«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μας δουλεύετε, για ποια δικαιοσύνη μας λέτε;;;

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει ταχτεί κατά της ελληνικής κοινωνίας;.

Η δικαιοσύνη βρίσκεται στα 10 μέτρα από τον Ελληνικό λαό.

Ωρύεται και απειλεί η δικαιοσύνη, όποιον την αμφισβητεί/ και δείχνει την κακία της σε κάθε ξυπόλητο και αδύναμο.

Η δικαιοσύνη απώλεσε το πνεύμα της λέξης δικαιοσύνη, ισότητα και ισονομία για τους πολίτες.

Δεν θα κάτσω να περιγράψω τις σκανδαλώδες διαχρονικές αποφάσεις της μέχρι και σήμερα, που ήταν εναντίων των εθνικών θεμάτων και κυρίως κατά της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού/ και υπέρ της  ξένης και ντόπιας ΕΛΙΤ, είναι γνωστές και μπορεί ο καθένας να τις βρει.

Η Ελληνική δικαιοσύνη έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία/ και πρέπει να βρεθεί πολιτική απόφαση που θα την δικάσει.

Όταν η δικαιοσύνη στηρίζεται στο κάθε πολίτικο ξέπλυμα/ και όχι στην Ελληνική κοινωνία, έχει απολέσει την ηθική της υπόσταση.

Εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω, η δικαιοσύνη λέει ότι είναι ανεξάρτητη, ότι λειτουργεί με βάση το σύνταγμα, ότι δεν είναι δογματική και πολιτικά ελεγχόμενη και εκβιαζόμενη, ηθικά και οικονομικά.

Ότι η ιεραρχική αξιολόγηση των μελών της,  είναι άμεμπτη/ και πολλά άλλα;;;;;;;;

Ρωτώ ποιος είναι ο κατάλληλος να κρήνη την δικαιοσύνη, φυσικά ο Λάος, η δικαιοσύνη  λέει τον λαό όχλο, μάζα, παρασυρμένος από τα πάθει και τα πολιτικά μίση.

Θέλει λοιπόν μια δίκαιη αντιμετώπιση της αλήθειας/ και επιβεβαίωση των παραπάνω;;;

Είναι πολύ απλό και που θα αποτυπώνει την ποιότητα και την αλήθεια για την δικαιοσύνη.

 Σε κάθε πόλη ας πάει η ίδια με ένα δημοσιογράφο της αρεσκείας της/ και μια επιτροπή Πολιτών με κλήρωση, μόνο για την επιβεβαίωση των ερωτημάτων/ και ας κάνει την ακόλουθη ερώτηση;;;

Παρακαλώ θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για την δικαιοσύνη στην Ελλάδα;;;

Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι το 95% θα πουν αυθόρμητα χωρίς σκέψη καν, ( για ποια δικαιοσύνη, υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μας δουλεύετε).

Αν η δικαιοσύνη δεν έχει την στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας, για ποιο λόγο υπάρχει;;;;;;;;;;;

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αυτοκαταστράφηκε, αυτοδιαλύεσαι, αυτοκαταργείται, αυτολοιδορείται/ και για όλα αυτά δεν φταίνε αυτοί, αλλά η κοινωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για την υπάρχων δικαιοσύνη  που λειτουργεί έξω από το υπάρχων κουτσουρεμένο σύνταγμα.

Δικαιοσύνη με βάση το δίκαιο, τους νόμους και την ηθική έχει πεθάνει στην Ελλάδα.

 Με δυο μέτρα και σταθμά, με έτη φωτός εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ τους, τίθεται το ερώτημα;;;

Το αυγό έκανε την κότα, η κότα το αυγό;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα

Αν αυτό αληθεύει… Ποια η διαφορά των εισαγγελέων από τους μαυραγορίτες της Κατοχής;;;;;;; το ανάρτησε ο παρακάτω σύνδεσμος

anazitiseiX
@FKbXDaCt2HDL3sp

Τι ζούμε ρε μαλάκες? μια σκούπα να τους καθαρίσει όλους!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Στην Ελλάδα έχει καλύτερη τύχη o μαφιόζος ,O δολοφόνος και o παιδοβιαστής από αυτόν που εχει πάρει ένα δάνειο από τράπεζα και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει."

Να ρωτήσω κάτι;

Πόσους εκφράζει το μήνυμα του προς τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο οποίος τον κάλεσε να βρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων; Σηκώστε χέρια.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>