«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, οι αποχωρήσεις και οι … «100 νεκροί στα Τέμπη»

25 Περιφερειακοί Σύμβουλοι ζητούν σύγκληση του ΠεΣυ για την έκδοση ψηφίσματος για τα Τέμπη

Κλίμα έντασης στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, για το θέμα που έθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα έκδοσης ψηφίσματος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος αρνήθηκε τη συζήτηση του θέματος διότι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό. Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν απο την αίθουσα.

Μάλιστα από τα χείλη του Γιάννη Μαλτέζου ακούστηκε ότι στα Τέμπη «οι νεκροί είναι 100».

Η καταγγελία Παρατάξεων της αντιπολίτευσης

«Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιάννη Μαλτέζο και τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα για την πολιτική στάση ντροπής κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης ο Πέτρος Τατούλης, ο Γιώργος Δέδες, ο Θανάσης Πετράκος, ο Νίκος Γόντικας και η Δήμητρα Λυμπεροπούλου ζήτησαν πριν την έναρξη της συνεδρίασης να υπάρξει συζήτηση και να εκδοθεί απόφαση ψηφίσματος για το θέμα της τραγικής απώλειας ανθρώπινων ζωών στα Τέμπη, που οδήγησε την Χώρα μας σε Εθνικό πένθος.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας δεν έθεσε καν την πρόταση των Αντιπολιτεύσεων προς ψήφιση στο Σώμα αλλά ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν θα συζητηθεί επειδή δεν το επιτρέπει ο κανονισμός(!), παραπέμποντας τη συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση.

Καθ’όλη τη διάρκεια της απαράδεκτης συμπεριφοράς του κ. Προέδρου, ο κ. Νίκας ήταν απολύτως απών από τη συζήτηση, παρότι βρισκόταν στην αίθουσα.

Το σύνολο των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης μετά από αυτή τη χυδαιότητα και την απρέπεια που επέδειξε ο κ. Μαλτέζος με την καθοδήγηση του «άφωνου» κ. Περιφερειάρχη, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση εκτός από το γνωστό πολιτικό «εταίρο» του κ. Νίκα την παράταξη που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Ο κατήφορος που οδηγεί ο κ. Μαλτέζος και ο κ.Νίκας, με την ανοχή όλων των Συμβούλων της παράταξης του το θεσμικό ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου συνεχίζεται χωρίς τέλος.

Από πότε κ. Πρόεδρε ο κανονισμός είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές;»

  • «Νέα Πελοπόννησος»

  • «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»

  • «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

  • «Πράσινη Πελοπόννησος»

  • Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Το Αίτημα για σύγκληση του ΠεΣυ

Αίτημα για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με το άρθρο 10ο, με τη διαδικασία του 1/3, του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας ζητούν 25 Περιφερειακοί Σϋμβουλοι Πελοποννήσου για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα: «Η Εθνική τραγωδία στα Τέμπη-Πολιτικές ευθύνες».

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους: «Η απώλεια των ανθρώπινων ζωών που σημειώθηκε στα Τέμπη και οδήγησε τη Χώρα μας σε Εθνικό πένθος απέδειξε την ανυπαρξία του κράτους και την ανευθυνότητα των αρμοδίων θεσμικών πολιτικών στελεχών που είχαν την ευθύνη για την ασφάλεια του σιδηρόδρομου».

Ακολουθούν οι απαιτούμενες εκ του Νόμου υπογραφές:

  1. Τατούλης Πέτρος

  2. Γιαννακούρας Ευάγγελος

  3. Ρουμελιώτης Γεώργιος

  4. Παπαντωνίου – Κορώνη Κλημεντίνη

  5. Λυμπέρης Αντώνης

  6. Τζανετέα Αδαμαντία

  7. Κανελλάκης Ηλίας

  8. Σκούρος Χαράλαμπος

  9. Πισιμίσης Αθανάσιος

  10. Πετρίτσης Γεώργιος

  11. Νικολάκου Κωνσταντίνα

  12. Μπούζα – Κωνσταντέλου Αντωνία

  13. Γκούνης Απόστολος

  14. Δέδες Γεώργιος

  15. Καρούζος Χρήστος

  16. Δημητρακοπούλου Ευγενία

  17. Πουλοκέφαλος Γεώργιος

  18. Μποζίκης Αναστάσιος

  19. Καρσιώτης Χρήστος

  20. Μιχαήλ Μιχάλης

  21. Πετράκος Θανάσης

  22. Δρούγκας Δημοσθένης

  23. Λυμπεροπούλου Δήμητρα

  24. Κάτσαρης Παναγιώτης

  25. Σπυριδάκου Μαργαρίτα

  26. https://www.anagnostis.org/2023/03/08/i-entasi-sto-perifereiako-symvoulio-peloponnisou-oi-apochoriseis-kai-oi-100-nekroi-sta-tebi/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, οι αποχωρήσεις και οι … «100 νεκροί στα Τέμπη»

  • ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ…

    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ : Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ !!!

    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ – ΑΑΔΕ – ….

    ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

    ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ…..

    ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… !!!

    ΔΕΝ ΣΧΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΕ…

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ….

    ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!

    ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…

    ΕΛΕΟΣ…

    .

  • ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ… ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ

    https://www.facebook.com/%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CE%B9-109719451190545/videos/3248900645420338/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>