«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό το θέμα με νευρίασε, έχει μια πληροφορία, άκρως σοβαρή για τους ανθρώπους που πεθαίνουν από καρκίνο!!!!

(Τον Αύγουστο του 2015, ο Κάρτερ είχε αφαιρέσει μια μικρή καρκινική μάζα από το συκώτι του. 

Το επόμενο έτος, ανακοίνωσε ότι δεν χρειαζόταν περαιτέρω θεραπεία, καθώς ένα πειραματικό φάρμακο είχε εξαλείψει κάθε σημάδι καρκίνου!!!!!!!!)

Και ερωτώ;

Αυτό το πειραματικό φάρμακο έχει δοθεί στον κόσμο;;;

Έχει εγκριθεί επίσημα από τον πούστη τον ΠΟΥ;;;;

Οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε αυτήν την θεραπεία;;;

Ή είναι μόνο για τους Ελίτ δολοφόνους ηγέτες;;;;;

Όσοι πάσχουν ας το ερευνήσουν, εγώ από την μεριά μου, θα το ψάξω όσο μπορώ και ότι βρω θα το ανεβάσω εδώ.

Είμαι συγκλονισμένος, κατά λάθος έπεσε στην αντίληψή μου!

Είμαι σίγουρος ότι τους ξέφυγε, λέγοντας ένα γεγονός, δεν λένε ότι από πληροφορίες μάθαμε για ένα πιθανών φάρμακο;

Μιλούν για τετελεσμένο γεγονός  100%!

Η άποψή μου είναι ανατριχιαστική, ότι το δόγμα, ότι άμα θα δώσουμε το φάρμακο για τον καρκίνο, οι γιατροί θα μείνουν άνεργοι, οι φάρμακο βιομηχανίες θα κλείσουν/ και κουμπώνει με την ομολογία των παγκόσμιων δολοφόνων, που διακηρύσσουν, ότι πρέπει να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, κατά τρια πέμπτα;;;;

Προσωπικά είμαι πολύ νευριασμένος, διότι είμαι χτυπημένος πολύ από τον καρκίνο.

Έχασα μάνα, πατέρα και θείους από την καταραμένη αρρώστια/ και κάποιοι αλήτες θεραπεύτηκαν;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ βρίσκεται υπό φροντίδα στο σπίτι

Ο Κάρτερ, 98 ετών, είχε μια σειρά από νοσηλεία πριν μετακομίσει στον ξενώνα, λέει η φιλανθρωπική του οργάνωση

Το Associated Press · Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουαρίου 2023

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ αντιδρά καθώς η σύζυγός του, Ρόζαλιν, μιλάει κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τον εορτασμό της 75ης επετείου του γάμου τους στις 10 Ιουλίου 2021, στο Πλέινς, Γκά. νοσηλεία στο νοσοκομείο. (John Bazemore/The Associated Press)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ μπήκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα στο Πλέινς της Γαλλικής Δημοκρατίας, επιβεβαιώθηκε το Σάββατο σε δήλωση του Κέντρου Κάρτερ. Στα 98 του χρόνια, είναι ο μακροβιότερος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά από μια σειρά σύντομων νοσοκομείων, ανέφερε η δήλωση, ο Κάρτερ «αποφάσισε να περάσει τον υπόλοιπο χρόνο του στο σπίτι με την οικογένειά του και να λάβει φροντίδα σε ξενώνα αντί για πρόσθετη ιατρική παρέμβαση».

Η δήλωση ανέφερε ότι ο 39ος πρόεδρος έχει την πλήρη υποστήριξη της ιατρικής ομάδας και της οικογένειάς του, η οποία «ζητάει ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή και είναι ευγνώμων για την ανησυχία που δείχνουν οι πολλοί θαυμαστές του».

Ο Κάρτερ ήταν ένας ελάχιστα γνωστός κυβερνήτης της Τζόρτζια όταν ξεκίνησε την υποψηφιότητά του για την προεδρία ενόψει των εκλογών του 1976. Η έκπληξη του στα κοινοτικά σώματα της Αϊόβα καθιέρωσε τη μικρή, μεσοδυτική πολιτεία ως επίκεντρο της προεδρικής πολιτικής.

Συνέχισε να νικάει τον τότε πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ το 1976, εκμεταλλευόμενος ως αουτσάιντερ της Ουάσιγκτον στον απόηχο του πολέμου του Βιετνάμ και του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ που έδιωξε τον Ρίτσαρντ Νίξον από την εξουσία το 1974.

Ο Κάρτερ, ένας Δημοκρατικός, υπηρέτησε μια και μοναδική, ταραχώδη θητεία και ηττήθηκε από τον Ρεπουμπλικανό Ρόναλντ Ρίγκαν το 1980 – μια τεράστια απώλεια που τελικά άνοιξε το δρόμο για την παγκόσμια υπεράσπισή του για δεκαετίες μέσω του Κέντρου Κάρτερ.

Ο πρώην πρόεδρος και η σύζυγός του, Ρόζαλιν, 95 ετών, άνοιξαν το κέντρο το 1982. Η δουλειά του εκεί κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης το 2002. Ο Τζέισον Κάρτερ, εγγονός του ζευγαριού που τώρα προεδρεύει του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Κάρτερ, είπε το Σάββατο σε ένα tweet ότι “Είδα και τους δύο παππούδες μου χθες. Είναι ήσυχοι και – όπως πάντα – το σπίτι τους είναι γεμάτο αγάπη.”

Ο Carter λαμβάνει ερωτήσεις από τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Carter Center στην Ατλάντα στις 20 Αυγούστου 2015. Το Carter Center σηματοδότησε πρόσφατα 40 χρόνια προώθησης της δημοκρατίας και της επίλυσης συγκρούσεων, της παρακολούθησης των εκλογών και της προώθησης της δημόσιας υγείας στον αναπτυσσόμενο κόσμο. (John Amis/Reuters)

Τον Αύγουστο του 2015, ο Κάρτερ είχε αφαιρέσει μια μικρή καρκινική μάζα από το συκώτι του. Το επόμενο έτος, ανακοίνωσε ότι δεν χρειαζόταν περαιτέρω θεραπεία, καθώς ένα πειραματικό φάρμακο είχε εξαλείψει κάθε σημάδι καρκίνου.

Ο Κάρτερ γιόρτασε τα πιο πρόσφατα γενέθλιά του τον Οκτώβριο με την οικογένεια και τους φίλους του στο Πλέινς, τη μικροσκοπική πόλη της Τζόρτζια όπου γεννήθηκαν μαζί με τη Ρόζαλιν στα χρόνια μεταξύ του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και της Μεγάλης Ύφεσης.

Το Carter Center πέρυσι συμπλήρωσε 40 χρόνια προώθησης της δημοκρατίας και της επίλυσης συγκρούσεων, της παρακολούθησης των εκλογών και της προώθησης της δημόσιας υγείας στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

https://www.cbc.ca/news/world/jimmy-carter-hospice-care-1.6753516?cmp=rss

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>