«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΠΈΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΊΑ ΤΟΥ COVID ΖΗΤΟΎΝ ΣΥΓΧΏΡΕΣΗ..

Ποτέ στην Παγκόσμια Ιστορία η ανθρωπότης δεν έζησε αυτού του είδους τον φασισμό, την απανθρωπιά μιας δήθεν ελίτ που πιστεύει στη μετανθρώπιση, που διαιτάται με αδρενόχρωμα και που κατέστησε την παιδοφιλία – τυραννία των παιδιών ως προσόν πολιτικής και όχι μόνο ανέλιξης.

Τελικά ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός ήταν οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Σήμερα το μόνο Κομουνιστικό κόμμα που αντιστάθηκε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε σχετική αντίθεση με την ηγεσία του, ήταν το ΚΚ Κίνας.

Όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης ήταν Δούρειοι Ίπποι με πολλούς αρχηγούς και στελέχη ανήκοντα σε Λέσχες, ΚΙΣΕ, Soros, αποκρυφιστικές οργανώσεις κλπ.

Αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο ότι το ολοκαύτωμα μικρό ή μεγάλο ήταν έργο Χαζάρων. Ο Παλαιστινιακός Λαός παραμένει φυλακισμένος, ενώ ο Λίβανος υπέστη Χριστιανών κάθαρση.  

Ερευνώντας καταλήγουμε ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ σιωνοκρατούνται.

Η Πατρίδα μας με το ζόρι την έβαλαν, χωρίς δημοψήφισμα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό να την χρεωκοπήσουν και να την διαλύσουν.

Άπαντες οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης συνέβαλαν στην καταστροφή της Πατρίδος μας, ουδείς δεν διεκδίκησε τις Γερμανικές αποζημιώσεις αλλά ούτε διεκήρυξε την ύπαρξη ΑΟΖ (πράξη μονομερής προς τον ΟΗΕ).

Η εντύπωση που αποκομίζει ο ενημερωμένος πολίτης είναι ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί εργάζονται για να αποκομίσουν προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά οφέλη αγνοώντας το Εθνικό συμφέρον

Μας το είπε ξεκάθαρα η ομόαιμή τους κυρία Μπενάκη, ενώ η επιτροπή του Πατριωτικού Χώρου, που αναλύει τις πράξεις των πολιτικών, έχει καταγράψει συμπεριφορές και πράξεις που ξεπερνούν τα όρια της προδοσίας,

Τυχαίο όμως  είναι ότι και οι έξη εταιρείες παραγωγής των εμβολίων είχαν Διευθύνοντες Συμβούλους Χαζαρο-εβραίους

Ο βομβαρδισμός της Σερβίας αποτελεί το πλέον αποτρόπαιο έργον της σιωνοκρατούμενης Αμερικής, που χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ κατέστρεψε και σκότωσε αθώους ενώ το απεμπλουτισμένο Ουράνιο ακόμη σπέρνει το θάνατο στις παραδουνάβιες περιοχές.

Τα πάντα τέλειωσαν για όλους αυτούς τους παλιάνθρωπους, που νόμισαν ότι με τον COVID 19, το οξείδιο του Γραφενίου, τους ψεκασμούς, το 5G,  το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, τη λαθρομετανάστευση, θα δολοφονήσουν  με το έτσι θέλω εκατομμύρια ανθρώπων, παιδιών κλπ.

Ο σκοπός τους ήταν ή ποδηγέτηση και η μείωση του πληθυσμού.

Οι Χαζάροι, οι 13 οικογένειες που έχοντας τις τράπεζες , τα πετρέλαια τον έλεγχο της Υγείας των ΗΠΑ και όχι μόνο, ασέλγησαν σε βάρος της ανθρωπότητας συμπεριλαμβανομένου και του Ισραηλινού Λαού.

Οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν σε αυτή την προσπάθεια για την διάλυση της Δύσης ήταν «ημίαιμα» π,χ  Μέρκελ, ΓΑΠ, «Κούλης», «Ερντογάν» κλπ.

Τα βραβεία Nobel,  τα Πανεπιστήμια, που δεν σεβάστηκαν τους κόπους της επιστημονικής ελίτ, έδιναν βραβεία και επαίνους σε οσφυοκάμπτες  και ερπετά, αφού και ο ΓΑΠ εκλήθη στο Harvad να εξηγήσει πως επέτυχε να διασώσει στην Ελλάδα.

Η κομματοκρατία και η συναλλαγή δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε Πρωθυπουργό να εναλλάσσεται με τον αντίπαλόν του σκορπώντας ή υποθηκεύοντας τον πλούτο της Πατρίδος μας. Η πολιτική αντιπαράθεση εξικνείται στο ποίος έβλαψε περισσότερο την Πατρίδα μας.

Κόμματα που χρωστούν θα έπρεπε άμεσα να αποκλείονται των εκλογών

Με αποχή που ξεπερνά το 40-55% των εγγεγραμμένων εκλογέων, με Ελληνοποιήσεις της κακιάς ώρας, με εξαγορά ψήφων και καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από εταιρείες που χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό και με ΜΜΕ που αποκρύβουν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια, κάθε αποτέλεσμα είναι αμφισβητήσιμο.  

Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να καταστεί πάλι ο Φάρος του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού

Υποβάλλεται παράκληση όπως ο υγιής ιατρικός κόσμος να ενεργήσει τα δέοντα για να σταματήσει τις επιπτώσεις των εμβολίων αρχίζοντας από τα παιδιά. Σημαντικό επίσης πρόβλημα αποτελεί πλέον η μετάγγιση αίματος. Τελικά ο Covid απεδείχθη ΄τι αποτελεί ένα τεταρτοταγές βιοχημικό όπλο που συνίσταται από τον Ιό, το εμβόλιο, το 5G και τα Chemtrails (Ψεκαστικά αεροπλάνα)

Στέργιος Σμυρλής

From: askitis <manolis002@gmail.com>
Sent: Monday, December 19, 2022 10:34 PM
To: undisclosed-recipients:
Subject: ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΠΈΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΊΑ ΤΟΥ COVID ΖΗΤΟΎΝ ΣΥΓΧΏΡΕΣΗ…

https://www.brighteon.com/channels/askitis 💥

https://www.brighteon.com/d3c3e3ea-bfb5-4ad2-a6d8-925b45e47116

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>