«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αμερική… Η παγκόσμια δολοφόνος, προετοιμάζει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΌΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ

Οι ΗΠΑ εξετάζουν αντιαεροπορικές άμυνες Patriot για το Κίεβο… 

Αυτό σημαίνει πλέον επιθετική ενέργεια της Αμερικής κατά της Ρωσίας.

Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο.

Το έργο πρέπει ακόμη να εγκριθεί από τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, ανέφερε το CNN.

Κίεβο (Κίεβο)/Μόσχα/Ουάσιγκτον. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ σχεδιάζει να παραδώσει το σύστημα αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία. 

Το έργο πρέπει ακόμη να εγκριθεί από τον υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, ανέφερε το CNN την Τρίτη, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές που δεν κατονομάζονται. Τα σχέδια θα μπορούσαν να επισημοποιηθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το σύστημα Patriot (“Phased Array Tracking Radar to Intercept on Target”) χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση αεροσκαφών, τακτικών βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ. 

Το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Patriot χρησιμοποιείται από πολλές χώρες του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με το CNN, δεν ήταν σαφές πόσες μπαταρίες Patriot θα παραδοθούν στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία, που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία, συνεχίζει να πιέζει για καλύτερη αντιαεροπορική άμυνα.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδίδουν ήδη πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων Himars και το σύστημα αεράμυνας Nasams στην Ουκρανία. 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε εκατομμύρια επιπλέον στρατιωτική βοήθεια για την άμυνα κατά της Ρωσίας. 

Η στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ στο Κίεβο ανέρχεται συνολικά στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στις αρχές του 2021.

https://www.oe24.at/welt/ukraine-krieg/usa-ziehen-patriot-flugabwehr-fuer-kiew-in-erwaegung/538885917

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>