«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

Οι Άγγελοι των Βρυξελλών.

Οι μαύροι Άγγελοι των Βρυξελλών με ουρά εκπροσωπούν τους Ευρωπαίους πολίτες!

Η καταγωγή τους είναι από τα καταγώγια κάθε κράτους της ευρωπαϊκής και ντόπιας Μαφίας.

Το τραγελαφικό είναι ότι κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα/ και πώς να πέσει, αφού έχουν υπέροχη κατοικία εκεί στα σύννεφα, με όλα τα κομφόρ, μακριά από τους λιγδιάρηδες πεινασμένους, που σηκώνουν τα χέρια τους στα σύννεφα και φωνάζουν με φρίκη…. ΩΣΑΝΝΑ… ΩΣΑΝΝΑ.

Κάτω στην γη σέρνονται τα δουλικά για ένα επίδομα πενιάς και όχι σε όλους, από τα δικά τους λεφτά, από τον δικό τους κόπο, από το δικό τους αίμα? Το αίμα που το παραχώρησαν στους μαύρους αγγέλους με ουρά!

Κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα, όλοι γνώριζαν από την στιγμή που ο Καραμανλής έπλυνε τα χέρια του σαν τον Πιλάτο/και παρέδωσε το υποθηκευμένο έθνος την ιερή Ελλάδα, στον κατε εντολή προδότη Παπανδρέου, Βλέπεις ο Καραμανλής άφησε να εννοηθεί ότι τον απειλούσαν και την οικογένεια του, και για να σωθεί παρέδωσε στον δήμιο (11.000.000) Έλληνες!!!!

Λαμπρός ηγέτης, άντε και πρόσεδρος δημοκρατίας!!!!

Αυτό το προδοτικό κάθαρμα, που λέγετε Καραμανλής και τρώει το καταπέτασμα στην καθισιά του,  πρέπει να δικαστή πρώτος από όλους με την παρέα του στην αγχόνη, διότι διέλυσε το Ελληνικό κράτος, έφαγαν άπαντες μαζί με τις ευλογίες του Εφραίμ  τα πάντα, Αλογοσκούφης, Μειμαράκης/ και λοιπά ρεμάλια ξέσκισαν τον κρατικό κορβανά, γνώστες για το τι θα συμβεί, παρέδωσαν τον Ελληνικό λαό στις Ύαινες.

Ανήκει και αυτός στους μαύρους αγγέλους με ουρά… Και κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, διότι ήταν οργανωμένο και καλά σχεδιασμένο, το τύλος του νεοσύστατου απελευθερωμένου Ελληνικού έθνους από τα νύχια του Ισλάμ και των συμμάχων μας, μετά από 400 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!

Οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί Μαύροι Άγγελοι με τομάρι Ύαινας μέχρι τον σημερινό, κατασκευαστήκαν και γαλουχήθηκαν για προδότες στο πασίγνωστο Χάρβαρντ!

Μη με ρωτάς γιατί μαύροι Άγγελοι με ουρά, αν δεν είσαι από αυτούς που την ώρα που υπογράφουν τον θάνατό σου, έχουν στην πλάτη τους, ή στο γραφείο τους μια εικόνα που εκπροσωπεί την αγάπη, την ανθρωπιά, τους προστάτες του ανθρώπου, τότε θα καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί, οι  μαύροι Άγγελοι με ουρά;;;;

Και ο λαός έψαχνε να σώσει ότι μπορεί, την οικογένεια του, τους φίλους του, τους πατριώτες του, την πατρίδα του, μερικοί μέσα στην καταχνιά της απελπισίας, της ανέχειας, της δυστυχίας, έπεσαν δίπλα του, αυτοί οι μαύροι Άγγελοι με ουρά και τον δασκάλεψαν πάρε αυτά τα ψίχουλα για τα παιδιά σου και άσε τους άλλους, ο καθένας όπως έκτισε θα κοιμηθεί… Μααα….. Δεν έχει μα, εσύ θα είσαι το κορόιδο και θα θυσιαστείς;;;;

Και ως εκ θαύματος αυτό έγινε, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, εγκατέλειψε πατρίδα και ιερά… Και φόρεσε οικειοθελώς τις αλυσίδες του.

Και την πατρίδα μας την έσυραν αλυσοδεμένη στα παζάρια… και όσο ακόμα είχε άξια την μεταπουλούσαν, στο τύλος την έστειλαν για εκτέλεση με το Αγγλικό δίκιο, για να σιγουρευτούν ότι δεν θα δημιουργεί αντιδράσεις και επαναστάσεις.

Τώρα οι μαύροι Άγγελοι με ουρά μαζί με τους Εβραίους σχεδιαστές αυτού του Ελληνικού ολοκαυτώματος μοιράζουν τα υπάρχοντα των πατεράδων μας, των προγόνων μας, των παιδιών μας.

Κρατήστε αυτό μόνο… Οι πληροφορίες λένε ότι η ΜΟΣΑΝΤ Που κατοικοεδρεύει ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΚΤΉΡΙΟ ΜΕ την ΚΥΠ_ΕΥΠ ΕΛΙΑΜΕΠ- ΑΧΕΠΑΝΣ έδωσε τις πληροφορίες στην Βελγική αστυνομία!!!!!!

Έχει σχέση με τις υποκλοπές, ήρθαν οι ειδικοί μαύροι Άγγελοι από τις Βρυξέλλες, δήθεν για να ελέγξουν τον Μητσοτάκη για τις Υποκλοπές;;;;

Λάθος ήρθαν για να πάρουν πληροφορίες, από το καρφί της Ευρώπης, ιξού και οι πληροφορίες για την αχόρταγη Καΐλη, Η άμεση διαγραφή της και η παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, είναι στο ίδιο τσουβάλι και λέγετε σχέδιο εκτροπής από την ΜΟΣΑΝΤ, εν γνώση του δουλικού Ανδρουλάκη.

 Επίσης αυτό το έκτρωμα το σχεδίαζαν 6 χρόνια!!!

Αυτά τα βρομερά εβραϊκά σκατά ήταν που δημιούργησαν  και το Πολυτεχνείο!!!

Μεγάλες συμπτώσεις σε συγκεκριμένες συγκυρίες για την Ελλάδα και όχι μόνο, σε σύνδεση με την Ουκρανία.

Οι Αμερικανοί θα υπονομεύσουν τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα δώσουν αεροπλάνα στην Τουρκία, θα της δώσουν και το Αιγαίο με την υπογραφεί αυτών που υπέγραψαν τα μνημόνια, που υπέγραψαν για τα Σκόπια, από αυτούς που έκαναν το ΟΧΙ ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, από αυτούς του εθνικόφρονες μακεδονομάχους, που θα ακύρωναν τις Πρέσπες.

Και οι Έλληνες, αλλά και οι ευρωπαϊκοί λαοί μέσα από το μαντρί, φοβούνται  το λύκο/ και όχι τον τσοπάνη.

Και οι μαύροι Άγγελοι ετοιμάζονται να μας κάνουν ύλη, διότι έχουμε γίνει ασύμφοροι!!!

Μην ακούσω κανέναν να πει ότι με αυτά που  έγραψα έπεσε από τα σύννεφα.

Διότι δεν θα σας αφήσουν ποτέ μα βρεθείτε στα σύννεφα, εκεί είναι μόνο για τους εκλεκτούς του Εβραίου θεού τους, την θεϊκής ΕΛΙΤ!!!!

Επειδή δεν θέλω να πέσει κατά λάθος κανένας δορυφόρος στο σπίτι μου?????????????? Αποφασίστε να ταχτείτε, για το τύλος που μας ετοιμάζουν!

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>