«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος θα ζητήσει εξηγήσεις, γιατί εκαναν την Καλαμάτα-Ελλάδα πρώτο στόχο της Ρωσίας;;;;;

Τρεις πανεπιστημιουπόλεις εκπαίδευσης - στην Ελλάδα, την Ουγγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία - προστέθηκαν στο Πρόγραμμα Υψηλής Ορατότητας του NATO Flight Training Europe (NFTE).  Το 120 Flying Training Wing στην Καλαμάτα, η αεροπορική βάση Kesckemét και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων κοντά στα Σκόπια έχουν ενταχθεί σε εγκαταστάσεις στην Τσεχική Δημοκρατία και την Ιταλία στον κατάλογο των επίσημων πανεπιστημιουπόλεων εκπαίδευσης για Συμμαχικούς στρατιωτικούς πιλότους.

Είδατε κανένα από τα 300+1 εγκάθετα κόμματα και ηγεσίες στην Βουλή να έχουν την προδοτική και επικίνδυνη επαίσχυντη παρακάτω συμφωνία με το ΝΑΤΟ;;;;

Αυτές οι Συμφωνίες έπρεπε να έρχονται στην βουλή για έγκριση με πάνω από 180 βουλευτές, το είδατε πουθενά να το αναφέρουν τα πουλημένα ΜΜΕ και τα προδοτικά κόμματα;;;

Έτσι απλά η πουλημένη κυβέρνηση μας έκανε με το έτσι θέλω, πρώτο στόχο της Ρωσίας!

Το NATO Flight Training Europe λαμβάνει τρεις νέες πανεπιστημιουπόλεις εκπαίδευσης

Τελευταία ενημέρωση: 31 Ιαν. 2023

Τρεις πανεπιστημιουπόλεις εκπαίδευσης – στην Ελλάδα, την Ουγγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία – προστέθηκαν στο Πρόγραμμα Υψηλής Ορατότητας του NATO Flight Training Europe (NFTE). 

Το 120 Flying Training Wing στην Καλαμάτα, η αεροπορική βάση Kecskemét και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων κοντά στα Σκόπια έχουν ενταχθεί σε εγκαταστάσεις στην Τσεχία και την Ιταλία στον κατάλογο των επίσημων πανεπιστημιουπόλεων εκπαίδευσης για Συμμαχικούς στρατιωτικούς πιλότους.

Αυτή η σημαντική επέκταση της εκπαιδευτικής βάσης του NFTE επιτεύχθηκε χάρη στην Τσεχία, η οποία ηγείται του έργου από την έναρξή του το 2020.

Είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη μακροπρόθεσμη φιλοδοξία του NFTE να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική εκπαίδευσης πληρωμάτων αεροσκαφών στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου ενός δικτύου των πανεπιστημιουπόλεων κατάρτισης. 

Τελικά, το NFTE θα παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης και χωρητικότητα για όλο το φάσμα των απαιτήσεων εκπαίδευσης πληρώματος αεροσκαφών των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων πιλότων γρήγορου τζετ, σταθερής πτέρυγας, ελικοπτέρων και drones. Με την τελευταία προσθήκη πανεπιστημιουπόλεων, το NFTE προσφέρει ήδη εκπαίδευση για πιλότους γρήγορου τζετ και ελικοπτέρων.

«Στο τρέχον δυναμικό και απρόβλεπτο περιβάλλον ασφαλείας, χρειαζόμαστε ικανά, έτοιμα πληρώματα πτήσης που μπορούν να συμβάλουν στην ικανότητα του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί τους Συμμάχους του σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μιρτσέα Γκεοάνα. 

«Αυτή η πολυεθνική πρωτοβουλία θα επιτρέψει την προσαρμόσιμη εκπαίδευση πιλότων στα υψηλότερα πρότυπα, σε όλη την Ευρώπη. 

Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι στρατιωτικοί μας πιλότοι είναι καλά εκπαιδευμένοι σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. ότι είναι πιο διαλειτουργικά και ότι η εκπαίδευσή τους είναι πιο οικονομική για τα έθνη τους», πρόσθεσε ο κ. Geoană.

Η απόφαση για τον ορισμό των τριών πρόσθετων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων ελήφθη από τους δέκα Συμμάχους που συμμετέχουν στο έργο NFTE: Βέλγιο, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Ισπανία και Τουρκία.

Στο μέλλον, το έργο του NATO Flight Training Europe θα συνεχίσει την ταχεία επέκτασή του. 

Περισσότεροι Σύμμαχοι αναμένεται να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία και θα προστεθούν επιπλέον, πιο ποικίλες πανεπιστημιουπόλεις εκπαίδευσης. 

Η εκπαίδευση θα ξεκινήσει το 2023 για την πρώτη ομάδα πιλότων φοιτητών που θα επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που θα προσφέρει το NFTE.

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_211301.htm?fbclid=IwAR0ahGW6iNhS3u5_EJTyKX3VYb3hbeG-ve3ObYaYR2YHBVzng0ZsFcE-hzw

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>