«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα πουλημένα ελληνικά ΜΜΕ δεν λένε δια την προδοτική Αμερική σύμμαχο??? ??????

Flash δήλωση Τουρκίας από τις ΗΠΑ

Αφού αφαιρέθηκαν πλήρως από το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό τα άρθρα που υποβλήθηκαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που δέσμευαν την πώληση F-16 στην Τουρκία με περιοριστικούς όρους, ήρθε μια αστραπιαία δήλωση της Τουρκίας από τον εκπρόσωπο Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις.

Η επιτροπή του συνεδρίου, η οποία περιλαμβάνει γερουσιαστές και εκπροσώπους και από τα δύο σώματα του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ολοκλήρωσε το νομοσχέδιο NDAA, το οποίο περιλαμβάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό ύψους 857 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τελική έκδοση του νομοσχεδίου, παρουσιάστηκε στην Τουρκία από 18 εκπροσώπους, μεταξύ των οποίων ο Δημοκρατικός εκπρόσωπος του Νιού Χάμσαϊρ Κρις Παππάς, ο οποίος είναι γνωστός για την εγγύτητά του με το ελληνοκυπριακό λόμπι, ο εκπρόσωπος της Φλόριντα Ρεπουμπλικανός Γκας Μπιλιράκης, ο εκπρόσωπος της Νέας Υόρκης Ρεπουμπλικανός Νικόλ Μαλλιωτάκη και Ο Δημοκρατικός εκπρόσωπος του Νιου Τζέρσεϊ, Φραντ Παλόνε, το οποίο προστέθηκε στην έκδοση του νομοσχεδίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και έγινε αποδεκτό.Δεν υπήρχαν ρήτρες που να συνδέουν τις πωλήσεις F-16 με περιοριστικούς όρους.

Με την άρση των προαναφερθέντων άρθρων, αφαιρέθηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ το ατού της επιβολής ορισμένων νομικών περιορισμών στην αγορά των F-16 της Τουρκίας.

Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

Ο κόμπος των F-16 ξετυλίγεται! Απομένει μόνο ένα εμπόδιο μπροστά από την πώληση...

Ο κόμπος των F-16 ξετυλίγεται! Απομένει μόνο ένα εμπόδιο μπροστά από την πώληση…

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μια αξιοσημείωτη δήλωση της Τουρκίας προήλθε από τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Νεντ Πράις.

Υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ βλέπουν την Τουρκία ως σημαντικό σύμμαχο του ΝΑΤΟ, ο Πράις είπε ότι η Ουάσιγκτον είναι πρόθυμη να καλύψει τις αμυντικές ανάγκες της Τουρκίας.

Μιλώντας για την κατάργηση των περιοριστικών όρων για τις πωλήσεις F-16 στην Τουρκία από το νομοσχέδιο, ο Price χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις.

Η είδηση ​​συνεχίζεταιΠερισσότερα νέα

«Κανένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ δεν έχει υποστεί περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις στο δικό του έδαφος από τους Τούρκους συμμάχους μας. Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας στον τομέα της ασφάλειας έχει μεγάλη σημασία για εμάς ».

Αφού αφαιρεθεί η περιοριστική ρήτρα από το νομοσχέδιο, για να αγοράσει η Τουρκία F-16 από τις ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να υπάρξουν αντιρρήσεις από το συνέδριο για την ειδοποίηση πώλησης που υπέβαλε η διοίκηση.

Σημειώνεται ότι οι προσπάθειες των Τούρκων διπλωματών και του υπουργείου Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον είχαν επιρροή σε αυτό το βήμα από το Κογκρέσο.

Η Τουρκία απαιτεί 40 νέα μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 70 και κιτ εκσυγχρονισμού για 80 αεροσκάφη του αποθέματός της από τις ΗΠΑ.

https://www.cnnturk.com/dunya/abdden-flas-turkiye-aciklamasi

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>