«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΟΥ συνιστά προετοιμασία για επικείμενο πυρηνικό πόλεμο

Symbolbild Atombombe μέσω freepik / paopano 29 Ιανουαρίου 2023

Διεισδυμένος από τον Μπιλ Γκέιτς και την Κίνα, ο ΠΟΥ, ένας από τους κύριους μοχλούς της υποτιθέμενης πανδημίας και της επακόλουθης εκστρατείας εμβολιασμού, εργάζεται επί του παρόντος ως η αποφασιστική αρχή για όλες τις χώρες μέλη σε θέματα υγείας.

Αυτό ακολούθησε τη δήλωση του αρχηγού Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέφανο Σανίνο ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ και τη Δύση.

Δεν ήταν μόνο το προφανές της υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Annalena Baerbock, που λειτουργούσε διανοητικά σε στενά κανάλια, που μίλησε δημόσια για το γεγονός ότι η Γερμανία βρισκόταν σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο Stefano Sannino, Γενικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης της ΕΕ, επανέλαβε αυτή τη δήλωση και πήγε καλύτερα:

Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε «πόλεμο εναντίον του ΝΑΤΟ και της Δύσης», δήλωσε χθες ο επικεφαλής Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ο Καναδάς έγινε η 12η χώρα που έστειλε τανκς στην Ουκρανία.

Η Daily Mail αναφέρει τον Stefano Sannino

Κατά τη διάρκεια αυτού , ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε ότι οι χώρες του κόσμου θα πρέπει να αποθηκεύουν φάρμακα κατά της ασθένειας της ραδιενέργειας σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου. 

Η υπηρεσία υγείας των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε τον κατάλογο των φαρμάκων που οι υπηρεσίες υγείας θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους σε «ακτινολογικές και πυρηνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ λαμβάνουν υπόψη σενάρια όπως «ραδιολογικές ή πυρηνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε πυρηνικούς σταθμούς» και «σκόπιμη χρήση ραδιενεργών υλικών με κακόβουλη πρόθεση», ανέφερε η Telegraph.

Η κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία έρχεται αφότου οι ΗΠΑ και η υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ δυτική Ουκρανία απαγόρευσαν de facto τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

 Εκεί ο Πρόεδρος Zelenskyj, ο οποίος έχει τοποθετηθεί ως κυβερνήτης της Δύσης, ενεργεί επίσης ως διαρκής ταραχοποιός.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι ΗΠΑ θα στοχεύουν σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο – συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πυρηνικών όπλων – κατά της Ρωσίας, εφόσον διεξάγεται στην Ευρώπη και μόνο οι ευρωπαϊκές χώρες θα υποφέρουν.

Μόνο στην Ουγγαρία οι άνθρωποι είναι ακόμα αμέτοχοι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Ουγγαρία άφησε να εννοηθεί ότι οι δυτικές χώρες έχουν «παρασυρθεί» προς ενεργούς συμμετέχοντες στη σύγκρουση.

 Ο Πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος δέχεται συνεχείς επιθέσεις από την ΕΕ για τις φιλο-ρωσικές του πολιτικές, είπε ότι η Δύση θα πρέπει «να έχει κατάπαυση του πυρός και ειρηνευτικές συνομιλίες» αντί να εξοπλίζει την Ουκρανία.

Ξεκίνησε με τους Γερμανούς να δηλώσουν ότι ήταν έτοιμοι να στείλουν τον Χελμς, αλλά δεν θα έστελναν θανατηφόρα βοήθεια καθώς αντιπροσώπευε συμμετοχή στη σύγκρουση. Τώρα είμαστε στα κύρια άρματα μάχης και γίνονται συζητήσεις για αεροπλάνα.

Βίκτορ Όρμπαν, σύμφωνα με την Dailymail.

Μέχρι σήμερα, η Ουγγαρία αρνείται να στείλει όπλα στην Ουκρανία.

Ούτε συμμετέχει σε κυρώσεις όπως το πάγωμα αγορών για ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Ο Όρμπαν αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να παρασυρθεί ξανά στον πόλεμο κατά της Ρωσίας όσο είναι πρωθυπουργός της χώρας του.

Εν τω μεταξύ, ο ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, ο 33ος πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), είπε στο RTP ότι το ΝΑΤΟ ήταν έτοιμο για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας .

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια κόμματα υπέκυψαν πρόθυμα σε φιλοπόλεμο αντί να προτρέπουν για διαπραγμάτευση και σύνεση.

 Εάν πραγματικά ξεσπάσει ένας παγκόσμιος πόλεμος ή ακόμα και ένας πυρηνικός πόλεμος, όλοι όσοι υποστηρίζουν ένα τέτοιο κόμμα σήμερα θα είναι συνένοχοι.

 Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον ρόλο που έπαιξαν οι λεγόμενοι «αριστεροί», οι οποίοι επί δεκαετίες έλεγαν ψέματα και προσποιούνταν τον ειρηνισμό για να μην μπορούν να προμηθεύουν αρκετά όπλα και τανκς τώρα.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>