«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κόκκινη ειδοποίηση: Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ετοιμάζεται να λανσάρει το ψηφιακό σύστημα πληρωμών «FedNow» για να εισέλθει στην CBDC 18 Μαρτίου 2023

«Με την Υπηρεσία FedNow, η Federal Reserve δημιουργεί ένα σύστημα πληρωμών αιχμής που είναι ανθεκτικό, προσαρμοστικό και προσβάσιμο.

Η κυκλοφορία αντικατοπτρίζει ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι για να βοηθήσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών για άμεσες πληρωμές για την καλύτερη υποστήριξη σχεδόν κάθε πτυχής της οικονομίας μας».

Εν μέσω μιας αμερικανικής τραπεζικής πανδαισίας που έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, ταρακουνώντας τις αγορές και τις οικονομίες, την Τετάρτη, 15 Μαρτίου, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε αθόρυβα την κυκλοφορία ενός νέου συστήματος άμεσων πληρωμών που ονομάζεται «FedNow», που θα χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για την εφαρμογή ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας (CBDC).

ΔΕΙΤΕ: Η Τράπεζα της Silicon Valley και η αμερικανική τραπεζική αναταραχή σχεδιάστηκαν για να προωθήσουν τα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας;

Η Federal Reserve έχει κάνει περιστασιακά μικρές ανακοινώσεις για το νέο της σύστημα τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουν δοθεί περιορισμένες λεπτομέρειες. Ωστόσο, η Fed ανέφερε το 2022 ότι το σύστημά της αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη της Άνοιξης ή το Καλοκαίρι του 2023.

Μετά την είδηση ​​ότι το FedNow πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο αναλυτής της TD Cowen Jaret Seiberg είπε σε ένα σημείωμα προς τους πελάτες την Τετάρτη,

Επαναλαμβάνουμε την άποψή μας ότι το FedNow θα αντιπροσωπεύει μια ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό χρήμα.

Προβλέπει άμεσο διακανονισμό, ο οποίος εξαλείφει τον κίνδυνο εκκαθάρισης. Και θα είναι λιγότερο ακριβό από την ανταλλαγή χρεώσεων.

Είπε, σύμφωνα με το MarketWatch
Πριν από αυτή την ανακοίνωση, ο Seiberg είχε πει το 2022 ότι η FedNow «θα ξεκινήσει την υιοθέτηση πληρωμών σε πραγματικό χρόνο για λογαριασμό peer-to-peer, καταναλωτή σε έμπορο, εργοδότη προς εργαζόμενο και καταναλωτή-τραπεζικός λογαριασμός σε καταναλωτική τράπεζα – συναλλαγές λογαριασμού.»

Το FedNow είναι μια πλατφόρμα άμεσων πληρωμών που διασυνδέεται με προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων που συνδέονται με τις συμμετέχουσες τράπεζες, επιτρέποντας τη γρήγορη μεταφορά πληρωμών κάθε είδους σε ένα λεπτό ή λιγότερο.

Μόλις ξεκινήσει, η πλατφόρμα θα είναι λειτουργική 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών.

Στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας, οι θεματοφύλακες θα αναφέρουν αρχεία σε πραγματικό χρόνο για όλα τα υπόλοιπα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα που δημοσιεύθηκε πέρυσι, εξηγώντας το σύστημα, έγραψε:

Η Υπηρεσία FedNow θα είναι διαθέσιμη σε ιδρύματα θεματοφύλακα στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να στέλνουν άμεσες πληρωμές μέσω των λογαριασμών ιδρυμάτων θεματοφύλακών τους.

Η υπηρεσία προορίζεται να είναι μια ευέλικτη, ουδέτερη πλατφόρμα που υποστηρίζει μια ευρεία ποικιλία άμεσων πληρωμών.

Στο πιο θεμελιώδες επίπεδο, η υπηρεσία θα παρέχει διατραπεζική εκκαθάριση και διακανονισμό που επιτρέπει τη μεταφορά κεφαλαίων από τον λογαριασμό ενός αποστολέα στον λογαριασμό του παραλήπτη σε σχεδόν πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε ημέρα του έτους.

Τα ιδρύματα αποθετηρίου και οι πάροχοι υπηρεσιών τους θα μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη θεμελιώδη ικανότητα να προσφέρουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες τους.

Η Υπηρεσία FedNow θα έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί αδιάκοπη επεξεργασία 24x7x365 με χαρακτηριστικά ασφαλείας για την υποστήριξη της ακεραιότητας των πληρωμών και της ασφάλειας των δεδομένων.

Η υπηρεσία θα έχει 24ωρη εργάσιμη ημέρα κάθε μέρα της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών.

Τα υπόλοιπα στο τέλος της ημέρας θα αναφέρονται στα λογιστικά αρχεία της Federal Reserve για κάθε συμμετέχον ίδρυμα θεματοφύλακα κάθε εργάσιμη ημέρα της Υπηρεσίας FedNow.

Πρόσβαση στην ενδοημερήσια πίστωση θα παρέχεται στους συμμετέχοντες στην Υπηρεσία FedNow κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας υπό τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και για άλλες υπηρεσίες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.

Η Υπηρεσία FedNow θα παρέχει ένα εργαλείο διαχείρισης ρευστότητας για την υποστήριξη υπηρεσιών άμεσων πληρωμών.

Το εργαλείο θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες στην Υπηρεσία FedNow να μεταφέρουν κεφάλαια ο ένας στον άλλο για την υποστήριξη των αναγκών ρευστότητας που σχετίζονται με τη δραστηριότητα πληρωμών στην Υπηρεσία FedNow.

Το εργαλείο θα υποστηρίζει επίσης τους συμμετέχοντες σε μια υπηρεσία άμεσων πληρωμών του ιδιωτικού τομέα που υποστηρίζεται από έναν κοινό λογαριασμό σε μια τράπεζα αποθεμάτων, επιτρέποντας μεταφορές μεταξύ των βασικών λογαριασμών των συμμετεχόντων και ενός κοινού λογαριασμού.

Η πρώτη έκδοση της Υπηρεσίας FedNow θα περιλαμβάνει επίσης προαιρετικές δυνατότητες: εργαλεία πρόληψης απάτης, δυνατότητα συμμετοχής αρχικά ως συμμετέχων μόνο για λήψη, αίτημα για δυνατότητα πληρωμής και εργαλεία για την υποστήριξη των συμμετεχόντων στο χειρισμό των ερωτημάτων πληρωμής.

Η Υπηρεσία FedNow θα κυκλοφορήσει σε φάσεις και με την πάροδο του χρόνου θα εισαχθούν πρόσθετες λειτουργίες και βελτιώσεις υπηρεσιών.

Άλλες πτυχές της υπηρεσίας, όπως οι δομές τελών και οι όροι που διέπουν, θα ανακοινωθούν πριν από την κυκλοφορία της υπηρεσίας.

Ευγενική παραχώρηση: FED
Αυτό το σύστημα πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου, το FedNow πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Η Fed προσθέτει ότι από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα αρχίσουν να δέχονται «την επίσημη πιστοποίηση των συμμετεχόντων για την έναρξη της υπηρεσίας.

Οι πρώτοι που θα υιοθετήσουν θα ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα δοκιμών και πιστοποίησης πελατών, ενημερωμένοι από σχόλια από το πιλοτικό πρόγραμμα FedNow, για να προετοιμαστούν για την αποστολή ζωντανών συναλλαγών μέσω του συστήματος», εξήγησε η Fed.

Η Federal Reserve πρόσθεσε: «Η πιστοποίηση περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δοκιμών με καθορισμένες προσδοκίες για επιχειρησιακή ετοιμότητα και εμπειρία δικτύου.

Τον Ιούνιο, η Federal Reserve και οι πιστοποιημένοι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες επικύρωσης παραγωγής για να επιβεβαιώσουν την ετοιμότητά τους για την κυκλοφορία του Ιουλίου.’

Σε μια δήλωση, ο Ken Montgomery, πρώτος αντιπρόεδρος της Federal Reserve Bank of Boston και στέλεχος του προγράμματος FedNow, δήλωσε:

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με την επικείμενη κυκλοφορία του FedNow, η οποία θα επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο και από όλες τις γωνιές της χώρας, να προσφέρει μια σύγχρονη λύση άμεσης πληρωμής.

Καθώς πλησιάζει η έναρξη, παροτρύνουμε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τους εταίρους του κλάδου να προχωρήσουν με πλήρη ετοιμότητα για να ενταχθούν στην Υπηρεσία FedNow.

Ο Tom Barkin, πρόεδρος της Federal Reserve Bank of Richmond και εκτελεστικός χορηγός του προγράμματος FedNow, πρόσθεσε:

Με την Υπηρεσία FedNow, η Federal Reserve δημιουργεί ένα σύστημα πληρωμών αιχμής που είναι ανθεκτικό, προσαρμοστικό και προσβάσιμο.

Η κυκλοφορία αντικατοπτρίζει ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι για να βοηθήσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών για άμεσες πληρωμές για την καλύτερη υποστήριξη σχεδόν κάθε πτυχής της οικονομίας μας.

Η εφαρμογή αυτού του συστήματος, σύμφωνα με τη διοικητή της Fed, Michelle Bowman, σε μια συνάντηση τον περασμένο Αύγουστο, είπε ότι αυτό το σύστημα θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως η βάση εκκίνησης για τα CBDC καθώς η Federal Reserve συνεχίζει να αναπτύσσει τη δική τους όπως και άλλες κεντρικές τράπεζες.

Το FedNow θα βοηθήσει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι πληρωμές μέσω νέων υπηρεσιών που επιτρέπουν στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πληρωμές άνετα, σε πραγματικό χρόνο, οποιαδήποτε ημέρα και με άμεση διαθεσιμότητα κεφαλαίων για τους παραλήπτες.

Η εκτίμησή μας για αυτά τα πλεονεκτήματα δεν έχει αλλάξει ακόμη και όταν εξετάζουμε εάν ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) θα μπορούσε να ταιριάζει στο μελλοντικό τοπίο χρημάτων και πληρωμών στις ΗΠΑ.

Η προσδοκία μου είναι ότι το FedNow αντιμετωπίζει τα ζητήματα που έχουν εγείρει ορισμένοι σχετικά με την ανάγκη για ένα CBDC.

Όπως είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ήδη, νωρίτερα αυτό το έτος δημοσιεύσαμε ένα έγγραφο συζήτησης που περιέγραφε ορισμένες αρχές σχεδιασμού, το κόστος και τα οφέλη ενός CBDC και ζητήσαμε δημόσια σχόλια.

Λάβαμε πάνω από 2.000 σχόλια και επί του παρόντος εξετάζουμε αυτά τα σχόλια και σχεδιάζουμε να δημοσιεύσουμε μια σύνοψή τους.

Είπε κατά τη διάρκεια του VenCent Fintech Conference, Little Rock, Arkansas, πέρυσι
ΔΕΙΤΕ: Τα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας θα έφερναν υπερπληθωρισμό

Ο Πρόεδρος της Fed, Jerome Powell, ανέφερε επίσης τα οφέλη της FedNow, αλλά ήταν λίγο ανυπόφορος να πει ότι αυτό το σύστημα θα αποτελέσει εφαλτήριο για τα CBDC, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό το σύστημα είναι στην πραγματικότητα καλύτερο από ένα CBDC και ότι ένα CBDC είναι ακόμα “χρόνια σε αξιολόγηση”.

Ένα CBDC πρόκειται να διαρκέσει χρόνια σε αξιολόγηση.

Και νομίζω ότι μπορούμε να το πάρουμε στα χέρια του κοινού πολύ γρήγορα, και πολύ σύντομα θα έχουμε πληρωμές σε πραγματικό χρόνο σε αυτήν τη χώρα.

Το [FedNow] θα επιτρέψει σε όλες τις τράπεζες – κάθε τράπεζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι μόνο στις μεγάλες – να προσφέρουν άμεσα διαθέσιμα κεφάλαια και πληρωμές σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες τους.
Είπε κατά τη διάρκεια επιτροπής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Βουλής

Αλλά άλλοι επενδυτές και οικονομικοί αναλυτές εξακολουθούν να το θεωρούν αυτό ως την είσοδο για ένα ενδεχόμενο CBDC. Ο Lawrence Lepard, διευθυντής επενδύσεων στην Equity Management Associates, δημοσίευσε σε ένα tweet: «Σωστά στο χρονοδιάγραμμα. Εδώ είναι η κυκλοφορία σας CBDC.”

Επίσης, η Lena Petrova, ορκωτός λογιστής (CPA), είπε ότι αυτό το σύστημα θα ανοίξει τελικά το δρόμο για ένα CBDC. Σημειώνει ότι η Ινδία διαθέτει ήδη μια παρόμοια πλατφόρμα και τη χρησιμοποιεί για να προωθήσει περαιτέρω το CBDC της: την ψηφιακή ρουπία.

Όσο περισσότερη έρευνα κάνετε για αυτό, τόσο περισσότερο γίνεται σαφές ότι τα δύο συστήματα πάνε χέρι-χέρι και εξυπηρετούν τον ίδιο στόχο.

Είπε
Η Petrova σημειώνει επίσης ότι αυτό το σύστημα θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό όσους ζουν από μισθό σε μισθό ή βασίζονται σε κρατική βοήθεια ή επιταγές τόνωσης – καθώς τα χρήματα θα μεταφερθούν γρήγορα δίνοντας στον παραλήπτη ταχύτερη πρόσβαση.

Η Νιγηρία προσπάθησε επίσης να κάνει το ίδιο πράγμα για το eNaira της. Το WinePress ανέφερε τον Δεκέμβριο ότι η Νιγηρία περιόρισε τα ΑΤΜ και τους τραπεζίτες να επιτρέπουν μόνο αναλήψεις μέγιστων 45 δολαρίων, προκειμένου να αναγκάσει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το CBDC τους.

ΔΕΙΤΕ: Η Νιγηρία περιορίζει τις αναλήψεις από ATM και τράπεζες σε μόνο 45 $ την ημέρα για πελάτες και επιχειρήσεις σε μια προσπάθεια να ωθήσουν το CBDC

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι η Federal Reserve έχει ήδη δεσμευτεί στη δημιουργία της δικής της CBDC με μεγάλες τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών των ΗΠΑ, όπως ανέφερε το WP πέρυσι.

Επιπλέον, μήνες πριν από αυτό, η Fed ανακοίνωσε ότι θα εργαζόταν σε μια πλατφόρμα επενδύσεων κοινωνικής πίστωσης με βάση τον άνθρακα με μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες στη χώρα.

Εν τω μεταξύ, άλλες χώρες όπως η Νορβηγία είναι σχεδόν χωρίς μετρητά εξ ολοκλήρου και βρίσκονται στα πρόθυρα της κυκλοφορίας του δικού τους μοναδικού CBDC.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επίσης εξετάσει το ενδεχόμενο εφαρμογής του δικού του CBDC που συνδέεται με το καθολικό βασικό εισόδημα (UBI) .

Τα κράτη BRICS εργάζονται επίσης για τα δικά τους CBDC και διασυνοριακά stablecoins για το διεθνές εμπόριο.

ΔΕΙΤΕ: Η Νέα Νότια Ουαλία Αυστραλία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το all-in-one ψηφιακό αναγνωριστικό για να αντικαταστήσει πλήρως τα φυσικά έγγραφα και να απαιτεί αναγνώριση προσώπου

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Για άλλη μια φορά, είναι κλασικό πρόβλημα.

Αντίδραση.

Λύση.

Είναι η εγελιανή διαλεκτική.

Καλύψαμε σε μια ανάρτηση στις 15 Μαρτίου ότι αυτή η κατάρρευση της SVB και άλλων τραπεζών επρόκειτο να προωθηθεί σε ένα CBDC.

Και δεν θα το ξέρετε, έκπληξη έκπληξη, την ίδια μέρα που η Fed ανακοινώνει την έναρξη μιας πλατφόρμας για να το διευκολύνει!

Ο Τζερόμ Πάουελ είναι ξαπλωμένος και μιλάει από το πίσω μέρος του ως συνήθως. Αυτό το σύστημα προφανώς θα χρησιμοποιηθεί για να προετοιμάσει τη βάση για ένα CBDC.

Με απλά λόγια: ένα CBDC σημαίνει το τέλος της προσωπικής οικονομικής ελευθερίας και ελευθερίας.

Θα γνωρίζουν ακριβώς πώς ξοδεύετε τα χρήματα, πότε ξοδεύτηκαν, δαπανήθηκαν σε τι και ούτω καθεξής, όλα σε πραγματικό χρόνο.

Δεν υπάρχουν άλλα χρήματα κάτω από το στρώμα ή τον κουμπαρά σας.

Όχι άλλα περίπτερα λεμονάδας, πωλήσεις γκαράζ και καροτσάκια λαχανικών.

Όχι άλλα χρήματα σε κάρτες γενεθλίων, όχι άλλα φιλανθρωπικά δώρα και δωρεές: όλα θα παρακολουθούνται και θα παρακολουθούνται.

Επομένως, εάν και όταν εφαρμοστεί το σύστημα, εάν η κυβέρνηση δεν θέλει να αγοράσετε όπλα ή να τρώτε πολύ κρέας, θα το γνωρίζουν.

Και αυτό σίγουρα δεν αποκλείεται: γιατί αλλιώς η Federal Reserve θα έλεγε δημόσια στους ανθρώπους να μην τρώνε κρέας;

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Σεντ Λούις λέει να τρώτε φυτά αντί για Τουρκία αυτή την ημέρα των ευχαριστιών

Το χειρότερο είναι ότι τα CBDC θα έχουν ημερομηνίες λήξης.

Αυτό κάνει η Κίνα.

Το νόμισμα, που συνδέεται με το κοινωνικό πιστωτικό, θα λήξει μετά από ορισμένο αριθμό ημερών, επομένως η εξοικονόμηση χρημάτων και η οικοδόμηση πλούτου είναι σχεδόν αδύνατη σε εκείνο το σημείο.

Ή το ξοδεύεις ή το χάνεις.

Η ουσία είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι κακά και πρέπει να απορριφθούν πάση θυσία.

Αλλά, δυστυχώς, όπως γνωρίζουμε, οι περισσότεροι άνθρωποι πρόκειται να το δεχτούν ευχαρίστως, ειδικά αν συνοδεύονται από φθηνά και γρήγορα χρήματα.

Είδαμε τη δράση και τη μετάδοση που έχει προκαλέσει αυτή η τραπεζική αναταραχή σε μόλις μία εβδομάδα, καθώς ο θάνατος της οικονομίας γίνεται πολύ δύσκολο να κρυφτεί.

Τώρα φανταστείτε πώς θα είναι τον Ιούλιο και μέχρι το τέλος του έτους και πώς το κοινό θα το δεχτεί εύκολα.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είπε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που υποβλήθηκαν στην ανοησία του Covid θα δεχτούν επίσης τα κοινωνικά πιστωτικά σκορ.

ΔΕΙΤΕ: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ λέει ανοιχτά όσοι υποβλήθηκαν στα lockdown για τον Covid θα δεχτούν επίσης κοινωνικούς πιστωτικούς βαθμούς και υπολογιστές άνθρακα

Ανεξάρτητα από αυτό, πρέπει ακόμα να παλέψουμε με αυτά τα νύχια και τα δόντια.

Δεν μπορούμε απλώς να το αφήσουμε να μπει εύκολα.

Θα χρειαστεί κάποιο είδος ψεύτικης σημαίας για να γίνει πραγματικά αποδεκτή από τις μάζες, ειδικά όταν η οικονομία και οι αγορές τελικά καταρρεύσουν σε μεγάλη κλίμακα.

Ωστόσο, αν και θα είναι δύσκολο, πρέπει να του αντισταθούμε. και πρέπει να προειδοποιήσουμε τους άλλους.

Επομένως, κοινοποιήστε αυτήν την αναφορά, ώστε να μπορέσουμε να την εμποδίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

ΔΕΙΤΕ: Τρόποι για να αντισταθείτε και να επιβραδύνετε την εισαγωγή των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας

[10] Αν λιποθυμήσεις την ημέρα της αντιξοότητας, η δύναμή σου είναι μικρή. [11] Αν αρνηθείς να ελευθερώσεις αυτούς που παρασύρονται στο θάνατο και εκείνους που είναι έτοιμοι να θανατωθούν. [12] Αν πεις, Ιδού, δεν το ξέραμε. Αυτός που συλλογίζεται την καρδιά δεν το σκέφτεται ; και αυτός που φυλάει την ψυχή σου, δεν το ξέρει ; και δεν θα αποδώσει στον καθένα σύμφωνα με τα έργα του;

https://winepressnews.com/2023/03/18/cbdcs-incoming-federal-reserve-set-to-launch-fednow-digital-payment-system-to-usher-in-cbdc/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>