«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά που δεν σου λένε τα πουλημένα Ελληνικά ΜΜΕ, μόνο στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Αποκαλύφθηκε: Μυστική στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ στη Βρετανική Κύπρο

Διαβάστε τι λένε;;;;; Οι ανθέλληνες…Βρετανική Κύπρο…Την Κύπρο ως Βρετανική???????????

Το Ακρωτήρι και η Δεκέλεια , επίσημα οι Περιοχές Κυρίαρχων Βάσεων του Ακρωτηρίου και της Δεκέλειας [2] ( SBA ), [a] είναι Βρετανική Υπερπόντια Επικράτεια στο νησί της Κύπρου.

Οι περιοχές, που περιλαμβάνουν βρετανικές στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις, καθώς και άλλα εδάφη, διατηρήθηκαν από τους Βρετανούς βάσει της συνθήκης ανεξαρτησίας του 1960, που υπογράφηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Τουρκία και εκπροσώπους της ελληνοκυπριακής κοινότητας, η οποία παραχώρησε ανεξαρτησία στην (τότε) αποικία του Στέμματος της Κύπρου. (Βικιπαίδεια)

 

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει μια βάση σε βρετανικό έδαφος στην Κύπρο για σχεδόν μισό αιώνα, αλλά το μέγεθός της κρατείται μυστικό από το κοινό και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Αποχαρακτηρισμένο τώρα αποκαλύπτει την αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στο νησί της Μεσογείου.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ επέκτεινε την ανάπτυξή της στη βάση της RAF στην Κύπρο σε 129 αεροπόρους

Νέα εγκατάσταση 147 δωματίων κατασκευάζεται από τον αμερικανικό στρατό σε 1,5 στρέμματα βρετανικής για να στεγάσει το προσωπικό του με κόστος 27 εκατομμύρια δολάρια

Η αμερικανική κατασκοπευτική δύναμη, 1η Μοίρα Αναγνώρισης Εκστρατείας, έχει αναπτυχθεί μόνιμα στη βρετανική βάση 

Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αρνήθηκε να αποκαλύψει τον αριθμό του αμερικανικού βρετανικού στρατιωτικού προσωπικού στο εδαφικό έδαφος—ή εάν οι αμερικανικές αποστολές βομβαρδισμών εκτελούνται από αυτό

Το Πεντάγωνο ισχυρίζεται ότι έχει μόνο έναν αεροπόρο στην Κύπρο—και αγνοεί το αίτημα των Declassified για διευκρίνιση

Άκρως απόρρητο έγγραφο της GCHQ σημειώνει: «Η Κύπρος φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ»

Κύπριος που εργάζεται στην περιοχή βάσης του Ηνωμένου Βασιλείου λέει στο Declassified : «Υπάρχει μεγάλη παρουσία των ΗΠΑ, δεν ξέρω πώς λειτουργεί αυτό ή γιατί»

Ο αμερικανικός στρατός σχεδιάζει να αναπτύξει τουλάχιστον 129 αεροπόρους στο βρετανικό έτος στην Κύπρο μέχρι το επόμενο, όπως αποκαλύπτει το Declassified .

Ο αριθμός των αμερικανικών στρατευμάτων στις αποκαλούμενες Περιοχές Κυριαρχών Βάσεων (SBAs) του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες αποτελούν το 3% της χερσαίας μάζας της Κύπρου, ήταν εδώ και καιρός μυστικός.

«Δεν προτείνουμε να δημοσιοποιήσουμε τον αριθμό του προσωπικού των ΗΠΑ που συμμετέχει σε τρέχουσες ή μελλοντικές επιχειρησιακές δραστηριότητες [στη Βρετανική Κύπρο]», είπε πρόσφατα το Υπουργείο Άμυνας (ΥΠ) στο κοινοβούλιο .

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD), εν τω μεταξύ, ισχυρίζεται ότι έχει μόνο 14 προσωπικό που έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των εννέα πεζοναυτών και μόνο ενός αεροπόρου.

Το τμήμα δεν απάντησε στο αίτημα του Αποχαρακτηρισμένο για περισσότερες πληροφορίες και σχόλια.

Ωστόσο, η Declassified είδε ένα έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF) με λεπτομέρειες ενός κατασκευαστικού έργου στη RAF Ακρωτήρι, την « εξαιρετικά πολυσύχναστη » αεροπορική βάση του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο από την οποία πραγματοποιεί βομβαρδιστικές εξόδους σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Το έγγραφο, που συντάχθηκε τον Μάρτιο του 2019, σημειώνει ότι τότε 87 Αμερικανοί αεροπόροι αναπτύχθηκαν στη RAF Ακρωτήρι το 2018, συμπεριλαμβανομένων 12 αξιωματικών.

Όμως οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να αυξήσουν τα επίπεδα του προσωπικού τους κατά 48% τα επόμενα έξι χρόνια.

Μέχρι το 2024, το σχέδιο των ΗΠΑ ήταν να έχουν αναπτυχθεί 129 αεροπόροι στη βάση, 15 από τους οποίους αξιωματικοί.

Ο πραγματικός αριθμός για το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ με βάση τη Βρετανική Κύπρο είναι πιθανό να είναι υψηλότερος.

Υπάρχουν πολλές άλλες φρουρές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στα δύο βρετανικά SBA – γνωστά ως Δεκέλεια στα ανατολικά του νησιού και Ακρωτήρι στα δυτικά – και στις λεγόμενες «διατηρημένες τοποθεσίες» του Ηνωμένου Βασιλείου στην ίδια την Κύπρο. Αυτά πιθανότατα φιλοξενούν κάποιο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ.

Revealed: U.S Secret Military Deployment on British Cyprus

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>