«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΕ θέλει 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον για παραδόσεις όπλων

 

Υπάρχουν Ευρωπαίοι που πεινάνε, που κρυώνουν, που δεν έχουν φάρμακα, που δεν έχουν σπίτι;;;

Γιατί οι πουλημένες εγκάθετες ηγεσίες τους μοιράζουν δις χωρίς την έγκριση των Ευρωπαϊκών λαών!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να πείσει τα κράτη μέλη να διαθέσουν άλλα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ στο ταμείο που χρηματοδοτεί τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία. Αυτό ανακοίνωσε ευρωπαίος αξιωματούχος την Παρασκευή.

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, η ΕΕ προσφέρει στα κράτη μέλη οικονομική αποζημίωση για μεταφορές όπλων στην Ουκρανία. Αυτό γίνεται μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ειρήνης (EPF), ενός ταμείου που ιδρύθηκε το 2021 για τη χρηματοδότηση στρατιωτικών εκπαιδευτικών αποστολών και άλλων επιχειρήσεων στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής.

Το EPF ξεκίνησε με προϋπολογισμό 5,7 δισεκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο έως το 2027, αλλά το ταμείο έχει υπεραναληφθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Από την έναρξη του πολέμου, έχουν ήδη καταβληθεί 3,6 δισεκατομμύρια για παραδόσεις όπλων στο Κίεβο και άλλες επιχειρήσεις σε άλλα μέρη του κόσμου πρέπει επίσης να χρηματοδοτηθούν. Ως εκ τούτου, στα τέλη του περασμένου έτους, τα κράτη μέλη συμφώνησαν ήδη να εισφέρουν επιπλέον 2 δισεκατομμύρια ευρώ στο ΕΤΑ.

Αλλά και αυτά τα χρήματα κινδυνεύουν να εξαντληθούν γρήγορα. Σε τελική ανάλυση, υπάρχει μια πρόταση στο τραπέζι να αξιοποιηθεί αυτό το πλήρες ποσό για προμήθειες πυρομαχικών στην Ουκρανία: 1 δισεκατομμύριο ευρώ για αποζημίωση για τα κράτη μέλη που θέλουν να παραδώσουν γρήγορα πυρομαχικά από τα αποθέματά τους και 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την κοινή αγορά 155 χιλιοστών κοχύλια. Ελπίζεται ότι τα κράτη μέλη θα δώσουν το πράσινο φως γι’ αυτό αργότερα αυτόν τον μήνα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ευρωπαϊκής Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής Josep Borrel θέλει να προτείνει επιπλέον 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ. «Το EPF είναι θύμα της δικής του επιτυχίας», παρατήρησε ο αξιωματούχος. «Πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσουμε την αύξηση του προϋπολογισμού».

https://www.gva.be/cnt/dmf20230310_96298325

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>