«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι μίλησε ο Πούτιν με τον Ερντογάν σε συνάντηση στην Αστάνα Ο Πούτιν κάλεσε τον Ερντογάν να δημιουργήσει έναν νέο κόμβο φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Ο επικεφαλής της Τουρκίας και ο πρόεδρος της Ρωσίας συναντήθηκαν στην Αστάνα.

13 Οκτωβρίου 2022 16:00 Oleg ADAMOVYCH

Ο επικεφαλής της Τουρκίας και ο πρόεδρος της Ρωσίας συναντήθηκαν στην Αστάνα.

Φωτογραφία: REUTERS

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αστάνα.

Ο Ρώσος ηγέτης έχει κάνει μια προσφορά που δύσκολα θα αρνηθεί κανείς.

Στην Άγκυρα δόθηκε η ευκαιρία να πάρει ουσιαστικά τη θέση του Βερολίνου στο ευρωπαϊκό σύστημα φυσικού αερίου.

«Εάν η Τουρκία και οι πιθανοί αγοραστές μας σε άλλες χώρες ενδιαφέρονται, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την κατασκευή ενός άλλου συστήματος αγωγών φυσικού αερίου και τη δημιουργία κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία για πωλήσεις σε άλλες χώρες», είπε ο Πούτιν.

Ο Πρόεδρος διευκρίνισε ότι στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της Ρωσικής Ενεργειακής Εβδομάδας, αυτή η ιδέα είχε ήδη συζητηθεί μεταξύ της Gazprom, του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και της τουρκικής πετρελαϊκής εταιρείας Botas. Προφανώς, η τελική απόφαση είναι τώρα στον Ερντογάν.

Στο ανοιχτό μέρος, ο Τούρκος ηγέτης δεν είπε τίποτα για τον αγωγό φυσικού αερίου. Παρατήρησε μόνο ότι η εκτόξευση της πρώτης μονάδας ισχύος του πυρηνικού σταθμού Akkuyu (που κατασκευάζουμε) στις αρχές του 2023 σημαίνει πολλά για τη χώρα του. Ο πολιτικός υποσχέθηκε επίσης να βοηθήσει στην εξαγωγή των λιπασμάτων μας…

Μετά τη συνάντηση, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι και οι δύο πολιτικοί έδωσαν οδηγίες να «εξεταστεί» το θέμα ενός νέου κόμβου φυσικού αερίου το συντομότερο δυνατό.

«Η Τουρκία αποδείχθηκε η πιο αξιόπιστη οδός σήμερα για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη», σημείωσε ο Πούτιν.

Προφανώς, ξεκινάμε ένα νέο υπερ-έργο υποδομής όπως το Nord Stream 2. Σύμφωνα με την Gazprom, σε 9 μήνες οι εξαγωγές μας σε μπλε καύσιμα μειώθηκαν κατά 40% (σε σύγκριση με πέρυσι). Ναι, πουλάμε περισσότερα στην Κίνα, αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά.

Οι σωλήνες στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας ανατινάχτηκαν και δεν είναι σαφές εάν θα επισκευαστούν. Τεχνικά, αυτό μπορεί να γίνει. Αλλά, όπως είπε ο Πούτιν, «θα έχει νόημα μόνο εάν δικαιολογηθεί περαιτέρω οικονομικά η εκμετάλλευσή τους».

Με αυτό, είναι απλά δύσκολο. Η Ευρώπη έχει εξαπολύσει το τυπογραφείο των κυρώσεων και δεν θέλει να συναλλάσσεται άμεσα μαζί μας.

Προηγουμένως, η Γερμανία ήταν ο κύριος κόμβος φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Πολλοί σωλήνες συνέκλιναν και αποκλίνονταν στο έδαφος της χώρας. Το Βερολίνο κέρδισε χρήματα από την άντληση. Τώρα, μετά το σαμποτάζ στο Nord Stream, ο ρόλος της Γερμανίας δεν είναι πια ο ίδιος.

Τώρα η Ρωσία ποντάρει στην Άγκυρα. Εάν τοποθετήσουμε έναν σωλήνα στον πυθμένα της Μαύρης Θάλασσας, θα μπορέσουμε να πουλήσουμε ξανά αέριο στην Ευρώπη. Μόνο μέσω Τουρκίας. Αυτό είναι επωφελές για εμάς: θα επιστρέψουμε την παλιά αγορά. Αυτό είναι επωφελές για την Ευρώπη: θα μπορούν να αγοράζουν μπλε καύσιμα, λες, από την Άγκυρα και όχι από τη Μόσχα, τηρώντας τις δικές τους κυρώσεις. Και αυτό είναι επωφελές για τον Ερντογάν, γιατί θα μπορεί να κερδίσει από τη διαμεσολάβηση.

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27457/4661678/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>