«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να απαντήσει η εγκάθετη βουλή και κυβέρνηση στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές αν αυτά παρακάτω είναι αλήθεια;;; Και ο στρατός υποχρεούται να μην αφήσει αμφιβολίες, ότι πληρώνουμε τον γάμο του καραγκιόζη με το αίμα μας και μας μαχαιρώνουν πισώπλατα ξένοι και ντόπιοι;;;

Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα, που επικαλείται το enikos.gr και ο Χρήστος Μαζανίτης, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, θα κατασκευαστούν οι Φρεγάτες κλάσης DOHA.

“Στο πλαίσιο αυτό, υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή κορβετών FCX-30 μεταξύ της αμερικανικής ONEX και της ιταλικής Fincantieri.

Στο έργο, εκτός από τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία, υπολογίζεται ότι θα απασχοληθούν 2.000 άτομα, μαζί με τους μηχανικούς και τις ελληνικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην κατασκευή των πλοίων. Μιλάμε για την κατασκευή 3 Κορβετών στην Ελλάδα, ενώ η πρώτη από αυτές θα ναυπηγηθεί στην Ιταλία”, τονίζει το άρθρο.

Σύμφωνα πληροφορίες, το σύστημα πρόωσης κορβετών κλάσης DOHA είναι τύπου CODAD (Combined diesel and diesel) με δύο πετρελαιοκινητήρες και έναν έλικα. Οι κορβέτες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν συνολικά 112 άτομα, εκ των οποίων τα 98 είναι μέλη πληρώματος.

Η Κορβέτα διαθέτει υπόστεγο για ένα ελικόπτερο NH90, ενώ είναι εξοπλισμένη με ένα πυροβόλο 76 χιλιοστών στην πλώρη που έχει αναπτύξει η Leonardo, μαζί με δύο πυροβόλα Marlins των 30 χιλιοστών.

Μεταξύ των άλλων συστημάτων που θα συμπεριληφθούν στις κορβέτες, είναι και ένα σύστημα κάθετης εκτόξευσης που αποτελείται από 16 κυψέλες για τη χρήση πυραύλων ASTER 30 που αναπτύχθηκε από την MBDA, ένας εκτοξευτής RAM (21 βλήματα) που αναπτύχθηκε από τη Raytheon για στενή αεράμυνα αλλά και πυραυλικά συστήματα με 8 Exocet MM40 Block III της MBDA.

Η ουσία όλων αυτών είναι ότι κάποιοι προωθούν την αγορά από το Πολεμικό Ναυτικό μας, αυτών των Κορβετών, που σίγουρα έχουν μεγάλες δυνατότητες, αλλά πάντα παραμένει ο καημός της δυνατότητας εκτόξευσης βλήματος Κρουζ με μεγάλη εμβέλεια που έχουμε ανάγκη ως χώρα.

Δυστυχώς, η σοβαρότατη απειλή των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων, αντιμετωπίζεται από τους ιθύνοντες στη χώρα μας με μία πολιτική κατευνασμού.

Είναι σίγουρο ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας έχει προτείνει την αγορά πυραύλων Κρουζ, ειδικά στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν εμπόδια εντός και εκτός χώρας, που δεν επιθυμούν μια ισχυρή στρατιωτικά Ελλάδα, για τους δικούς τους λόγους.

Κατά την αγορά των γαλλικών Φρεγατών FDI, οι ΗΠΑ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Le Figaro, παρενέβησαν για να μην τοποθετηθούν οι πύραυλοι SCALP Naval στα ελληνικά πλέον πολεμικά πλοία.

Πρόκειται για κάτι που “μικραίνει” την εμβέλεια της ελληνικής αποτρεπτικής ισχύς όπως και να το κάνουμε.

Όποια Κορβέτα ή μελλοντικά υποβρύχιο και αν αγοράσουμε, όσο σύγχρονο και λειτουργικό να είναι, θα είναι δώρον άδωρον, αφού δεν θα είναι εξοπλισμένο με πυραύλους Κρουζ με εμβέλεια τουλάχιστον 500 χλμ.

Σε κάθε περίπτωση, η Τουρκία που διαθέτει τέτοιους πυραύλους, θα μας απειλεί συνεχώς, έχοντας στο βεληνεκές των οπλικών συστημάτων, κρίσιμες ελληνικές εγκαταστάσεις.

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/polemiko-naytiko/7165437_theloyn-na-mas-dosoyn-tis-korbetes-doha-horis-pyrayloys

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>