«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

δεν με ενδιαφέρει ποιος θα ρήξη αυτό το έκτρωμα που λέγετε κυβέρνηση, αλλά να την ρήξη, κυρίως να μη μπορεί να αξιοποίηση την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησις με κανένα.

Πόλεμος» στη… δεξιά πολυκατοικία – Οι προσφυγές και το κάλεσμα Βελόπουλου στους «κομμένους» για «συστράτευση

Το κάλεσμα Βελόπουλου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε χθες ανοιχτό κάλεσμα στα δεξιά κόμματα, ζητώντας πανστρατιά.

«Διανύουμε ίσως την χειρότερη προεκλογική περίοδο για όλα τα κόμματα πέρα από το κλίμα τοξικότητας. Φοβούμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι ίσως οι τελευταίες που θα κάνουμε ως δημοκρατία. Ξεκινώ έτσι γιατί είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τον Άρειο Πάγο να απορρίπτει κόμματα και είναι απαράδεκτο για την δημοκρατία, η ΝΔ με νόμο δικό της να αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς γιατί δεν είναι της αρεσκείας της», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την διαδικασία την εκλογική μετά τις 21 Μαΐου να κάνουμε μια πανελλήνια συστράτευση των εθνικών πατριωτικών κομμάτων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, η μπίζνα, και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Θεωρούμε απαράδεκτα τα όσα γίνονται με τον Άρειο Πάγο. Το λέω και το τονίζω γιατί πολύ φοβάμαι ότι περνούμε σε περιόδους αποστασίας και αποστασιοποίησης από την πραγματική δημοκρατία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Με θετικό τρόπο ανταποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «προσκλητήριο» του Κυριάκου Βελόπουλου.  «Η δήλωση-πρόσκληση του Κυριάκου Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση», έγραψε στο Twitter.

Εάν δείτε ποιοι έχουν λυσσαξει με το προσκλητήριο πανστρατιάς όλων των Ελλήνων, θα καταλάβετε ότι η #ΝΔ_ΤΕΛΟΣ “βγάζει σπυρια” με την ένωση των πατριωτών!ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ!Ας αφήσουμε το χθες και ας κάνουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΊΑ ΜΑΖΙ! ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ! #εκλογες2023

«Εάν δείτε ποιοι έχουν λυσσαξει με το προσκλητήριο πανστρατιάς όλων των Ελλήνων, θα καταλάβετε ότι η #ΝΔ_ΤΕΛΟΣ “βγάζει σπυρια” με την ένωση των πατριωτών!ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ!Ας αφήσουμε το χθες και ας κάνουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΊΑ ΜΑΖΙ! ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ!» είχε γράψει στο Twitter νωρίτερα ο κ. Βελόπουλος.

Η δήλωση-πρόσκληση @velopky για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>