«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για τα ελληνόπουλα δεν υπάρχει κιβωτός, ούτε κράτος, ούτε ανθρωπιστές υποκριτές;;;

Αντώνιος, υποκλοπές, παιδεραστίες, προδοσίες, αλλοδαπές χρηματοδοτήσεις, για την αλλοιώσει του ελληνικού πληθυσμού… το ανάγνωσμα

Ξεκινώντας σαν Έλλην πολίτης, θέλω να διευκρινίσω, ότι τα παιδιά από όποια χώρα και να είναι, είναι αθώα και χρήζουν την ανθρώπινη μέριμνα-αγάπη.

Όμως  εδώ θέλω να κάνω ένα ερώτημα;;;

Πράγματι ο μεγάλος Αντώνιος δέχονταν μόνο αλλοδαπά για περίθαλψη;

Έμαθα ότι δεν δεχόταν ελληνόπουλα;;;

Αν αληθεύει, τότε ανεξάρτητα ποιους βολεύει και τι σκοπούς εξυπηρετεί η διαπόμπευση του, για μένα να του ξεσκίσουν τα κολοβαρδουλα του Μεγάλου Αντώνιου.

Και αν αυτή η  κοινωνία και το σύστημα με δωρεές και επιχορηγήσεις, ήταν μόνο για τα αλλοδαπά, μας αξίζει να πάμε ομαδικά να πνιγούμε.

Περιμένω να μάθω με σιγουριά για το ενδιαφέρον για τα άστεγα και πεινασμένα ελληνόπουλα/ και τότε θα τοποθετηθώ καλύτερα για την κιβωτό των ιουδαιοχριστιανων.

Πως είναι δυνατόν τόσα χρόνια να υπάρχουν πεινασμένα και άστεγα ελληνόπουλα, το λέει επίσημα η Γιουνισεφ, 1 στα 4 ελληνόπουλα πεινάει, Στοιχεία-Σοκ από την Eurostat 1 στα 3 Ελληνόπουλα είναι φτωχό και χωρίς μέλλον!-500.000 παιδιά/  και εμείς… μέχρι και την εγκάθετη βουλή να ασχολούμαστε με τα αλλοδαπά;;;;; Πρέπει πρώτα να φτύσουμε τα μούτρα μας, που πέσαμε από τα σύννεφα… Τα αλλοδαπά φέρνουν χρήμα για μεγάλες μασες, σιγά μην ασχοληθούμε με τα άστεγα και πεινασμένα ελληνόπουλα. Όλο από τα σύννεφα πέφτουμε σε πουπουλένια μαξιλάρια!!!!

Όπως είπε ένα φίλος…. Eleftherios Aiolos Panagiotidis

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΚΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ -. ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ,
ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΕΧΤΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>