«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψέματα, καταραμένα ψέματα

Θα με συγχωρήσετε αν από καιρό σε καιρό βρίσκομαι σιωπηλός και κολλημένος στη λήθαργο.

 Τα τελευταία τρία χρόνια, στην εποχή της Κορώνας, μας βαραίνουν όλους, αλλά υπάρχουν περισσότερα: αυτά τα τελευταία τρία χρόνια αποκάλυψαν σε όσους έχουν μάτια να δουν και αυτιά να ακούσουν τα βάθη της διαφθοράς σε σχεδόν κάθε κυβερνητικό ίδρυμα και εντός σχεδόν κάθε άλλοτε τιμητικό επάγγελμα.

Το να έχεις δει την Ιατρική να υπονομεύει τον εαυτό της με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται αγνώριστος – για παράδειγμα, στον ξαφνικό ενθουσιασμό της για μάσκες, την ξαφνική λήθη της έγκαιρης θεραπείας και τη φυσική ανοσία, την ξαφνική αποδοχή ενός νέου θεραπευτικού παράγοντα που δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς , η μανία του να υποβάλλει τα παιδιά σε αυτόν τον πράκτορα, η ξαφνική περιφρόνηση για ενημερωμένη συναίνεση και η εξίσου ξαφνική περιφρόνηση της θεμελιώδης αρχής του όρκου του Ιπποκράτη, στην αρχή να μην βλάψει – είναι να αναγνωρίσει την απόλυτη αυτοκαταστροφή.

Το ότι τόσοι πολλοί λεγόμενοι ιατροί εγκατέλειψαν τα θεμελιώδη καθήκοντά τους προς τους ασθενείς τους και τους εαυτούς τους είναι ντροπή για την οποία δεν μπορώ να βρω επαρκή λέξη εκτός από την πορνεία – έχοντας κατά νου ότι χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη αδικώ τις εργαζόμενες του σεξ επειδή η μορφή τους η πορνεία αντιπροσωπεύει μια έντιμη ανταλλαγή.

Υπάρχει περισσότερο το βάρος αυτών των τριών ετών εξαπάτησης, επειδή αυτά τα τρία χρόνια έφεραν το κορυφαίο βάρος των εποχών της υποκρισίας, της καταπίεσης και του ψεύδους από τις Δυνάμεις που κυβέρνησαν τον απλό άνδρα και τη γυναίκα.

Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι έχει αρχίσει να αμφισβητεί την αλήθεια των δηλώσεων του κράτους ή, όπως είναι της μόδας τώρα να λέμε, τις «αφηγήσεις» του, και απάντησα λέγοντας ότι πίστευα ότι πρέπει να υιοθετήσουμε τη στάση ότι όλα όσα μας λένε οι κυβερνητικές αρχές είναι ψέμα μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Είπαν ψέματα για τις δολοφονίες των JFK, RFK, MLK και Malcom X.

Είπαν ψέματα για τον πόλεμο στο Βιετνάμ.

Είπαν ψέματα για το 9 11.

 

Είπαν ψέματα για τις εισβολές στη Μέση Ανατολή, τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, τα διάφορα πραξικοπήματα που υποκινήθηκαν από υπηρεσίες «πληροφοριών» σε όλο τον κόσμο και, φυσικά, είπαν ψέματα για τον Covid με τρόπο που θα έκανε τον Σατανά περήφανο για την πληρότητα και την εξυπνάδα του τέχνασμα. Λένε ψέματα για την Ουκρανία και τη Ρωσία αυτή τη στιγμή.

Το αποτέλεσμα αυτών των αδυσώπητων και κραυγαλέων ψευτικών είναι να διαβρώσει τον ίδιο τον νόμο της νομιμότητας και της δικαιοσύνης που κρατά τις κοινωνίες ενωμένες υπό την αιγίδα της δικαιοσύνης, και ως συνέπεια να διαμορφωθεί ένας κόσμος του οποίου ο μόνος νόμος είναι η Εξουσία.

Έχω γράψει για την εξουσία και τον ρόλο της και τις νηφαλιές προσδοκίες που πρέπει να έχουμε από αυτούς που την ασκούν, ωστόσο η κλίμακα των σαδιστικών και δολοφονικών εκστρατειών σε όλη την ιστορία είναι ωχριά σε σύγκριση με τον πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε τώρα: παγκόσμιος, άγριος. , έξυπνα πονηρό και, μέχρι σήμερα, αρκετά ακριβο.

Οι τρόποι και τα μέσα δολοφονίας έχουν προσλάβει μια πολυπλοκότητα που κάνει τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης να φαίνονται δυσκίνητα και αναποτελεσματικά. είναι «καθαρότερο» και πολύ πιο αποτελεσματικό για να καθιστούν τους πληθυσμούς υπογόνιμους, να επιταχύνουν τους καρκίνους, να ενθαρρύνουν εγκεφαλικά επεισόδια και μυοκαρδιοπάθεια και αυτοάνοσες παθήσεις σε ηλικιακές ομάδες που μέχρι τότε δεν ήταν συνηθισμένες να υποφέρουν τέτοια από φαινόμενα, και να δημιουργήσεις, ακόμη και σε αυτά τα πρώτα χρόνια μετά το έμφραγμα; τι ονομάζεται ευφημιστικά «υπερβολική θνησιμότητα» – ένας όρος που απολυμαίνει και συσκοτίζει την υπολογιζόμενη αδυναμία και τη δολοφονία που είναι μοναδική και άνευ προηγουμένου;

Και δεν είναι μια μακάβρια μορφή ιδιοφυΐας να πείσει τόσους πολλούς ανθρώπους να αποδεχθούν όλα, να αντικρίσουν τα στοιχεία των αισθήσεων τους και να επιτεθούν σε όσους από εμάς αμφισβητούν τις αντιλήψεις τους με τρομακτική ορμή, βία που υπερισχύει των δεσμών φιλίας ?

Σε μια πρόσφατη ανταλλαγή με έναν φίλο σχεδόν πέντε δεκαετιών, μου είπαν ότι περιφρονούσε τις «εναλλακτικές» πηγές μου και ότι είχε τελειώσει μαζί μου. Τον τελευταίο χρόνο είχαμε διατηρήσει τη φιλία μας – μια φιλία που περιελάμβανε υπέροχες στιγμές μαζί και ειλικρινά όμορφες κοινές εμπειρίες – με την προϋπόθεση ότι δεν θα τολμήσω να μιλήσω για οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την αντίληψή του για το MSM για όλα τα πράγματα για τον Covid ή την Ουκρανία.

Ήταν σαν να κάθεσαι απέναντι από κάποιον ενώ ο παροιμιώδης ελέφαντας στο δωμάτιο είχε τοποθετήσει τον όγκο του ακριβώς ανάμεσά μας. Θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε ευχαρίστηση και να αναπολήσουμε τα πάντα και τα πάντα εκτός από το μεγάλο πλάσμα με τον επιβλητικό κορμό και τους χαυλιόδοντες και το κεφάλι και τα άκρα που στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο μας, το απέραντο παχύδερμο που ήταν η φουσκωμένη ενσάρκωση του ιστορικά συσσωρευμένου ψεύδους.

Μπορούν οι φιλίες να επιβιώσουν με τέτοιους περιορισμούς;

Μπορούν οι φιλίες να επιβιώσουν από το χάσμα μεταξύ εκείνων που έχουν καταπιεί την προπαγάνδα των κεντρικών ειδησεογραφικών ειδών, και εκείνων που αναζητούν την αλήθεια από απλούς πολίτες που δεν υποβάλλονται σε διαφημιστικά έσοδα ή κυβερνητικό εξαναγκασμό;

Εάν οι φιλίες επιβιώσουν από ένα χάσμα που χωρίζει αυτούς που αποδέχονται τις εντολές, τους θανατηφόρους καθολικούς εμβολιασμούς, τον ξεκάθαρο κινητικό πόλεμο όταν βολεύει τους σκοπούς τους, τον φανατισμό της κλιματικής αλλαγής, την καταστολή της συζήτησης και μια συγκεντρωτική παγκόσμια κυβερνητική «τάξη» – από αυτούς που αγαπούν την ελευθερία του λόγου, ατομική ευθύνη και ανθρώπινη επιλογή;

Λοιπόν, όσο δύσκολο και επίπονο κι αν είναι να αποδεχτείς, υπάρχει καιρός να αγκαλιάσεις και καιρός να αποφύγεις να τον δεχτείς .

Ο Δρ. Γκαρσία είναι ψυχαναλυτής και ψυχίατρος γεννημένος στη Φιλαδέλφεια και μετανάστευσε στη Νέα Ζηλανδία το 2006.

Έχει συγγράψει άρθρα που κυμαίνονται από τις εξερευνήσεις της ψυχαναλυτικής τεχνικής, την ψυχολογία της δημιουργικότητας στη μουσική (Mahler, Rachmaninoff, Scriabin, Delius) και την πολιτική. 

Είναι επίσης ποιητής, μυθιστοριογράφος και θεατρικός σκηνοθέτης. 

Αποσύρθηκε από την ψυχιατρική πρακτική το 2021 αφού εργάστηκε στον δημόσιο τομέα στη Νέα Ζηλανδία. Επισκεφτείτε τη δευτερεύουσα στοίβα του στη διεύθυνση  https://newzealanddoc.substack.com/

Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.

Η επιλεγμένη εικόνα είναι του fernando zhiminaicela από το Pixabay

https://www.globalresearch.ca/lies-damned-lies-elephants/5811493

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>