«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες μας ξεγελάνε με χάντρες και χρωματιστό χαρτοπόλεμο, Το υδρογόνο είναι η σύγχρονη φωτιά του Προμηθέα, είναι το δώρο της φύσης στον άνθρωπο, για να μην έχει καμία ανάγκη και φόβο!!!! Και όμως στο απαγορεύουν;;;

 Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πρωτάνθρωποι και φέρονται σαν υπάνθρωποι, αυτό είναι αποτέλεσμα της εκβιαστικής συμπεριφοράς με απειλεί θανάτου και εξοστρακισμό από την κοινωνία από τον εβραιοχριστιανισμο πάνω από 2000 χρόνια.

Το κακό είναι ότι το μόνο που θα μας έσωνε ήταν η παιδεία που την υποβάθμισαν σε διαπαιδαγώγηση σεξουαλικής διαφθοράς και κακοποιήσεις της ψυχής των νέων για την ατεκνία των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Βλέπεις δεν βγαίνουν σε διάλογο τα εβραιοχριαστιανα να τους ισοπεδώνω και να ανοίξουν τα μάτια των νέων.

Δεν θέλω να κάνω προσηλυτισμό στους νέους, θέλω υποχρεωτικά, απαραίτητα να γίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!

Οι νέοι σήμερα ασχολούνται με την διαφορετικότητα τους, που θα είναι εναντίον όταν γίνουν γονείς, αυτό έχει διδάξει η ζωή και η παρορμητικότητα του νέου ανθρώπου!

Οι δάσκαλοι, καθηγητές, πρυτάνεις, και το Υπ. παιδείας, είναι οι μεγαλύτεροι υπεύθυνοι, αφού παρέδωσαν την ψυχή τους στο χρήμα, παραγνωρίζοντας, ότι είναι το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μιας πολιτισμένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που οι νέοι θα θέλουν να αφήσουν ένα καλύτερο ούριο από αυτό που παρέλαβαν, μιας κοινωνίας βαθιά δογματικής, τοξικής, αποκρουστικής, διεφθαρμένης, σάπιας, μιας ιερής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κοινωνίας που εκεί που δίδαξε τους ανθρώπους πολιτισμό, ξέχασε ότι αυτή είναι το πρότυπο.

Δεν  αθωώνω τον εαυτό μου, άπαντες σήμερα λίγο, ή πολύ, είμαστε υπεύθυνοι/ και όσο ποιο σύντομα το βάλουμε μπροστά μας να το εμπεδώσουμε, τόσο θα βγούμε όλοι ενωμένοι, ανεξάρτητα από θρησκείες και ιδεολογίες, με ένα αίτημα πανεθνική εξέγερση και νέο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σύνταγμα από μια τρίμηνη διακυβέρνηση από τον στρατό και μια λαϊκή επιτροπή με κλήρωση όλων τον επαγγελμάτων και κοινωνικών φορέων έξω από την βουλή σε ολομέλεια, μια επιτροπή απλών ανθρώπων 300 τον αριθμό που θα ελέγχουν την τρίμηνη διακυβέρνηση και τα δημοψηφίσματα για ένα σύγχρονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σύνταγμα.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΙΠΟΘΕΤΗΝ πανελλήνια εθνοσυνέλευση εκατομμυρίων ΕΛΛΗΝΩΝ έξω από την βουλή.

Τα μεγάλα έθνη έχουν φθαρεί, σαπίσει/ και για να επιβιώσουν, θα μας βάλουν στο μίξερ, ίσως και τον αφανισμό του ανθρώπινου γένους, γιατί μερικοί έχουν μπουχτίσει από την πλεονεξία τους, ότι αυτοί θα επιβιώσουν/ και δυστυχώς θα κάνουν το μοιραίο λάθος.

Οι Έλληνες πρέπει σήμερα, όχι ούριο να ετοιμαστούν όπως και στην Ατλαντίδα, για αυτό το μοιραίο λάθος.

Μερικοί για να δικαιολογήσουν την δειλία τους λένε και κοκορεύονται ότι ας βγει ένας μπροστάρης να τον ακολουθήσουμε;;;;;;;

Πως Όπως τον Καποδίστρια, όπως τον Νικηταρά ζητιάνο, όπως τον Κολοκοτρώνη στην φυλακή;

Πόσες ώρες του δίνετε οποιουδήποτε θα βγει να πει ότι εγώ θα οδηγήσω τους πατριώτες και την πατρίδα μου στην ελευθερία;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>