«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Η Ειδική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρουσίασε στις 28 Φεβρουαρίου 274 σημεία για την προετοιμασία για την επόμενη “πανδημία”. Σύμφωνα με τους συντάκτες του σχεδίου, η ΕΕ πέρασε το τεστ (για τη δημοκρατία της).

Τα “εμβόλια” έγιναν σε χρόνο ρεκόρ και είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Αλλά για την επόμενη πανδημία, χρειάζεται περισσότερος κεντρικός έλεγχος.

 Το σχέδιο ξεχειλίζει από παραπληροφόρηση και ιστορικό αναθεωρητισμό.

Τον περασμένο δε μήνα, οι νομοθέτες της ειδικής επιτροπής του Κοινοβουλίου για τη COVID-19 πρότειναν να καλέσουν τη φον ντερ Λάιεν να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη μεγαλύτερη σύμβαση εμβολίων της ΕΕ, η οποία υπεγράφη στο αποκορύφωμα της πανδημίας.

Κατά την προετοιμασία αυτής της σύμβασης φέρεται να αντάλλαξε μηνύματα sms με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα.

Ωστόσο, σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων (ΔΠ) -στην οποία συμμετέχουν οι επικεφαλής όλων των πολιτικών ομάδων και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου- οι ηγέτες απέρριψαν το αίτημα για δημόσια ανάκριση.

Αντ’ αυτού αποφάσισαν να ζητήσουν από τη von der Leyen να απαντήσει σε ερωτήσεις κατ’ ιδίαν κάποια στιγμή στο μέλλον

Ένα άλλο μέλος της επιτροπής, ο Cristian Terheș της ομάδας ECR, δήλωσε: “Ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η επιτροπή COVID ήταν για να μάθουμε τι συνέβη και γιατί.

 Λοιπόν, θα πρέπει να έρθει και να απαντήσει στις ερωτήσεις“.

Μια ξεχωριστή πρόταση για την ανάκληση της πρόσβασης των lobbyists της Pfizer στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως απάντηση στην άρνηση του διευθύνοντος συμβούλου της Albert Bourla να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής COVID-19 απορρίφθηκε επίσης από την ΕτΠ την Πέμπτη..

Τελικά, με 274 διαπιστώσεις, το Κοινοβούλιο της ΕΕ “μαθαίνει” από τα τα διδάγματα της Covid19 για να είναι καλύτερα προετοιμασμένο για την επόμενη πανδημία.

Η έκθεση είναι ένα εγχειρίδιο για το πώς να παραχαράσσεται η ιστορία και ποιο πρέπει να είναι (σύμφωνα με αυτούς) το μέλλον της ΕΕ.

Παραποιημένη ιστορία

Το κείμενο δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το θεμελιώδες δικαίωμα του καθενός να αρνηθεί να υποβληθεί σε θεραπεία με ένα ιατρικό προϊόν.

 Ο “ασφαλής και αποτελεσματικός” εμβολιασμός έχει σώσει 250.00 ζωές, αναφέρει το σχέδιο.

Το πιστοποιητικό, με το οποίο οι πολίτες περιορίστηκαν μαζικά, επαινείται, όπως και η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης.

Αυτό που μπορεί επίσης να διαβαστεί ξεκάθαρα: Την επόμενη φορά, τα διάφορα κράτη θα πρέπει να πάψουν να δρουν ανεξέλεγκτα.

Αντ’ αυτού, θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο κεντρική διοίκηση και κατευθυντήριες γραμμές από ψηλά.

Δύο σημεία για να συλλάβουμε τον ιστορικό αναθεωρητισμό που ασκείται εδώ. Στο πρώτο σημείο, η επιτροπή γράφει:

αναγνωρίζει ότι η εξάπλωση της COVID-19 κόστισε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων
στην Ευρώπη και στον κόσμο και προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημίες, και ότι η ΕΕ,
όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την άνευ
προηγουμένου υγειονομική κρίση και τα επακόλουθα κύματα κλυδωνισμών, τα οποία
επηρέασαν τις κοινωνίες και τις οικονομίες παγκοσμίως·

Το σημείο έξι έχει ως εξής:

επισημαίνει ότι, το 2020, ο κόσμος ήταν ανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της
πανδημίας COVID-19, και ότι η Ευρώπη βρέθηκε αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη
κοινωνικοοικονομική κρίση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Σκέφτεται κανείς εδώ πλέον τον Βασιλακόπουλο, την Παγώνη και τους υπόλοιπους τηλε-αστέρες που υποστήριζαν τα ίδια.

Η “πιο δύσκολη κοινωνικοοικονομική κρίση μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο” προκλήθηκε από την πολιτική και τις αυταρχικές εντολές εγκλεισμών της.

Οι συνέπειες αυτών των πολιτικών – οι βλάβες στην υγεία – γίνονται καθημερινά αισθητές.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Christian Terhes είχε ηγηθεί της ομάδας των ευρωβουλευτών που ήταν επικριτικοί ήδη από την αρχή της ιστορίας “Covid”. Μαζί με μια χούφτα συναδέλφους του, προσπάθησε να αγωνιστεί ενάντια στην πίεση για εμβολιασμό και τις υποχρεωτικότητες (και στο Κοινοβούλιο της ΕΕ).

Ο ίδιος κάνει λόγο για τη “μεγαλύτερη συγκάλυψη διαφθοράς στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης” ενόψει του πρώτου προσχεδίου των “πορισμάτων για τη Covid-19”.

Ήταν “προφανές ότι ορισμένες πολιτικές ομάδες στο Κοινοβούλιο ήθελαν να υπερασπιστούν και να καλύψουν την κατάχρηση εξουσίας της Επιτροπής της ΕΕ“.

Η έκθεση δεν ανέφερε, για παράδειγμα, ότι η σύμβαση μεταξύ της Pfizer και της ίδιας της ΕΕ συνεχίζει να αποκρύπτεται από το Κοινοβούλιο ή ότι η von der Leyen δεν δίνει στη δημοσιότητα τα γραπτά μηνύματά της με το αφεντικό της Pfizer.

Η τρίλεπτη ομιλία του Terhes στην Επιτροπή Covid, την οποία αξίζει να παρακολουθήσετε, ανακεφαλαιώνει την έκθεση.

Για παράδειγμα, το σχέδιο αγνοεί το γεγονός ότι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού έχουν τώρα τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας.

Αυτό δεν είναι το μόνο άκρως καίριο ζήτημα που έθεσε ο Ρουμάνος:

Εν μέρει, θα μπορούσε κανείς – αν ήταν επιεικής με τις Βρυξέλλες – να βρει και μερικές σταγόνες αυτοκριτικής.

Η παράγραφος 106 λ.χ αναφέρει: “καλούμε επιτακτικά την Επιτροπή, τα κράτη μέλη και τους παρασκευαστές να γνωστοποιούν καλύτερα τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων και να το πράττουν με συνεπή και συντονισμένο τρόπο, ώστε να αποφεύγονται η επιφυλακτικότητα απέναντι στον εμβολιασμό και η παραπληροφόρηση“.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η προπαγάνδα του “ασφαλούς και αποτελεσματικού” θα προωθούσε τον “σκεπτικισμό και την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια”;

Ή μήπως σημαίνει ότι θα πρέπει να ληφθούν ακόμα περισσότερα περιοριστικά μέτρα κατά της “παραπληροφόρησης”;

Η επόμενη πανδημία θα το δείξει.

Η ξένη παραπληροφόρηση είναι επίφοβη στην ΕΕ- αυτό είναι σαφές.

Η Ευρωπαϊκή “αυτοκρατορία” έχει καταντήσει παρανοϊκή.

Παραμύθια και αναλήθειες

Εξάλλου, ο ΕΜΑ “αναγνωρίζει την ανάγκη να βελτιώσει τη διαφάνεια, την επικοινωνία και τη διαθεσιμότητα πληροφοριών σχετικά με τα εμβόλια και τις διαδικασίες έγκρισης, με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού” σύμφωνα με τη παράγραφο 112.

Ταυτόχρονα, η “κοινή μάχη κατά της παραπληροφόρησης” το καλοκαίρι του 2020 (!) ήταν απολύτως σωστή.

Το καλοκαίρι του 2020, η “θεραπεία” mRNA απείχε ακόμη μήνες από την έγκριση.

Το τι είναι λάθος και τι σωστό θα το καθορίζουν οι Βρυξέλλες.

Και το τι είναι “σωστό” φαίνεται αδιαμφισβήτητα στην έκθεση: τα mRNA παρασκευάσματα συνεχίζουν να εκλαμβάνονται ως “ασφαλή και αποτελεσματικά”.

Υποστηρίζεται μάλιστα ότι 250.000 ζωές έχουν σωθεί από την εκστρατεία εμβολιασμού.

Αυτό βέβαια που δεν αναφέρεται είναι πόσοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν υποστεί ανεπιθύμητες βλάβες, ακόμα και θανατηφόρες, από τα “σωτήρια” αυτά ιατρικά παρασκευάσματα.

Το ψηφιακό “πράσινο” πιστοποιητικό επαινείται στο σύνολό του.

Με οργουελιανή λογική, υποστηρίζεται ότι οι νέες απαιτήσεις μετακίνησης εξασφάλισαν την ” ελεύθερη κυκλοφορία “.

Οι αποκλίνουσες προσεγγίσεις μεταξύ των κρατών μελών όσον αφορά τη χρήση του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID της ΕΕ υπονόμευσαν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εργαλείο. (παρ 134).

Η πανδημία COVID-19 λειτούργησε ως καταλύτης, με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν οι μετασχηματισμοί στην πορεία προς την ψηφιακή και την πράσινη μετάβαση και να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία.

Παρ.3

Αυτή είναι η “αποτίμηση” , η κριτική και η αξιολόγηση που σερβίρουν οι Βρυξέλλες στους πολίτες τους. Καθώς η νέα “πανδημία” ήδη ετοιμάζεται, αυτά που ζήσαμε τα τελευταία 3 χρόνια θα θυμίζουν παιδική χαρά.

Ημερομηνία δημοσίευσης:03.03.2023

“Διδάγματα από τη πανδημία” και Επιτροπή COVI του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Η σκανδαλώδης έκθεση φανερώνει διαφθορά και παραπληροφόρηση

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>