«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

PROJECT BLUE BEAM – ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Ο κόσμος άκουσε για το έργο Blue Beam για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια. 

Μέχρι σήμερα, γνωρίζουμε ελάχιστα για αυτό, και όλα όσα γνωρίζουμε μπορούν να περιγραφούν ως … υπόθεση. 

Είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας ή μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την ανθρωπότητα;

Ο υψηλότερος βαθμός μυστικότητας

Το Project Blue Beam είναι ένα ταξινομημένο επιστημονικό έργο που αλλάζει εντελώς την προσέγγιση στον έλεγχο του ανθρώπινου νου.

Αυτή η γνώση είναι διαθέσιμη στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου.
Αυτή η τελευταία, άκρως απόρρητη τεχνολογία δοκιμάζεται από τον αμερικανικό στρατό και συνίσταται στην πρόκληση μιας συγκεκριμένης, προκαθορισμένης απόκρισης του ανθρώπινου εγκεφάλου χρησιμοποιώντας μια δέσμη ήχου σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.

Με απλά λόγια, είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να προκαλείτε παραισθήσεις και οπτικές παραισθήσεις, κυρίως με θρησκευτικό περιεχόμενο.

 Χρησιμοποιώντας αυτό το είδος χειραγώγησης, μπορείτε να αναγκάσετε τεράστιους αριθμούς ανθρώπων να ολοκληρώσουν και τυφλή υπακοή, κάτω από τα πανό: “γιατί ο Θεός σας και η θρησκεία σας το θέλουν”.

Η υλοποίηση των παραδοχών αυτού του ΣΧΕΔΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα στάδια.

Το πρώτο στάδιο είναι η πρόκληση τεχνητών σεισμών, η διάψευση παλιών και η ανακάλυψη νέων αρχαιολογικών θεωριών.

 Σε αυτό το στάδιο, σχεδιάστηκε επίσης η απαξίωση των υπαρχόντων θρησκευτικών δογμάτων και η πλήρης απαξίωση της πίστης.

Στο δεύτερο βήμα, σχεδιάζεται η καταστροφή της θρησκείας και της πίστης, κυρίως με τη βοήθεια τεχνητά δημιουργημένων τρισδιάστατων ολογραμμάτων και περίεργων, απόκοσμων ήχων.

Το τρίτο στάδιο είναι ο έλεγχος του μυαλού των ανθρώπων.

Η ηλεκτρονική τηλεπάθεια θα εξαναγκάσει στο κεφάλι μας τεχνητές σκέψεις, προγραμματισμένες για τις ανάγκες των υπευθύνων λήψης αποφάσεων.

Το τελευταίο, τέταρτο στάδιο του έργου αποτελείται από προγραμματισμένες, αλλά φαινομενικά αυθόρμητες, εκδηλώσεις υπό τα συνθήματα της νίκης του καλού επί του κακού, της αποστρατικοποίησης κ.λπ.

Υποτίθεται ότι οδηγούν στον έλεγχο του πλήθους υπό τα συνθήματα ενός νέου, παγκόσμιου, κόσμου θρησκεία που ονομάζεται «νέα εποχή».

Ολογραφικές εικόνες

Μπλε Δοκάρι

Το έργο Blue Beam πρόκειται να χρησιμοποιήσει πολύ προηγμένες τεχνολογικά, πολυδιάστατες, γιγαντιαίες ολογραφικές εικόνες με θρησκευτικό περιεχόμενο.

Αυτές οι εικόνες υποτίθεται ότι μοιάζουν με φυσικά φαινόμενα, που προβάλλονται απευθείας στον ουρανό και πρέπει να εκληφθούν ως λεγόμενα. θαύματα, παραφυσικά φαινόμενα.

Για παράδειγμα, θα μπορείτε να δείτε μια γιγάντια φιγούρα του Χριστού στον ουρανό, που θα μιλήσει στα συγκεντρωμένα πλήθη.

Όλοι θα το εκλάβουν ως θρησκευτικό θαύμα και θα είναι απλώς μια έξυπνη χειραγώγηση που θα επηρεάσει άμεσα το μυαλό των ανθρώπων.

 Αυτή η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη που αυτά τα ολογράμματα θα μπορούν να «βλέπουν» και από τυφλούς.

Παράξενοι ήχοι σε διάφορα μέρη του κόσμου

Εδώ και αρκετά χρόνια, παράξενοι, απροσδιόριστοι ήχοι ακούγονται σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι θεωρίες συνωμοσίας άρχισαν να πολλαπλασιάζονται όταν καταγράφηκαν περίεργοι ήχοι άγνωστης προέλευσης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ τον Αύγουστο του 2011.

 Η θεωρία των παρεμβολών στο ηχοσύστημα του γηπέδου έχει εξαλειφθεί.

Το άρωμα αυτής της εκδήλωσης προστίθεται από το γεγονός ότι παρόμοιοι ήχοι ηχογραφήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία, την Τσεχία, τη Ρωσία, την Αυστραλία ακόμη και στην Πολωνία.
Μια ενδιαφέρουσα θεωρία σχετικά με αυτούς τους ήχους παρουσίασε ο ερευνητής του φαινομένου Blue Beam, καθηγητής Elchin Khalilov.

 Ισχυρίζεται ότι οι χειρισμοί του έργου Blue Beam δοκιμάζονται συνεχώς σε ανθρώπους και οι αντιδράσεις τους μελετώνται και παρατηρούνται προσεκτικά.

Αυτοί οι περίεργοι ήχοι που ακούμε δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθειες χειραγώγησης των μαζών, που είναι πειράματα με διαφορετικές συχνότητες. Πρόκειται για χαμηλές συχνότητες στο όριο των 20 Hz, τα λεγόμενα Υπόηχος.

 Επιπλέον, αυξημένη θνησιμότητα μεταξύ των ζώων εκτροφής παρατηρήθηκε σε περιοχές όπου ακούγονταν τέτοιοι ήχοι.

Μπορείτε να ελέγξετε το ανθρώπινο μυαλό;

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος παράγει κύματα διαφορετικών συχνοτήτων. Και συγκεκριμένα:

– τα κύματα γάμμα (σε επίπεδο 40-100 Hz) εμφανίζονται την ώρα της υψηλής ανθρώπινης δραστηριότητας,
– τα κύματα βήτα (12-28 Hz) ο εγκέφαλος φτάνει καθημερινά,
– τα κύματα άλφα (8-13 Hz) εμφανίζονται κατά τη χαλάρωση,
– ο ύπνος και η ύπνωση συνδέονται με τα κύματα θήτα (4-7 Hz),
– τα κύματα δέλτα (0,5-3 Hz) είναι ήδη μια πολύ βαθιά φάση του ύπνου.

Ας φανταστούμε ότι οι επιστήμονες που εργάζονται στο μυστικό έργο Blue Beam έχουν κατακτήσει τη δυνατότητα τεχνητής δημιουργίας κυμάτων συγκεκριμένων συχνοτήτων και μπορούν επίσης να τα κατευθύνουν απευθείας στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Από εδώ είναι ένα βήμα για τον προγραμματισμό των σκέψεών μας, την πρόκληση προγραμματισμένων συμπεριφορών και τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας.

Ακούγεται απίστευτο, αλλά και τρομακτικό. Αυτή η θεωρία φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την ιστορία του Aaron Alexis, ο οποίος δολοφόνησε 12 ανθρώπους σε ναυτική βάση κοντά στην Ουάσιγκτον το 2013.

 Αποδεικνύεται ότι ο Άαρον, καμιά δεκαριά μέρες πριν από τη δολοφονία, κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι κάποιες φωνές «μπέρδευαν στο κεφάλι του».

 Ισχυρίστηκε ότι αυτό οφειλόταν στη χρήση τεχνολογίας μικροκυμάτων που χρησιμοποιούν οι στρατιωτικοί.

 Η αστυνομία τον αντιμετώπισε σαν ντόπιο τρελό.

Αρκετές μέρες αργότερα, ο Άαρον έκανε αυτό που του έλεγαν οι μυστηριώδεις φωνές στο κεφάλι του.

Είναι δύσκολο να μην αναζητήσετε αναλογίες με ενέργειες παρόμοιες με το έργο Blue Beam.

Αυτός ο φόνος ενορχηστρώθηκε από κάποιον;

Ήταν μια πρόβα τζενεράλε για την ικανότητα ελέγχου του ανθρώπινου μυαλού;

Δυστυχώς, έτσι φαίνεται.

Είναι τρομακτικό να σκεφτόμαστε πού μπορεί να μας οδηγήσουν αυτά τα πειράματα.

Και η ελεύθερη βούλησή μας;

Θα πάψει να υπάρχει;

 Όλα αυτά δεν ακούγονται αισιόδοξα.

https://akademiaducha.pl/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>