«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

image006

Αθήνα 01-11-2022

Ερανιζόμενοι αφ ενός μεν την ιστορική ρήση του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού ότι: «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές», αφ ετέρου δε την αποστροφή του λόγου του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίου Ισίδωρου Ντογιάκου κατά την ανάληψη των καθηκόντων του την 04η Ιουλίου 2022 ότι: «Η ιδέα του Δικαίου δεν πρέπει να βρίσκεται σε λήθαργο», ως και τα αποτελέσματα του Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς του 2022 από την Διεθνή Διαφάνεια, ότι η Ελλάδα κατατάσσεται 17η στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 58η παγκοσμίως οικτίρουμε την Δικαιοσύνη της χώρας, που όσο και εάν μας πικραίνει, είναι πλήρως απαξιωμένη στα μάτια των πολιτών.

Οι τελευταίοι την θεωρούν θεραπαινίδα του συστήματος στην υπηρεσία της ελλαδικής οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας, καρδιά της διαπλοκής και της διαφθοράς και εσχάτως αναστροφέα της κοινής λογικής καθώς έχει χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία και έχει επανειλημμένα συλληφθεί καταπατώντας τις αρχές του κράτους δικαίου.

Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου, δυστυχώς πάντοτε, αποτελούσε τον βραχίονα του Καθεστώτος, στέλνει στην πράξη τις υποθέσεις στο αρχείο και μετατρέπει την Δικαιοσύνη σε πλυντήριο ανομημάτων.

Ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών, υποβάλλαμε την από 01-10-2020 και υπό ΑΒΜ: Ε2020/4586 ΄Εγκλησή μας, με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, την οποία επιδώσαμε, προς γνώση, με τους κάτωθι αριθμούς πρωτοκόλλου, στους: Πρόεδρο της Δημοκρατίας 02/01-10-2022, Πρωθυπουργό 8363//01-10-2022 και Πρόεδρο της Βουλής 3238/01-10-2022, την οποία ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει.

        Μεταξύ των άλλων τελεσθέντων αδικημάτων κακουργηματικής φύσεως, ως ΘΕΜΑ 11ον (ως η συνημμένη προς το Σ.Δ.Ο.Ε καταγγελία μας της 31ης Οκτωβρίου 2022), εμπεριέχονται και τα τελεσθέντα αδικήματα τόσον του κυρίου Ανδρέα Πάτση όσον και των λοιπών εγκαλουμένων ως και της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, με την συμμετοχή δικαστικών και παχυλώς αμειβομένων ορκωτών λογιστών.

        Την συγκεκριμένη έγκλησή μας, οι χειρισθέντες αυτήν κ.κ. Εισαγγελείς διαπράττοντας τα αδικήματα, της παράβασης καθήκοντος-κατάχρησης εξουσίας και υπέρβασης εξουσίας, έθεσαν αυτήν εις το αρχείο, κατ’ άρθρο 43 ΚΠΔ.

        Ζούμε δυστυχώς σε μιά χώρα αδυσώπητης διαφθοράς, όπου πολλές φορές η Δικαιοσύνη της μοιάζει.

Οι «θεσµοί», µε πρώτο αυτόν της Δικαιοσύνης, έχουν παραδοθεί στους παραχαράκτες της Δημοκρατίας και έχει πλήρως την ευθύνη έναντι αυτής

Δεν ξέρουμε καν εάν, οι «θεσµοί», πλέον σέβονται ό,τι φοβούνται ή δεν φοβούνται γιατί δεν έχουν συναίσθηση να σεβαστούν καν τα στοιχειώδη.

        Τέτοια κατάντια ποτέ δεν είχε ζήσει η Ελλάδα, τόση σαπίλα και διαστροφή στους «θεσμούς» που έχουν εξευτελιστεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν.

Μας έπνιξαν οι αναθυμιάσεις του βόθρου στον οποίον έχει βυθιστεί η Ελλάδα που ξεψυχά καθημερινά ξεσπώντας σε εσωτερικό γοερό θρήνο.

Η Ελλάδα που έχει φτάσει να σιχαίνεται τον εαυτό της.

Οι διεφθαρμένοι «θεσμοί» που βγάζουν την γλώσσα κοροϊδευτικά σε εμάς που πιστεύουμε στην Δημοκρατία, αυτοί που, με τις επιλογές και τα κουσούρια τους, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, τροφοδοτούν την ανομία και στέλνουν την Δημοκρατία απ ευθείας στο εκτελεστικό απόσπασμα.

       Το Βατερλώ της Δημοκρατίας.

Αυτή η Δικαιοσύνη θα δώσει ΛΟΓΟ στην Δικαιοσύνη της επόμενης μέρας.

Αυτή που θα απαρτίζεται από αληθινούς Έλληνες, και θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Πάντως o δρόμος για τον Ζάλογγο ούτε διόδια έχει ούτε απαιτεί Global Positioning System «GPS- συσκευή Πλοήγησης» γιατί, κατά τας γραφάς, «αν το άλας μωρανθεί εν τινι αλισθήσεται;».

       Οι ενέργειες μιάς χούφτας κακόβουλων, μεγαλομανών ανθρώπων, αποτελούν μία τεράστια απειλή για όλους εμάς.

Και εάν υπάρχουν έντιμοι εισαγγελείς, ως πότε θα επιτρέπουν στους λίγους διεφθαρμένους συναδέλφους τους να τους διασύρουν ανεπανόρθωτα;

       Αυτό μας επιφορτίζει, ως Έλληνες πολίτες, τόσο ηθικά όσο και βάσει του τελευταίου άρθρου του Συντάγματος να πράξουμε τα δέοντα, σύμφωνα με την επιταγή του: «με κάθε μέσο», προσδοκώντας από έντιμους, ανεξάρτητους δικαστές να αποδώσουν Δικαιοσύνη!!

Ίδωμεν!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Μιχαήλ Γιανναρόπουλος   

                                                        210 3250220                    6944325056                       6906888418

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες

παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Έχετε υπ’ όψιν ότι:  Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ με την Ευρωπαϊκή Οδηγία GDPR μηνύματα αποστέλλονται μόνο με τη συγκατάθεση

                             του κάθε παραλήπτη. Οιοσδήποτε Επιθυμεί «Διακοπή Αποστολής», να μας πληροφορήσει αμέσως στο Email: elas@otenet.gr.

IN CONFORMITY with the “European Directive GDPR” messages are transmitted only with the consent of the recipients.

                        Whoever desires «Termination of Transmission» to let us know immediately on this Email: elas@otenet.gr.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>