«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα όνειρα του Klaus Schwab για τη «Μεγάλη Επαναφορά» παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα

Collage R24 – Bild K. Schwab via Foundations World Economic Forum, CC BY 2.0 , μέσω Wikimedia Commons; Buch-Cover “Covid-19: The Great Reset” μέσω Amazon.com. SDG Wheel μέσω των Ηνωμένων Εθνών

Μέχρι τώρα, πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: «Καλώς ήρθατε στο 2030: Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη». 

Μια αυτοαποκαλούμενη ελίτ πολυδισεκατομμυριούχων και οι λάτρεις τους θέλουν πρώτα να φτωχοποιήσουν και να φτωχοποιήσουν τους ανθρώπους και μετά να τους «παραχωρήσουν» επιλεκτικά ό,τι είναι δικό τους εκ γενετής. 

Αυτά τα σχέδια του WEF παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και ως εκ τούτου είναι αντισυνταγματικά.

Τι χρειάζεται πραγματικά για να στοχοποιηθείτε από το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος;

Τι χρειάζεται για τη διερεύνηση και την έναρξη της διαδικασίας;

Σε καιρούς σαν κι αυτούς, αρκεί να μην συμφωνείς με την κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα, οι εχθροί του συντάγματος είναι αρκετά διαφορετικές ομάδες ανθρώπων – και φαίνεται να είναι σύμμαχοι με τις κυβερνήσεις.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει να καταργήσει την ιδιωτική ιδιοκτησία (βλ. επίσης Κικέρων: Ευτυχισμένος Χωρίς Περιουσία ) – και αυτό ήδη την επόμενη δεκαετία.

Ωστόσο, αυτά τα σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τη σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία έχει συνταγματικό καθεστώς στην Αυστρία – στη Γερμανία αντικατοπτρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Βασικό Νόμο .

Το άρθρο 17 της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Παγκόσμια Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) ορίζει την εγγύηση ιδιοκτησίας:

1. «Κάθε άνθρωπος, μόνος ή σε κοινότητα με άλλους, έχει δικαίωμα στην ιδιοκτησία».

2. «Κανείς δεν στερείται αυθαίρετα την περιουσία του».
(Το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είχε ήδη κατοχυρωθεί στη Γαλλική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη του 1789 ως «απαράβατο και ιερό δικαίωμα».)

Humanrights.ch

Ισχύει και η απαγόρευση της δουλείας στο άρθρο 4.

Επειδή ένα άτομο που δεν κατέχει τίποτα εξαρτάται από άλλους και επομένως δεν είναι ελεύθερο.

«Κανείς δεν πρέπει να κρατηθεί σε σκλαβιά ή υποτέλεια.

Η δουλεία και το δουλεμπόριο απαγορεύονται σε κάθε μορφή».

Humanrights.ch

Εξίσου κατάλληλο είναι το άρθρο 12, η ​​προστασία της σφαίρας της ελευθερίας του ατόμου.

«Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται αυθαίρετη επέμβαση στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, το σπίτι ή την αλληλογραφία του, ούτε επιθέσεις στην τιμή και το επάγγελμά του.

Καθένας έχει δικαίωμα σε νομική προστασία από τέτοιες παρεμβάσεις ή επιθέσεις».

Humanrights.ch

Ειδικότερα το άρθρο 12 έχει ήδη μαλακώσει μαζικά, γιατί ο εθισμός του κράτους στην επιτήρηση δεν γνωρίζει πλέον όρια, όπως και η τρέλα των ερευνών κατ’ οίκον με σκοπό τον εκφοβισμό και την εκπαίδευση των αντιπάλων του καθεστώτος.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τις εξηγήσεις, αυτή η παράγραφος περιλαμβάνει και την ακεραιότητα (η οποία αποκλείει, για παράδειγμα, ιατρική περίθαλψη ενάντια στη θέληση του ενδιαφερόμενου) .

Τα σχέδια του WEF έρχονται επίσης σε αντίθεση με το άρθρο 19: ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης, άρθρο 20: ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι.

Ζούμε σε μια εποχή στην οποία η λογοκρισία και οι τεράστιοι περιορισμοί στην ελευθερία του συνέρχεσθαι συζητούνται ανοιχτά.

Αυτό ενθαρρύνεται κυρίως από τους πολυδισεκατομμυριούχους που αυτοαποκαλούνται φιλάνθρωποι.

 Απαιτούν παγκόσμια λογοκρισία για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους – και ήδη το προωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα. 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ηγείται αυτών των προσπαθειών.

Στην Ευρώπη, συνήθως ισχύει και η ΕΣΔΑ, η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα .

Αυτό προσδιορίζει τα γενικά ανθρώπινα δικαιώματα και εξηγεί τις διαστάσεις των επιμέρους σημείων με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκεί, επίσης, είναι σαφές ότι τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τα σχέδια της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ παραβιάζουν αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα με πολλούς τρόπους.

Τι πρέπει λοιπόν να συμβεί ώστε το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος να διώξει νομικά οργανώσεις όπως το WEF, όλα τα μέλη και τους συμπαθούντες και να σταματήσει τις σαφώς αντισυνταγματικές δραστηριότητες;

 Και ως τελευταία σημείωση, θα πρέπει να φαίνεται πολύ περίεργο όταν μια ποτέ δημοκρατικά εκλεγμένη «ελίτ» φτάνει με ιδιωτικά τζετ σε έναν πολυτελή χώρο για να συζητήσει πίσω από κλειστές πόρτες πώς να καταργήσει την ιδιωτική ιδιοκτησία (άλλων) σε όλο τον κόσμο. 

Αυτό θα πρέπει επίσης να ανοίξει τα μάτια και των τελευταίων αμφισβητούμενων.

Klaus Schwabs Träume vom “Great Reset” sind menschenrechtswidrig

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>