«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλη η τραπεζική κρίση είναι στημένη απάτη, για να κατευθύνουν τα πρόβατα στο μεγάλο μαντρί!!! Το σχέδιο άμα θέλω και είσαι καλό παιδί θα σου δίνω λεφτά μπαίνει σε εφαρμογή!

«Η εξέλιξη της καταναλωτικής τεχνολογίας έχει δημιουργήσει νέες προσδοκίες για τους αγοραστές και οι έμποροι πρέπει να είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν σε αυτές τις νέες προσδοκίες».

Μετά από έναν μήνα τραπεζικής αναταραχής σε όλο τον κόσμο, η αμερικανική megabank JP Morgan ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα την έναρξη ενός πιλοτικού προγράμματος για μια νέα πλατφόρμα πληρωμών αναγνώρισης προσώπου, την οποία σχεδιάζει να παραχωρήσει σε άλλες τράπεζες και επιχειρήσεις για χρήση.

Άλλες εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν εισαγάγει παρόμοιο τύπο συστημάτων πληρωμών, όπως το σύστημα ανεπαφικών πληρωμών και αναγνώρισης προσώπου της VISA για το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Κατάρ ή τη λειτουργία «Smile to Pay» της Mastercard .

ΔΕΙΤΕ: Η Νέα Νότια Ουαλία Αυστραλία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το all-in-one ψηφιακό αναγνωριστικό για να αντικαταστήσει πλήρως τα φυσικά έγγραφα και να απαιτεί αναγνώριση προσώπου

Η JP Morgan εξηγεί λεπτομερέστερα για αυτό το σύστημα ανέπαφων πληρωμών σε έναν Τύπο που δημοσιεύθηκε στις 23 Μαρτίου:

Η JP Morgan θα ξεκινήσει πιλοτικά τις πληρωμές με βάση τα βιομετρικά στοιχεία με επιλεγμένους λιανοπωλητές στις ΗΠΑ Αυτή είναι η πρώτη πιλοτική λύση που κυκλοφορεί από τη νέα σουίτα προϊόντων Commerce Solutions της JP Morgan Payments, αφιερωμένη στο να βοηθά τους εμπόρους να προσαρμοστούν στο ταχέως εξελισσόμενο τοπίο πληρωμών.

Το πιλοτικό πρόγραμμα πληρωμών που βασίζεται σε βιομετρικά στοιχεία περιλαμβάνει αναγνώριση παλάμης και προσώπου για έλεγχο ταυτότητας πληρωμών στο κατάστημα και λειτουργεί με βάση την εγγραφή-σύλληψη-επαλήθευση ταυτότητας-πληρωμή.

Οι παγκόσμιες βιομετρικές πληρωμές αναμένεται να φτάσουν τα 5,8 τρισεκατομμύρια δολάρια και τους χρήστες 3 δισεκατομμυρίων έως το 2026, σύμφωνα με την Goode Intelligence.

Η πιλοτική προσφορά βιομετρικών στοιχείων της JP Morgan Payments θα επιτρέπει γρήγορες, ασφαλείς και απλές εμπειρίες ολοκλήρωσης αγοράς για τους πελάτες των εμπόρων της, παρέχοντας μια σύγχρονη εμπειρία πληρωμών για την ενίσχυση της πίστης των πελατών.

Ως ο κορυφαίος παγκόσμιος αγοραστής εμπόρου, η JP Morgan Payments βρίσκεται σε μοναδική θέση ώστε να επιτρέπει σε αυτήν τη λύση να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αγοραστών χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία.

Ο Jean-Marc Thienpont, Επικεφαλής του Omnichannel Solutions, JP Morgan Payments είπε,

(Στην καρδιά της, οι πληρωμές που βασίζονται σε βιομετρικά στοιχεία δίνουν στους πελάτες μας εμπόρους τη δυνατότητα να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία πληρωμής πελατών.

Είμαστε ένας αξιόπιστος πάροχος πληρωμών και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παγκοσμίως και πλήρως εξοπλισμένοι για τη διαχείριση των εξαιρετικά ασφαλών σημείων αναγνώρισης που τροφοδοτούν τις λύσεις βιομετρίας.

Η εξέλιξη της καταναλωτικής τεχνολογίας έχει δημιουργήσει νέες προσδοκίες για τους αγοραστές και οι έμποροι πρέπει να είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν σε αυτές τις νέες προσδοκίες.)

Οι πρώτοι πιλότοι θα διεξαχθούν με καταστήματα με τούβλα και κονίαμα στις ΗΠΑ και ενδεχομένως να περιλαμβάνει το Grand Prix της Formula 1 Crypto.com του Μαϊάμι, το οποίο σχεδιάζει να είναι ο πρώτος αγώνας της Formula 1 για πιλοτικές πληρωμές με βάση βιομετρικά στοιχεία που θα παρέχει στους επισκέπτες μια πιο γρήγορη εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την JP Morgan Payments για αυτήν τη συναρπαστική και καινοτόμο τεχνολογία.

Η Formula 1 υπερηφανεύεται για τις πρωτοποριακές λύσεις και την τεχνολογία αιχμής και η δυνατότητα εφαρμογής αυτού του νέου συστήματος πληρωμών που βασίζεται σε βιομετρικά στοιχεία θα βελτιώσει την εμπειρία της ημέρας του αγώνα για τους επισκέπτες μας καθώς θα απολαμβάνουν μια νέα, ταχύτερη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

 Η αποστολή μας στο Miami International Autodrome είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη εμπειρία στην κατηγορία τους και αυτή η προσφορά μας βοηθά να εκπληρώσουμε αυτή τη δέσμευση.

Ο Ramon M Peneda, VP & Chief Information Officer της Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix 2023, δήλωσε

Εάν το πιλοτικό στάδιο είναι επιτυχές, θα προγραμματιστεί μια ευρύτερη διάθεση σε πελάτες εμπόρους στις ΗΠΑ το 2024.

Πώς λειτουργούν οι πληρωμές βάσει βιομετρικών στοιχείων;

Μετά από μια σύντομη διαδικασία εγγραφής πελατών στο κατάστημα, η ροή εργασίας είναι: ο ταμίας σαρώνει αντικείμενα ή ο πελάτης χρησιμοποιεί τερματικό αυτοεξυπηρέτησης, ο χρήστης σαρώνει την παλάμη ή το πρόσωπο, ο χρήστης ολοκληρώνει το ταμείο, ο χρήστης λαμβάνει απόδειξη.

Οι λύσεις [έχουν] οφέλη για τους εμπόρους και τους καταναλωτές τους.

Για τους εμπόρους, τα βασικά οφέλη περιλαμβάνουν τις πωλήσεις πελατών και την αύξηση της αφοσίωσης και την άρση της τριβής από τις καθημερινές διαδικασίες των εμπόρων.

Για τον πελάτη, οι πληρωμές είναι χωρίς τηλέφωνο, ιδιωτικές, ασφαλείς, γρήγορες και απλές.

Νέα στρατηγική εμπορικών λύσεων JP Morgan Payments

Η JP Morgan Payments κυκλοφόρησε επίσης το Commerce Solutions, τη σουίτα επόμενης γενιάς υποδομών πληρωμών και εφαρμογών που βοηθά τους εμπόρους να αποδέχονται πληρωμές καταναλωτών και b2b σε οποιοδήποτε σημείο επαφής.

Η κυκλοφορία του Commerce Solutions περιλαμβάνει νέα υποδομή που βασίζεται σε cloud για τα API πληρωμών στο διαδίκτυο και εντός καταστήματος της JP Morgan Payments, επιτρέποντας νέα εργαλεία σε προγραμματιστές και τεχνικούς αγοραστές να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν λύσεις JP Morgan Payments.

Οι έμποροι μπορούν να δυσκολευτούν να συμβαδίσουν και να διαχειριστούν ένα περίπλοκο τεχνολογικό οικοσύστημα που περιλαμβάνει πληρωμές στο διαδίκτυο, πληρωμές μέσω εφαρμογών, κοινωνικές πληρωμές, πληρωμές σε καταστήματα, ψηφιακά πορτοφόλια και πληρωμές στην αγορά.

Οι Εμπορικές Λύσεις της JP Morgan Payments θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους εμπόρους πελάτες της, ενεργώντας ως η πρώτη πόρτα για τις ανάγκες του εμπορίου και των πελατών ηλεκτρονικού εμπορίου της σε αυτό το εξελισσόμενο περιβάλλον πληρωμών.

Είτε πρόκειται για λύσεις βιομετρίας είτε για καλύτερο συντονισμό πληρωμών στο διαδίκτυο και καταστημάτων, η προσφορά Εμπορικών Λύσεων μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους πελάτες από άκρο σε άκρο και να προετοιμαστούν για το μέλλον.

Η εξέλιξη της καταναλωτικής τεχνολογίας έχει δημιουργήσει νέες προσδοκίες για αγορές και πληρωμές.

Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι πληρωμής από ποτέ σε έναν αυξανόμενο αριθμό καναλιών.

Και οι καταναλωτές συνεχίζουν να υιοθετούν εργαλεία όπως ψηφιακά πορτοφόλια και βιομετρικές πληρωμές για να απλοποιήσουν την εμπειρία πληρωμής τους.

Η JP Morgan βρίσκεται σε μοναδική θέση για να φέρει την επανάσταση στις πληρωμές στο διαδίκτυο και στα καταστήματα και οι επενδύσεις μας στην τεχνολογία έχουν ξεκλειδώσει νέους τρόπους για τους εμπόρους να προσφέρουν πληρωμές χωρίς τριβές σε οποιοδήποτε σημείο επαφής.

Το λανσάρισμα των λύσεων εμπορίου μάς τοποθετεί τέλεια για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προετοιμαστούν και να ευδοκιμήσουν καθώς το τοπίο πληρωμών συνεχίζει να μεταμορφώνεται.

Takis Georgakopoulos, Global Head of Payments, J.P. Morgan, said

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Για άλλη μια φορά, ενώ οι μάζες αποσπούν την προσοχή με το March Madness και το κατηγορητήριο του Τραμπ , μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο ανοίγει ένα νέο σύστημα πληρωμών με αναγνώριση παλάμης και προσώπου.

Εν τω μεταξύ, λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν, η Federal Reserve ανακοίνωσε ότι το σύστημα άμεσων πληρωμών FedNow πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

ΔΕΙΤΕ: Red Alert: Η Federal Reserve ετοιμάζεται να λανσάρει το ψηφιακό σύστημα πληρωμών «FedNow» για να εισαγάγει το CBDC

Είναι προφανές πού κατευθύνεται αυτό. Καθώς περισσότερες μικρότερες τράπεζες αναγκάζονται να διοχετεύσουν τα μετρητά και τα περιουσιακά τους στοιχεία στα μεγαλύτερα ιδρύματα, μέσω των πελατών που αποσύρουν τα μετρητά τους σε μεγάλα ποσά αυτήν τη στιγμή και τα καταθέτουν εκ νέου στα μεγαλύτερα ιδρύματα, μόνο οι μεγαλύτερες θα παραμείνουν και θα διασωθούν.

Τελικά, οι μάζες θα οδηγηθούν τελικά να αποδεχτούν CBDC, ψηφιακά αναγνωριστικά, κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα και βιομετρικές πληρωμές και πολλά άλλα.

Όπως διαβάζετε, οι πλούσιοι μπάτσοι σε αυτή τη megabank λένε πομπωδώς ότι το κοινό θα αποδεχθεί τις βιομετρικές πληρωμές – «Η εξέλιξη της καταναλωτικής τεχνολογίας έχει δημιουργήσει νέες προσδοκίες για τους αγοραστές και οι έμποροι πρέπει να είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν σε αυτές τις νέες προσδοκίες».

Και πάλι, αυτό είναι ένα ακόμη ξεκάθαρο βήμα κοντά στην “τελική λύση:”

[16] Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους: [17] Και για να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτόν που είχε το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. [18] Εδώ είναι η σοφία. Αυτός που έχει νόημα ας μετρήσει τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.
Αποκάλυψη 13:16-18

[7] Ποιος πηγαίνει σε πόλεμο ανά πάσα στιγμή με δική του ευθύνη; ποιος φυτεύει ένα αμπέλι και δεν τρώει από τον καρπό του; ή ποιος τρέφει ένα κοπάδι και δεν τρώει από το γάλα του κοπαδιού; [8] Τα λέω αυτά ως άντρας; ή δεν λέει το ίδιο και ο νόμος; [9] Διότι είναι γραμμένο στον νόμο του Μωυσή: «Μη φίμωσεις το στόμα του βοδιού που βαδίζει το καλαμπόκι».

Φροντίζει ο Θεός τα βόδια; [10] Ή το λέει   εντελώς για χάρη μας; Για χάρη μας, αναμφίβολα,  αυτό  είναι γραμμένο: ότι αυτός που οργώνει πρέπει να οργώνει με ελπίδα. και ότι αυτός που αλωνίζει με ελπίδα πρέπει να είναι μέτοχος της ελπίδας του.

https://winepressnews.com/2023/03/27/megabank-jp-morgan-to-launch-facial-recognition-and-palm-reader-payment-system/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>