«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς ενημέρωσει αυτών των ηθικών ανήθικων, που δεν κοιτούν τον καθρέφτη τους

Όλα περνάνε στα χέρια των σκοπιανών και Εβραίων, κατάσχονται τα σπίτια των Ελλήνων και πωλούνται στην τιμή ευκαιρίας στους σκοπιανούς και εβραίους.

Και φυσικά η χριστιανική εκκλησία που έπρεπε να προστατεύσει τους Έλληνες χριστιανούς, να ζητήσει την ακύρωση των αντισυνταγματικών νόμων, να παρέμβει κάνει κάτι άλλο.

Οι πολιτικοι οδηγούν τους Έλληνες σε οικονομική καταστροφή ώστε να περάσουν οι περιουσίες τους στις τράπεζες, από την άλλη οι τράπεζες σε βάθος εβραϊκών συμφερόντων σε τιμή ευκαιρίας πωλούν τα ακίνητα στους σκοπιανούς και στους ισραηλίτες.

Οι Έλληνες πεθαίνουν από αυτοάνοσες ασθένειες, εμφράγματα, καρκίνο και αυτοκτονίες, ώστε να αναλάβει το μερτικό της η εκκλησία να οικονομήσει από τις κηδείες και μνημόσυνα των Ελλήνων.

Και εμείς οι υπόλοιποι γράφουμε εδώ στο εβραϊκό facebook για να εκτονωθουμε.

Εκείνοι μας γ@μάνε και εμείς 10 εκατομμύρια Έλληνες βελάζουμε προς εκτόνωση.

Υπάρχουν και κάτι άλλοι φανατικοί χριστιανοί Αν τους πεις κάτι η απάντηση τους θα είναι, “έτσι το θέλει ο Θεός” Μπεεεε μπεεε μπεεε

Όσο ζω θα λέω ότι αν δεν φύγει αυτή η σάπια θρησκεία από τη νοοτροπία του Έλληνα, κι αν ο Έλληνας δεν γυρίσει στην αρχαία του παιδεία και στους Θεούς του, και δεν κατανοήσει εκείνη τη γνώση δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Υποτίθεται ότι πριν από 202 χρόνια ελευθερωθήκαμε

Πού είναι η ελευθερία μας ;

Αυτά που τα γράφω παραπάνω τα έλεγε ο Αδαμάντιος Κοραής, αυτός ο μεγάλος Έλληνας που τόσο πολεμήθηκε από τη σάπια χριστιανική αίρεση.

Και ξέρετε που γίνεται αυτή η επένδυση ;

Παρακαλώ στο οικόπεδο της εκκλησίας, από αυτά τα οικόπεδα που καπάρωσε η εκκλησία όταν κατεδιδε τους Έλληνες αγωνιστές κατά την σκλαβιά τεσσάρων αιώνων στους οθωμανούς, ο προδομένος εκτελούνταν και η περιουσία του περνούσε στα χέρια του προδότη.

Και το χειρότερο είναι ότι εκείνη η περιοχή είναι γεμάτη με αρχαία.

Μενέλαος Πόντιος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>