«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» «πρωτοφανών διαστάσεων»Τα αρχεία της Pfizer – το χειρότερο σενάριο για τον φαρμακευτικό κολοσσό

Ένα guest άρθρο του Claudio Casula

Μια ομάδα με επικεφαλής τη Naomi Wolf και τον Steve Bannon αξιολόγησε έγγραφα από τον φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer σχετικά με τα εμβόλια Covid που ήταν παράνομα στις ΗΠΑ με τη βοήθεια χιλιάδων ειδικών και τώρα δημοσίευσε τα αποτελέσματα.

 Οι δύο γίγαντες των μέσων ενημέρωσης βρίσκονταν προηγουμένως σε αντίθετα στρατόπεδα.

 Συνοψίζοντας, ο Wolf μιλά για ένα πιθανό «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να δημοσιοποιήσουν έγγραφα μέσω Αίτησης για την Αίτηση Ελευθερίας Πληροφοριών ( FOIA ).

Ένα τέτοιο αίτημα υποβλήθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια τον Αύγουστο του 2021. Αποτελείται από περισσότερους από 200 γιατρούς, επιστήμονες, καθηγητές και επαγγελματίες της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένων πολλών που έχουν σχολιάσει δημόσια την αποτελεσματικότητα του lockdown , έχουν αμφισβητήσει την απαίτηση για μάσκα και το ίδιο το εμβόλιο.

Ο FDA (ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών) είχε ζητήσει στο δικαστήριο να παραμείνουν μυστικά αυτά τα έγγραφα για έως και 75 χρόνια – μια χρονική στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των υπευθύνων και ο κριτικός μάλλον δεν θα ζούσε για να το δει.

Η δικαστική εξουσία δεν ακολούθησε το παράδειγμά της. Σε δικαστική απόφαση του Ιανουαρίου 2022, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας διέταξε την FDA να δημοσιοποιήσει περίπου 12.000 έγγραφα αμέσως και στη συνέχεια 55.000 σελίδες το μήνα μέχρι να εκκαθαριστούν όλα τα έγγραφα — περισσότερες από 300.000 σελίδες συνολικά.

Wolf και Bannon – μια ασυνήθιστη ομάδα

Η συγγραφέας Naomi Wolf, η οποία ήταν επικριτική για τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ξεκίνησε στη συνέχεια ένα έργο με την ομάδα της DailyClout που είχε ως στόχο να καταστήσει δυνατή την αξιολόγηση των εγγράφων για τα οποία υποβλήθηκαν μήνυση, τα οποία μερικές φορές περιλάμβαναν εκατοντάδες σελίδες.

Για μικρότερες ομάδες δημοσιογράφων, αυτό είναι αδύνατο, έστω και μόνο λόγω του τεράστιου όγκου.

Ο Wolf δημοσίευσε μια πρόσκληση για εθελοντές, ειδικούς σε αυτούς τους τομείς: συμπεριλαμβανομένων βιοστατιστικών, εργαστηριακών γιατρών, παθολογοαναλόγων, αναισθησιολόγων, αθλητικών ιατρών, καρδιολόγων, επιστημόνων στην έρευνα.

Πρώτα, όπως λέει, στις δικές της πλατφόρμες, αλλά και στην πλατφόρμα βίντεο και podcast του War Room Pandemic, με παρουσιαστή τον Stephen K. Bannon.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Naomi Wolf και ο Steve Bannon, δύο προσωπικότητες με μεγάλη επιρροή από την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική, συνεργάζονται εδώ: η Wolf έγινε γνωστή ως φεμινίστρια συγγραφέας, γράφοντας μεταξύ άλλων για τον Guardian και τη Huffington Post.

Πολιτικά, προέρχεται από την αριστερή-φιλελεύθερη γωνιά και εργάστηκε ως σύμβουλος στις προεδρικές εκλογικές ομάδες των ΗΠΑ του Μπιλ Κλίντον (1996) και του Αλ Γκορ (2000).

Ο Steve Bannon, από την άλλη πλευρά, είναι πρώην πεζοναύτης, τραπεζίτης επενδύσεων και παραγωγός ταινιών του Χόλιγουντ, συνιδρυτής του δεξιού ειδησεογραφικού ιστότοπου Breitbart News Network και πρώην σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και ήταν ο επικεφαλής στρατηγικής του στον Λευκό Οίκο. την εποχή εκείνη.

Στο τέλος υπήρχαν περίπου 3.500 εθελοντές – συμπεριλαμβανομένων, όπως γράφει ο Wolf, πολλών ακαδημαϊκών συγγραφέων που όχι μόνο δημοσιεύτηκαν και αξιολογήθηκαν από ομοτίμους.

Μερικοί από αυτούς είναι ακόμη και οι ίδιοι κριτές από ομοτίμους – οι οποίοι αξιολογούν τα έγγραφα, τα μεταφράζουν από την ιατρική ορολογία σε μια γενικά κατανοητή γλώσσα.

Οι 50 αναφορές της Pfizer από το 2022 είναι διαθέσιμες σε μορφή βιβλίου για πρώτη φορά από τα τέλη Ιανουαρίου : Αναφορές ανάλυσης εγγράφων Pfizer (με πολλούς συνδέσμους).

Από τον πρόλογο της Naomi Wolf

Στον πρόλογό της , η Naomi Wolf γράφει μεταξύ άλλων:

Για όλους εμάς, αλλά ειδικά για τους εθελοντές και την κα Κέλλυ, η επόμενη χρονιά αποτελούταν από το Ηράκλειο έργο, το υλικό που μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον κόσμο είχε εμπιστευτεί ότι δεν θα δημοσιευθεί ποτέ, σε πενήντα κατανοητές εκθέσεις, υπό μια κοινή επικεφαλίδα, για συμπίεση.

Τώρα κρατάτε αυτές τις αναφορές στα χέρια σας.

Θα δείτε ότι οι 50 εκθέσεις τεκμηριώνουν ένα δυνητικά τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Θα δείτε ότι φαίνεται ότι η Pfizer γνώριζε ότι τα εμβόλια mRNA δεν λειτουργούσαν καθόλου.

Θα δείτε ότι τα συστατικά των ενέσεων mRNA, συμπεριλαμβανομένων των λιπιδικών νανοσωματιδίων (LNP), κατανέμονται σε όλο το σώμα μέσα σε λίγες ημέρες, συσσωρεύοντας στο ήπαρ, τα επινεφρίδια, τη σπλήνα και τις ωοθήκες.

Θα δείτε ότι η Pfizer και η FDA γνώριζαν ότι οι ενέσεις βλάπτουν τις καρδιές των ανηλίκων και παρόλα αυτά περίμεναν μήνες πριν ενημερώσουν το κοινό.

Θα δείτε ότι η Pfizer προσπάθησε να προσλάβει πάνω από 1.000 νέους υπαλλήλους μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει την πλημμύρα των αναφορών «ανεπιθύμητων συμβάντων» που έλαβαν και περίμεναν.

Θα δείτε ότι 61 άνθρωποι πέθαναν από εγκεφαλικό – οι μισές από τις παρενέργειες του εγκεφαλικού ήταν μέσα σε λίγες μέρες από την ένεση – και 5 άτομα πέθαναν από ηπατική βλάβη, και πάλι με μεγάλο μέρος της ηπατικής βλάβης να σημειώθηκε λίγο μετά την ένεση.

Θα δείτε νευρολογικά συμβάντα, καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά επεισόδια, εγκεφαλική αιμορραγία, θρόμβους αίματος, πνευμόνων και ποδιών σε μεγάλη κλίμακα.

Θα δείτε ότι ο πονοκέφαλος, ο πόνος στις αρθρώσεις και στους μυς είναι οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες. 

Ωστόσο, αυτές δεν έχουν αναφερθεί από τις αρχές ως προειδοποιήσεις ρουτίνας για παρενέργειες.

Το πιο ανησυχητικό είναι η προφανής ολόπλευρη επίθεση στην ανθρώπινη αναπαραγωγική ικανότητα: με βλάβη στον αριθμό των σπερματοζωαρίων, στους όρχεις, στην κινητικότητα του σπέρματος. υπάρχει βλάβη στις ωοθήκες, στους έμμηνους κύκλους, στον πλακούντα.

Θα δείτε ότι πάνω από το 80 τοις εκατό των κυήσεων κατέληξαν σε αυθόρμητη άμβλωση, τερματισμό ή αποβολή.

Θα δείτε ότι το 72 τοις εκατό των ανεπιθύμητων ενεργειών, σε μια ενότητα των εγγράφων, εμφανίστηκαν σε γυναίκες και το 16 τοις εκατό από αυτές ήταν «αναπαραγωγικές διαταραχές», όπως το θέτει η Pfizer.

Θα βρείτε μια ντουζίνα ή περισσότερους όρους για τη διατάραξη του εμμηνορροϊκού κύκλου των ενήλικων και των εφήβων γυναικών.

Θα δείτε ότι για την Pfizer, η «έκθεση» στο εμβόλιο mRNA σήμαινε: επαφή με το δέρμα, εισπνοή και σεξουαλική επαφή, ιδιαίτερα κατά τη στιγμή της σύλληψης.

Η ιστορία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την αξιολόγησή της για το τι έκανε η Pfizer — και η FDA, η οποία είχε στην κατοχή της όλα αυτά τα έγγραφα. 

Είμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της αναθεώρησης.

Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος, ωστόσο, είναι ότι οι εκθέσεις, που γράφτηκαν από κορυφαίους ειδικούς και βασίζονται στις πρωτογενείς πηγές, υποδεικνύουν ότι είναι πιθανό να διαπραχθεί ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χωρίς προηγούμενο σε έκταση. (η υπογράμμιση δική μου, CC)

16 κρίσιμα αποτελέσματα συνοπτικά

Η παρούσα έκθεση βασίζεται στην αρχική ανάλυση της ομάδας War Room / DailyClout, η οποία αποτελείται από περίπου 3.500 ειδικούς, οι οποίοι έχουν αναλύσει τα έγγραφα που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων:

  • Δεδομένα κλινικών δοκιμών για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer

  • Τα δεδομένα της Pfizer από τις πρώτες 12 εβδομάδες κυκλοφορίας του εμβολίου για τον COVID-19 στον πραγματικό κόσμο, από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021

Τεκμηριώνουμε μια περίληψη 16 κρίσιμων ευρημάτων, όπως βρίσκονται στις Αναφορές Ανάλυσης Εγγράφων της Pfizer.

(Ευχαριστώ τον Jörg Bröking για τις συμβουλές και τη μετάφραση!)

αποτελεσματικότητα

1: Λιγότερο από 50 τοις εκατό

Η ισχυριζόμενη αποτελεσματικότητα 95 τοις εκατό της Pfizer βασίστηκε αποκλειστικά σε έναν εξαιρετικά μικρό αριθμό περιπτώσεων COVID-19 στις κλινικές δοκιμές: 170 περιπτώσεις σε περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες στη μελέτη.

 Η μετρημένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε ένα τόσο μικρό δείγμα περιπτώσεων COVID-19 είναι πολύ ασήμαντη για να γενικευτεί και να προεκταθεί σε έναν πληθυσμό εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σε σύγκριση με τον αριθμό των συμμετεχόντων με ανίχνευση αντισωμάτων που έδειξε ότι προσβλήθηκαν από τον Covid-19 κατά τη διάρκεια της μελέτης, βρέθηκε μόνο 54 τοις εκατό αποτελεσματικότητα όσον αφορά την προστασία.

Δεδομένου ότι υπάρχουν λήπτες εμβολίων που συχνά δεν παράγουν ιικά αντισώματα παρά τη μόλυνση από τον Covid-19, μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων ατόμων που μολύνθηκαν κατά τη διάρκεια της μελέτης δεν καταμετρήθηκαν καθόλου.

Και η πραγματική αποτελεσματικότητα ήταν πολύ μικρότερη από το 50 τοις εκατό – ωστόσο η FDA εξέδωσε Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA).

2: Ζημιά από την εισαγωγή

Τα δεδομένα κλινικών δοκιμών της Pfizer που δείχνουν υψηλή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα δεν ταιριάζουν με τα πραγματικά δεδομένα που υποβλήθηκαν στον FDA.

Όσον αφορά τους 32.760 λήπτες εμβολίου με γνωστή βλάβη από τις πρώτες 12 εβδομάδες εισαγωγής του εμβολίου, η Pfizer ανέφερε:

  • Περίπου το 20 τοις εκατό των αναφορών αφορούσαν ασθένειες Covid 19.

  • Ο Covid-19 ήταν η τρίτη πιο συχνά αναφερόμενη ανεπιθύμητη ενέργεια.

  • Πάνω από το 15 τοις εκατό των περιπτώσεων Covid-19 έχουν ταξινομηθεί ως σοβαρές.

  • Πάνω από 200 άτομα σε αυτή τη μελέτη μετά την κυκλοφορία πέθαναν από Covid-19.

Ασφάλεια

3: σημείο παρακέντησης

Σε αντίθεση με τις δημόσιες δηλώσεις της Pfizer και του FDA, και οι δύο γνώριζαν δεδομένα που δείχνουν ότι τα συστατικά του εμβολίου ταξιδεύουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος από το σημείο της ένεσης, διασχίζοντας βασικούς φραγμούς οργάνων αίματος (συμπεριλαμβανομένων αυτών στον εγκέφαλο, τους όρχεις και τις ωοθήκες). ) και συνεχίζουν για την παραγωγή επιβλαβών πρωτεϊνών αιχμής επ’ αόριστον.

4: Ανάγκη για επιπλέον υπαλλήλους

Η Pfizer δεν προέβλεψε ότι θα υπήρχαν περισσότερες από 158.000 μεμονωμένες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά τη διάρκεια των 12 εβδομάδων κυκλοφορίας του εμβολίου.

Η Pfizer έπρεπε να προσλάβει ένα πλήρωμα 2.400 άλλων εργαζομένων πλήρους απασχόλησης για να χειριστεί το φόρτο των υποθέσεων.

Παρά τους πρόσθετους αυτούς υπαλλήλους, η Pfizer δεν μπόρεσε να προσδιορίσει οριστικά τη βλάβη του εμβολίου σε περισσότερα από 20.000 άτομα.

5: Tote Babys

Όταν η Pfizer αξιολόγησε τις ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 εβδομάδων από την εισαγωγή του εμβολίου, 270 έγκυες γυναίκες ανέφεραν βλάβη του εμβολίου.

Αλλά η Pfizer ερεύνησε μόνο 32 από αυτές τις περιπτώσεις, στις οποίες πέθαναν 28 από τα μωρά. 

Αυτό ισοδυναμεί με ένα συγκλονιστικό ποσοστό εμβρυϊκού θανάτου 87,5%.

6: Θηλάζουσες μητέρες

Πραγματικά δεδομένα από την Pfizer έδειξαν μια σειρά από παρενέργειες του εμβολιασμού σε μητέρες που θηλάζουν και βρεφικούς εμετούς, πυρετό, φλεγμονή του δέρματος, ανησυχία και αλλεργικές αντιδράσεις σε βρέφη. 

Επιπλέον, μερική παράλυση, κατασταλμένη γαλουχία, πόνος στο στήθος, ημικρανίες και μπλε-πράσινος αποχρωματισμός του μητρικού γάλακτος εμφανίστηκε στις θηλάζουσες μητέρες.

Παρά αυτά τα ανησυχητικά δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία, η Pfizer, οι υγειονομικοί αξιωματούχοι και πολλές ιατρικές εταιρείες συνέχισαν να συνιστούν σθεναρά ότι οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες σε όλη τη χώρα πρέπει να λαμβάνουν τα εμβόλια mRNA.

7: Απόρριψη

Τα έγγραφα κλινικών δοκιμών της Pfizer υποδηλώνουν ότι το συστατικό mRNA που πυροδοτεί την παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας μπορεί να μεταδοθεί μέσω επαφής δέρμα με δέρμα, μέσω εισπνοής, μέσω σωματικών υγρών και μέσω της σεξουαλικής επαφής, έτσι ώστε ένα μη εμβολιασμένο άτομο να μπορεί να κάνει το εμβόλιο μέσω «περιβαλλοντικής έκθεσης “.

Με άλλα λόγια, αυτή η «απόρριψη» είναι υπαρκτό και ένα πρόβλημα που αναφέρεται ρητά στα έγγραφα της ίδιας της Pfizer.

Αλλά μόλις τον Ιούλιο του 2022, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καθησύχαζαν τους Αμερικανούς ότι η απόρριψη του εμβολίου mRNA του Covid-19 ήταν «μύθος» και «παραπλανητικές πληροφορίες».

8: Ανδρική γονιμότητα I

Τα κριτήρια για τη συμπερίληψη των ανδρών στη μελέτη Pfizer απαιτούσαν είτε πλήρη αποχή από το σεξ με γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία είτε χρήση προφυλακτικών και άλλων «ιδιαίτερα αποτελεσματικών» αντισυλληπτικών, καθώς και μη δωρεά σπέρματος.

Αυτό υποδηλώνει ότι η Pfizer υποψιαζόταν ότι η εκσπερμάτιση των εμβολιασμένων ανδρών θα μπορούσε να επηρεάσει τόσο τις γυναίκες όσο και τα αγέννητα παιδιά που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια και μετά τη μελέτη.

9: Ανδρική γονιμότητα II

Η Pfizer δεν αξιολόγησε τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου στην ανδρική γονιμότητα κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, επειδή η εταιρεία πιέστηκε για χρόνο.

Ισχυρίζονται ότι η παράλειψη των δεδομένων αναπαραγωγικής τοξικότητας ήταν απαραίτητη για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του εμβολίου και να καλυφθεί η υποτιθέμενη επείγουσα ανάγκη δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, τα έγγραφα της μελέτης της Pfizer δείχνουν ότι η εταιρεία γνώριζε ότι τα συστατικά του εμβολίου της (νανοσωματίδια λιπιδίων, φορείς του mRNA) διέσχιζαν το φράγμα αίματος-όρχεων. ότι, σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες, τα νανοσωματίδια συσσωρεύονται στους όρχεις και ότι βλάπτουν την αναπαραγωγή επηρεάζοντας την ποιότητα, την ποσότητα, τη μορφολογία και την κινητικότητα (κίνηση) του σπέρματος.

10: Γονιμότητα ανδρών III

Στη μελέτη των ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer κατά τη δημόσια κυκλοφορία του εμβολίου στις αρχές του 2021, το «θετικό κατά του σπέρματος αντισώματος» συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 1.290 αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Η παρουσία αντισωμάτων κατά του σπέρματος στην ανδρική εκσπερμάτιση είναι μια ανοσολογική αιτία ανδρικής υπογονιμότητας, καθώς η προσκόλληση αντισωμάτων στο σπέρμα βλάπτει την κινητικότητά τους, καθιστώντας το ταξίδι του σπέρματος προς το ωάριο εξαιρετικά δύσκολο ή και αδύνατον.

11: modRNA

Αν και το mRNA απαντάται φυσικά στο σώμα και διασπάται γρήγορα, η Pfizer έχει τροποποιήσει το RNA του εμβολίου (modRNA) έτσι ώστε (i) να συνεχίζει να παράγει πρωτεΐνες ακίδας για μη δοκιμασμένη διάρκεια, (ii) να παράγει μυριάδες πρωτεΐνες ακίδας σε μη δοκιμασμένες ποσότητες και (iii) απενεργοποιεί τις φυσιολογικές ανοσολογικές αποκρίσεις του σώματος, οι οποίες μπορούν να καταστείλουν την ανοσία σε άλλες ασθένειες όπως οι ιοί και ο καρκίνος.

Παρά αυτές τις σημαντικές αλλαγές στο mRNA του εμβολίου, η Pfizer δεν έχει διεξαγάγει καμία από τις συνήθεις μελέτες που μετρούν τη διάρκεια ζωής του mRNA, τη διάρκεια ζωής της πρωτεΐνης ακίδας ή τις δόσεις πρωτεΐνης ακίδας που παράγονται από το modRNA σε διαφορετικά άτομα.

12: Μυοκαρδίτιδα

Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του εμβολίου, στις αρχές του 2021, η Pfizer έλαβε αναφορές περιστατικών μυο-περικαρδίτιδας (φλεγμονή της επένδυσης της καρδιάς και του καρδιακού μυός) και ένα μήνα πριν από τη χορήγηση της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για νέους (EUA) (Μάιος 2021). , μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους έδειξε ότι 35 έφηβοι είχαν υποστεί μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό Pfizer.

Μόλις τον Αύγουστο του 2021, αφού εκατομμύρια έφηβοι είχαν ήδη λάβει το εμβόλιο, η FDA, το CDC και η Pfizer εξέδωσαν την προειδοποίηση σχετικά με τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας στους εφήβους.

13: miRNA

Η Pfizer απέκρυψε ότι το εμβόλιο της για τον COVID-19 περιέχει κάτι που ονομάζεται microRNA (miRNA), το οποίο είναι ένα σημαντικό φυσικό συστατικό της έκφρασης και ρύθμισης των γονιδίων και έχει συνδεθεί με πολλές ασθένειες και την ανοσία ενός ατόμου.

Το miRNA που εισάγεται στο σώμα από έξω, όπως μέσω του εμβολίου της Pfizer, αλλάζει τη λεπτή ισορροπία μεταξύ των φυσικών μορίων, κάτι που μπορεί να έχει δυνητικά επιβλαβείς συνέπειες που η Pfizer ούτε καν μελέτησε.

14: ομάδα ελέγχου

Στη δοκιμή φάσης 3 της Pfizer σε ανθρώπους, η ομάδα του εμβολίου έπρεπε να συγκριθεί με μια ομάδα ελέγχου που λάμβανε εικονικό φάρμακο για δύο χρόνια για να μετρηθεί η ασφάλεια του εμβολίου.

Ωστόσο, η Pfizer έσπασε την ομάδα ελέγχου μετά από μόλις τέσσερις μήνες εμβολιάζοντας όσους έλαβαν την ένεση εικονικού φαρμάκου.

Με αυτόν τον τρόπο, κατέστρεψαν τη ζωτική ικανότητα μέτρησης του βαθμού στον οποίο τα εμβόλια σχετίζονται αιτιολογικά με την επιδείνωση των συνθηκών υγείας που αναπτύσσονται μετά τον εμβολιασμό.

15: Κατασκευή

Τα έγγραφα της Pfizer εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα κατασκευής εμβολίων: Η FDA διαπίστωσε ότι η μονάδα παραγωγής του Κάνσας που γέμιζε συστατικά εμβολίου mRNA το 2019 και το 2020 είχε “μούχλα και βακτήρια” και “απελευθερώνει φάρμακα χωρίς ποιοτικό έλεγχο”.

 Και στην πιο πρόσφατη επιθεώρησή της, η Pfizer βρήκε ξανά απομονώσεις βακτηρίων ή/και μούχλας σε κρίσιμες ζώνες, σύμφωνα με τον FDA.

16: Comirnaty

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Pfizer και η FDA έκαναν μπλόφα αδειοδοτώντας μια έκδοση του εμβολίου που ονομάζεται Comirnaty: Το Comirnaty στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ήταν «ταιριασμένο» ή «ισοδύναμο» με την έκδοση του εμβολίου που εγκρίθηκε από την Pfizer έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο, τα έγγραφα της Pfizer δείχνουν ότι μόνο το 4% περίπου [της Comirnaty] συμφώνησε με αυτό το εμβόλιο EUA, καθιστώντας το μη διαθέσιμο στο κοινό.

Η Pfizer λέει: “Ορισμένες παρτίδες εμβολίου Pfizer-BioNTech Covid-19 που έχουν εγκριθεί για χρήση έκτακτης ανάγκης αντιστοιχούν στο [Comirnaty]” – ακριβώς 9 από τις συνολικά 190 παρτίδες.

συμπέρασμα

Η θετική αξιολόγηση της Pfizer από τις κλινικές μελέτες έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα: υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις και αποτυχία όσον αφορά το εγγυημένο αποτέλεσμα.

Αυτό τεκμηριώθηκε μετά την εισαγωγή του εμβολίου Covid.

τελικό σημείο

Εάν η Pfizer είχε μια τηλεοπτική διαφήμιση για αυτό το εμβόλιο κατά του Covid, πιθανότατα θα χρειαζόταν ένας ομιλητής περισσότερες από 80 ώρες για να διαβάσει τις 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες από τις πρώτες 12 εβδομάδες.

War Room / DailyClout: “Pfizer Documents Analysis Reports”, eBook, δείτε εδώ .

Μπορείτε να βρείτε τον ιστότοπο του DailyClout εδώ .

Ανακοίνωση έρευνας από την αστυνομία, τερματισμός λογαριασμών , αποκλεισμός από την ομοσπονδιακή συνέντευξη Τύπου : όποιος κάνει κριτική στη Γερμανία βλέπει τον εαυτό του εκτεθειμένο σε ψυχοτρόμο.

Και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την κοροϊδία των πολεμιστών της κοκκινοπράσινης κουλτούρας.

Θα συνεχίσω πάντως.

Επίσης γιατί νομίζω ότι σου το χρωστάω.

Η υποστήριξή σας είναι ζωτικής σημασίας για να συνεχίσετε!

Είναι επίσης πολύ, πολύ σημαντικό για μένα ηθικά – μου δείχνει ότι δεν είμαι μόνος και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω παρά τον εκφοβισμό!

Σας ευχαριστώ πολύ, πολύ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας, έστω και συμβολική!
Οι δωρεές μέσω πιστωτικής κάρτας, Apple Pay κ.λπ. είναι επί του παρόντος (και πάλι) δυνατές – παρά τον αποκλεισμό του PayPal:μέσω αυτού του συνδέσμου . 

Εναλλακτικά μέσω τραπεζικού εμβάσματος, IBAN: DE30 6805 1207 0000 3701 71 .

 Ρητά ζητάω από όσους έχουν λίγα να κρατήσουν και αυτά που έχουν.

Είμαι πολύ πιο χαρούμενος για τη στήριξη από όλους όσους δεν έχουν πληγωθεί.

Το τρέχον βίντεο μου:

Η “Μεγάλη επαναφορά” – τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτό και γιατί η “μεγάλη μετατροπή” είναι τόσο επικίνδυνη:

https://reitschuster.de/post/verbrechen-gegen-die-menschheit-von-praezedenzlosem-ausmass/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>