«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

όταν ο Σύριζα υπέγραψε για τις Πρεσπες ήταν προδοσία, όταν την υπόγραψε η δεξιά, ήταν πατριωτική κίνηση!

Η ΝΔ αρέσκεται να κρίνει τους άλλους ως προδότες και πατριδοκάπηλους, ως εθνομηδενιστές και επικίνδυνους για τα εθνικά θέματα!

Είναι το κόμμα που απαγορεύονται οι καθρέφτες στα αξεσουάρ τους, διότι δεν θέλουν να βλέπουν την μαυρίλα τους, για αυτά που λένε και κάνουν!

Όμως παρά το ότι είναι κόμμα που διακηρύσσει μονοπωλιακά την εθνικοφροσύνη, έκανε σημαία της τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ!

Χρόνια κατηγορεί την πολιτική του Σύριζα για τους μετανάστες και καλά έκανε, λέγοντας ότι ο Σύριζα έκανε τούτο και εκείνο/και είναι υπεύθυνος για το δημογραφικό πρόβλημα/ και όταν ήρθε στην εξουσία, όχι μόνο έκανε χειρότερα, αλλά με δήλωσή του αρχηγού τους Μητσοτάκη, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα την προστασία των μεταναστών και μετά τους αυτόχθονες Έλληνες, που τον εξέλεξαν, λέγοντας ότι απεχθάνεται τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ/ και θα τον πολεμήσει!!!!

Για να δούμε τι σημαίνει η λέξη «νατιβισμός» και η απέχθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ό,τι θυμίζει νατιβισμό σχολιάστηκαν στη στήλη «Περί Πωλητικής» της 24ης Μαΐου 2019.

Εκεί αναφέρονταν τα ακόλουθα: «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του στο Global Forum στο Ισραήλ (στις 11 Ιουνίου 2018) ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Οι αυταρχικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο.

Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε”.

Από τα λόγια του προέδρου της Ν.Δ. ίσως να μην είναι γνωστός σε ορισμένους ο όρος νατιβισμός.

Στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα.

Στο εξωτερικό, όμως, έχει γίνει “καραμέλα”.

Ας δούμε πώς ορίζει τον νατιβισμό το λεξικό Μπαμπινιώτη (Β΄ έκδοση, σελ. 1.165): “Νατιβισμός (ο) [χωρ. πληθ.] 1. ΚΟΙΝΩΝΙΟΛ. τάση ή κίνημα που αναπτύσσεται στο εσωτερικό των κοινωνιών και αποσκοπεί στη διατήρηση ή στην αναζωογόνηση και εκ νέου καθιέρωση αυτοχθόνων πολιτιστικών συνθηκών, ηθών, εθίμων κ.λπ. ως αντίδραση στην ξενική πολιτιστική διείσδυση, 2. (ειδικότ.) η πολιτική και η πρακτική που προστατεύει τα συμφέροντα των αυτοχθόνων κατοίκων μιας χώρας και γενικότερα ευνοεί με κάθε τρόπο τους γηγενείς πληθυσμούς εις βάρος των μεταναστών”».

Εκτός των άλλων, στο προαναφερθέν άρθρο διατυπώνονταν και οι ακόλουθες απορίες: «Γιατί ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία ο νατιβισμός;

Είναι κακό στην πατρίδα μας οι πολίτες να θέλουν να συμβάλλουν στη διατήρηση ή στην αναζωογόνηση και εκ νέου καθιέρωση ελληνικών πολιτιστικών συνθηκών, ηθών και εθίμων;

Είναι κακό να προηγείται το συμφέρον του ελληνικού λαού από εκείνο των ισλαμιστών εποίκων;

Κι αν συγκρουστούν τα συμφέροντα των αυτοχθόνων Ελλήνων με εκείνα των ισλαμιστών, που θα επιδιώξουν, όπως διατάσσει το Κοράνι, να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο, η Νέα Δημοκρατία τίνος το μέρος θα πάρει, αφού την ενοχλούν οι… νατιβιστές;»

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα, πλέον, τις γνωρίζουμε όλοι, ειδικά μετά την πιστή εφαρμογή από την κυβέρνηση της Ν.Δ. της «ιστορικής» Συμφωνίας των Πρεσπών.

Που ήταν προδοτική…. Αλλά;;;;;;;;; Ήταν μια πολιτική της δεξιάς μαφίας με τους Μακεδονομάχους σε κονσέρβα παραγγελίας Αμερικής.

Πίσω από τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ του Μητσοτάκη και της δεξιάς παράταξης, είναι πολύ βαθύτερα αιτία από δεκαετίες πριν.

Ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ έγινε και επίσημα εργαλείο της δεξιάς μαφιόζικης φατρίας/ και διώκουμε τον Κασιδιάρη και την Χρυσή αυγή, που είναι δικό τους παρακλάδι διαφυγής και πολιτικών ελιγμών κατά το δοκούν όπως και ο Βελόπουλος!!!

Οι γαιοκτήμονες που είναι το 95% φασισταριά του κερατα, πίεζαν να έρχονται ανεξέλικτοι μετανάστες δούλοι, να κάνουν την δουλειά τους με μαύρα μεροκάματα και μετά να τους πέταγαν στο δρόμο να τους προστατέψει ο φιλεύσπλαχνος λαός!!!!

Περί αυτού έχω προσωπική εμπορεία και μάχες 40 χρόνων.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ο Politico “τσακίζει” τον Μητσοτάκη!

4/02/2023

Ένα «πορτρέτο» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αρέσει στο ίδιο, αλλά λέει την αλήθεια πέρα για πέρα «ζωγράφισε» το Politico.

Σε αυτό γίνεται λόγος για μέρος της «κληρονομιάς» που «κουβαλά» ο πρωθυπουργός και περιλαμβάνει πολλά όπως παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, “στραγγαλισμός” του Τύπου, σκάνδαλα παρακολουθήσεων, τη κριτική στη Ρωσία και την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία.

Το Politico στέκεται ιδιαίτερα στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Καταλήγοντας, το σύντομο άρθρο τονίζει ότι ο Μητσοτάκης έχει όλο και πιο δεξιό προσανατολισμό ενώ ειρωνικά υπάρχει ακόμα μια αναφορά στο κράτος δικαίου που δεν είναι η Ελλάδα.

Ολόκληρο το κείμενο του Politico:

«Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, “στραγγαλισμός” του Τύπου, σκάνδαλα παρακολουθήσεων.

Αυτά φαίνεται να είναι μέρος της κληρονομιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, του κεντροδεξιού γιου ενός πρώην πρωθυπουργού, που μορφώθηκε στο Χάρβαρντ, ο οποίος πλασάρει τον εαυτό του ως μετριοπαθή και αουτσάιντερ παρά την καταγωγή του.

Η Ουάσιγκτον τον λατρεύει.

Η Ελλάδα ξοδεύει περισσότερα για την άμυνα σε σχέση με το ΑΕΠ από ό,τι ακόμη και οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες.

 Ο Μητσοτάκης, 54 ετών, ασκεί κριτική στη Μόσχα και έχει στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία για να βοηθήσει την πολεμική της προσπάθεια. Έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που μίλησε σε κοινή σύνοδο του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Όσον αφορά στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ωστόσο, οι Βρυξέλλες δεν κατάφεραν να τον αναγκάσουν να σταματήσει αυτό που σύμφωνα με τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι η παράνομη απώθηση μεταναστών πίσω στα διεθνή ύδατα.

 Αντίθετα, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επαίνεσε την Ελλάδα για τις προσπάθειές της να επιβάλει τα σύνορά της, αποκαλώντας την «ασπίδα» της Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ, οι επιδόσεις της κυβέρνησης για την ελευθερία του Τύπου συνεχίζουν να πέφτουν κατακόρυφα και η ετήσια έκθεση της ΕΕ για το κράτος δικαίου απηχούσε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από διάφορες ομάδες για τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την αύξηση της βίας κατά των δημοσιογράφων και την επιλεκτική χρηματοδότηση των μέσων ενημέρωσης από το κράτος.

Με το βλέμμα του στραμμένο στις εκλογές του επόμενου έτους, ο Μητσοτάκης επιθυμεί να απομακρυνθεί από τις κατηγορίες ότι η κυβέρνησή του κατασκόπευε παράνομα πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους που τον επέκριναν, τις οποίες έχει επανειλημμένα αρνηθεί.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων δεν έβλαψε πολύ τον Μητσοτάκη και το κόμμα του η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να έχει ένα υγιές προβάδισμα έναντι όλων των άλλων. Με τον συνασπισμό δεξιάς-αριστεράς να μοιάζει απίθανος, οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα μπορούσε να κινηθεί περαιτέρω προς τα δεξιά.

Να περιμένετε να ακουστούν ακόμα πιο δυνατές οι φωνές που μιλούν για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα».

https://www.olympia.gr/1528499/politiki/to-politico-quot-tsakizei-quot-ton-mitsotaki/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>