«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Δύση στέλνει όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία: ευρωβουλευτής στους Warmongers «Με κάνετε να αρρωστήσω!»

Πυρομαχικά από Αγγλία με πυρηνικά γεμάτα για Ουκρανία

Όσοι παρακολουθούν γεγονότα στην Ουκρανία θα γνωρίζουν την αιματοχυσία και την καταστροφή που σημειώνεται σε αυτή τη χώρα, ειδικά εάν υπερβαίνουν τις αναφορές των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Αυτό δεν δικαιολογεί τις βάναυσες στρατιωτικές ενέργειες της Ρωσίας, αλλά ήταν μια σύγκρουση που μπορούσε να αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό στην Ουάσιγκτον από μια κλίκα νεοσυντηρητικών που ήταν υπεύθυνοι για την ανάφλεξη καταστάσεων που οδήγησαν σε εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια θανάτους αυτόν τον αιώνα. από τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράκ μέχρι το Αφγανιστάν και όχι μόνο, εκτός από τον εκτοπισμό πολλών άλλων.

Οι χώρες του ΝΑΤΟ συνεχίζουν να αποστέλλουν όπλα και εξοπλισμό στην Ουκρανία, διογκώνοντας τα ταμεία κατασκευαστών όπλων όπως η Raytheon .

 Το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε τώρα να στείλει όπλα που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο, προκαλώντας μια σθεναρή απάντηση από τη Ρωσία.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε στη Ρωσική Τηλεόραση και Ραδιόφωνο (VGTRK) ότι η προμήθεια απεμπλουτισμένου ουρανίου του Ηνωμένου Βασιλείου παραβιάζει το διεθνές δίκαιο .

Ο Λάμπροφ είπε:

«[Το Ηνωμένο Βασίλειο] έχουν ήδη χάσει τον προσανατολισμό τους όσον αφορά τις ενέργειές τους και το πώς αυτές οι ενέργειες υπονομεύουν τη στρατηγική σταθερότητα σε όλο τον κόσμο».

Πρόσθεσε ότι αυτό θα «λήξει άσχημα» για το Λονδίνο.

Στον λογαριασμό της στο Telegram, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα εξήγησε:

«Αυτά τα κοχύλια όχι μόνο σκοτώνουν, αλλά μολύνουν το περιβάλλον και προκαλούν καρκίνο σε ανθρώπους που ζουν σε αυτά τα εδάφη».

Είναι σαφές ότι –και ήταν σαφές εδώ και πολύ καιρό– ότι αυτοί που δημιουργούν πολιτική δεν ενδιαφέρονται τίποτα για τους απλούς ανθρώπους που θεωρούνται αναλώσιμοι στη λαγνεία για εξουσία, κέρδος και γεωπολιτικό κέρδος.

Σχετικά λίγοι πολιτικοί έχουν σηκωθεί για να αμφισβητήσουν την επίσημη αφήγηση για την Ουκρανία, πόσο μάλλον να επικαλέσουν τους υπεύθυνους που έβαλαν λάδι στη φωτιά που κινδυνεύει να κλιμακωθεί εκτός ελέγχου.

Η ευρωβουλευτής Clare Daly ήταν μια πολιτική (μαζί με τον συνάδελφό της Mick Wallace) που ήταν ατρόμητη στην απάντησή της στα γεγονότα, όχι μόνο σχετικά με την Ουκρανία αλλά και σχετικά με τους επιθετικούς πολέμους των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο στην καταδικασμένη τελικά προσπάθεια αυτής της χώρας να διατηρήσει την παγκόσμια ηγεμονία.

Η πρόσφατη σύντομη αλλά δυνατή ομιλία της (με απομαγνητοφώνηση) που δόθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 15 Μαρτίου αξίζει να ακούσετε και παρουσιάζεται παρακάτω.

«Ακούγοντας το cheerleading εδώ μέσα, με ασφάλεια και ασφάλεια χιλιάδες μίλια μακριά από τις πρώτες γραμμές, νομίζω ότι θα ήταν μια χρήσιμη άσκηση για εμάς να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας τι βιώνουν οι απλοί Ουκρανοί.

«The Economist αναφέρει για αναγκαστική στρατολόγηση σε όλη τη χώρα. Σκληροί χωρίς εμπειρία ή εκπαίδευση στέλνονται στο μέτωπο σε αυτό που ένας υπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλεί επίπεδα φθοράς στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα στοιχεία των θυμάτων είναι μυστικά, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκτιμήσεις για περίπου 120.000 (νεκρούς).

Οι διοικητές των ταγμάτων λένε στην Washington Post για νεοσύλλεκτους που φεύγουν μαζικά από θέσεις. Το Politico αναφέρει μια καταστολή των λιποτάξεων.

«Αυτοί είναι άνθρωποι και υπάρχει μια επαίσχυντη έλλειψη ενσυναίσθησης για τους απλούς ανθρώπους στη ρητορική του πολέμου εδώ μέσα.

Η συζήτηση αφορά τη διατήρηση της ροής των όπλων για να συνεχιστεί ο πόλεμος.

Η Ουκρανία καίει μια γενιά ανδρών.

 Γιοι, σύζυγοι, αδέρφια που δεν μπορούν ποτέ να αντικατασταθούν.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον.

«Και είναι βαρετό να παρακολουθείς στρατηγούς που κάθονται εδώ μέσα και θα πεθάνουν αυτούς τους άνδρες.

Με αηδιάζεις!!

«Χρειαζόμαστε ειρήνη.

 Χρειαζόμαστε διάλογο, όσο δυσάρεστο κι αν είναι αυτό».

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram.

Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Ο διάσημος συγγραφέας Colin Todhunter ειδικεύεται στην ανάπτυξη, τα τρόφιμα και τη γεωργία.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG) στο Μόντρεαλ.

https://www.globalresearch.ca/west-sends-depleted-uranian-weapons-ukraine-mep-warmongers-you-make-me-sick/5812953

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>