«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

20-11-2022

Την 02-10-1989, ο επιτετραμμένος της Ε.Σ.Σ.Δ. κύριος Piotr Dobrosserdov επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Τσαλδάρη, το από  4 Αυγούστου 1989 Διάγγελμα ομάδος μελών του Κοινοβουλίου της Ε.Σ.Σ.Δ που απευθύνετο προς τα Κοινοβούλια όλου του κόσμου και που αναφέρετο στην απαγόρευση των χημικών όπλων.

Το κείμενο του Διαγγέλματος ευρίσκεται εις την Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της Βουλής και είναι καταχωρημένο στην (σελίδα 1598 των Πρακτικών της Βουλής των Ελλήνων, «Ε, Σύνοδος: Α’, Συνεδρίαση: ΜΘ’ 02/10/1989) και έχει ως εξής:

«ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ομάδα μελών του Κοινοβουλίου της Ε.Σ.Σ.Δ  απευθύνεται προς τα κοινοβούλια όλου του κόσμου, σχετικά με ένα από τα σημαντικά θέματα του αφοπλισμού: το θέμα της απαγόρευσης των χημικών όπλων.

Στα οπλοστάσια υπάρχουν μεγάλες ποσότητες πολεμικών δηλητηριωδών ουσιών. Καταφθάνουν πληροφορίες για παραπέρα εξάπλωση των χημικών όπλων, καθώς και τη χρησιμοποίησή τους.

Ωστόσο, η πλήρης και ολοκληρωτική εξάλειψη όλων των αποθεμάτων χημικών όπλων, η καταστροφή της βιομηχανικής υποδομής για την παραγωγή τους, η απαγόρευση της επεξεργασίας και της παραγωγής των χημικών όπλων κρίνονται απαραίτητα για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την απειλή ενός χημικού πολέμου.

Αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει.

Η επίτευξη συμφωνίας για την απαγόρευση των χημικών όπλων θα αποτελέσει, αναμφισβήτητα, ένα μεγάλο βήμα στη διαδικασία του έμπρακτου αφοπλισμού που άρχισε με τη σύναψη της Συμφωνίας μεταξύ Ε.Σ.Σ.Δ  και Η.Π.Α για την εξάλειψη των πυραύλων μέσου και μικρότερου βεληνεκούς.

Η Συμφωνία αυτή θα πλατύνει τα πλαίσια αυτής της διαδικασίας από τις διμερείς συμφωνίες ως τις πολυμερείς και από τα πυρηνικά όπλα ίσαμε και τα άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.

Τη διάθεση της κοινότητας των κρατών να εξαλείψουν την απειλή ενός χημικού πολέμου μαρτυρούν τα αποτελέσματα της Διάσκεψης των Παρισίων (Ιανουάριος 1989), στην οποία πήραν μέρος 149 χώρες.

Η Διάσκεψη αυτή, με την Τελική της Πράξη που εγκρίθηκε ομόφωνα, διατύπωσε επείγουσα έκκληση να πολλαπλασιαστούν οι προσπάθειες για τη σύναψη συμφωνίας για την άμεση απαγόρευση των χημικών όπλων.

Στις διαπραγματεύσεις που έγιναν στα πλαίσια της Διάσκεψης της Γενεύης για τον αφοπλισμό, επιτεύχθηκε σημαντική πρόοδος – η κατάρτιση της συμφωνίας μπήκε στο τελικό της στάδιο.

Έχουν κι όλας διατυπωθεί οι περισσότερες διατάξεις της, όσο για τα υπόλοιπα σημεία που δεν εναρμονίστηκαν αυτά προσεγγίζουν στην επίλυσή τους.

Η Διάσκεψη των Παρισίων, με τη συγκατάθεση των αντιπροσώπων που μετέχουν σ’ αυτή, κάλεσε όλα τα κράτη να προσχωρήσουν στη σύμβαση χωρίς καθυστέρηση, αμέσως μετά τη σύναψή της.

Από αυτή την άποψη τα κοινοβούλια έχουν να διαδραματίσουν εξαιρετικό ρόλο με το να πάρουν αποφάσεις για τη συμμετοχή των χωρών τους στην πιο πάνω σύμβαση.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ε.Σ.Σ.Δ  καλεί τους βουλευτές όλων των άλλων χωρών να προσχωρήσουν στην πιο πάνω συμφωνία και τάσσεται υπέρ της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας και σύμπραξης.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού η Ομάδα των μελών του κοινοβουλίου της Ε.Σ.Σ.Δ προτείνει:

Πρώτο: Να συζητηθεί σε μια από τις επικείμενες συνδιασκέψεις της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης το θέμα της συμβολής των κοινοβουλίων στην υπόθεση της επιτάχυνσης της επεξεργασίας της σύμβασης για την απαγόρευση των χημικών όπλων και της εξάλειψης των αποθεμάτων τους, με σκοπό την πλήρη αποτροπή της απειλής ενός χημικού πολέμου.

Δεύτερο: Να γίνει διάγγελμα προς τη Διάσκεψη της Γενεύης για τον αφοπλισμό, με την παράκληση να δοθεί ευκαιρία στους Βουλευτές να συναντιούνται στη Γενεύη με αυτούς που συμμετέχουν στις συνομιλίες και να συζητούν μεταξύ άλλων και τα θέματα που αφορούν τις συνομιλίες, σχετικά με την ανταλλαγή απόψεων για το πως τα κοινοβούλια μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών που θα βοηθούσαν να τεθεί σε ισχύ η σύμβαση.

Τρίτο: Να πραγματοποιούνται υπό τη αιγίδα της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης ή των εθνικών κοινοβουλίων συναντήσεις, σεμινάρια και συμπόσια με στόχο την ανασκόπηση των συγκεκριμένων θεμάτων που συνδέονται με το ρόλο των κοινοβουλίων στο να προετοιμαστεί η έναρξη της ισχύος της μελλοντικής σύμβασης, με τη νομική κατοχύρωση της υλοποίησης της σύμβασης στα διάφορα κράτη, με τη δημιουργία των εθνικών οργάνων ελέγχου και τα λοιπά.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Ε.Σ.Σ.Δ σχεδίαζε να οργανώσει προσεχώς στη Σοβιετική Ένωση ένα από τα σεμινάρια που αναφέρονται πιο πάνω και προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ αυτό βουλευτές άλλων χωρών.

Στη διάρκεια των διακοινοβουλευτικών επαφών θα ήταν δυνατόν να συζητηθούν και άλλες μορφές συνεργασίας των βουλευτών στην εκπλήρωση της αποστολής της πλήρους και οριστικής απαγόρευσης των χημικών όπλων.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ε.Σ.Σ.Δ απευθυνόμενη στα κοινοβούλια όλων των χωρών του κόσμου, για το θέμα της απαγόρευσης των χημικών όπλων, είναι έτοιμη να αρχίσει τη διεξαγωγή εποικοδομητικού διαλόγου σχετικά με αυτό το θέμα, με γνώμονα την αναγκαιότητα να χρησιμοποιηθεί το δυναμικό των νομοθετικών οργάνων για την αποτροπή, μιά για πάντα, της απειλής ενός χημικού πολέμου.

4 Αυγούστου 1989

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ε.Σ.Σ.Δ»

        Κατόπιν των ανωτέρω, σε κάθε νουνεχή πολίτη του κόσμου, δεν απομένει παρά να φωνάξει σε όλα αυτά τα ανδρείκελα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης: «Άντε και …..», ηλίθια σκύβαλα. Όποιος και να είναι πίσω από τον Ρωσοουκρανικό εμφύλιο, παίζει με την φωτιά.

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΘΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Μιχαήλ Γιανναρόπουλος   

                                                        210 3250220                    6944325056                       6906888418

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες

παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>