«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι στο διάολο κάνουν οι προδότες με τα 12 μίλια και την ΑΟΖ της Κύπρου;;;;

Γραφείο ασφαλείας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ

Όλοι γύρω μας κάνουν συμφωνίες, και ο προδότης Μητσοτάκης κάνει πόλεμο με την Ρωσία;;;;;;;;;;;;;;

Διαβάστε παρακάτω.

Η ισραηλινή κυβέρνηση εγκρίνει την «ιστορική» ναυτική συμφωνία του Λιβάνου, η Κνεσέτ για την αναθεώρηση της συμφωνίας
Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να αρκεστεί στην έγκριση του υπουργικού συμβουλίου βάσει του νόμου, ο Γενικός Εισαγγελέας του Ισραήλ συμβούλεψε να υποβληθεί η συμφωνία στην Κνεσέτ για επίσημη έγκριση
Το γραφείο ασφαλείας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, σήμερα
Γραφείο ασφαλείας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, σήμερα Πιστώσεις: Amos Ben Gershom / GPO
Τζόναθαν ΛιςΤσεν Μάανιτ
12 Οκτωβρίου 2022 12:09 μ.μ. IDT

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε την Τετάρτη αυτό που έχει χαρακτηριστεί «ιστορική» συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα με τον Λίβανο.

Η υπουργός Εσωτερικών Ayelet Shaked ήταν η μόνη που αντιτάχθηκε στη συμφωνία και ο υπουργός Επικοινωνιών Yoaz Hendel ήταν ο μόνος που απείχε.

Νωρίτερα, το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας ενέκρινε τη συμφωνία και ο Shaked απείχε.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ, ο οποίος είχε συζητήσει το θέμα, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα υποστηρίξει τελικά τη συμφωνία.

«Ό,τι είναι καλό για τον Λίβανο δεν είναι κακό για το Ισραήλ», είπε. «Μερικές φορές και οι δύο πλευρές αντέχουν να κερδίσουν».

Ο Μπένετ πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «η συμφωνία δεν είναι ιστορική διπλωματική νίκη, αλλά δεν είναι και μια τρομερή παράδοση».

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, το ναυτικό σύμφωνο πρόκειται να υποβληθεί στην Κνεσέτ για μια περίοδο δύο εβδομάδων κατά την οποία οι νομοθέτες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν επιφυλάξεις σχετικά με τη συμφωνία.

Στη συνέχεια αναμένεται να επιστραφεί στο υπουργικό συμβούλιο για ψηφοφορία επί της τελικής έγκρισης.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα σταματούσε τη διαδικασία έγκρισης της συμφωνίας.

Το κράτος απάντησε ότι η απόφαση της κυβέρνησης που αναμένεται την Τετάρτη σχετικά με τη συμφωνία με τον Λίβανο δεν είναι το τέλος της ιστορίας, αλλά μόνο «η έναρξη της διαδικασίας έγκρισης».

Το κράτος είχε μέχρι την Τετάρτη το πρωί να απαντήσει σε αίτημα για προσωρινή διαταγή σε σχέση με αναφορές που αμφισβητούν το σύμφωνο που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δικαιοσύνης από δύο δεξιές οργανώσεις, το Kohelet Policy Forum και την οργάνωση Lavi.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Γκάλι Μπαχαράβ-Μιαρά πρότεινε την Τρίτη να τεθεί η συμφωνία στην Κνεσέτ για επίσημη έγκριση από το κοινοβούλιο, αλλά είπε ότι βάσει νόμου, η κυβέρνηση θα μπορούσε να αρκεστεί στην έγκριση του υπουργικού συμβουλίου.

Η τελική απόφαση σχετικά με τη μορφή έγκρισης, είπε, εναπόκειται στο υπουργικό συμβούλιο. Ο πρωθυπουργός Yair Lapid δεν επιθυμεί να ζητήσει την έγκριση της Κνεσέτ.

«Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από το νόμο να φέρει μια τέτοια συμφωνία προς έγκριση από την Κνεσέτ», έγραψε.

«Ταυτόχρονα, υπό το φως της ιδιαιτερότητας της συμφωνίας και της σημαντικής εγγύτητας με τις εκλογές, η προσαγωγή της ενώπιον της Κνεσέτ θα ήταν η προτιμότερη και κατάλληλη επιλογή».

Ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep Borrell χαιρέτισε τη συμφωνία σε μια δήλωση και εξήρε το “εποικοδομητικό πνεύμα σε αυτή την προσπάθεια καθώς και τον ρόλο των ΗΠΑ”.

Την Τρίτη, ο Λαπίντ και ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν ανακοίνωσαν χωριστά ότι επετεύχθη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα των χωρών τους.

«Το προσχέδιο συμφωνίας πληροί πλήρως τις αρχές που έχει παρουσιάσει το Ισραήλ», ανακοίνωσε ο Λάπιντ, τόσο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια όσο και από την οικονομία. Το χαρακτήρισε «ιστορικό επίτευγμα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Λιβάνου είπε ότι το τελικό κείμενο ήταν αποδεκτό από τη χώρα του και προστάτευε τους φυσικούς πόρους του Λιβάνου – μια αναφορά στην προγραμματισμένη εξερεύνηση φυσικού αερίου στα ανοιχτά της Μεσογειακής ακτής του Λιβάνου.

Ο Πρόεδρος Αούν εξέφρασε την ελπίδα ότι η συμφωνία θα υπογραφεί το συντομότερο δυνατό.

Η συμφωνία Ισραήλ-Λιβάνου δεν αποτελεί ειρηνευτική συμφωνία, αλλά θα μπορούσε να ενισχύσει την περιφερειακή σταθερότητα
Η συμφωνία Ισραήλ-Λιβάνου είναι μια μεγάλη ήττα για τη Χεζμπολάχ και το Ιράν
Ο Μπάιντεν επαινεί την «πραγματικά ιστορική ανακάλυψη» στη συμφωνία Ισραήλ-Λιβάνου για τα θαλάσσια σύνορα
Το κράτος έχει προθεσμία έως τις 27 Οκτωβρίου για να απαντήσει επί της ουσίας των αναφορών – μόλις πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές. Εάν υπογραφεί η συμφωνία, θα κατατεθεί στα Ηνωμένα Έθνη για να της δοθεί διεθνής ιδιότητα. Λόγω του στενού χρονοδιαγράμματος, δεν είναι σαφές εάν θα είναι δυνατή η έγκριση της συμφωνίας πριν από τις εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος ηγείται του κόμματος Λικούντ, δήλωσε πρόσφατα ότι αν επιστρέψει στην εξουσία, δεν θα τιμήσει τη συμφωνία.

Την Τρίτη, είπε ότι μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του θα αντιμετωπίσει τη συμφωνία «όπως αντιμετωπίσαμε άλλες κακές συμφωνίες που κληρονομήσαμε από αριστερές κυβερνήσεις στο παρελθόν».

https://www.haaretz.com/israel-news/2022-10-12/ty-article/.premium/knesset-security-cabinet-to-review-israel-lebanon-maritime-deal-before-approval/00000183-cb27-d22a-a3af-db77bcf80000

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>